Labas

Blackkiss, ar neskęsti? Kas ten per Venecija pas jus Vilniuj?
QUOTE(blackkiss @ 2017 06 26, 12:19)
Ai smagiai kaip visada kažkaip šįkart ilgiau tęsėsi nei visad
tik galėtų mažiau Gabalio būt... 🙈
---
Kaži kaip foo figteriai Ingėnui...
-------
Gal dar apaigalvos, žinai kaip būna
------
Nu bet ot mOnijakė tu to TP kiek kartų matei jau?
---
Nors aišku, kam jau šnekėt.. pati va žiūriu antrąkart vieną serialą, bo mano vienas mėgstamiausįų aktorių vaidina, ir dar kelis serialus su juo atsisiunčiau
Suprantama, suprantama...
---
O ne į Kings of Leon turėjo varyt? Skaičiau Zilnio apžvalgą apie koncą, tai sakė, jog labai mažas bendravimas su publika buvo. Susidariau įspūdį iš to jo rašinio, kad nelabai jam patiko.
O Ingėnui su Braške jau gal nusibodom, kad visai nebeužsuka...

----
Būtų fainai
---
Gal kokius 5 kartus
Bet tai kaip keista, kad jau 8 serijas naujo parodė, beveik įpusėjo

Ta pastaroji serija tai belekiek diskusijų internete sukėlė. Kai pagalvoji, kad Lynchas jau niekuo nebegali nustebint, jis ima ir vėl tai padaro

Tas man labiausiai ir patinka - niekada nežinau ir net nenujauti kaip istorija vystysis toliau. Bet aš tai dar palyginus su kitais, tai nedidelė TP mOniakė

Kiti žiūrovai kiekvienos serijos epizodus ištyrinėja iki smulkmenų. Jų dėka daug nepastebėtų užuominų, sąsajų sužinau - atrodo net keista, kaip jie viską taip pastebi
---

Tai va, bus tau žvengt iš manęs

O tai kas ten per aktorius ir kas per serialai?
Beje, aš tai žiauriai nustebinta gerąja prasme Kyle'o Maclachlano vaidyba

Ant tieeek gerai jis atsiskleidė šitame naujame TP

Paskutinį kartą jį vaidinant mačiau "Desperate housewives", kur tas vaidmuo toks paprastas buvo, bet va dabar TP ką jis išdarinėja

Net parašiau jam gerų žodžių

Ir kas keisčiausia, kad atrašė

Tai įsivaizduoji koks man čia buvo wooow

Reiškia, jokio susireikšminimo pas žmogų, jei randa laiko ir noro atrašinėt komentatoriams.
Tiesa, Ingėnui sakiau pasakysiu, kad visgi nežiūrėtų trečio sezono nepakartojus senų(jau įsitikinau).