QUOTE(VanilineBraske @ 2017 12 04, 16:37)
Man šiaip veikėjų per daug, sunku su viskuo susigaudyt. Ir tokie tamsūs jie visi, nekurti tam, kad žiūrovui patiktų. Bet čia jau europietiški ypatumai
Pastebėjau, kad jo reitingai smarkiai kyla imdb. Užvakar 7,4 buvo, šiandien jau 8,6. Palyginimui TP 8,9 yra, o ST 9, tai jau vejas
------
Aš šiaip žiauriai džiaugiuosi, kad vokiečiai kažką kokybiško sukūrė. Tikiuosi, kad daugiau gerų skirtingų šalių serialų atsiras ir nereikės vien amerikoniškus žiūrėt

Ale jei sakai, kad antras sezonas blogas, tai jaučiu net neapsimoka pradėt žiūrėt
----
Pasižiūrėjau įdomumo dėlei, tai nei viena to serialo antro sezono serija nebuvo parašyta nei vieno iš pirmo sezono serijų autorių. Visi nauji, tai dėl to ir nusivažiavo
Aha, mane irgi pasiekė Nors nelabai ten yra kam kariaut. Vilniaus, aišku, graži, bet man tos kūginės eglės kažkaip prekybos centrus primena. Nu man toks jausmas, kad jo sumažinta kopija turėtų kažkur vidury prekybcentrio stovėt

Klaipėda vakarietiškai su tikra eglute

Primena kažkaip man vaikystę. Nu ir įsivaizduoju, kad ten teatro aikštėj daug geriau įsipaišo nei tos karkasinės.
----
Apie Kauno neturiu komentarų. Dėžių nesuprantu, o tos lemputės,
tai kaip prie kokios krautuvės į sodų bendriją įvažiuojant
Nu jo, kai daug veikėjų, tai biškį sunku susigaudyt iš pat pradžių. Reikia daugiau laiko, kad įprastum. Kas dėl imdb reitingų, tai man dažnai labai netikslūs būna. Kažkaip dažniausiai jais net ir nesikliauju - būna, kad filmas prastokai įvertintas, o man visai patinka

Arba atvirkščiai. TP tai iš vis ne masėms skirtas, tai sakyčiau gana aukštą reitingą tame imdb "išsikovojęs"

Galvojau gerokai žemesnis
---
Aha, dabar tik pagalvojau, kad iš europietiškų nieko nesu mačius (na, neskaitant rusiškų). Jau vien dėl to smalsu kaip sukurtas
---
Šiaip to antro galima net nežiūrėt, nes ten nieko naujo neparodo. O va pirmam sezone, tai pradžioj jis toks labai nenuspėjamas (kas man labai patinka visuose serialuose ir filmuose), tik paskui paaiškėja kas kaip. Bet nenuobodžiavau per visas 10 serijų. O tą antrą vos ne vos baiginėju pažiūrėt, paskutinė serija dar liko. Bet pirmą sezoną galima laisvai žiūrėt kaip atskirą nuo antro.
---
Greičiausiai dėl to taip ir yra
Beje, prie pirmo sezono keleto serijų prisidėjo ST kūrėjai

Aš bežiūrėdama pagalvojau, kad tikrai yra to braižo, tik paskui sužinojau, kad jie prisidėję

----
Vilniaus man tokia kaip tik sostinei tinkanti, prabanga tviskanti. O Klaipėdos jaukesnė, tokia naminė. Dar man šiek tiek primena Rockfeller eglutę Niujorke

Paprastai, bet ne prastai. Klaipėda kažkaip niekada nenuvilia. Visada labai skoningai ir gražiai. Pernai tas stiklo rutulys su sniegu labai gražiai atrodė

Kaip tikroj Kalėdų pasakoj. Kažin kodėl šįmet nebestatė jo

---
va va grynai ir man panašios asociacijos

O tos dėžės tai užgriozdino visą aikštę, nei ten vaizdo yra, nei nieko

Kas pikčiausia, tai kad šiais metais turbūt daugiausiai pinigų tiems papuošimams buvo skirta

Įdomu būtų palygint kiek kokia Klaipėda tam išleido, ir kiek Kaunas