Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2017 05 29, 11:19)
Sveikos

Nu ir užtaikei..Bet kaip keista, kad tokiu laiku ten liūtys kelios dienos iš eilės. Čia tai nerealiai geras oras. Bet jau praneša, kad lietus prasidės tuoj, tai gal atpūs pas jus šilumą :
---
tik tiek, kad tas jo tonas galėtų ne toks mužikiškas būt :toks baisiai susireikšminęs visa savo povyza, kad šakės doh.gif

Labas smile.gif na grįžus jau seniai, va jau spėjau ir į koncą vakar nueit ir į cirque du soleil biggrin.gif
Tai kaip čia tau pasakius - iš 6 dienų, 4 lijo verysad.gif žiauriai keista, ten šiaip niekad nebūna taip tokiu metu.. net augalai žydėjo tie, kurie šiaip žydi balandį, visokios laukinės aguonos ir pan biggrin.gif gegužės mėn jau seniai jų nebeturėtų būti biggrin.gif
-----
Tai kas be ko biggrin.gif bet chamas yra chamas, ką tu iš jo...
Atsakyti
Labas! 4u.gif
Kažin kur kitos pradingę, kad taip tylu temoj.

QUOTE(blackkiss @ 2017 06 16, 10:20)
na grįžus jau seniai, va jau spėjau ir į koncą vakar nueit ir į cirque du soleil biggrin.gif
---
Tai kaip čia tau pasakius - iš 6 dienų, 4 lijo verysad.gif žiauriai keista, ten šiaip niekad nebūna taip tokiu metu.. net augalai žydėjo tie, kurie šiaip žydi balandį, visokios laukinės aguonos ir pan biggrin.gif gegužės mėn jau seniai jų nebeturėtų būti biggrin.gif

Nu aš ir galvoju - buvo Cirque du soleil atvažiavę, Vilniaus gatvėm vaikščiojo, o Blackkiss nėr. Dar pagalvojau, negi praleisi biggrin.gif
O kokiame konce buvai? smile.gif

Aš tai pastaruoju metu ant šitos dainos pasinešus wub.gif wub.gif wub.gif Non-stop suku biggrin.gif Laaabai džiaugiuosi, kad TP man padėjo ją atrasti. Labai stipri emociškai daina.
https://www.youtube....h?v=xAyP00S651E
Apskritai, visas Twin Peakso garso takelis nerealus wub.gif (ir dar fainai tai, kad neseniai supratau, kad net ir kiekvienos dainos žodžiuose, kurios skamba kiekvienos serijos pabaigoje, užkoduotos tam tikros užuominos bigsmile.gif )

------

Ech, nu ir nenuskilo doh.gif O kaip šiaip pati kelionė? Ar labai tas oras sugadino? Šiaip tai ir čia kažkokios klimato anomalijos - savaitgalį mačiau dar alyvas žydinčias, kai anksčiau būdavo gegužės viduryje nužydėję biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 06 19, 11:04)
Kažin kur kitos pradingę, kad taip tylu temoj.
Nu aš ir galvoju - buvo Cirque du soleil atvažiavę, Vilniaus gatvėm vaikščiojo, o Blackkiss nėr. Dar pagalvojau, negi praleisi
------
O kokiame konce buvai?
------
Aš tai pastaruoju metu ant šitos dainos pasinešus wub.gif  wub.gif  wub.gif Non-stop suku biggrin.gif Laaabai džiaugiuosi, kad TP man padėjo ją atrasti. Labai stipri emociškai daina.
https://www.youtube....h?v=xAyP00S651E
------
Ech, nu ir nenuskilo kaip šiaip pati kelionė? Ar labai tas oras sugadino? Šiaip tai ir čia kažkokios klimato anomalijos - savaitgalį mačiau dar alyvas žydinčias, kai anksčiau būdavo gegužės viduryje nužydėję biggrin.gif

Nu kur jau aš čia praleisiu biggrin.gif žiauriai fainas buvo - iš visų 4 čia rodytų fainiausias:)
-----
Jeronimo biggrin.gif
-----
biggrin.gif namie paklausysiu smile.gif ale tu tai jau maniakė to TP biggrin.gif aš vis dar ruošiuos jį žiūrėti biggrin.gif o daina čia iš antro ar pirmo?
------
Dar viešbutis visiška skylė buvo, o dar 3žv... ir dar remontavo roof gardeną virš galvos... bet šiaip viskas ok - labai gražu - visur oleandrai žydi, kaip pas mus pienės kokios biggrin.gif rugsėjį jau tiek nebūna jų.. bet jau reik lįst į kitas šalis, jau atsibodo biškį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 19 birželio 2017 - 11:27
QUOTE(blackkiss @ 2017 06 19, 13:26)
Nu kur jau aš čia praleisiu  žiauriai fainas buvo - iš visų 4 čia rodytų fainiausias:)
-----
Jeronimo
-----
namie paklausysiu  ale tu tai jau maniakė to TP  aš vis dar ruošiuos jį žiūrėti 
----
o daina čia iš antro ar pirmo?
------
Dar viešbutis visiška skylė buvo, o dar 3žv... ir dar remontavo roof gardeną virš galvos... bet šiaip viskas ok - labai gražu - visur oleandrai žydi, kaip pas mus pienės kokios biggrin.gif rugsėjį jau tiek nebūna jų..
----
bet jau reik lįst į kitas šalis, jau atsibodo biškį

Faina, kad geriausias thumbup.gif Visada tas jausmas, kai tikiesi, jog bus gerai, bet būna dar geriau - superinis thumbup.gif
---
Dar norėjau klaust, ar tik ne Jeronimo thumbup.gif (prisimenu, kad birželio mėnesį vis daro tą koncą) Nu ir kaip šį kartą? Ar patiko?
---

lotuliukas.gif Tai jau taip blush2.gif biggrin.gif Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad Lynch'as tikrai kino genijus smile.gif Ir man labai gaila, kad jis sakė, jog jo šioje srityje daugiau nebepamatysim..

Labai fainą ištrauką iš Kanų kino festivalio užmačiau, kur žiūrovai jam gal 5 minutes plojo po pirmų dviejų serijų pristatymo (čia tik 30 sekundžių iš to video).
https://www.youtube....h?v=2TSyU6djt7M
Matosi, kad žmogelis net susigraudinęs ir susinepatoginęs, nes jis šiaip tokio didelio dėmesio nelabai mėgėjas biggrin.gif O dar žinant, kad kažkada buvo ten tos visos minios nušvilptas... smile.gif Nors dabar kritikai kalba, kad bereikalingai jį kadaise nušvilpė už vieną filmą. Po kažkiek tai metų jau pasikeitė nuomonės biggrin.gif Tik kažin ar jam nuo to labai geriau. Neįsivaizduoju ką turi jausti menininkas, kai visa tokia minia rėkia "booo" doh.gif unsure.gif
----
Šita daina iš naujausio TP (trečio sezono, nes seno du sezonai buvo - vienam berods 8 serijos, ir kitam - keliolika) smile.gif
Šiaip čia, pasirodo, kelių metų senumo daina, gal kuri iš jūsų ir esat ją girdėjusios. Aš tai ne (iki anos savaitės smile.gif )
-----
doh.gif Tai negana to, kad lijo, tai dar teko grąžtų klausytis? unsure.gif
---
Ale net keista iš graikomaniakės tai girdėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 19 birželio 2017 - 12:18
QUOTE(tuktuk @ 2017 06 19, 12:08)
Dar norėjau klaust, ar tik ne Jeronimo (prisimenu, kad birželio mėnesį vis daro tą koncą) Nu ir kaip šį kartą? Ar patiko?
---
Tai jau taip Kuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad Lynch'as tikrai kino genijus Ir man labai gaila, kad jis sakė, jog jo šioje srityje daugiau nebepamatysim..
-----
Neįsivaizduoju ką turi jausti menininkas, kai visa tokia minia rėkia "booo" 
----
Šita daina iš naujausio TP (trečio sezono, nes seno du sezonai buvo - vienam berods 8 serijos, ir kitam - keliolika)
Šiaip čia, pasirodo, kelių metų senumo daina, gal kuri iš jūsų ir esat ją girdėjusios. Aš tai ne (iki anos savaitės)
-----
Tai negana to, kad lijo, tai dar teko grąžtų klausytis?

Ai smagiai kaip visada smile.gif kažkaip šįkart ilgiau tęsėsi nei visad smile.gif tik galėtų mažiau Gabalio būt... 🙈
Kaži kaip foo figteriai Ingėnui...
-------
Gal dar apaigalvos, žinai kaip būna smile.gif
------
Nuuuu, o dar po to aiškini, kad tipo sorry, čia be reikalo tada biggrin.gif
Nu bet ot mOnijakė tu to TP laugh.gif kiek kartų matei jau?
Nors aišku, kam jau šnekėt.. pati va žiūriu antrąkart vieną serialą, bo mano vienas mėgstamiausįų aktorių vaidina, ir dar kelis serialus su juo atsisiunčiau bigsmile.gif lotuliukas.gif
-----
Taaaip, įsivaizduok biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 26 birželio 2017 - 10:35
Labas 4u.gif Blackkiss, ar neskęsti? Kas ten per Venecija pas jus Vilniuj?

QUOTE(blackkiss @ 2017 06 26, 12:19)
Ai smagiai kaip visada  kažkaip šįkart ilgiau tęsėsi nei visad tik galėtų mažiau Gabalio būt... 🙈
---
-------
Gal dar apaigalvos, žinai kaip būna
------
Nu bet ot mOnijakė tu to TP kiek kartų matei jau?
---
Nors aišku, kam jau šnekėt.. pati va žiūriu antrąkart vieną serialą, bo mano vienas mėgstamiausįų aktorių vaidina, ir dar kelis serialus su juo atsisiunčiau  

Suprantama, suprantama...laugh.gif
---
O ne į Kings of Leon turėjo varyt? Skaičiau Zilnio apžvalgą apie koncą, tai sakė, jog labai mažas bendravimas su publika buvo. Susidariau įspūdį iš to jo rašinio, kad nelabai jam patiko.

O Ingėnui su Braške jau gal nusibodom, kad visai nebeužsuka... verysad.gif
----
Būtų fainai smile.gif
---
Gal kokius 5 kartus blush2.gif biggrin.gif
Bet tai kaip keista, kad jau 8 serijas naujo parodė, beveik įpusėjo blink.gif Ta pastaroji serija tai belekiek diskusijų internete sukėlė. Kai pagalvoji, kad Lynchas jau niekuo nebegali nustebint, jis ima ir vėl tai padaro laugh.gif Tas man labiausiai ir patinka - niekada nežinau ir net nenujauti kaip istorija vystysis toliau. Bet aš tai dar palyginus su kitais, tai nedidelė TP mOniakė biggrin.gif Kiti žiūrovai kiekvienos serijos epizodus ištyrinėja iki smulkmenų. Jų dėka daug nepastebėtų užuominų, sąsajų sužinau - atrodo net keista, kaip jie viską taip pastebi bigsmile.gif
---
lotuliukas.gif Tai va, bus tau žvengt iš manęs tongue.gif O tai kas ten per aktorius ir kas per serialai? smile.gif
Beje, aš tai žiauriai nustebinta gerąja prasme Kyle'o Maclachlano vaidyba bigsmile.gif Ant tieeek gerai jis atsiskleidė šitame naujame TP thumbup.gif Paskutinį kartą jį vaidinant mačiau "Desperate housewives", kur tas vaidmuo toks paprastas buvo, bet va dabar TP ką jis išdarinėja bigsmile.gif Net parašiau jam gerų žodžių tongue.gif Ir kas keisčiausia, kad atrašė bigsmile.gif thumbup.gif Tai įsivaizduoji koks man čia buvo wooow bigsmile.gif Reiškia, jokio susireikšminimo pas žmogų, jei randa laiko ir noro atrašinėt komentatoriams.

Tiesa, Ingėnui sakiau pasakysiu, kad visgi nežiūrėtų trečio sezono nepakartojus senų(jau įsitikinau).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 29 birželio 2017 - 11:31

Labas

Labas smile.gifna grįžus jau seniai, va jau spėjau ir į koncą vakar nueit ir į cirque du soleil biggrin.gif
Tai kaip čia tau pasakius - iš 6 dienų, 4 lijo verysad.gifžiauriai keista, ten šiaip niekad nebūna taip tokiu metu.. net augalai žydėjo tie, kurie šiaip žydi balandį, visokios laukinės aguonos ir pan biggrin.gifgegužės mėn jau seniai jų nebeturėtų būti biggrin.gif

Nu nekažką... Kažkaip net keista, kad birželį Graikijoje problemos su oru. Na bet vistiek ir lietus ten gal kitoks, visumoje juk labiau šilta. 

Atsakyti

Nu kur jau aš čia praleisiu biggrin.gifžiauriai fainas buvo - iš visų 4 čia rodytų fainiausias:)
-----
Jeronimo biggrin.gif
-----
Dar viešbutis visiška skylė buvo, o dar 3žv... ir dar remontavo roof gardeną virš galvos... bet šiaip viskas ok - labai gražu - visur oleandrai žydi, kaip pas mus pienės kokios biggrin.gifrugsėjį jau tiek nebūna jų.. bet jau reik lįst į kitas šalis, jau atsibodo biškį smile.gif

Nu fainai, kad ir cirque du soleil  ir Jeronimo konce pabuvot suspėjai  :super: 

O gamta tai įsivaizduoju, kad turi būti labai graži ten. Keista girdėt iš Graikijos maniakės, kad jau į kitas šalis panorai :) Nors įvairovė labai sveika. 

Atsakyti

lotuliukas.gifTai jau taip blush2.gifbiggrin.gifKuo toliau, tuo labiau įsitikinu, kad Lynch'as tikrai kino genijus smile.gifIr man labai gaila, kad jis sakė, jog jo šioje srityje daugiau nebepamatysim..

Aš tai Lynch'o Blue Velvet per tą laiką pažiūrėjau. Labiau patiko nei Mulholland Drive, ir žymiai paprastenis. Bet visumoje galvoju, kad ne mano režisierius. 

Atsakyti

Sorry, kad taip durnai cituoju, bet šita verija mane blogai veikia, nelabai turiu motyvacijos gilintis. 

Senoje versijoje man iš viso rašyt neleido, temos net neranda, rašo, kad panaikinta ar perkelta. O kaip jums? 

Atsakyti

O Foo Fighter'iai Ingėnui žiaaaauriai patiko, dabar didžiausia fanė. Vienas pačių geriausių mano koncertų kada nors. Nors jau ir turėjau didelius lūkesčius, pateisino juos su kaupu. Tikrai dar norėsiu juos pamatyti, būtinai. Šiaip jiems labai patiko latvių auditorija, n kartų tai kartojo, ir sakė, kad sugrįš. Tai tikiuosi, kad tikrai tai padarys. Ar bet kur į Pabaltįjį.

Grohlas žiaaauriai charizmatiškas, youtube to tiek ir neperteikia, bet gyvai tai kaip magnetas traukia. Ir groja/dainuoja jie super gyvai, labai energingas ir energetiškai geras koncertas. 3 valandas grojo! Nors planuotos buvo tik 2. Ir labai daug improvizacijos, kas man labai patiko.  

Tik oras buvo nekoks. Laabai sušąlau. Nuo 15 val iki 22 val (tiesa, su apšildančiomis grupėmis nuo 18.30 val) laukėm. Tai į ožio ragą sušąlau. Labai vėjuota. Smėlį į akis ir veidą tik neša, gūsiais. Tai nusisukusi nuo scenos ilgą laiką stovėjau ir dar su akiniais nuo saulės kaip apsaugai, nes neįmanoma kitaip. O dar kai aš su linzėmis, tai nuo smėlio ir liūdnai galėjo baigtis, jei labiau į akis patektų. Laimei, vakarop bent jau smėlio nešimas apstojo, galėjau į sceną žiūrėt. Na ir daugiau žmonių prisirinko, gal ir tai pristabdė. Dėl šaltumo buvau prisivilkusi, bet neįvertinau, kad taaip šalta bus.

Na bet visi geriausi mano koncertai paskutiniu metu turi blogiausią orą. 

Bet va tuo momentu, kai FF į sceną išėjo, tai jau visus blogumus pamiršau, nurovė stogą.

Iš įžymesnių grupių dar The Kills juos apšildė. Paskui skaičiau, kad čia bais mOdinga grupė, bet aš jos niekad girdėjusi nebuvau :D Ir man jų dainos nepatiko. 

Atsakyti

Labas 4u.gifBlackkiss, ar neskęsti? Kas ten per Venecija pas jus Vilniuj?

---
O ne į Kings of Leon turėjo varyt? Skaičiau Zilnio apžvalgą apie koncą, tai sakė, jog labai mažas bendravimas su publika buvo. Susidariau įspūdį iš to jo rašinio, kad nelabai jam patiko.

---

Tiesa, Ingėnui sakiau pasakysiu, kad visgi nežiūrėtų trečio sezono nepakartojus senų(jau įsitikinau).

Buvo buvo pas mus Venecija :D

-----

Aha, tame irgi po savaitės buvau. O va tas visai nepatiko. Nors ir nujaučiau, kad įspūdžio nepadarys, bet kad šitaip nuobodus bus, tai nenumaniau. Rimtai, norėjosi, kad greičiau baigtųsi. Tokio nuobodaus jau nebepamenu.

Tas dainininkas nu žiauriai necharizmatiškas. Na bet jis toks yra, kam patinka, tai patinka koks jau yra:)

Dainų jų tik 4 žinojau, tai tos 4 ir tepatiko. Visos kitos kažkaip... neužkabino. 

Žilnio straipsnį skaičiau (turbūt tą patį). Dabar galvoju, ar jame, ar kitame pasakojo apie tą vokalistą, koks jis pasileidęs :)

Tai vat jau paskui po koncerto kai perskaičiau, man visai antipatiją jam sukėlė, tikrai daugiau neičiau į jų koncertą. Ir taip jau visai nesimpatiškas. O jei dar toks, kaip tame straipsnyje rašo, tai visai nieko gero. 

Nors žinau nemažai žmonių, kam jie patinka. Jų muzika, gal. 

-------

Ačiū. Tai visgi turbūt tada ir nebežiūrėsiu. Nenoriu tiek įsitraukti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 07 liepos 2017 - 13:55