Labas
Na Supermama man ir vėl stringa. Senoje versijoje temos nerodo, o naujoje prie vartotojo/slaptažodžio kimba (turiu eiti per abi). Ar čia tik man taip, gal kažkas kortelėje susimakalavo ar kokia čia velniava.
Labai fainai, kad taip arti pakliuvai ;) Aš ir galvojau, va tuktukė ten kažkur tarp VIP'ų ošia. Šiaip ir aš truputį pasigailėjau, kad fanų bilieto nepirkau. Nors stovėjau tai ganėtinai arti tarp paprastų. Bet vistiek nesimatė pati scena, ir galvos dar užstojo, žiūrėjau per ekranus. Labai patiko beje pati scena, projekcijos etc. Mano skonio šįkart.
Koncertas muzikine ir ypač setlisto prasme tai man Kaune labiau patiko. Setlistas Kaune mano nuomone buvo tikrai geresnis, dabar truputį filerių buvo (viena daina pradžioje, kurios iš viso negirdėjus, gal čia iš naujesnių, kai minia turėjo per priedainį visokius oooo ir pan. dainuoti). Paskui tie duetai ale su Nicole Kidman (ta kiaulė
) ir su Kylie Minogue, na tos dainos nėra mano mėgstamiausios. Iš žinomesnių pati pasigedau Me and my Monkey. Nors gal jos Kaune nedainavo, jau nepamenu. Na gal nėra jinai pats pačiausias hitas, prie žinomesnių tik, nors man labai patnka.
Didelį įspūdį padarė George Michael Freedom koveris. Tiesą sakant tą dainą buvau girdėjusi gal tik kaip originalą.Žinojau, kad Robis su šiuo koveriu karjerą pradėjo, bet nesu tikra ar jo versiją net buvau girdėjusi (na nesu labai didelė GM gerbėja, tai gal todėl nebuvo intereso didelio). O vakar labai labai patiko tas koveris. Elegantiškas, muzikalus ir ta daina visom spalvom sužybėjo, šiandien tebeskamba ausyse.
Iš Robio dainų labiausiai patiko Feel (na mano mėgstamiausia jo daina, vis dar), She's the one (labai mėgstu gyvą versiją, tinka ji Robiui labai). O Love my Life tai nebuvo idealiai sudainuota, kaip kad anksčiau youtube live įrašuose buvau mačiusi.
Bet labai patiko pati atmosfera. Esu Vingio parko mylėtoja, o dar nuostabus oras. Fanų zonoje tai iš viso turėjo būti super. Ir Robis pats šįkart gal labiausiai patiko. Atsipalaidavęs, mano supratimu jautėsi komfortiškai, toks savas. Vis dar entertaimintojas aukštumoje. O kad ne viską idealiai padainuoja ar balsas kai kuriose dainose kiek pasikeitęs jaučiasi, tai čia visiems visko būna gyvai.
Žodžiu, geras koncertas. Tik man trumpokas, norėjosi kažkaip dar. Bet aš skaičiau, kad jis su nugara didelių bėdų turi, skauda nuolat koncertuojant, vaistus geria. Tai matyt ir negali jis ilgesnių koncertų daryti.
Dėl Erasure man žiaaaauriai nepatiko. Mano ausiai pasenusi plastmasinė muzika. Retai einu per koncertus alaus, bet šįkart vien dėl Erasure ėjau, kad ištverčiau 
Nesuprantu, ką toje grupėje lietuviškos zviozdos įžvelgė. Beje, šalia manęs Beata (ta kulinarė) per Erasure su savo chebra tūsinosi
Nu tai matomai yra, kam patinka.
O Mamontovas, skaičiau FB, iš tiesų iš karto po Erasure ir išėjo. Nu keista, vienok...
Dėl to spasibo ir Party like a Russian tai čia nesąmonių nesąmonės, kad burbulą išpūtė. Čia žurnalistai matyt pasistengė, straipsnių pati dar neskaičiau, tik iškalbingas antraštes. O Zilnys tai nebuvo konce, anksčiau rašė, kad nedalyvaus, kažkur išvykęs. Jis dėl žmonos pageidavimo kažkur kitur Europoje Robiuką specialiai pažiūrėjo (ir straipsnį apie tai buvo parašęs).