Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Sveikos!
Nu ir kaip jaučiatės po konco?! bigsmile.gif Aš tai ne-re-aliai! thumbup.gif Buvo žiauuuriai gerai - atmosfera, nuotaika, žodžiu viskas thumbup.gif Ir vėl man nuskilo su vieta thumbup.gif Pakliuvau beveik prie pat scenos(kažkur trečioj eilėj) thumbup.gif Tas fanų zonos bilietas pasiteisino 100 procentų(iš tikrųjų tai galėjau net prie pat tvoros pirmoj eilėj atsistot, bet pabijojau, kad nebūtų kaip tai panai,kur žodžių nemokėjo laugh.gif ) Tose pirmose eilėse pasitūsinom kaip reikalas thumbup.gif Balsą visai prarėkiau. Aš net nesitikėjau, kad taip arti pakliūsiu, nes visai neskubėjau biggrin.gif O gavosi taip, kad atvarėm dar kokią valandą prieš Erasure. Bet jie tai jau visai ne mano skonio. Nežinau ko ten Mamontovas dėl jų alpo(pamenu, kad sakė, jog iš karto po jų išeis iš koncerto, būtų labai įdomu sužinot ar taip ir padarė (kuo aš labai abejoju biggrin.gif ) Ingėnai, jei užmatysi ką nors šia tema fb, brūkštelk biggrin.gif

Ai, beje, dar sunervino žurnalistai - ant kiek be nuovokos, kad siaubas doh.gif Per visus portalus eskaluoja, kad Robis dėkojo rusiškai doh.gif O kad ten dainos žodžiai tokie, tai nieks nesusigaudo doh.gif Nu ant kiek reik būt nesusivokusiam, kad šakės doh.gif Ir čia skaitosi eina į koncertą, kad jį aprašytų.
Labai pasigedau Zilnio straipsnio, kuris visada įdomiai ir išsamiai aprašo visus koncus.

Gaila, nemačiau kiek žmonių buvo prisirinkę, nes atsisukus nesimatė minios tik viena eilė. Bet kaip supratau, tai nemažai, nes kai pasidavė toks srautas atgal, tai ohoho bigsmile.gif

Kur jūs stovėjot? Ar fainai buvo? Papasakokit viską :super

Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 08 17, 13:37)
Nu, Tuktuk, ne tu ant scenos buvai? laugh.gif

Kaip mes čia vis tuo pat metu parašom laugh.gif

Nea, nenuvarytų manęs nieks ten lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Prisižvengiau iš tos panelės ir kaukės lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 08 17, 11:42)
Sveikos!
Nu ir kaip jaučiatės po konco?! : Aš tai ne-re-aliai! :
------
:  O kad ten dainos žodžiai tokie, tai nieks nesusigaudo
-----
Labai pasigedau Zilnio straipsnio, kuris visada įdomiai ir išsamiai aprašo visus koncus.
------
Kur jūs stovėjot? Ar fainai buvo? Papasakokit viską
Kaip mes čia vis tuo pat metu parašom
------
Nea, nenuvarytų manęs nieks ten Prisižvengiau iš tos panelės ir kaukės

Žiaaaaaauriai man patiko smile.gif bet kaip švariai varė - kaip įraše beveik smile.gif ir kaip man patiko my way ... tik va kojyčių visai nejaučiu biggrin.gif kaip išsuktos...
------
Oi tragedija..paranojikės beretytės kad pradėjo iš pakampių lįst biggrin.gif bent paklausytų gal žodžius prieš rašant... ir žodžių nereik, gi iš vaizdų, muzikos nu negi nesimato kad sarkastiška daina...ir juokas kaip suėmė - tik Zilnys parašė kad lažinasi, tokių bus, iiiir parėjo tie straipsniai po kokių 3 min biggrin.gif
Bet va pasigedau Eternity, motherf*cker ir supreme :/
------
Kad skaičiau lyg atostogauja
-----
Žiauriai toli stovėjau, kad laisva net buvo..nesinorėjo grūstis, vis tiek arti nebūtų, nes pigiausią bil pirkau, bet kaa gi tie ekranai tokie super HD, tai buvo laaaabai gerai biggrin.gif atrodė kad ant scenos biggrin.gif
-----
Mane užtemptų ten, tai matyt ir pamirčiau ant scenos iki to suoliuko nedaėjus biggrin.gif dar ir gaivint reiktų biggrin.gif

Papildyta:
O kolegė užleido dainą - sako grojo šitą?! Sakau, hm, kažkaip visai neasimenu... sako tave ten ką užhipnotizavo Robis, ar ką? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 08 17, 13:55)
Žiaaaaaauriai man patiko smile.gif bet kaip švariai varė - kaip įraše beveik smile.gif ir kaip man patiko my way ... tik va kojyčių visai nejaučiu biggrin.gif kaip išsuktos...
------
Oi tragedija..paranojikės beretytės kad pradėjo iš pakampių lįst  bent paklausytų gal žodžius prieš rašant... ir žodžių nereik, gi iš vaizdų, muzikos nu negi nesimato kad sarkastiška daina...ir juokas kaip suėmė - tik Zilnys parašė kad lažinasi, tokių bus, iiiir parėjo tie straipsniai po kokių 3 min
----
Bet va pasigedau Eternity, motherf*cker ir supreme :/
------
Žiauriai toli stovėjau, kad laisva net buvo..nesinorėjo grūstis, vis tiek arti nebūtų, nes pigiausią bil pirkau, bet kaa gi tie ekranai tokie super HD, tai buvo laaaabai gerai  atrodė kad ant scenos 
-----
Mane užtemptų ten, tai matyt ir pamirčiau ant scenos iki to suoliuko nedaėjus  dar ir gaivint reiktų

------
O kolegė užleido dainą - sako grojo šitą?! Sakau, hm, kažkaip visai neasimenu... sako tave ten ką užhipnotizavo Robis, ar ką?

Bet tikrai - galvojau, kad nebus taip švariai kaip jam gavosi thumbup.gif Tai reiškia neprarado dar formos nuo Kauno thumbup.gif
--
Nu bet grynai, toks vaizdas, kad tik pavaryt visiems doh.gif Aišku, čia tie rašinėja, kurie net nebuvo konce.
---
Aš irgi šitų pasigedau drinks_cheers.gif Bet va Eternity, tai jaučiu jau seniai nebedainuoja g.gif O Supreme Kaune dainavo. "Mother***er" tai kažkurioj vienoj šaly dainavo, tikėjausi, kad dainuos ir pas mus, bet paskui pažiūrėjau prieš koncą kitų šalių tracklistus ir supratau, kad nedainuos. Aš dar "Better man" norėjau kad dainuotų (Kaune su tėčiu šitą dainavo smile.gif )
---
Įdomu kaip atrodė viskas iš toliau, nes vistiek, kai mes prie pat scenos buvom, tai pusės efektų gėrio jaučiu nematėm. Vienu momentu ugnies pliūpsniai kai dėjo, tai net karšta pasidarė tikra to žodžio prasme biggrin.gif ( čia per tą Party like a russian)
---
oi negaliu lotuliukas.gif man irgi tas pats būtų laugh.gif
Prisijuokiau iš jo bajerių biggrin.gif
Nu bet kaip jis sugeba kiekvieną kartą prikaustyt publikos dėmesį, tai aš neatsistebiu biggrin.gif Tos akys tik žiba kaip velniukui laugh.gif
---
Oi negaliu lotuliukas.gif Aš tai tikrai kaip užsihipnotizavus buvau, nes atrodo koncas pralėkė kaip viena akimirka doh.gif biggrin.gif Prie pat scenos stovint didžiausias pliusas tame, kad gali lengvai akių kontaktą gaudyt wub.gif Atrodo taip nerealu - stovi ir matai Robis žiūri tiesiai bigsmile.gif
Per LMEY tai prisiminiau mūsų tūsus ir pasilinksminau kaip reikalas :super
Papildyta:
Ai dar prajuokino tas himnas apie Robį - gerai jis ten iš savęs išsijuokė laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 08 17, 12:18)
Bet tikrai - galvojau, kad nebus taip švariai kaip jam gavosi Tai reiškia neprarado dar formos nuo Kauno
--
Nu bet grynai, toks vaizdas, kad tik pavaryt visiems :Aišku, čia tie rašinėja, kurie net nebuvo konce.
---
"Mother***er" tai kažkurioj vienoj šaly dainavo, tikėjausi, kad dainuos ir pas mus, bet paskui pažiūrėjau prieš koncą kitų šalių tracklistus ir supratau, kad nedainuos.
---
Įdomu kaip atrodė viskas iš toliau, nes vistiek, kai mes prie pat scenos buvom, tai pusės efektų gėrio jaučiu nematėm. Vienu momentu ugnies pliūpsniai kai dėjo, tai net karšta pasidarė tikra to žodžio prasme ( čia per tą Party like a russian)
---
Nu bet kaip jis sugeba kiekvieną kartą prikaustyt publikos dėmesį, tai aš neatsistebiu Tos akys tik žiba kaip velniukui 
---
Aš tai tikrai kaip užsihipnotizavus buvau, nes atrodo koncas pralėkė kaip viena akimirka
------
Prie pat scenos stovint didžiausias pliusas tame, kad gali lengvai akių kontaktą gaudyt

Arba vėl atgavo biggrin.gif
-----
Kad rašinėja, ir kas buvo.. ypač kad straipsnius rašė..
----
Skaičiau, kad Vokietijoj dainavo..bet sakau, aš netyriau ankstesnių koncų, tai galvojau, gaaal vis tik dainuos biggrin.gif net gal gerai, čia išvis visi į infarktus sukritę būtų, jei jau iš tos dainos toks burbulas išpūstas biggrin.gif
----
Tai vat aš net džiaugiaus, kad iš tolo, sakau kai ekranai superiniai, tai to tolio nesijautė, o efektai superiniai, ir juos būtent iš tolo norisi matyt smile.gif o nuo tų ugnių net mane karštis pasiekė biggrin.gif
----
Nu labai jis charizmatiškas biggrin.gif
-----
Man irgi biggrin.gif
-----
Aha tikrai taip smile.gif per aerosmithus atsimenu net priedainio stulpelį tiesiai į mane žiūrėdamas padainavo (gerai, kad žodžius mokėjau tos dainos laugh.gif )
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 08 17, 12:18)

Ai dar prajuokino tas himnas apie Robį - gerai jis ten iš savęs išsijuokė laugh.gif

Uuuoj kaip juokiaus biggrin.gif patinka man ta jo saviironija biggrin.gif aaai beje! Dėl šito irgi skaiçiau komentarus, kaip pakraupo žmonės, koks jis narcizas ir t.t doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 08 17, 14:27)
Arba vėl atgavo
-----
Kad rašinėja, ir kas buvo.. ypač kad straipsnius rašė..
----
Skaičiau, kad Vokietijoj dainavo..bet sakau, aš netyriau ankstesnių koncų, tai galvojau, gaaal vis tik dainuos net gal gerai, čia išvis visi į infarktus sukritę būtų, jei jau iš tos dainos toks burbulas išpūstas
----
Nu labai jis charizmatiškas
-----
Aha tikrai taip  per aerosmithus atsimenu net priedainio stulpelį tiesiai į mane žiūrėdamas padainavo (gerai, kad žodžius mokėjau tos dainos  )

Nu jo arba vėl atsigavo biggrin.gif
--
Nu man tai čia apgailėtina tiesiog doh.gif Iš tikrųjų tai ir galvojau, kad bus šaršalas dėl tos dainos, nes gi niekas dainos žodžių nežinos doh.gif
---
Tai jau tikrai drinks_cheers.gif oh:
---
Jo, jau šito iš jo tikrai neatsimsi biggrin.gif Ir aukščiausio lygio šoumenas smile.gif
---
kaip fainai wub.gif
Vat tas man ir baisiausia atrodo - atsistočiau į pirmą eilę, bet nemokėčiau žodžių ir jei netyčia Robis užmatytų tikrai patrauktų per dantį lotuliukas.gif Tada tai jau gėda būtų laugh.gif

QUOTE(blackkiss @ 2017 08 17, 14:44)
aaai beje! Dėl šito irgi skaiçiau komentarus, kaip pakraupo žmonės, koks jis narcizas ir t.t doh.gif biggrin.gif

doh.gif jetus jetus lotuliukas.gif Nu va kaip būna, kai žmonės absoliučiai nenutuokdami kas tas Robis per asmenybė ir koks jo humoras, ateina į koncertą doh.gif Tokie paskui tik nuotaiką kitiems dar gadina bumbėdami doh.gif

Labai įdomu kaip Baumiliukas ir Mamontovas šį kartą pasireikš. O dar įdomiau ar Mamontovas išėjo po Erasure pasirodymo kaip kad žadėjo laugh.gif Nes tipo jau Erasure ten tai jau lygis pagal jį, nepalyginsi su Robiu laugh.gif
Papildyta:
Ai, dar vienas momentas buvo, kai galvojau, jog visi nualps, kai Robis žiauriai juodą skėlė apie George Michael'ą laugh.gif Girdėjai? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 08 17, 13:04)
Nu jo arba vėl atsigavo
--
Nu man tai čia apgailėtina tiesiog Iš tikrųjų tai ir galvojau, kad bus šaršalas dėl tos dainos, nes gi niekas dainos žodžių nežinos
---
Jo, jau šito iš jo tikrai neatsimsi Ir aukščiausio lygio šoumenas
---
Vat tas man ir baisiausia atrodo - atsistočiau į pirmą eilę, bet nemokėčiau žodžių ir jei netyčia Robis užmatytų tikrai patrauktų per dantį Tada tai jau gėda būtų
------
jetus jetus  Nu va kaip būna, kai žmonės absoliučiai nenutuokdami kas tas Robis per asmenybė ir koks jo humoras, ateina į koncertą doh.gif Tokie paskui tik nuotaiką kitiems dar gadina bumbėdami :
------
Labai įdomu kaip Baumiliukas
------
Ai, dar vienas momentas buvo, kai galvojau, jog visi nualps, kai Robis žiauriai juodą skėlė apie George Michael'ą: Girdėjai?

Matai labai nuo skrydžio priklauso.. kartais būna taip sėda, kad nebeišdainuoja.. taip skaičiau.. tai gerai kad ne prieš pat koncą atskrido... bet koks fainas burundukėlis pasidaręs biggrin.gif labai jam tinka tie žandžiukai biggrin.gif
-------
Tai ką ten žinot, girdi gi kai dainuoja...
-----
Tikrai taip... tokio šou net nėr buvę LT smile.gif
-----
Tai vaaaa biggrin.gif galvojau gerai kad ta daina ispuolė "i don"t wanna miss a thing", nes būtų kokia kur nežinau, nuraudonuočiau iš gėdos laugh.gif
Bet kaip juokiaus vakar.. sako "you dont neee to sing.. you can trust me" laugh.gif
-----
Bet tai ko tada eit??
-----
Oi tiksliai šitas gi dar hater'is biggrin.gif o Mamontovas taip sakė??
-----
Jooo biggrin.gif dar pagalvojau, gerai, kada mama nelabai gerai moka girdimąją anglų kalbą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2017 08 17, 15:15)
Matai labai nuo skrydžio priklauso.. kartais būna taip sėda, kad nebeišdainuoja.. taip skaičiau.. tai gerai kad ne prieš pat koncą atskrido... bet koks fainas burundukėlis pasidaręs  labai jam tinka tie žandžiukai
-------
Tai ką ten žinot, girdi gi kai dainuoja...
-----
Tikrai taip... tokio šou net nėr buvę LT
-----
Bet kaip juokiaus vakar.. sako "you dont neee to sing.. you can trust me"
-----
Bet tai ko tada eit??
-----
Oi tiksliai šitas gi dar hater'is  o Mamontovas taip sakė??
-----
Jooo  dar pagalvojau, gerai, kada mama nelabai gerai moka girdimąją anglų kalbą

oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif burundukėlis doh.gif lotuliukas.gif Balsu susižvengiau :lol Bet dar vistiek negrįžęs į tokią kondiciją, kokia Taline buvo biggrin.gif
---
Tai va, bet kiti gal pirmą kartą išgirdo (jaučiu nemažai buvo tokių, kurie ėjo tik šiaip sau, nes nebuvo kas veikt :oh )
---
Aha, visi taip kalba, kurie atbuvę ir daugelyje kitų koncertų Vingio parke drinks_cheers.gif Aš tai Vingio parke tokiam dideliam tai tik pirmą kartą, tai man čia jau buvo kažkas tobulo wub.gif Net nežinau kaip palygint kuris man labiau patiko ar Kauno ar Vilniaus. Abu labai patiko, nei kiek nenusivyliau (Man jau Kaune superinis buvo, tai galvojau, kad tik nebūtų prastesnis Vilniuj). Va Ingėnas gali palygint Talino ir Vilniaus stadioninį turą. Labai įdomu bus išgirst smile.gif
Labai tikiuosi, kad čia ne paskutinis kartas ir jis dar atvarys blush2.gif
---
aha lotuliukas.gif Dar prajuokino, kai pasakojo apie sūnų ir medžius :lol
---
Neįsivaizduoju.. Žinai, yra daug tų pižonų, kurie vien dėl pliusiuko į užrašų knygutę eina doh.gif
--
Aha, atsimenu dar žvengėm su Ingėnu :oh biggrin.gif Dėl to man laaabai įdomu sužinot ar jis išėjo po Erasure kaip kad žadėjo, ar ne(kad buvo tai tikrai, nes mačiau foto). Jei neišėjo, tai galėtų kas nors primint jo komentarą rašytą rudenį.
---
hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 17 rugpjūčio 2017 - 13:34
QUOTE(tuktuk @ 2017 08 17, 13:31)
oi negaliu burundukėlis
---
Labai tikiuosi, kad čia ne paskutinis kartas ir jis dar atvarys
---
aha  Dar prajuokino, kai pasakojo apie sūnų ir medžius
---
Aha, atsimenu dar žvengėm su Ingėnu :oh biggrin.gif Dėl to man laaabai įdomu sužinot ar jis išėjo po Erasure kaip kad žadėjo, ar ne(kad buvo tai tikrai, nes mačiau foto). Jei neišėjo, tai galėtų kas nors primint jo komentarą rašytą rudenį.

Nu bet tikrai tinka jam biggrin.gif
----
Kad sakė see you soon.. ar čia man pasigdo, ką norėjau išgirst? laugh.gif
-----
Man tai su dukra patiko biggrin.gif gal galim žiūrėt, kas mum tikrai patinka? biggrin.gif
-----
Nei išėjo, nei ruošėsi manau...čia irgi toks išsidirbinėjimas...
____
Dėl tos dainos party.. nu tai suprantu, kad pirmą kartą daug kas išgirdo, bet vis tiek, nu ir kai pirmą kartą klausai, nu girdi gi ką dainuoja biggrin.gif ar čia vienintelis žodis ką suprato iš dainos? Jei taip, tegu tada išvis džiaugias, bent vieną žodį suprato biggrin.gif
Atsakyti

Labas 

Na Supermama man ir vėl stringa. Senoje versijoje temos nerodo,  o naujoje prie vartotojo/slaptažodžio kimba (turiu eiti per abi). Ar čia tik man taip, gal kažkas kortelėje susimakalavo ar kokia čia velniava.

Sveikos!

Labai fainai, kad taip arti pakliuvai ;) Aš ir galvojau, va tuktukė ten kažkur tarp VIP'ų ošia. Šiaip ir aš truputį pasigailėjau, kad fanų bilieto nepirkau. Nors stovėjau tai ganėtinai arti tarp paprastų. Bet vistiek nesimatė pati scena, ir galvos dar užstojo, žiūrėjau per ekranus. Labai patiko beje pati scena, projekcijos etc. Mano skonio šįkart. 

Koncertas muzikine ir ypač setlisto prasme tai man Kaune labiau patiko. Setlistas Kaune mano nuomone buvo tikrai geresnis, dabar truputį filerių buvo (viena daina pradžioje, kurios iš viso  negirdėjus, gal čia iš naujesnių, kai minia turėjo per priedainį visokius oooo ir pan. dainuoti). Paskui tie duetai ale su Nicole Kidman (ta kiaulė  :D) ir su Kylie Minogue, na tos dainos nėra mano mėgstamiausios. Iš žinomesnių pati pasigedau Me and my Monkey. Nors gal jos Kaune nedainavo, jau nepamenu. Na gal nėra jinai pats pačiausias hitas, prie žinomesnių tik, nors man labai patnka.

Didelį įspūdį padarė George Michael Freedom koveris. Tiesą sakant tą dainą buvau girdėjusi gal tik kaip originalą.Žinojau, kad Robis su šiuo koveriu karjerą pradėjo, bet nesu tikra ar jo versiją net buvau girdėjusi (na nesu labai didelė GM gerbėja, tai gal todėl nebuvo intereso didelio). O vakar labai labai patiko tas koveris. Elegantiškas, muzikalus ir ta daina visom spalvom sužybėjo, šiandien tebeskamba ausyse.

Iš Robio dainų labiausiai patiko Feel (na mano mėgstamiausia jo daina, vis dar), She's the one (labai mėgstu gyvą versiją, tinka ji Robiui labai). O Love my Life tai nebuvo idealiai sudainuota, kaip kad anksčiau youtube live įrašuose buvau mačiusi.

Bet labai patiko pati atmosfera. Esu Vingio parko mylėtoja, o dar nuostabus oras. Fanų zonoje tai iš viso turėjo būti super. Ir Robis pats šįkart gal labiausiai patiko. Atsipalaidavęs, mano supratimu jautėsi komfortiškai, toks savas. Vis dar entertaimintojas aukštumoje. O kad ne viską idealiai padainuoja ar balsas kai kuriose dainose kiek pasikeitęs jaučiasi, tai čia visiems visko būna gyvai.

Žodžiu, geras koncertas. Tik man trumpokas, norėjosi kažkaip dar. Bet aš skaičiau, kad jis su nugara didelių bėdų turi, skauda nuolat koncertuojant, vaistus geria. Tai matyt ir negali jis ilgesnių koncertų daryti. 

Dėl Erasure man žiaaaauriai nepatiko. Mano ausiai pasenusi plastmasinė muzika. Retai einu per koncertus alaus, bet šįkart vien dėl Erasure ėjau, kad ištverčiau  :D

Nesuprantu, ką toje grupėje lietuviškos zviozdos įžvelgė. Beje, šalia manęs Beata (ta kulinarė) per Erasure su savo chebra tūsinosi  :) Nu tai matomai yra, kam patinka. 

O Mamontovas, skaičiau FB, iš tiesų iš karto po Erasure ir išėjo. Nu keista, vienok...

Dėl to spasibo ir Party like a Russian tai čia nesąmonių nesąmonės, kad burbulą išpūtė. Čia žurnalistai matyt pasistengė, straipsnių pati dar neskaičiau, tik iškalbingas antraštes. O Zilnys tai nebuvo konce, anksčiau rašė, kad nedalyvaus, kažkur išvykęs. Jis dėl žmonos pageidavimo kažkur kitur Europoje Robiuką specialiai pažiūrėjo (ir straipsnį apie tai buvo parašęs).

Atsakyti

O kolegė užleido dainą - sako grojo šitą?! Sakau, hm, kažkaip visai neasimenu... sako tave ten ką užhipnotizavo Robis, ar ką? biggrin.gif

Matyt užhipnotizavo:D

Kurias grojo, kurias ne, tai prisiminčiau (jei konkrečiai paklaustų).

Atsakyti

Aš dar "Better man" norėjau kad dainuotų (Kaune su tėčiu šitą dainavo smile.gif)
---
Įdomu kaip atrodė viskas iš toliau, nes vistiek, kai mes prie pat scenos buvom, tai pusės efektų gėrio jaučiu nematėm. Vienu momentu ugnies pliūpsniai kai dėjo, tai net karšta pasidarė tikra to žodžio prasme biggrin.gif( čia per tą Party like a russian)
---

Better Man tai ir aš norėjau, labai patinka ji man, ypač gyvai.

------

O karštis net ir man vienu metu jautėsi:) Dėl efektų tai visai gali būti, kad iš toli jie ir geriau atrodė. Prisiminus Taliną. Va man jie šįkart labai net patiko. 

Atsakyti