Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Labas biggrin.gif

Šiandien statymuose kas porą minučių keičiasi, kas laimės, ar Portugalija, ar Italija. Aš tai vis dar galvoju, kad Bulgarija g.gif Kokios jūsų galutinės finalinės mintys?
Bet tai EBU kaip nusivyliau eilinį kartą. Uždraudė portugalui greenroome su SOS refugees megztiniu sėdėt doh.gif Tipo per daug politinė žinutė doh.gif

Už ką balsuosit šįvakar, jei balsuosit? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 13, 12:34)
Labas  biggrin.gif

Šiandien statymuose kas porą minučių keičiasi, kas laimės, ar Portugalija, ar Italija. Aš tai vis dar galvoju, kad Bulgarija g.gif Kokios jūsų galutinės finalinės mintys?
Bet tai EBU kaip nusivyliau eilinį kartą. Uždraudė portugalui greenroome su SOS refugees megztiniu sėdėt doh.gif Tipo per daug politinė žinutė doh.gif

Už ką balsuosit šįvakar, jei balsuosit?  biggrin.gif

Aš tai už portugalą balsuosiu, ko gero smile.gif arba belgę..
Už bulgarą nebalsuosiu iš principo po jo pasisakymų.. šlykštynė... jis pasirodo ir augęs Rusijoj ir gyvena ten, ir pateiškė, kad laimės EV, nuvažiuos į Maskvą ir tyčia sudaužys tą apdovanojimą.. tipo in your face, Europe...
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 12, 20:22)
Aš beje, džiaugiuosi, kad lietuviai labai skoningai atrodė scenoje, ko nepasakyčiau apie daugelį kitų.

Nežinau, man tie nagai tai nebtas žodis kaip LABAI neskoningai atrodė doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 12, 22:36)

O iš kur žinai, kad komentuos? laugh.gif Berods ir Mansas komentuos Švedijai
-------

jaučiu tą saldumą kažkaip skirtingai tada suprantam g.gif o tai šveas kaip tau? neatrodo saldus? ir kuris atrodo saldesnis - ar ispanas, ar jis? biggrin.gif Nes saldainio stereotipas man būtent švedas.

Aha, ir pusfinalius komentavo biggrin.gif net linką įmetė, kur žiūrėt biggrin.gif
-----
Man ispanas fainesnis jei jau lygint biggrin.gif švedas visai ne kažką.. Mansas fainesnis tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 05 13, 12:49)

Už bulgarą nebalsuosiu iš principo po jo pasisakymų.. šlykštynė... jis pasirodo ir augęs Rusijoj ir gyvena ten, ir pateiškė, kad laimės EV, nuvažiuos į Maskvą ir tyčia sudaužys tą apdovanojimą.. tipo in your face, Europe...

Nežinau, man tie nagai tai nebtas žodis kaip LABAI neskoningai atrodė doh.gif biggrin.gif

blink.gif Tu čia rimtai? blink.gif Ale neatrodė panašus į tokį blink.gif Nu dabar tai žiauriai nusivyliau blink.gif unsure.gif

Aha drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 13, 13:08)
blink.gif Tu čia rimtai?  blink.gif Ale neatrodė panašus į tokį  blink.gif Nu dabar tai žiauriai nusivyliau  :

Nuu, o tai aš kaip nusivyliau :/ aš dar ir Voice jį palaikiau..
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2017 05 13, 02:02)
akys per daug angeliškos tobulos to ispano.

Nu net įdomu pasidarė, kas ten per akys pas jį laugh.gif Reiks eit pažiūrėt biggrin.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 05 13, 14:49)
------
------
švedas visai ne kažką.. Mansas fainesnis tongue.gif biggrin.gif

blink.gif čia rimtai?Kažkaip net nebūčiau pagalvojus, kad jis toks, peržiūrėjus kelis intervus unsure.gif Gal čia rusai kaip visada savam stiliuj kažkokį pletką paskleidė? g.gif Jie tai tikrai norėtų, kad jis taip padarytų.
---
man nagai ten nepatiko irgi, bet ne dėl to, kad neskoningai atrodytų, o šiaip, suagresyvino žiauriai ją unsure.gif Jau ir taip tos mimikos momentais gavosi agresyvokos ir dar tie nagai.
---
ne, nu čia tai savaime suprantama cool.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 13, 14:34)
---
--
Už ką balsuosit šįvakar, jei balsuosit? 

Aš jau nebežinau dėl Bulgarijos ką galvot.. Mane tai labiausiai sunervino tai, ką ką tik perskaičiau EV temoj apie jį. Pasirodo, jis yra koncertavęs Kryme... Gal kažkiek galima pateisint vaikišku naivumu ir nesusivokimu politinėje situacijoje, bet vistiek kažkaip... Nusivyliau unsure.gif
http://www.alfa.lt/s...-dainavau-kryme
Ir dar ta Blackkiss atnešta naujiena doh.gif Nebežinau ir ką begalvot... O tokia faina man ta daina buvo doh.gif
---
nu kas per nesąmonė doh.gif biggrin.gif EBU šiais metais tai grybauja kaip reikalas.
---

Turbūt tik per patį koncertą ir apsispręsiu. Bet va susinervinau dėl Bulgarijos, sumaišė visas mano mintis doh.gif Šiaip dažniausiai kokius tris pasirenku, kam balsus padalinu biggrin.gif Tai taip išeina, kad teks atmest Bulgariją..
Belgės faina daina, bet man ranka nekils balsuot vien dėl labai prasto gyvo atlikimo. Nebent įvyktų stebuklas ir sudainuotų gerai.
Švedo daina patinka, bet jis pats žiauriai atstumiantis doh.gif Gal už Norvegiją reiktų prabalsuot.

Jūs man geriau paaiškinkit koks čia sujudimas su Rumunija. Su kuo pakalbu, tai visiems labai patinka blink.gif Gal aš kažko nepastebiu juose vien dėl to, kad man jodliavimas yra vienas iš bjauriausių dainavimo stilių, kokie tik yra kada nors atsiradę šioje žemėje laugh.gif Gal dėl to šioje vietoje visiškai nesugebu būti objektyvi dėl jų pasirodymo biggrin.gif Nors ir tos patrankos man ten biškį juokingai atrodė blush2.gif

O tu ar jau apsisprendei už ką? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 gegužės 2017 - 14:34
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 13, 14:34)

Gal čia rusai kaip visada savam stiliuj kažkokį pletką paskleidė? g.gif Jie tai tikrai norėtų, kad jis taip padarytų.

nu kas per nesąmonė doh.gif biggrin.gif EBU šiais metais tai grybauja kaip reikalas.

Gal aš kažko nepastebiu juose vien dėl to, kad man jodliavimas yra vienas iš bjauriausių dainavimo stilių, kokie tik yra kada nors atsiradę šioje žemėje laugh.gif

O tu ar jau apsisprendei už ką? smile.gif

Aš galvoju, gal išėmė tą pasakymą iš konteksto g.gif Vienam interviu jis buvo sakęs, kad viską sudaužo, sulaužo, nu žodžiu, viskas iš rankų jam krenta, tai gal čia pajuokavo, kad jei laimės tą trofėjų, tai grįš namo ir sudaužys jį. Nu nežinau, gal čia bereikalo bandau pritempinėt g.gif
Va dabar žiūriu jis pats rašo: Sorry if someone didn't get my recent joke. Media forget about context.

Aš nesuprantu, ko jiems tas megztinis užkliuvo. Jis aiškino jiems, kad čia ne politinė, o humanitarinė žinutė. Tuo labiau, kad ant pačios scenos yra buvę netiesiogiai daug politiškesnių žinučių pateikta, o jis tik greenroome nori su juo sėdėt rolleyes.gif doh.gif Daves portugalą visai, tai kokią nesąmonę ant scenos padarys biggrin.gif Jau vakar visą generalinę repeticiją praimprovizavo, nes sakė, kad užkniso jį tos repeticijos biggrin.gif
Bet vat bent jau pagaliau noras laimėt atsirado, nes jis prieš tai išvis abejingas buvo. Sakė, kad nori laimėt, nes tada galės su tuo megztiniu varyt į nugalėtojo spaudos konferenciją ir EBU jau nieko padaryt nebegalės biggrin.gif

Nu tu tai kaip maniškis laugh.gif Jam irgi nieko baisiau nėra už jodeliavimą, o aš kartais specialiai pradedu jodeliuot, kad jį paerzint doh.gif biggrin.gif

Nežinau, mąstau dar. Bandau sugalvot už ką čia vietiniai balsuos, kad mano balsai nebūtų į orą g.gif Žinau, kad už baltarusius ir už portugalą balsuosiu, o daugiau priklausys, kas vakare užkabliuos laugh.gif
Prisikepei jau keptos duonos? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 13, 19:37)
Aš galvoju, gal išėmė tą pasakymą iš konteksto  Vienam interviu jis buvo sakęs, kad viską sudaužo, sulaužo, nu žodžiu, viskas iš rankų jam krenta, tai gal čia pajuokavo, kad jei laimės tą trofėjų, tai grįš namo ir sudaužys jį. Nu nežinau, gal čia bereikalo bandau pritempinėt
Va dabar žiūriu jis pats rašo: Sorry if someone didn't get my recent joke. Media forget about context.

Daves portugalą visai, tai kokią nesąmonę ant scenos padarys 
---
Jau vakar visą generalinę repeticiją praimprovizavo, nes sakė, kad užkniso jį tos repeticijos 
Bet vat bent jau pagaliau noras laimėt atsirado, nes jis prieš tai išvis abejingas buvo. Sakė, kad nori laimėt, nes tada galės su tuo megztiniu varyt į nugalėtojo spaudos konferenciją ir EBU jau nieko padaryt nebegalės  biggrin.gif

Nu tu tai kaip maniškis
---
Jam irgi nieko baisiau nėra už jodeliavimą, o aš kartais specialiai pradedu jodeliuot, kad jį paerzint

Nežinau, mąstau dar. Bandau sugalvot už ką čia vietiniai balsuos, kad mano balsai nebūtų į orą  Žinau, kad už baltarusius ir už portugalą balsuosiu, o daugiau priklausys, kas vakare užkabliuos
---
Prisikepei jau keptos duonos?

Gal tikrai iš konteksto išėmė, tuo labiau jei pats parašė paaiškinimo žinutę. Nu vistiek dar vaikas, tai ir tie bajeriai gal atitinkami doh.gif Nes šiaip tai tikrai neatrodo per intervus, kad jis toks šlykštukas būtų :oh Aš dabar apmąstymusoe dėl to jo koncertavimo Kryme. Dabar skaičiau, kad jis koncertavo, kai jam buvo 13 metų. Nu tai visai dar vaikas, kaip ir negalima kaltint jo. Žodžiu, dviprasmiški jausmai mane apėmę dėl Bulgarijos doh.gif
---
lotuliukas.gif doh.gif
---
Čia rimtai? laugh.gif Bet tai jis biškį neprognozuojamas tada lotuliukas.gif Jaučiu jo komandai neramu laugh.gif
---
lotuliukas.gif
---
O siaube, vargšas koks doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jau kaip jam nepavydžiu, tai ne tas žodis lotuliukas.gif Gerai, kad mano aplinkoje nėra mokančių tai daryti lotuliukas.gif Net nemoku apsakyt kaip mane tas jodliavimas išmuša iš vėžių. Panašiai kaip išgirdus dainą iš to stiliaus "18 mne uže" doh.gif lotuliukas.gif Aš net ausis užsikemšu blush2.gif Pusę Rumunijos dainos taip ir prasėdėjau lotuliukas.gif
--
oi tikrai, dar gi baltarusiai bigsmile.gif
--
aha blush2.gif o tu ką nors jau prisiruošei?
Reiktų dar eit lagaminą susikraut, nes ryt į pajūrį išvarau. Bet jau taaaip tingiu krautis, kad ne tas žodis. Ir neaišku kokius rūbus dėtis, kai toks oras :oh Tuoj vasara, o pavasario dar nebuvo :oh
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 13 gegužės 2017 - 17:58
Koks įdomus Zilnio intervas su italu thumbup.gif Taikliai Zilnys jį apibūdino pačioj pradžioj biggrin.gif Vat grynai panašios ir man asociacijos kyla biggrin.gif

O jis pats tai šaunuolis - sakė, jei ne jis, tai norėtų, kad laimėtų portugalas, nes jo daina – viena tų, kurios sako kai ką tikro smile.gif

http://zmones.lrytas...limaja-1099638/
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 13, 17:56)

Žodžiu, dviprasmiški jausmai mane apėmę dėl Bulgarijos
---

Čia rimtai? laugh.gif Bet tai jis biškį neprognozuojamas tada lotuliukas.gif Jaučiu jo komandai neramu laugh.gif

O siaube, vargšas koks  Jau kaip jam nepavydžiu, tai ne tas žodis lotuliukas.gif Gerai, kad mano aplinkoje nėra mokančių tai daryti lotuliukas.gif Net nemoku apsakyt kaip mane tas jodliavimas išmuša iš vėžių.
--

aha blush2.gif o tu ką nors jau prisiruošei?

Reiktų dar eit lagaminą susikraut, nes ryt į pajūrį išvarau.

Dėl jo dalyvavimo ukrainiečiai irgi tyrimą darė, bet nieko negalėjo prikibt, nes jis buvo dar prieš tų draudimų paskelbimą. Nu nežinau, man daina patinka, bet balsuot nesiruošiau, tai kaip ir nesvarbu man biggrin.gif

Tai jo, dar atsiprašė po to. Jam šiaip sesuo uždraudus improvizuoti laugh.gif
Nu bet aš jį suprantu, mane irgi užknistu tą pati per tą pati dainuoti doh.gif biggrin.gif

Nėra taip blogai, mane retai ant jodliavimo pramušta laugh.gif
Ko aš negaliu pakęst, tai švilpavimo. Nu nėra nieko blogiau doh.gif biggrin.gif

MB duoną keps. Bent kažką per tiek laiko išmokiau biggrin.gif Dar visokių parduotuvinių užkandžių turiu, tai pasiruošus eurovizijai biggrin.gif

bigsmile.gif Kaip aš tau pavydžiuuu bigsmile.gif Ilgam? Kur varai, į Palangą ar Nidą? biggrin.gif

Mano tai pusė šeimos vakar išvarė atostogaut, tai man jau ir taip juodas pavydas, o dabar čia tu dar prie jūros varai biggrin.gif
Atsakyti
Bet va nustebau, kad jis valandų valandas mėgsta vaikščiot po miškus ir važinėt dviračiu kalnuose bigsmile.gif thumbup.gif Nepanašus man jis į tokį tongue.gif Dar kitam interve sakė, kad mėgsta tapyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 13, 20:28)
Tai jo, dar atsiprašė po to. Jam šiaip sesuo uždraudus improvizuoti 
Nu bet aš jį suprantu, mane irgi užknistu tą pati per tą pati dainuoti 

Nėra taip blogai, mane retai ant jodliavimo pramušta
Ko aš negaliu pakęst, tai švilpavimo. Nu nėra nieko blogiau

MB duoną keps. Bent kažką per tiek laiko išmokiau  Dar visokių parduotuvinių užkandžių turiu, tai pasiruošus eurovizijai 

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
---
Tai taviškis turbūt tau švilpavimu atsikeršija? lotuliukas.gif Man tai švilpavimas visai netrukdo laugh.gif
---
Šaunuolė thumbup.gif lotuliukas.gif
Aš irgi dar užkandukų kokių pasidarysiu thumbup.gif
---
biggrin.gif Į Klaipėdą, paskui dar į Palangą. Galvoju iki savaitgalio pabūt, dar žiūrint kaip oras bus(šiaip nieko gero nežada :oh biggrin.gif )Jau laabai pasiilgau jūros wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 05 13, 18:30)
Bet va nustebau, kad jis valandų valandas mėgsta vaikščiot po miškus ir važinėt dviračiu kalnuose bigsmile.gif thumbup.gif Nepanašus man jis į tokį tongue.gif  Dar kitam interve sakė, kad mėgsta tapyti smile.gif

Aš buvau kažkur užmačius, kad jis iš to savo gimtojo kaimo iki Sanremo su dviračiu važiavo biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 05 13, 20:40)
Aš buvau kažkur užmačius, kad jis iš to savo gimtojo kaimo iki Sanremo su dviračiu važiavo  biggrin.gif

blink.gif O kiek ten km? biggrin.gif Nu bet tai geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Bet kaip keista laugh.gif Niekad nepasakyčiau, kad mėgėjas tokio keliavimo būdo biggrin.gif
Atsakyti