Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 08, 13:45)
Jau ryt EV  blink.gif Kažkaip sunku patikėt  
----
Parašysiu šalis, kurios pagal mane išeis į finalą. Čia, kad po to pati nepamirščiau savo spėjimo laugh.gif
Švedija, Australija, Suomija, Azerbaidžanas, Portugalija, Lenkija, Armėnija, Latvia. Nu ir dėl dar 2 nežinau, man atrodo, kad Graikija ir Kipras bus, nors aš ir nenoriu  biggrin.gif Jeigu per kažkokį stebuklą belgė gerai sudainuos, tai tada arba Kiprą, arba Suomiją ( verysad.gif ) reiks mest lauk. Dar Moldova gali būt mastau.gif
Kaip jums atrodo?
----------
Visą savaitgalį neturėjau progos EV naujienų sekt, tai šiandien pamačiau, kad visi iš finalininkų, išskyrus italą, antroj pusfinalio daly pasirodys. Kažkaip vis labiau abejoju, kad jis laimės g.gif
----------
Mačiau, kad visi dalyviai su juo fotkinas  biggrin.gif

Aha, man irgi unsure.gif biggrin.gif Kažkaip šiais metais ypatingai greitai tas ratas apsisuko. Ir tas priešeurovizinis laikotarpis Kijeve tiesiog prašvilpė doh.gif
----
Man atrodo, kad iš pirmo pusfinalio papuls:
Švedija
Gruzija
Australija
Belgija
Suomija
Azerbaidžanas
Portugalija
Čekija
Latvija
Montenegro GAL? Man jis toks cirkas, kad šakės lotuliukas.gif Bet jaučiu praeis doh.gif

Jaučiu, šiais metais biškį grybų pripjausiu su prognozėm laugh.gif Pernai taip gerai atspėjau, o šįmet kažkaip nėra tokios tvirtos nuojautos biggrin.gif

-----

Tai reiškia nenuskilo jam su pasirodymo vieta unsure.gif Aš irgi kuo toliau, tuo labiau abejoju, kad jis laimės. Kai jau išgirdau daugiau dainų, supratau, kad yra tos konkurencijos nemažai. Nebent savo žavesiu paims publiką (bet kad jei tą charizmą iš mūsų tik aš matau, tai gal jis visai net nėra charizmatiškas laugh.gif )

---

Kaip su kokiu eksponatu lotuliukas.gif
Papildyta:
Dabar galvoju, kad tame savo dešimtuke Graikijos ir Kipro neįterpiau. Bet jie šiaip turbūt visada praeina laugh.gif Lenkija irgi nežinau.. Jaučiu, jeigu praeis Lenkija, tai Čekija nepraeis, ir atvirkščiai biggrin.gif Nu sunku man kažkaip šiais metais prognozuot lotuliukas.gif Antras pusfinalis man aiškesnis atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 08 gegužės 2017 - 12:17
Pasirodo, medikai portugalui neleido skristi lėktuvu, dėl to už jį repeticijose dainavo sesuo. Negalvojau, kad jo sveikatos problemos tokios rimtos..
http://zmones.lrytas...likeja-1065489/
Atsakyti
Nu ant direkšininko dainos užsikabliavau biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=z0GKGpObgPY

QUOTE(tuktuk @ 2017 05 08, 12:13)

Aha, man irgi unsure.gif  biggrin.gif Kažkaip šiais metais ypatingai greitai tas ratas apsisuko. Ir tas priešeurovizinis laikotarpis Kijeve tiesiog prašvilpė doh.gif

Dabar galvoju, kad tame savo dešimtuke Graikijos ir Kipro neįterpiau. Bet jie šiaip turbūt visada praeina laugh.gif Lenkija irgi nežinau.. Jaučiu, jeigu praeis Lenkija, tai Čekija nepraeis, ir atvirkščiai biggrin.gif Nu sunku man kažkaip šiais metais prognozuot lotuliukas.gif Antras pusfinalis man aiškesnis atrodo.

Baisu kažkaip unsure.gif Atsimenu, kad seniau man didesni tie tarpai tarp EV atrodė unsure.gif Jau grynai kaip senė jaučiuos, pastoviai skundžiuos, kad tas laikas per greitai eina doh.gif biggrin.gif

Nu kad Lenkija praeis, tai čia 100%. Jie irgi iš tų, kur visada praeina. Jeigu dar Graikija ir Kipras praeis, tai garantuotai mano suomiai už borto liks verysad.gif
Antro pusfinalio jaučiu net nebandysiu spėt šiais metais. Beprasmiška ten prognozuoti biggrin.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 05 08, 13:52)
Pasirodo, medikai portugalui neleido skristi lėktuvu, dėl to už jį repeticijose dainavo sesuo.

Bet taigi ne su autiku iki Ukrainos atvažiavo, vis tiek lėktuvu skrido. Jo sesuo sakė, kad jis anksčiau neatvyko dėl to, kad negalėjo tokį ilgą laiko tarpą būt be savo medikų komandos.
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 08, 17:10)
Nu ant direkšininko dainos užsikabliavau  biggrin.gif
-----
Baisu kažkaip  unsure.gif  Atsimenu, kad seniau man didesni tie tarpai tarp EV atrodė  unsure.gif Jau grynai kaip senė jaučiuos, pastoviai skundžiuos, kad tas laikas per greitai eina doh.gif  biggrin.gif

Nu kad Lenkija praeis, tai čia 100%. Jie irgi iš tų, kur visada praeina. Jeigu dar Graikija ir Kipras praeis, tai garantuotai mano suomiai už borto liks verysad.gif
----
Antro pusfinalio jaučiu net nebandysiu spėt šiais metais. Beprasmiška ten prognozuoti 
----
Bet taigi ne su autiku iki Ukrainos atvažiavo, vis tiek lėktuvu skrido. Jo sesuo sakė, kad jis anksčiau neatvyko dėl to, kad negalėjo tokį ilgą laiko tarpą būt be savo medikų komandos.

Labai graži wub.gif O tai OD jau išsiskirstę visiškai, ane?
Man tai gėda sakyt, bet neseniai klausiau Byberio vieną albumą ir supratau, kad man jis visai patikt pradėjo doh.gif laugh.gif Nėra iš tų, kurie labai patiktų, bet, pasirodo, kad pakankamai normaliai galiu jo klausyt laugh.gif Biškį pasikeitė jo muzikinis stilius, man atrodo :hm nu arba aš nudurnėjau unsure.gif
---
oi, ne tu viena lotuliukas.gif Tai ir sakoma, kad kuo ilgiau žmogus gyvena, tuo trumpesnis atrodo jam vienų metų laikotarpis. Visai logiška smile.gif Pvz dviejų metų vaikui 1 metai - tai jau pusė jo gyvenimo, o paskui tie 1 metai - tik maža dalis viso amžiaus.
Kažkaip biškį nusifilosofavau doh.gif laugh.gif
---
Man kaip tik atrodo, kad Lenkija ne iš tų, kurie dažnai praeina g.gif Bet šiais metais, tai gal ir praeis.
---
Kodėl beprasmiška? Man atrodo, kad lengviau antrą atspėt nei pirmą biggrin.gif
---
Ai, tai gal buvo kažkoks laikotarpis, kai negalėjo skrist be medikų priežiūros? O dabar gal jau geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 08, 15:53)
Labai graži wub.gif O tai OD jau išsiskirstę visiškai, ane?

Man tai gėda sakyt, bet neseniai klausiau Byberio vieną albumą ir supratau, kad man jis visai patikt pradėjo doh.gif laugh.gif

---
Man kaip tik atrodo, kad Lenkija ne iš tų, kurie dažnai praeina g.gif Bet šiais metais, tai gal ir praeis.
---
Kodėl beprasmiška? Man atrodo, kad lengviau antrą atspėt nei pirmą biggrin.gif
---
Ai, tai gal buvo kažkoks laikotarpis, kai negalėjo skrist be medikų priežiūros? O dabar gal jau geriau g.gif

Nežinau aš tiksliai, nelabai jais domiuosi. Man atrodo, kad tik pertrauką daro, bet visi dabar solinius albumus leidžia biggrin.gif

O kokia čia gėda? biggrin.gif Pas mane irgi yra kelios jo dainos "sportiniam" playliste biggrin.gif

Eik tu, taigi emigrantai lenkai balsuoja. Tu neatsimeni kaip pernai per finalo balsavimą išplaukė iš dugno po žiūrovų balsų? biggrin.gif

Man tai ne, iš antro esu tik dėl kokių 4 dainų užtikrinta biggrin.gif

Ne, nu čia tikriausiai lietuvių žurnalistai nusisvaigo eilinį kartą arba nesugebėjo normaliai kokio Mirror straipsnio išsiverst doh.gif Jam tiesiog neleido tokį ilgą laiką būt išvykusiam. Net kažkas iš jo medikų komandos kartu į Ukrainą vyko unsure.gif Abejoju, kad ta būklė labai dažnai gerėja, kai širdies persodinimo lauki.. unsure.gif
Bet tai baisu, kai pagalvoji, vienodo amžiaus aš su juo. Gaila man jo žiauriai, negali geriausiais gyvenimo metais džiaugtis.
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 08, 18:20)
O kokia čia gėda?  biggrin.gif Pas mane irgi yra kelios jo dainos "sportiniam" playliste  biggrin.gif 

Eik tu, taigi emigrantai lenkai balsuoja. Tu neatsimeni kaip pernai per finalo balsavimą išplaukė iš dugno po žiūrovų balsų?  biggrin.gif

Man tai ne, iš antro esu tik dėl kokių 4 dainų užtikrinta 

Ne, nu čia tikriausiai lietuvių žurnalistai nusisvaigo eilinį kartą arba nesugebėjo normaliai kokio Mirror straipsnio išsiverst Jam tiesiog neleido tokį ilgą laiką būt išvykusiam. Net kažkas iš jo medikų komandos kartu į Ukrainą vyko Abejoju, kad ta būklė labai dažnai gerėja, kai širdies persodinimo lauki.. 
Bet tai baisu, kai pagalvoji, vienodo amžiaus aš su juo. Gaila man jo žiauriai, negali geriausiais gyvenimo metais džiaugtis.

Ai, nu kažkaip blush2.gif Turbūt nuo senų laikų toks byberiškas stereotipas išlikęs doh.gif biggrin.gif
---
šiaip jo, lenkų emigrantų visur labai daug. Pernai tai ten iš viso kažkoks stebuklas įvyko, kai iš pačio dugno pakilo į aukštumas laugh.gif Bet gal ta daina visiems labai patiko? biggrin.gif
---
Nu bandau spėt kas papuls iš antro:

FYR Macedonia
The Netherlands
Hungary
Denmark
Ireland
Switzerland
Belarus
Bulgaria
Israel
Paskutinio nežinau, bet labai nesinori tikėt, kad tai bus Estija doh.gif Nu pabūsiu biškį neobjektyvi ir pasakysiu, kad Lietuva blush2.gif

Bandyk ir tu spėt, paskui palyginsim prognozes biggrin.gif

---------

Tai va kad.. Žiauriai gaila ir man jo. Toks geras žmogus atrodo.. Tokiais atvejais susimąstai, kaip mes gyvenime dažnai dėl visokių smulkmenų nervinamės visiškai be reikalo, kai kiti turi tokių didelių bėdų.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 08, 17:10)
Turbūt nuo senų laikų toks byberiškas stereotipas išlikęs doh.gif biggrin.gif

Bandyk ir tu spėt, paskui palyginsim prognozes biggrin.gif

---------

Tokiais atvejais susimąstai, kaip mes gyvenime dažnai dėl visokių smulkmenų nervinamės visiškai be reikalo, kai kiti turi tokių didelių bėdų.

Man tai kažkaip vienodai. Klausau visko, kas man patinka. Nesvarbu, ar ten Bieberis, ar direkšinai buvę biggrin.gif

Nu ok, bandau. Rumunija, Nyderlandai, Vengrija, Baltarusija, Bulgarija, Estija, Izraelis, Norvegija, Austrija, Malta. Vietoj Austrijos gali būt Lietuva. Aš vis prisimenu, kad Pojavis vis dėlto išėjo į finalą, tai you never know, kas šiais metais įvyks laugh.gif Nu ir dar Danija, ir Šveicarija galimi variantai.

Būtent.
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 08, 19:30)
Man tai kažkaip vienodai. Klausau visko, kas man patinka. Nesvarbu, ar ten Bieberis, ar direkšinai buvę  biggrin.gif

Nu ok, bandau. Rumunija, Nyderlandai, Vengrija, Baltarusija, Bulgarija, Estija, Izraelis, Norvegija, Austrija, Malta. Vietoj Austrijos gali būt Lietuva. Aš vis prisimenu, kad Pojavis vis dėlto išėjo į finalą, tai you never know, kas šiais metais įvyks laugh.gif Nu ir dar Danija, ir Šveicarija galimi variantai.

Nu šiaip tai jo, koks skirtumas iš tikrųjų biggrin.gif
---

Nu bet kaip skiriasi mūsų prognozės antram pusfinaliui bigsmile.gif biggrin.gif

Aš dėl Šveicarijos ir Makedonijos tai kaip niekad garantuota šiais metais biggrin.gif Žiauriai įdomu kaip bus karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 08 gegužės 2017 - 18:03
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 08, 18:03)

Aš dėl Šveicarijos ir Makedonijos tai kaip niekad garantuota šiais metais biggrin.gif Žiauriai įdomu kaip bus karsta.gif

Makedonija? blink.gif blink.gif Man ta daina visiškai neįsimintina. Ir pati ta dainininkė atrodo kaip mamos pirma kart į mokyklos diskoteką išleista. Nu ir tą stereotipą, kad white people can't dance patvirtina biggrin.gif
Šveicarija tai man viską susigadino su tuo savo stagingu. Tos spalvos, tie laiptai, viskas tragiškai doh.gif Aš savo vizijose kažkodėl viską įsivaizdavau labiau kaip UK. Nu tipo su žvaigždėm ir t.t.
Atsakyti
Labas

QUOTE(tuktuk @ 2017 05 08, 11:03)
Bet va, vistiek prisišnekėjo truputį, nes Prūsaitis jį iš fb draugų išmetė  Nors aš taip ir nesupratau kaip dėl visai nereikšmingo dalyko galima išmest

ai, apie šitą skaičiau jūsų diskusiją, pamiršau tik paskui.
Aš mačiau tą jo originalų postą FB. Tik kad iš draugų išmetė berods iš jūsų tesužinojau (nors gal ir rašė, nebepamenu, seniai čia tai buvo).
Bet tai Prūsaitis susireikšminęs biggrin.gif
nepiktybiškai Zilnys, mano nuomone, ten pasireiškė.

aišku, gal bepigu iš šalies sakyti. Nepamenu jau iki galo tos situacijos.

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 08, 11:45)
Labas  smile.gif

Aš kai lėto mąstymo, tai man laiko reikėjo, kol pabaigą supratau  biggrin.gif
------

https://www.youtube....h?v=x6f-2M8AAoo
Radau video  mirksiukas.gif

parašyk užgeltonintai, kurioje maždaug vietoje ne iš karto supratai mirksiukas.gif

------

ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 08, 15:10)
Nu ant direkšininko dainos užsikabliavau  biggrin.gif

Biškį vėliau paklausysiu. Aš tik live įrašą tos dainos girdėjau.
Nors mačiau internete, kad visi ją giria smile.gif

Ir jaunesnės BJ gerbėjos biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 08, 15:53)

Man tai gėda sakyt, bet neseniai klausiau Byberio vieną albumą ir supratau, kad man jis visai patikt pradėjo doh.gif laugh.gif Nėra iš tų, kurie labai patiktų, bet, pasirodo, kad pakankamai normaliai galiu jo klausyt laugh.gif Biškį pasikeitė jo muzikinis stilius, man atrodo :hm nu arba aš nudurnėjau unsure.gif

aš iš kelių žmonių, kurių skoniu pasitikėčiau, girdėjau gerų žodžių apie jo albumą. Bet pati neklausiau (na jis ir pats man nepatinka kažkaip, tai čia dar tas savo duoda).
Gal kada nors...
Taigi, viskas su tavimi gerai mirksiukas.gif

Dėl Portugalijos autike prabėgom kažką viena akimi užmačiau, kad gal nedalyvaus (bet neturėjau laiko įsigilinti).
Nu va, tai ta daina, kur jūs išgyrėt unsure.gif

Jei sveikatos problemos tokiame amžiuje rimtos, tai labai liūdna verysad.gif

Vėliau prie progos dar pasidomėsiu.

Beje, mūsiškiai ketvirtadienį startuoja, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 08 gegužės 2017 - 18:33
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 08, 20:22)
Makedonija?  blink.gif  blink.gif Man ta daina visiškai neįsimintina. Ir pati ta dainininkė atrodo kaip mamos pirma kart į mokyklos diskoteką išleista. Nu ir tą stereotipą, kad white people can't dance patvirtina 
---
Šveicarija tai man viską susigadino su tuo savo stagingu. Tos spalvos, tie laiptai, viskas tragiškai doh.gif Aš savo vizijose kažkodėl viską įsivaizdavau labiau kaip UK. Nu tipo su žvaigždėm ir t.t.

nu tiesą sakant repeticijos ir nemačiau, tik klipą. Bet man ta daina kaip tik atrodo labai įsimintina laugh.gif
---
Bet tai kažin ar staging'as užgoš pačią dainą šiuo atveju g.gif Nes šita tai tikrai laabai įsimintina.

QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 08, 20:39)
ai, apie šitą skaičiau jūsų diskusiją, pamiršau tik paskui.
Aš mačiau tą jo originalų postą FB. Tik kad iš draugų išmetė berods iš jūsų tesužinojau (nors gal ir rašė, nebepamenu, seniai čia tai buvo).
Bet tai Prūsaitis susireikšminęs  biggrin.gif 
nepiktybiškai Zilnys, mano nuomone, ten pasireiškė.

aišku, gal bepigu iš šalies sakyti. Nepamenu jau iki galo tos situacijos.

------

Taigi, viskas su tavimi gerai 
----
Dėl Portugalijos autike prabėgom kažką viena akimi užmačiau, kad gal nedalyvaus (bet neturėjau laiko įsigilinti).
Nu va, tai ta daina, kur jūs išgyrėt  
------
Beje, mūsiškiai ketvirtadienį startuoja, ane?

Ta prasme Zilnys kažką apie Prūsaitį fb rašė?
Per vieną iš laidų, tai jis pakomentavo, kad geriau dvi savaites bulves kastų nei klausytų tos dainos laugh.gif Bet tai juoko forma ten patraukė per dantį ir tiek, tikrai be jokių patyčių biggrin.gif
O Baumiliuks atėjęs pas tuos projekto dalyvius į namus, prasitarė, kad P išmetė Z iš draugų laugh.gif
Aš Prūsaičio dažnai nesuprantu. Tai jis normalus, tai kažkoks pasikėlęs :oh

---
Tai gerai tada lotuliukas.gif
---
Aha, čia ta daina kur sakiau pažiūrėk ir pakomentuok, nes būtent apie jo pasirodymą man labai įdomi tavo nuomonė. Nors aš per ilgą laiką jau kažkaip ir pripratau prie jo atlikimo smile.gif Rašė, kad ir fusedmarc'ams ta daina viena favoričių. Nu aš tikiuosi, kad galės jis ją dainuot..

---

Aha, ketvirtadienį. O rytoj jau viskas prasideda :super Reiks nepamiršt vyno atsargom pasirūpint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 08 gegužės 2017 - 20:26
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 08, 20:24)
nu tiesą sakant repeticijos ir nemačiau, tik klipą. Bet man ta daina kaip tik atrodo labai įsimintina laugh.gif
---
Bet tai kažin ar staging'as užgoš pačią dainą šiuo atveju g.gif Nes šita tai tikrai laabai įsimintina.
Ta prasme Zilnys kažką apie Prūsaitį fb rašė?
Per vieną iš laidų, tai jis pakomentavo, kad geriau dvi savaites bulves kastų nei klausytų tos dainos laugh.gif Bet tai juoko forma ten patraukė per dantį ir tiek, tikrai be jokių patyčių biggrin.gif
O Baumiliuks atėjęs pas tuos projekto dalyvius į namus, prasitarė, kad P išmetė Z iš draugų laugh.gif
Aš Prūsaičio dažnai nesuprantu. Tai jis normalus, tai kažkoks pasikėlęs :oh

---

Aha, čia ta daina kur sakiau pažiūrėk ir pakomentuok, nes būtent apie jo pasirodymą man labai įdomi tavo nuomonė. Nors aš per ilgą laiką jau kažkaip ir pripratau prie jo atlikimo smile.gif Rašė, kad ir fusedmarc'ams ta daina viena favoričių. Nu aš tikiuosi, kad galės jis ją dainuot..

---

Aha, ketvirtadienį. O rytoj jau viskas prasideda :super Reiks nepamiršt vyno atsargom pasirūpint biggrin.gif

kažką FB ta tema tikrai mačiau. Pas Zilnį ant sienos. Bet senokai čia jau ir buvo.
O gal dar ir straipsnį kokį skaičiau.
Tai Baumiliuks seklys morka škias biggrin.gif biggrin.gif
------

tai turbūt dabar ir reiks pasižiūrėt. Labiau pats portugalas dabar sudomino net, nei daina.

-----

4u.gif
Atsakyti