Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

https://www.youtube....h?v=90N4hTch-SM

tuktuk nuo 1:55:50 mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 05 12, 02:14)
klausykit, panašu, kad tikrai jis ruošiasi pakeisti šveduką lotuliukas.gif čia Euro klube
https://pp.userapi.c...3BJj0jwPcWY.jpg
----

biggrin.gif bet kokia faina fotkė
---
vaaaa, sakau, man žiauriai priminė Donatą smile.gif

doh.gif lotuliukas.gif nu bet tikrai galėtų. Iš karto pakiltų dainos reitingai lotuliukas.gif Kažin Amiras neįsiprašė į kokio Izraelio tūsą laugh.gif Pas prancūzus tai jaučiu tikrai dainuos biggrin.gif Gal ir Euroklube apsilankys, nes kaip be jo(prisiminus pernai metus laugh.gif )
---
kažin žmona nepavydi laugh.gif
--
bet tai talentinga motera. Man atrodo, Donatui tas visas vaizdas laabai daug pridėjo. Bet jis kiek ir investavo.. Tsakant, nėra pinigų, nėra ir vaizdų..
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 11, 23:46)

Beje, ne man vienai bulgaras į Byberį užnešė:

aha, yra panašumų..

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 11, 23:51)
Kiek dainų atspėjai, Nostradame?

8 / 10. Nu gerai ne visai Nostradamas lotuliukas.gif Tikėjaus, kad vietoj Austrijos ir Danijos pateks Šveicarė ir Airis
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 12, 02:16)

nu bet tai geras - svarbiausia, taaaip aiškiai jis tam kairiam šone matėsi doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 12, 00:11)

mano 7/10 biggrin.gif

Beje, o jūs žinojot, kad Bulgarijos pasirodymo režisierė ta pati kaip pernai mūsų Doncės? bigsmile.gif

Tai irgi neblogai biggrin.gif

Ji pusę EV režisuoja. Šiais metais ir bulgarą, ir gruzinę, ir australą. Dar kažką, man atrodo biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 05 12, 00:14)
klausykit, panašu, kad tikrai jis ruošiasi pakeisti šveduką lotuliukas.gif čia Euro klube

Nu sakau biggrin.gif Amiras gal irgi vietoj Almos stos laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 12, 02:22)
Tai irgi neblogai  biggrin.gif

Nu sakau  biggrin.gif Amiras gal irgi vietoj Almos stos laugh.gif

bet palyginus su pernai metais, tai prastai doh.gif Pernai berods vieną visą atspėjau, kito tik vieno neatspėjau biggrin.gif O šiais metais pirmo tik 5 laugh.gif
---

lotuliukas.gif Galėtų duetu varyt, taip geriau skambėtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 12, 00:15)
Žinok, man toks įtarimas, jei dalyvautų Rusija, tai įsivaizduoju, kad ir jo būtume sulaukę laugh.gif
---

loooool lotuliukas.gif kaip prajuokino tas posakis
---
nu aš tai nesuprantu kur žiūrėjau, kad nemaiau :oh Nu tiksliau, į tą panašų doh.gif Vietoj to, kad į originalą būčiau vėpsojus laugh.gif

nu tai gerai, kad išmėtė biggrin.gif matyt kad NVO būtų įsimetęs jį į lagaminą biggrin.gif
va sėdi, po palme kažkokia biggrin.gif įtariu vėl Graikijoj doh.gif biggrin.gif
https://www.instagra...a...ergey&hl=ru
-----
bet grynai pirma mintis pamačius tą fotkę biggrin.gif
-----
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 12 gegužės 2017 - 00:25
QUOTE(blackkiss @ 2017 05 12, 02:25)
nu tai gerai, kad išmėtė biggrin.gif matyt kad NVO būtų įsimetęs jį į lagaminą biggrin.gif
va sėdi, po palme kažkokia biggrin.gif įtariu vėl Graikijoj doh.gif biggrin.gif
https://www.instagra...a...ergey&hl=ru

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi lotuliukas.gif
Gera kokia foto thumbup.gif Iš pradžių tai taip juokas paėmė, pasakei apie lagaminą ir pagalvojau, kad jis čia ant lagamino sėdi doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 12, 00:22)
nu bet tai geras - svarbiausia, taaaip aiškiai jis tam kairiam šone matėsi doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

oj loool biggrin.gif bet svarbiausia ir dabar tik kopiją mačiau, tik po to jau atkreipiau dėmesį į Amirą biggrin.gif ale tai ko nemojavo.. g.gif lotuliukas.gif
ne, nu man tai atleidžiama nepastebėt, bet taaaau... aišku subtiliai taip sėdi kamputy.. ne tai kad Mansas, man lenda ir lenda į akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 05 12, 02:30)
oj loool biggrin.gif bet svarbiausia ir dabar tik kopiją mačiau, tik po to jau atkreipiau dėmesį į Amirą biggrin.gif ale tai ko nemojavo.. g.gif lotuliukas.gif
--
ne, nu man tai atleidžiama nepastebėt, bet taaaau... aišku subtiliai taip sėdi kamputy.. ne tai kad
---
Mansas, man lenda ir lenda į akis biggrin.gif

lotuliukas.gif
Aš dar atkreipiau dėmesį, kad jis plojo panašiai kaip Nicole Kidman per Oskarų apdovanojimų ceremoniją (žinot tą bajerį turbūt lotuliukas.gif )
--
lotuliukas.gif tai va, ir aš stebiuosi savim doh.gif lotuliukas.gif
--
bet tai kai pagalvoju, kaip gerai, kad jie tik į pabaigą atsidangino, nes nu vėl būtų nekas buvę doh.gif O dar taip laiko šįmet neturėjau tuo euroviziniu laikotarpiu doh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 12, 00:19)
Gal ir Euroklube apsilankys, nes kaip be jo(prisiminus pernai metus laugh.gif )
---
kažin žmona nepavydi

oooi biggrin.gif nėr draugelio Seriožkos - taip linksma nebus biggrin.gif
------
kad jau iš pernai matės, kad svetimas visai jai šitas jausmas biggrin.gif

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 12, 00:22)

Amiras gal irgi vietoj Almos stos laugh.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(tuktuk @ 2017 05 12, 00:35)
lotuliukas.gif
Aš dar atkreipiau dėmesį, kad jis plojo panašiai kaip Nicole Kidman per Oskarų apdovanojimų ceremoniją (žinot tą bajerį turbūt lotuliukas.gif )
--
bet tai kai pagalvoju, kaip gerai, kad jie tik į pabaigą atsidangino, nes nu vėl būtų nekas buvę doh.gif O dar taip laiko šįmet neturėjau tuo euroviziniu laikotarpiu doh.gif laugh.gif

aha biggrin.gif
----
galėjo išvis neatsidangint, mes juk nesiskundėm, kad nėr ko rezervuot, nereikėjo čia staiga pult mūsų gelbėt lotuliukas.gif
Papildyta:
ale visai smagi dainuška tongue.gif buvau praleidus biggrin.gif

https://www.youtube....h?v=tSCkXZMrSE8
Papildyta:
oi klausykit, tiesa!!! aš gi tą berniuką bulgarą prisimenu smile.gif jis iš Dimkos komandos buvo Voice smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 05 12, 02:46)
oooi nėr draugelio Seriožkos - taip linksma nebus biggrin.gif
------

Tuktuk, prarandi kvalifikaciją - dainų tiek nebeatspėji, Amiro nepastebi.. nu susiimk
-----
galėjo išvis neatsidangint, mes juk nesiskundėm, kad nėr ko rezervuot, nereikėjo čia staiga pult mūsų gelbėt
----
ale visai smagi dainuška  buvau praleidus
https://www.youtube....h?v=tSCkXZMrSE8
----
oi klausykit, tiesa!!! aš gi tą berniuką bulgarą prisimenu  jis iš Dimkos komandos buvo Voice

šiaip tai jo.. biggrin.gif Turbūt S jau gailisi, kad jo nėra ten lotuliukas.gif
---
doh.gif lol: nu sakau, čia turbūt viskas dėl oro anomalijų lotuliukas.gif Kažkokie keisti dalykai vyksta laugh.gif

---
tai čia viskas turbūt per mane unsure.gif Taigi aš pradėjau visokius ispanus rezervuotis ir šiaip šnekėjau, kad visai nieko nėr ką rezervuot šiais metais doh.gif
---
aha, smagi thumbup.gif bet kaip tu jos negirdėjai, kadiaš senokai, man atrodo, girdėjus biggrin.gif
---
ai, va, priminei - aš gi kai žiūrėjau jo intervui, jis tą buvo minėjęs, kad pas Dimką komandoj buvo. Dar tada pagalvojau, kaip čia Blackkiss nieko nesakė, kai ji visada žiūri tą Voice biggrin.gif
Papildyta:

Aš tai dar stebiuosi kaip Makedonija nepateko. Man atrodo, Izraeilis ir Makedonija bus šios vasaros radijiniai bumčikiniai hitai biggrin.gif
Dar vakar pagalvojau, jei jau Makedonija nepateko, tai nei Paula su Zazza turbūt nebūtų patekę, nes Makedonijos daina man atrodė įsimintinesnė nei jų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 gegužės 2017 - 11:06