Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 12, 21:38)
Ant to apšvietimo gal geriau atrodo g.gif laugh.gif Kažkokie prieštaringi man jausmai su juo laugh.gif

Ne nu tai aišku atsimenu 

Dėl to, kad komisijos už kaimynus ir draugus balsuoja, o Italija daug jų neturi

Žiūriu būsimas top 3 kartu nusifotkino 
----
ale tuktuk tavo sūnelis pats jauniausias, bet pats aukščiausias 

biggrin.gif
--
nu o gal netyčia sekei laugh.gif
---
panašiai kaip Lietuva doh.gif lotuliukas.gif
Aš beje, džiaugiuosi, kad lietuviai labai skoningai atrodė scenoje, ko nepasakyčiau apie daugelį kitų. Aš nesuprantu kodėl didžioji dalis atlikėjų taip susikičint su įvaizdžiu sugebėjo doh.gif Buvau nemačius šveicarės suknės, tik iš tavęs girdėjau, kad ne kažką. Bet kažkaip netikėjau, kad iki tokio lygio ne kažką doh.gif unsure.gif Šiaip žiauriai nustebau, kad Šveicarija nepapuolė. Dėl jų buvau vos ne įsitikinus.
---
kokia faina foto thumbup.gif
--
nu jetus lotuliukas.gif doh.gif žvengiau iš tavęs pernai dėl latviuko, kad tu jį taip vadini, o dabar pati tokį įsigijau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 12, 21:53)
Bet ką norėjau pasakyti - Belgijos dainos oficialų įrašą paklausiau. Kaaaip patiko !

Nežinau kiek kartų ant repeat'o šiandien. Labai daug.

aha, superinė daina, aš jos laaabai daug klausiau EV šurmulio pradžioj (berods su Braške dar ir aptarinėjom). Bet dar kažkaip nepabodo ta daina. Tik va su gyvu atlikimu tai labai ne kažką... Jei ne tas atlikimas, tai jaučiu galėtų pretenduot į aukščiausias vietas.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 12, 19:53)

Tiesa, pati mergiotė, jei taip objektyviai, savo rūstoka veido išraiška biškį įspūdį mažina. Nelabai sociali atrodo, užsidariusi perdaug. O gal čia toks sumanymas.

Introvertė ji ir šiaip matosi, kad labai stresuoja ir nepatogiai prie kamerų jaučiasi.

QUOTE(tuktuk @ 2017 05 12, 20:22)
Buvau nemačius šveicarės suknės, tik iš tavęs girdėjau, kad ne kažką. Bet kažkaip netikėjau, kad iki tokio lygio ne kažką doh.gif unsure.gif Šiaip žiauriai nustebau, kad Šveicarija nepapuolė. Dėl jų buvau vos ne įsitikinus.
---
kokia faina foto thumbup.gif
--
nu jetus lotuliukas.gif doh.gif žvengiau iš tavęs pernai dėl latviuko, kad tu jį taip vadini, o dabar pati tokį įsigijau doh.gif lotuliukas.gif

Man tai Šveicarija ir buvo didžiausias šių metų kičas. Galėjo tiesiog palikt tą įvaizdį iš atrankų rolleyes.gif

https://www.youtube....h?v=pkvOk6vA_EA

Kas tau dar prie didesnių kičų? Man tai tos visos baltos suknelės doh.gif

Ėjau per instagramo profilius, tai ispanui jau depresija laugh.gif

https://www.instagra...a...music&hl=en

Galėtų Justuks šiais metais balus pristatinėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 12, 21:05)

Ėjau per instagramo profilius, tai ispanui jau depresija laugh.gif

Jis tikrai nėra neišvaizdus, kaip tu čia nuteikei biggrin.gif Bet nu saldumo tai...
Reiktų jam plaukus nusikirpt, kažką pasidaryt, kad tą saldumą sumažinti.

Gerai, kad Amiras ir apsireiškė tuktukei vėl, į protą grąžino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 12, 21:36)

Bet trumpais plaukais jaučiu išvis kaip vaikas atrodytų biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 12, 23:05)
Man tai Šveicarija ir buvo didžiausias šių metų kičas. Galėjo tiesiog palikt tą įvaizdį iš atrankų 
https://www.youtube....h?v=pkvOk6vA_EA
--
Kas tau dar prie didesnių kičų? Man tai tos visos baltos suknelės

Ėjau per instagramo profilius, tai ispanui jau depresija

Galėtų Justuks šiais metais balus pristatinėt 

aha, per atrankas tikrai daaaug geriau atrodė.
--
Man irgi tos baltos suknelės drinks_cheers.gif unsure.gif Iš viso, kažkaip neatsimenu gražaus moters įvaizdžio unsure.gif Man lietuvė geriausiai atrodė biggrin.gif Ir prancūzė gražiai. Dar gal buvo kas nors, į ką verta dėmesį atkreipt? Gal jau ir pamiršau biggrin.gif
---
laugh.gif ką jis čia jau kokius kadrus susidėjęs biggrin.gif Tikrai kaip kamuojamas opeurovizinės depresijos lotuliukas.gif
---
Tai gal taip ir bus bigsmile.gif Kad Amiras nepristatinės, tai faktas biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 12, 23:36)
Jis tikrai nėra neišvaizdus, kaip tu čia nuteikei biggrin.gif Bet nu saldumo tai...
---
Gerai, kad Amiras ir apsireiškė tuktukei vėl, į protą grąžino biggrin.gif

nu blyn, garbės žodis nesuprantu kur tas saldumas jame biggrin.gif Man jis visiškai nekeniškas g.gif Va švedas man žiauriai saldus atrodo. O tie ilgi plaukai, man atrodo, kaip tik jam to gaivališkumo, "laukiniškumo" prideda biggrin.gif Va jei nusikirptų tai gal ir nusaldėtų unsure.gif Nu nebent jei plikai nusiskustų, tai suagresyvėtų gal kažkiek laugh.gif
---
lotuliukas.gif gali jis nebijot, nepatinka man tas ispanas tiek, kad reikėjo į Kijevą atsidangint lotuliukas.gif
Papildyta:
Pavaikščiojau po Frančesko instagramą, tai man jis toks aferistas atrodo, kad šakės lotuliukas.gif Bet juokingas aferistas - šelmis laugh.gif Toks tipinis italų makaronas - atrodo grynai sutvertas kabint makaronams lotuliukas.gif Ir tie jo ūsiukai tikra komedija lotuliukas.gif
Papildyta:

Amiras tai toliau postina fotkes iš Kijevo tongue.gif
https://twitter.com/...061646436118529
Papildyta:
Man kažkaip atrodo, kad šiais metais Prancūzija liks kažkur apie galą g.gif Nors daina man viena normalesnių šiais metais. Bet turbūt pasimes tarp visų.
Šiaip fonas gražiai padarytas - labai fainai atrodo tas besisukantis vaizdas kartu su Eifelio bokštu. Kai žiūri, atrodo, kad skristum wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 gegužės 2017 - 22:01
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 12, 22:07)

Dar gal buvo kas nors, į ką verta dėmesį atkreipt? Gal jau ir pamiršau biggrin.gif

O tie ilgi plaukai, man atrodo, kaip tik jam to gaivališkumo, "laukiniškumo" prideda biggrin.gif

Toks tipinis italų makaronas - atrodo grynai sutvertas kabint makaronams lotuliukas.gif Ir tie jo ūsiukai tikra komedija lotuliukas.gif

Amiras tai toliau postina fotkes iš Kijevo tongue.gif

Man kažkaip atrodo, kad šiais metais Prancūzija liks kažkur apie galą g.gif

Man vakar baltarusė gražiai atrodė. Nors ir su balta suknele biggrin.gif Nu tokia pagonių deivė biggrin.gif

Gaivališkumo pas ispaną lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Tai jo, man jis irgi toks grynai stereotipinis italas biggrin.gif

Pasirodo, kad ne dėl tavęs važiavo, o finalą komentuos biggrin.gif

Aha. Ir tai čia dar jai padės, kad paskutinė pasirodo. Jei kur nors vidury būtų, tai išvis blogai būtų. Aišku dėl paskutinės vietos gali nesijaudint, tradiciškai Vokietija užims biggrin.gif
Atsakyti
Nu man jis gražių bruožų bet saldus iki negalėjimo ispanas smile.gif Nu niekaip nepraeitų pačiai. Nors ir saldainius kai kuriuos pati mėgstu.

Tai vat užtai laabai keista, kad tuktukei patiko.

Iš profilio tik geriau atrodo, kai nosis pasimato.

Taigi bruožai kaip pas merginą.

Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 13, 00:22)
Man vakar baltarusė gražiai atrodė. Nors ir su balta suknele  biggrin.gif Nu tokia pagonių deivė  biggrin.gif

Gaivališkumo pas ispaną lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pasirodo, kad ne dėl tavęs važiavo, o finalą komentuos  biggrin.gif

aha, baltarusiai tai superiniai buvo thumbup.gif
--
ko tu žvengi nesuprantu doh.gif laugh.gif
--
unsure.gif nu tu matai koks unsure.gif
O iš kur žinai, kad komentuos? laugh.gif Berods ir Mansas komentuos Švedijai doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 13, 00:31)
Nu man jis gražių bruožų bet saldus iki negalėjimo ispanas smile.gif Nu niekaip nepraeitų pačiai. Nors ir saldainius kai kuriuos pati mėgstu.

Iš profilio tik geriau atrodo, kai nosis pasimato.
Taigi bruožai kaip pas merginą.

jaučiu tą saldumą kažkaip skirtingai tada suprantam g.gif o tai šveas kaip tau? neatrodo saldus? ir kuris atrodo saldesnis - ar ispanas, ar jis? biggrin.gif Nes saldainio stereotipas man būtent švedas.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 13, 00:31)

Praskaičiau pirmai šitą tavo sakinį biggrin.gif Taigi sakiau, nėra man taip, kad jis patiktų, t.y. būtų mano skonio. Šiaip man jis pasirodė iš fainesnių žmonių (ne kaip vyriokas, bet šiaip smile.gif ). Aš kaip diedo jo nejamčiau, nebent į kokį tūsą prie kompanijos tiktų tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 gegužės 2017 - 23:29
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 12, 22:36)

jaučiu tą saldumą kažkaip skirtingai tada suprantam g.gif o tai šveas kaip tau? neatrodo saldus? ir kuris atrodo saldesnis - ar ispanas, ar jis? biggrin.gif Nes saldainio stereotipas man būtent švedas.

Švedas labai stereotipinis. Šiaip tokių kaip švedas aš nemėgėja.

O ispanas nėra stereotipinis. Kažkuria prasme jaunesnėms panelėms jis net gražuolis pasirodytų, manau. Bet va tie mergaitiški bruožai man viską gadina. Toks įspūdis, kad garbanoti plaukai tai net pabrėžia, nežinau. Kažkokio griežtumo, vyriškumo norėtųsi.

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 13, 01:53)
Švedas labai stereotipinis. Šiaip tokių kaip švedas aš nemėgėja.

O ispanas nėra stereotipinis. Kažkuria prasme jaunesnėms panelėms jis net gražuolis pasirodytų, manau. Bet va tie mergaitiški bruožai man viską gadina. Toks įspūdis, kad garbanoti plaukai tai net pabrėžia, nežinau. Kažkokio griežtumo, vyriškumo norėtųsi.

Nu jis iš tiesų labai jau jaunai atrodo drinks_cheers.gif Gal dėl to tau tas jam saldumas išlenda g.gif
Arba dar turiu mintį - berods tu kažkada esi sakius, kad tau nelabai garbanoti vyrų plaukai. Tai gal būtent tos garbanos tau saldumo prideda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 12 gegužės 2017 - 23:58
Bet va labiausiai catchy daina nominuoju Norvegijos dainą. Vakar su jos priedainiu užmigau (tik po to pusfinalio, nebuvau iki tol jos girdėjusi). Pabudau su tuo priedainiu ir iki šiol tebesisuka jis galvoje.
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 12, 23:58)
Nu jis iš tiesų labai jau jaunai atrodo drinks_cheers.gif Gal dėl to tau tas jam saldumas išlenda g.gif
Arba dar turiu mintį - berods tu kažkada esi sakius, kad tau nelabai garbanoti vyrų plaukai. Tai gal būtent tos garbanos tau saldumo prideda?

Ilgi garbanoti plaukai gražu. Bet čia tos garbanos, kurios grožio priduoda. Kitais atvejais.
Na pavyzdys - slovakas kažkuriais metais mano simpatija smile.gif nu labai net nesaldus buvo smile.gif

aišku, čia netinkamas net pavyzdys lyginimui.

akys per daug angeliškos tobulos to ispano. Matai, aš vis kažkokių cinkelių ieškau. Gal pasąmonėje. Kažkokio išskirtinumo gal, netobulumo net.
Atsakyti