Labas, merginos, jau Naujuose metuose
Soriukas, kad dingau. Kažkaip nekažką man šie metai prasidėjo. Pačias pirmąsias dienas iškart po Naujų turėjau sunkią migreną. O dabar vėl - nuvažiavau vakar norėdama pabūti kraujo donoru. Jau būtų buvęs antras kartas, pirmas buvo pernai birželį. Tai buvau tikra, kad viskas čiki piki. Tik bumpt, vaikyti - ačiū už gerus norus, bet jūsų hemoglobinas per žemas... Reikalas tas, kad jis visada būdavo geras, va ir prieš tą pusę metų. Na tai va turėsiu dabar aiškintis, kaip čia jį man atstatyti, nes kai nei iš šio, nei iš to, tai reiškia, kažkas netvarkoj.
Šiaip aš dabar labai mažai mėsos valgau. Na ir kiaušinių. Iš tos pačios mėsos dažniausiai vištieną. Tiesiog nebenoriu. Bet matyt mano organizmui atrodo kitaip. Na ir šiaip žiemą dabar nuotaiką pyragėliais visokiais taisausi, tai netvarka... Reiks išsitirti detaliau kraują, gal ir geležies reiks pagerti. Bet pas gydytoją pavyko užsirašyti tik vasario 9d.
111 tai čia pirma mažakraujystės stadija. Koks pas tave maždaug, tuktuke?
Vakar susinervavau grįžusi, tai gal dėl to visą parą blogai jaučiausi, beveik nemiegojau naktį, net nesupratau, migrena ar kas man vėl. Bet va skaičau, kad būtent mažakraujystė irgi gali galvos skausmus ir kitokią panašią velniavą kelti, kraujo aprūpinimas deguonimi stringa.
Labai malonu, kad Estela pasirodė
Prašom dažniau
Dėl nuotraukų, tai ten mano asmeninių nebuvo, paveiksliukai ir interneto.
Šiaip šunėkas tvarkosi, tfu tfu tfu, mažiau kandžiojasi. Auga, protingėja. Labai meili ta mano šunelė
Vilniaus Kalėdinė eglė tai gyvai tikrai geriau nei nuotraukose atrodė. Nors man pernykštė labiau patiko. Nes girliandų šiek tiek mažiau, t.y. subtilesnė. Na ir žalia spalva man buvo labiau prie širdies. Bet ir prie šitos pripratau. Dar buvome pažiūrėti Spragtuko 3D projekcijos ant Katedros.
Daugiau kažkokių naujovių pas mane gal ir nėra. Koncertų jokių neplanuoju. Buvo norų, ir tebėra, bet jie labiau oriniai. O aš kažkokia pasyvi palikusi (gal rimtai ta anemija veikia?).