Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2017 12 04, 12:02)

Aha, bent jau iš trailer'io tai žiauriai primena ST drinks_cheers.gif

Aš seniau dar buvau susiradus neblogą - "Wayward Pines".

Matėt, jau prasidėjo kasmetiniai eglių karai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mano brolis jau viską pažiūrėjo, tai sakė, kad kuo toliau, tuo mažiau panašu į ST. Aš tai pati 3 serijas tepažiūrėjus biggrin.gif Man šiaip veikėjų per daug, sunku su viskuo susigaudyt. Ir tokie tamsūs jie visi, nekurti tam, kad žiūrovui patiktų. Bet čia jau europietiški ypatumai biggrin.gif
Pastebėjau, kad jo reitingai smarkiai kyla imdb. Užvakar 7,4 buvo, šiandien jau 8,6. Palyginimui TP 8,9 yra, o ST 9, tai jau vejas biggrin.gif
Aš šiaip žiauriai džiaugiuosi, kad vokiečiai kažką kokybiško sukūrė. Tikiuosi, kad daugiau gerų skirtingų šalių serialų atsiras ir nereikės vien amerikoniškus žiūrėt biggrin.gif

Nieko nebuvau girdėjus apie jį unsure.gif Ale jei sakai, kad antras sezonas blogas, tai jaučiu net neapsimoka pradėt žiūrėt smile.gif Pasižiūrėjau įdomumo dėlei, tai nei viena to serialo antro sezono serija nebuvo parašyta nei vieno iš pirmo sezono serijų autorių. Visi nauji, tai dėl to ir nusivažiavo biggrin.gif

Aha, mane irgi pasiekė biggrin.gif Nors nelabai ten yra kam kariaut. Vilniaus, aišku, graži, bet man tos kūginės eglės kažkaip prekybos centrus primena. Nu man toks jausmas, kad jo sumažinta kopija turėtų kažkur vidury prekybcentrio stovėt biggrin.gif Klaipėda vakarietiškai su tikra eglute biggrin.gif Primena kažkaip man vaikystę. Nu ir įsivaizduoju, kad ten teatro aikštėj daug geriau įsipaišo nei tos karkasinės.
Apie Kauno neturiu komentarų. Dėžių nesuprantu, o tos lemputės, tai kaip prie kokios krautuvės į sodų bendriją įvažiuojant laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 12 04, 16:37)
Man šiaip veikėjų per daug, sunku su viskuo susigaudyt. Ir tokie tamsūs jie visi, nekurti tam, kad žiūrovui patiktų. Bet čia jau europietiški ypatumai 
Pastebėjau, kad jo reitingai smarkiai kyla imdb. Užvakar 7,4 buvo, šiandien jau 8,6. Palyginimui TP 8,9 yra, o ST 9, tai jau vejas 
------
Aš šiaip žiauriai džiaugiuosi, kad vokiečiai kažką kokybiško sukūrė. Tikiuosi, kad daugiau gerų skirtingų šalių serialų atsiras ir nereikės vien amerikoniškus žiūrėt 

Nieko nebuvau girdėjus apie jį  unsure.gif Ale jei sakai, kad antras sezonas blogas, tai jaučiu net neapsimoka pradėt žiūrėt
----
Pasižiūrėjau įdomumo dėlei, tai nei viena to serialo antro sezono serija nebuvo parašyta nei vieno iš pirmo sezono serijų autorių. Visi nauji, tai dėl to ir nusivažiavo

Aha, mane irgi pasiekė  Nors nelabai ten yra kam kariaut. Vilniaus, aišku, graži, bet man tos kūginės eglės kažkaip prekybos centrus primena. Nu man toks jausmas, kad jo sumažinta kopija turėtų kažkur vidury prekybcentrio stovėt  biggrin.gif Klaipėda vakarietiškai su tikra eglute  biggrin.gif Primena kažkaip man vaikystę. Nu ir įsivaizduoju, kad ten teatro aikštėj daug geriau įsipaišo nei tos karkasinės.
----
Apie Kauno neturiu komentarų. Dėžių nesuprantu, o tos lemputės, tai kaip prie kokios krautuvės į sodų bendriją įvažiuojant laugh.gif

Nu jo, kai daug veikėjų, tai biškį sunku susigaudyt iš pat pradžių. Reikia daugiau laiko, kad įprastum. Kas dėl imdb reitingų, tai man dažnai labai netikslūs būna. Kažkaip dažniausiai jais net ir nesikliauju - būna, kad filmas prastokai įvertintas, o man visai patinka laugh.gif Arba atvirkščiai. TP tai iš vis ne masėms skirtas, tai sakyčiau gana aukštą reitingą tame imdb "išsikovojęs" biggrin.gif Galvojau gerokai žemesnis biggrin.gif
---
Aha, dabar tik pagalvojau, kad iš europietiškų nieko nesu mačius (na, neskaitant rusiškų). Jau vien dėl to smalsu kaip sukurtas smile.gif
---
Šiaip to antro galima net nežiūrėt, nes ten nieko naujo neparodo. O va pirmam sezone, tai pradžioj jis toks labai nenuspėjamas (kas man labai patinka visuose serialuose ir filmuose), tik paskui paaiškėja kas kaip. Bet nenuobodžiavau per visas 10 serijų. O tą antrą vos ne vos baiginėju pažiūrėt, paskutinė serija dar liko. Bet pirmą sezoną galima laisvai žiūrėt kaip atskirą nuo antro.
---
Greičiausiai dėl to taip ir yra drinks_cheers.gif
Beje, prie pirmo sezono keleto serijų prisidėjo ST kūrėjai smile.gif Aš bežiūrėdama pagalvojau, kad tikrai yra to braižo, tik paskui sužinojau, kad jie prisidėję laugh.gif
----
Vilniaus man tokia kaip tik sostinei tinkanti, prabanga tviskanti. O Klaipėdos jaukesnė, tokia naminė. Dar man šiek tiek primena Rockfeller eglutę Niujorke smile.gif Paprastai, bet ne prastai. Klaipėda kažkaip niekada nenuvilia. Visada labai skoningai ir gražiai. Pernai tas stiklo rutulys su sniegu labai gražiai atrodė wub.gif Kaip tikroj Kalėdų pasakoj. Kažin kodėl šįmet nebestatė jo g.gif
---
va va grynai ir man panašios asociacijos laugh.gif doh.gif O tos dėžės tai užgriozdino visą aikštę, nei ten vaizdo yra, nei nieko doh.gif Kas pikčiausia, tai kad šiais metais turbūt daugiausiai pinigų tiems papuošimams buvo skirta doh.gif Įdomu būtų palygint kiek kokia Klaipėda tam išleido, ir kiek Kaunas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 12 04, 15:25)
Kas dėl imdb reitingų, tai man dažnai labai netikslūs būna. Kažkaip dažniausiai jais net ir nesikliauju - būna, kad filmas prastokai įvertintas, o man visai patinka laugh.gif Arba atvirkščiai. TP tai iš vis ne masėms skirtas, tai sakyčiau gana aukštą reitingą tame imdb "išsikovojęs" biggrin.gif
---

Bet pirmą sezoną galima laisvai žiūrėt kaip atskirą nuo antro.
---

Beje, prie pirmo sezono keleto serijų prisidėjo ST kūrėjai smile.gif Aš bežiūrėdama pagalvojau, kad tikrai yra to braižo, tik paskui sužinojau, kad jie prisidėję laugh.gif
----

Dar man šiek tiek primena Rockfeller eglutę Niujorke smile.gif
---

Įdomu būtų palygint kiek kokia Klaipėda tam išleido, ir kiek Kaunas doh.gif

Nu man irgi būna, kad neatitinka. Bet jei planuoju ką nors žiūrėt ir matau, kad reitingas mažiau nei 6, tai nebežiūriu. Vis tiek jau gali žinot, kad arba vaidyba prasta, arba su scenarijum kažkas negerai , arba dar kažkas ne taip rolleyes.gif
Dėl TP, tai nežinau iš kur tu čia ištraukei, kad ne masėms skirtas. Visi praktiškai jį matę ir visiems patinka biggrin.gif Ten tik tai tos naujosios serijos ne visiems patiko, bet jos atskirai ir vertinamos biggrin.gif

Gal kada prisiruošiu įsijungt biggrin.gif Dabar mano 2018 tikslas pažiūrėt TP laugh.gif Čia jau jaučiu taip kokius 3 metus iš eilės sakau laugh.gif

Aha, mačiau ir aš. Matai, jei ST nebūtų buvę, gal tas tavo serialas būtų geresnis dabar laugh.gif

Nu iki Rockefellerio toli, bet tos tikros eglutės visur beveik biggrin.gif Tos mandresnės dažniausiai kitose šalyse būna ne kaip pagrindinės biggrin.gif

Žinau tik kad pačią eglutę klaipėdiečiai jau antrus metus iš savų kiemų dovanoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VanilineBraske: 04 gruodžio 2017 - 17:54
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 12 04, 19:54)
Dėl TP, tai nežinau iš kur tu čia ištraukei, kad ne masėms skirtas. Visi praktiškai jį matę ir visiems patinka  biggrin.gif Ten tik tai tos naujosios serijos ne visiems patiko, bet jos atskirai ir vertinamos  

Gal kada prisiruošiu įsijungt   Dabar mano 2018 tikslas pažiūrėt TP Čia jau jaučiu taip kokius 3 metus iš eilės sakau

Matai, jei ST nebūtų buvę, gal tas tavo serialas būtų geresnis dabar laugh.gif

Nu iki Rockefellerio toli, bet tos tikros eglutės visur beveik   Tos mandresnės dažniausiai kitose šalyse būna ne kaip pagrindinės 

Žinau tik kad pačią eglutę klaipėdiečiai jau antrus metus iš savų kiemų dovanoja 

Nu čia daugiau apie naująjį kalbėjau, nes jis tai tikrai ne bet kam smile.gif Senasis - lengvesnis ir panašesnis į serialą smile.gif O naująjį žiūrint daugiau galvot reikia, o to dauguma nelabai mėgsta daryt žiūrėdami serialą biggrin.gif Nu ir šiaip, Lynch'o stilius ne visiems patinka, tiksliau, tik mažesnė dalis jį mėgsta smile.gif O tas naujasis, tai labai jau lynch'iškas.

---
doh.gif lotuliukas.gif

---
Ai, nu jo. Taigi jie turbūt kaip tik tuo momentu, kai prasidėjo antras šito sezonas, išėjo kurt ST laugh.gif
---

Nu idėja panaši vistiek (aišku, su lempučių skaičium nepalyginsi biggrin.gif ). Galėtų kasmet vis pridėt papildomų naujų lempučių ir tada jau tikrai supanašėtų bigsmile.gif biggrin.gif
Man tos mandresnės/konstrukcijos niekada nenukonkuruoja gyvų, bet va Vilniaus tai graži nors ir nelabai eglutiška biggrin.gif
Nors kaip kažkas sakė, dabar reikia rinkti ne gražiausią eglutę, bet gražiausią girliandą, nes eglutė šiais metais tik viena - Klaipėdoj biggrin.gif
---
Aha, skaičiau smile.gif Tai dar kitokią prasmę įgauna visa ta šventė wub.gif Bet tai įsivaizduoji, kaip gaila būtų savo eglę tokią didžiulę iš savo kiemo nukirst.. unsure.gif Šitiek laiko augus.. smile.gif
Geriausia, tai iš vis, pasodintų aikštėj eglutę ir augintų. Tada Kalėdoms atėjus papuoši ir nereikia kirst smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 04 gruodžio 2017 - 18:59
Labas smile.gif

Čia man vienai visiškai nėra kalėdinės nuotaikos? Nei namus pasipuošiau, nei dovanų turiu unsure.gif

Mačiau, kad paviešino, kaip EV scena atrodys biggrin.gif Portugalai kažkaip labai anksti viską daro. Ten šūkį, logo ir t.t., man atrodo, prieš porą mėnesių paviešino doh.gif biggrin.gif

https://eurovision.t...design-revealed

Ai ir dar vakare instagrame scrolinant pažįstamą veidą užmačiau biggrin.gif

https://www.instagra...y=manszelmerlow

QUOTE(tuktuk @ 2017 12 04, 17:58)

Bet tai įsivaizduoji, kaip gaila būtų savo eglę tokią didžiulę iš savo kiemo nukirst.. unsure.gif Šitiek laiko augus.. smile.gif

Geriausia, tai iš vis, pasodintų aikštėj eglutę ir augintų. Tada Kalėdoms atėjus papuoši ir nereikia kirst smile.gif

Nu bet jei pasiūlai nukirsti, tai jau manau, kad esi tam pasirengęs biggrin.gif Ir šiaip tokio dydžio medžiai ne vien tik džiaugsmas. Pas mus kieme auga didžiausias medis, tai žiemą dar dar, bet vasarą per jį iš viso nėra šviesos virtuvėj ir svetainėj doh.gif Būtų ne nuomojamas namas, tai būčiau jau seniai jį nukirtus doh.gif

Nu jo, geras toks variantas, bet kol ta eglė užaugs biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 12 05, 21:46)
Čia man vienai visiškai nėra kalėdinės nuotaikos? Nei namus pasipuošiau, nei dovanų turiu 
-----------
Mačiau, kad paviešino, kaip EV scena atrodys   Portugalai kažkaip labai anksti viską daro. Ten šūkį, logo ir t.t., man atrodo, prieš porą mėnesių paviešino
https://eurovision.t...design-revealed
----------
Ai ir dar vakare instagrame scrolinant pažįstamą veidą užmačiau 
https://www.instagra...y=manszelmerlow
------
Nu bet jei pasiūlai nukirsti, tai jau manau, kad esi tam pasirengęs  biggrin.gif Ir šiaip tokio dydžio medžiai ne vien tik džiaugsmas. Pas mus kieme auga didžiausias medis, tai žiemą dar dar, bet vasarą per jį iš viso nėra šviesos virtuvėj ir svetainėj doh.gif Būtų ne nuomojamas namas, tai būčiau jau seniai jį nukirtus doh.gif

Nu jo, geras toks variantas, bet kol ta eglė užaugs  biggrin.gif

Ne tau vienai ax.gif Man dar kažkaip per anksti puoštis namus. Nors lemputes galvojau gal reiktų pasikabint g.gif Dovanų irgi dar nepradėjau ieškot doh.gif biggrin.gif Aš kol prisiruošiu biggrin.gif
---
Bet rimtai, kaip greit jie čia viską daro biggrin.gif
Pasirodo, vėl dalyvaus tas vyriokas iš Olandų dueto, kurie užpernai dalyvavo. Nors be tos moteros tai kažin ar bus gražu biggrin.gif
---
Kaži kaip čia suprast tokią foto? Gal vaiką turės? bigsmile.gif
---
Tai greičiausiai, kad ne iš lempos sugalvojo tie žmonės. Bet vistiek, man tai būtų liūdna, jei taip visą gyvenimą augini, augini nuo pat mažo medelio ir nukerti unsure.gif Aš kažkaip labai sentimentali tokiems visokiems dalykams doh.gif biggrin.gif Tai man jau tas gestas, kai žmonės dovanoja mietiečiams tą savo eglę iš kiemo, tai yra kažkas tokio wub.gif
---
Kol užaugtų, tai tektų dvi puošt - vieną mažą, kitą - didelę laugh.gif

Beje, žiūrėjau žinas, tai kokių grožių ten prirodė wub.gif Tikrai, visuose miestuose daugumoj tikros eglės. Toks vaizdas, kad grįžta prie tradicinių eglučių. Prahos labai faina, dar berods Lenkijos kažkurio miesto labai graži wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 05 gruodžio 2017 - 23:00
QUOTE(tuktuk @ 2017 12 05, 21:57)

Dovanų irgi dar nepradėjau ieškot doh.gif biggrin.gif Aš kol prisiruošiu biggrin.gif
---
Bet rimtai, kaip greit jie čia viską daro biggrin.gif

---
Kaži kaip čia suprast tokią foto? Gal vaiką turės? bigsmile.gif
---

Prahos labai faina, dar berods Lenkijos kažkurio miesto labai graži wub.gif

Aš jau šiandien pradėjau, nes žinau, kad daugiau tempt nebegaliu. Vien jau visą savaitgalį man užtrunka, kol visas supakuoju doh.gif Šiaip laukiu nesulaukiu, kol šeimos vaikai užaugs (arba bent jau pasieks tą amžių, kai bus galima kupiūra išrašyt laugh.gif ). Dabar kažkaip jiems perki, tai ir mes suaugę keičiamės biggrin.gif

Kai pirmą kartą rengia, tai gal nori gerai pasirodyt biggrin.gif

Nu nežinau, kaip kitaip galima tą foto suprast laugh.gif Matai dar kad rašo: Small hero coming biggrin.gif

Prahos visada tokia pati. Man jaučiu Talino viena gražiausių. Visada paprastai, bet labai jaukiai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 12 06, 19:34)
Aš jau šiandien pradėjau, nes žinau, kad daugiau tempt nebegaliu. Vien jau visą savaitgalį man užtrunka, kol visas supakuoju doh.gif Šiaip laukiu nesulaukiu, kol šeimos vaikai užaugs (arba bent jau pasieks tą amžių, kai bus galima kupiūra išrašyt laugh.gif ). Dabar kažkaip jiems perki, tai ir mes suaugę keičiamės  biggrin.gif

Nu nežinau, kaip kitaip galima tą foto suprast laugh.gif Matai dar kad rašo: Small hero coming  biggrin.gif

Man jaučiu Talino viena gražiausių. Visada paprastai, bet labai jaukiai atrodo  rolleyes.gif

Aha, pakavimas ir man daug laiko užtrunka biggrin.gif Bet čia man toks vienas malonesnių darbų. Va, kai reikia po parduotuve trintis su minia, tai truputį išvargina, kai visi grūdasi doh.gif Bet anksčiau niekaip neprisiruošiu, vis kitokių reikalų atsiranda.
O vaikams kaip sunku sugalvot ką padovanot doh.gif biggrin.gif Ypač jei mažesni. Didesniems, tai visokie Lego gerai sueina, o mažesniesiems visada sunkiausia išrinkt doh.gif biggrin.gif
----
Mačiau, dėl to ir galvoju, kad greičiausiai apie tai kalba biggrin.gif Aš kai tokia žiopla, tai tik dabar dar atkreipiau dėmesį, kad ir ultragarso nuotraukas turi rankoj biggrin.gif Bet tai kažkaip man sunku jį tėvu įsivaizduot. Jam labiausiai tinka su tais savo nykštukais šokt laugh.gif
---
Pagūglint turėjau, kuri ta Talino, tai apie šitą irgi kalbėjau(galvojau Lenkijos kažkurio miesto doh.gif biggrin.gif ) Bet tai o ne Taline buvo praeitais ar užpraeitais metais iš kažkokių kubų eglė pastatyta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 12 06, 19:08)
Va, kai reikia po parduotuve trintis su minia, tai truputį išvargina, kai visi grūdasi doh.gif Bet anksčiau niekaip neprisiruošiu, vis kitokių reikalų atsiranda.

O vaikams kaip sunku sugalvot ką padovanot doh.gif biggrin.gif Ypač jei mažesni. Didesniems, tai visokie Lego gerai sueina, o mažesniesiems visada sunkiausia išrinkt doh.gif biggrin.gif
----
Bet tai kažkaip man sunku jį tėvu įsivaizduot. Jam labiausiai tinka su tais savo nykštukais šokt laugh.gif
---
Bet tai o ne Taline buvo praeitais ar užpraeitais metais iš kažkokių kubų eglė pastatyta? g.gif

Aš tai viską online perku. Aišku, kai paskutinę minutę susivoki, kad dovanų neturi, tai jau tenka į parduotuves eit biggrin.gif

Tai mažiems kaip tik lengva. Bet kokį žaislą nuperki ir laimingi. Sunkiausia tiems tokiems awkward amžiaus, kai jau žaislai jų nedomina, bet pinigais irgi dar neduosi doh.gif Šiemet su brolio vaikų dovanom taip prasikankinau doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu tai galės vaikui šou rengt laugh.gif

Spėju, kad ne Taline biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 12 06, 22:53)
Aš tai viską online perku. Aišku, kai paskutinę minutę susivoki, kad dovanų neturi, tai jau tenka į parduotuves eit  biggrin.gif

Tai mažiems kaip tik lengva. Bet kokį žaislą nuperki ir laimingi. Sunkiausia tiems tokiems awkward amžiaus, kai jau žaislai jų nedomina, bet pinigais irgi dar neduosi doh.gif Šiemet su brolio vaikų dovanom taip prasikankinau doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu tai galės vaikui šou rengt laugh.gif

Spėju, kad ne Taline  biggrin.gif

Tai va, užtat ir tenka grūstis laugh.gif Šiandien pvz galėčiau pasižvalgyt po internetines, bet kad labai tingiu, nesijaučiu dar kalėdiškai biggrin.gif
----
Bet kad tie maži visokių tų žaislų irgi turi. Norisi kažką tikrai naudojamo padovanot, nesinori žmonių apkraut eiliniu meškinu laugh.gif Vaikui tai dzin, bet tėvai tai jaučiu paskui bumba lotuliukas.gif Man visada iškyla klausimas - kaip vaikai pasirenka savo mėgstamiausius žaislus. Atrodo, nuperki kokį tikrai fainą žaislą ir nežaidžia. O tąso kokį nors jau žiauriai nutrintą pūkuotuką doh.gif biggrin.gif

O su tais jau labiau paaugliško amžiaus dar nesusidūriau. Įtariu, kad čia jau sudėtingiausia kategorija laugh.gif Tubrūt jiems tik telefonai ir kompai rūpi doh.gif
---

Taip ir įsivaizduoju doh.gif lol:

---
Gal kokiam kitam mieste g.gif Pamenu tik kad Estijoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2017 12 06, 20:14)
Tai va, užtat ir tenka  grūstis laugh.gif Šiandien pvz galėčiau pasižvalgyt po internetines, bet kad labai tingiu, nesijaučiu dar kalėdiškai biggrin.gif
----
Norisi kažką tikrai naudojamo padovanot, nesinori žmonių apkraut eiliniu meškinu laugh.gif Vaikui tai dzin, bet tėvai tai jaučiu paskui bumba lotuliukas.gif

Įtariu, kad čia jau sudėtingiausia kategorija laugh.gif
Tubrūt jiems tik telefonai ir kompai rūpi doh.gif

Ale atrodo, kad kažkoks žiauriai sunkus darbas būtų laugh.gif Po internetines parduotuves vaikščiot laugh.gif

Nu čia jau turi tėvai nuspręst kaip su tuo žaislu perteklium tvarkytis. Mano sesuo tai įsivedus sistemą, kad gavus 2 naujus žaislus, vienas senas keliauja lauk, tai tikrai per daug neapsikrauna.
Aš dar visada pasiklausiu kokia "fazė" dabar tiem vaikam, kad bent kažkiek atitaikyt dovaną. Jauniausiam sūnėnui dabar traukinių maniją, tai užsisakiau kažkokį su bėgiais ir kitais priedais biggrin.gif

Man dar iki 3 metų sunki kategorija. Visi man vienodi tie kūdikių žaislai, nesigaudau, kurie ten geresni doh.gif Pardavėjos irgi žiauriai įkyrios tose parduotuvėse doh.gif biggrin.gif

Sekas man kol kas, kad tie maniškiai nėra dar visiški telefonų, kompų, dronų ir t.t. maniakai. Kontroliuojama dar situacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2017 12 07, 00:17)
Ale atrodo, kad kažkoks žiauriai sunkus darbas būtų laugh.gif Po internetines parduotuves vaikščiot laugh.gif

Nu čia jau turi tėvai nuspręst kaip su tuo žaislu perteklium tvarkytis. Mano sesuo tai įsivedus sistemą, kad gavus 2 naujus žaislus, vienas senas keliauja lauk, tai tikrai per daug neapsikrauna.

Man dar iki 3 metų sunki kategorija. Visi man vienodi tie kūdikių žaislai, nesigaudau, kurie ten geresni  Pardavėjos irgi žiauriai įkyrios tose parduotuvėse
------
Sekas man kol kas, kad tie maniškiai nėra dar visiški telefonų, kompų, dronų ir t.t. maniakai. Kontroliuojama dar situacija 

blush2.gif laugh.gif Aš pvz tuo tarpu geriau kokį vlogą įsijungiu pažiūrėt ar paskaityt kažką biggrin.gif Grynai toks žieminis tingulys apėmęs doh.gif biggrin.gif Sakiau šiandien reiks lemputes pasikabint, gal kalėdinė dvasia labiau pasijaus.
------
Bet tai čia gera idėja thumbup.gif Tik turbūt nedaug tėvų sumąsto apie tokį dalyką ir tie žaislai vis kaupiasi, kaupiasi.. biggrin.gif
------
Tai va va, aš apie tuos mažiausius ir kalbu. Man irgi visi vienodi tie jų žaislai lotuliukas.gif doh.gif Čia tai irgi baisiai įkyrios pardavėjos tose parduotuvėse. Reikia laiko apsižiūrėt viską, o iš karto pristoja - gal padėt doh.gif O kai tik taip pristoja, mane kojos iš karto išneša iš tos parduotuvės doh.gif lotuliukas.gif Ir čia visose pardėse tas galioja. Man jeigu reiks pagalbos, aš tikrai nesikuklinsiu ir nestovėsiu kaip įbesta, o eisiu paklaust. Manau, čia daugumai žmonių taip. Bet įdomiausia yra tai, kai iš tikrųjų reikia(pvz kabinoj matuojiesi rūbą ir reikia kito dydžio), tai tada jau neprisišauksi doh.gif
------

Gal čia dar ir nuo tėvų auklėjimo priklauso g.gif Jei labiau su vaikais užsiima, o ne nuo mažų dienų kaskart pradėjus verkt ar šiaip įduoda telefoną, tai gal ir tas įpratimas prie tų technologijų vėliau ateina. Gaila, bet labai mažai tokių tėvų.. Toks vaizdas, kad tingi užsiimt su vaikais ir renkasi paprastesnį kelią. O juk vien gamtoj kiek galima visko nuveikt smile.gif
Nu kokie dronai, tai dar gal ir nieko, visai įdomu juos skraidint, bet nesuvokiu kaaaaip vaikui gali būt įdomu telefonas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 07 gruodžio 2017 - 17:00