Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(tuktuk @ 2017 12 14, 20:10)
Nu žinok nėr tos kalėdinės nuotaikos vis dar nors tu ką
——
Gal jūs kokių dovanų idėjų turit?
---
Nu va tai tau.. kaip tu čia sunegalavai ant švenčių.. Sveik greičiau Aš kai prieš kurį laiką sirgau, tai mane irgi žiauriai kosulys kankino. Ir tiek užsitęsė - turbūt tris savaites
---
Kokius?: Tuos su formytėm ir visokiais apipaišymais? : O čia visai gera idėja kalėdinei nuotaikai sukelti

O man šiemet visai buvo ji biggrin.gif gal dėl sniego wub.gif
—-
Na jau suprantu, nebeaktualu biggrin.gif kažkaip labai anksti as jas supirkau šiemet - spalį.. taip kad prieš pakuojant teko dar gerai pasukt galvą, kur aš jas sukaišiojau biggrin.gif
——
Ačiū, teko greit pasveikt - sekadienį į koncą ėjau jau biggrin.gif
——
Aha, šituos

QUOTE(VanilineBraske @ 2017 12 19, 00:24)

O, kolegė  Tikiuosi, jau pasveikai : Aš tai irgi kažką pasigavus buvau, bet jau lyg ir išsikapsčiau  l:

Pasveikau, ačiū smile.gif bet keistas virusas buvo - žiauriai blogai jaučiaus, gal 4 paras miegojau su trumpais pusvalandžio atsikėlimais arbatyčių išgert.. bet po tų 4 parų or pasveikau, kad nei kosulių neliko, nieko biggrin.gif
——
Ju bet tikrai, jau ko ko, bet žiemos vasarą tikrai nelaukiu laugh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 12 20, 20:30)

Beje, nežinau ar skaitėt, bet perpuošė Kauno eglutę(tiksliau, lempučių normalesnių pakabino) biggrin.gif Nu bet tas kitas, kurios visą vaizdą gadino, vistiek, man atrodo, paliko doh.gif Iš arti šiaip visai nieko ji, tik tiek, kad kūginė. Jei būtų gyva taip papuošta, tai jaučiu visai kitas vaizdas būtų (nu ir jei tas baisias lempačkas nukabintų biggrin.gif )

O tai palauk pas jus ten daug tų kalėdinių eglučių buvo? biggrin.gif aš tai 5dnį buvau prie mūsiškio “paršiuko”, kiek mažai žmonių... ar jau išsivažinėję visi ant kalėdų, ar jau niekam nebeįdomios tos eglutės unsure.gif
Atsakyti

Su šv. Kalėdomis! Tegul nuostabiausia metų šventė atneša šilumą, ramybę, džiaugsmą ir laimę į kiekvienos širdį ! 

[URL=http://s304.photobucket.com/user/ingenas/media/kaledu-eglutes-76661393_zps2v25udl0.jpg.html]kaledu-eglutes-76661393_zps2v25udl0.jpg[/URL]

O čia specialūs linkėjimai nuo mano šeimynos :) Panašiai pas mus ir yra , bendrom pajėgom jau daugmaž nupuošta :D 

[URL=http://s304.photobucket.com/user/ingenas/media/kaledu-eglutes-76661393_zps2v25udl0.jpg.html]kaledu-eglutes-76661393_zps2v25udl0.jpg[/URL]

Atsakyti

Su šv. Kalėdomis! Tegul nuostabiausia metų šventė atneša šilumą, ramybę, džiaugsmą ir laimę į kiekvienos širdį ! 

merry-xmas-christmas-animated-gif-whatsa

P.S. sorry, vargstu aš su šita versija  :unsure: 

Atsakyti
Su šventėm, merdžinos! 4u.gif gražių, jaukių ir laiminingų wub.gif
Ps, Ingėnai, nerodo fotkės verysad.gif
Atsakyti

Labas

Tai va, kad pirmame poste nerodo dviejų nuotraukų, pasidarė tas saitas mokamas, žaltys. Ir pakoreguoti nebeleido.

Bet antrame poste turėtų rodyti, bent aš matau. 

Atsakyti
Su šventėm, mergaitės!!! Ir praėjusiom, ir ateinančiom newyear.gif 000054.gif 000552.gif santa2.gif 000059.gif
Linkiu įdomių, laimingų ir sveikų metų!

Ingėnai, jūs iš tikrųjų taip fainai namus pasipuošėt kaip tame paveiksliuke? bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2017 12 24, 11:52)
O tai palauk pas jus ten daug tų kalėdinių eglučių buvo? biggrin.gif
---
aš tai 5dnį buvau prie mūsiškio “paršiuko”,
kiek mažai žmonių... ar jau išsivažinėję visi ant kalėdų, ar jau niekam nebeįdomios tos eglutės unsure.gif

Na šiaip tai kaip pagrindinė, tai viena biggrin.gif
---
O kas čia per paršiukas? laugh.gif Kažkaip negirdėjau tokio lotuliukas.gif
Žmonių mažaiturbūt dėl to, kad vistiek tą judesį daugumoje studentai sukelia, o per šventes po įvairius Lietuvos kraštus išsivažinėja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 28 gruodžio 2017 - 17:00

Ingėnai, jūs iš tikrųjų taip fainai namus pasipuošėt kaip tame paveiksliuke?

Nea, ne mano čia foto. Net smalsu pasidarė, kas per paveiksliuką tu matai? Man  rodo tik antrą mano postą, su gif'u.

O namuose eglė pabuvo lygiai vieną parą. Nes šunelė labai aktyviai nupuošinėjo :) Kitais metais bus paaugusi, tai gal geriau susitarsim. 

Atsakyti
LABAS mergaitės wub.gif

Atėjau pasveikinti, kad ir su praėjusiom - bet gražiausiom metų šventėm wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Gaila neturiu laiko skaityti ir padoriai įsitraukti į pokalbius, bet peržvelgiau ir labai smagu, kad Jūs visos vis dar kartu, sveikos ir laimingos wub.gif

Pasistengsiu sugrįžti dažniau, pasiilgau jūsų gossip.gif friends.gif

Ogi žinokite iššoko man BLUE su šita dainuška ir širdis net suvirpėjo .. turėjau ateit unsure.gif wub.gif
https://www.youtube....h?v=8Jo7jG--IwU

Po sunkios dienos visokių senų dainų klausausi, prisiminimus rankioju, na ir ką jūs galvojat.. reikėjo ir šiem pasirodyti tongue.gif

O šiaip.. va šitos klausantis net šiurpuliukai eina.. vajei matyt pasenau kad senienose knaisiojuos biggrin.gif 4u.gif
https://www.youtube....h?v=8yLG-lW_r_g
Atsakyti
Labas Naujaisiais 4u.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2017 12 28, 20:23)
Nea, ne mano čia foto. Net smalsu pasidarė, kas per paveiksliuką tu matai? Man  rodo tik antrą mano postą, su gif'u.O namuose eglė pabuvo lygiai vieną parą. Nes šunelė labai aktyviai nupuošinėjo Kitais metais bus paaugusi, tai gal geriau susitarsim

Ai, reiškia ne taip supratau. Galvojau, kad jūs pasipuošėt kaip tame antrame poste (su daug lempučių smile.gif ) Gaila, kad nerodo tų kitų. Įdomu būtų pamatyt kaip ji nupuošė biggrin.gif

QUOTE(Estela_ @ 2017 12 28, 23:25)
LABAS mergaitės  wub.gif

Atėjau pasveikinti, kad ir su praėjusiom - bet gražiausiom metų šventėm  wub.gif
---
Gaila neturiu laiko skaityti ir padoriai įsitraukti į pokalbius, bet peržvelgiau ir labai smagu, kad Jūs visos vis dar kartu, sveikos ir laimingos  wub.gif
Pasistengsiu sugrįžti dažniau, pasiilgau jūsų  gossip.gif  friends.gif
---
Ogi žinokite iššoko man BLUE su šita dainuška ir širdis net suvirpėjo ..   turėjau ateit 
Po sunkios dienos visokių senų dainų klausausi, prisiminimus rankioju, na ir ką jūs galvojat.. reikėjo ir šiem pasirodyti 
---
O šiaip.. va šitos klausantis net šiurpuliukai eina.. vajei matyt pasenau kad senienose knaisiojuos

Labas bigsmile.gif Ačiū už sveikinimus smile.gif Ir tave su praėjusiom!
Kaip gyvuoji? bigsmile.gif
---
Kad jau kažkaip nebelabai kartu sad.gif
Būtų labai faina, jei dažniau užsuktum ir padėtum palaikyt gyvybę temukėje smile.gif Tuo labiau, kad EV atranka kaip tik prasidėjo šiandien biggrin.gif
---
Ooo, kokia daina bigsmile.gif Nu va, žiūriu, kažkaip taip gaunasi, kad jie vis prisišaukia tai vieną, tai kitą thumbup.gif Kaip seniai jos beklausiau. Dabar vėl per Blue repertuarą šiek tiek praėjau, prisiminimai užplūdo tongue.gif
---
biggrin.gif nu labai fainai ir tų senienų paklausyt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 06 sausio 2018 - 23:49
mergaitės su Naujais metais!! smile.gif Daug sėkmės, planų, svajonių, gerų žmonių, šypsenų ir kelionių!!

vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2017 12 28, 17:00)
Su šventėm, mergaitės!!! Ir praėjusiom, ir ateinančiom
Linkiu įdomių, laimingų ir sveikų metų!
------
O kas čia per paršiukas?: Kažkaip negirdėjau tokio

ačiū smile.gif ir tave 4u.gif
----
taigi riūžava ta mūsų eglė buvo biggrin.gif

QUOTE(Estela_ @ 2017 12 28, 21:25)
LABAS mergaitės 
Atėjau pasveikinti, kad ir su raėjusiom - bet gražiausiom metų šventėm 
-------
Ogi žinokite iššoko man BLUE su šita dainuška ir širdis net suvirpėjo ..  turėjau ateit  unsure.gif  wub.gif
https://www.youtube....h?v=8Jo7jG--IwU
--------
O šiaip.. va šitos klausantis net šiurpuliukai eina.. vajei matyt pasenau kad senienose knaisiojuos  biggrin.gif  4u.gif
https://www.youtube....h?v=8yLG-lW_r_g

Labas! smile.gif šimtą metų negirdėta smile.gif ir tave! užsuk dažniau ;)
-------
och... wub.gif mane irgi ne kuri persona bandė pas jus atvyt kažkurią čia dieną prieš naujus - net du kartus per dieną telike vaidenosi lotuliukas.gif
------
nu kam seniena, o aš matyt net negirdėjus šitos dainos biggrin.gif nors vaikystėj visos sienos buvo apkabinėtos jų plakatais biggrin.gif net backstreetboysišką laikrodį turėjau biggrin.gif

Atsakyti

Labas, merginos, jau Naujuose metuose  :4u: 

Soriukas, kad dingau. Kažkaip nekažką man šie metai prasidėjo. Pačias pirmąsias dienas iškart po Naujų turėjau sunkią migreną. O dabar vėl - nuvažiavau vakar norėdama pabūti kraujo donoru. Jau būtų buvęs antras kartas, pirmas buvo pernai birželį. Tai buvau tikra, kad viskas čiki piki. Tik bumpt, vaikyti - ačiū už gerus norus, bet jūsų hemoglobinas per žemas... Reikalas tas, kad jis visada būdavo geras, va ir prieš tą pusę metų. Na tai va turėsiu dabar aiškintis, kaip čia jį man atstatyti, nes kai nei iš šio, nei iš to, tai reiškia, kažkas netvarkoj. 

Šiaip aš dabar labai mažai mėsos valgau. Na ir kiaušinių. Iš tos pačios mėsos dažniausiai vištieną. Tiesiog nebenoriu. Bet matyt mano organizmui atrodo kitaip. Na ir šiaip žiemą dabar nuotaiką pyragėliais visokiais taisausi, tai netvarka... Reiks išsitirti detaliau kraują, gal ir geležies reiks pagerti. Bet pas gydytoją pavyko užsirašyti tik vasario 9d. 

111 tai čia pirma mažakraujystės stadija. Koks pas tave maždaug, tuktuke? 

Vakar susinervavau grįžusi, tai gal dėl to visą parą blogai jaučiausi, beveik nemiegojau naktį, net  nesupratau, migrena ar kas man vėl. Bet va skaičau, kad būtent mažakraujystė irgi gali galvos skausmus ir kitokią panašią velniavą kelti, kraujo aprūpinimas deguonimi stringa.

Labai malonu, kad Estela pasirodė :4u:  Prašom dažniau :4u: 

Dėl nuotraukų, tai ten mano asmeninių nebuvo, paveiksliukai ir interneto. 

Šiaip šunėkas tvarkosi, tfu tfu tfu, mažiau kandžiojasi. Auga, protingėja. Labai meili ta mano šunelė  :wub:  :wub:  :wub: 

Vilniaus Kalėdinė eglė tai gyvai tikrai geriau nei nuotraukose atrodė. Nors man pernykštė labiau patiko. Nes girliandų šiek tiek mažiau, t.y. subtilesnė. Na ir žalia spalva man buvo labiau prie širdies. Bet ir prie šitos pripratau. Dar buvome pažiūrėti Spragtuko 3D projekcijos ant Katedros. 

Daugiau kažkokių naujovių pas mane gal ir nėra. Koncertų jokių neplanuoju. Buvo norų, ir tebėra, bet jie labiau oriniai. O aš kažkokia pasyvi palikusi (gal rimtai ta anemija veikia?).

Atsakyti
Labas, Ingėnai! smile.gif sveika pargrįžus ;)
Na, metai oficialiai dar neprasidėjo - vasario 15 pagal kinus. Tai linkiu, kad visos nesveikatos pabėgtų kartu su senais metais, o nauji prasidėtų daug sėkmingiau smile.gif
——
Žinok priemonė nr vienas hemoglobino kėlimui - džiovinti abrikosai. Aš pati jų nemėgstu, bet labai efektyvi priemonė, ir efektas greitas..
——
O kiek tavo šunytei? smile.gif
Atsakyti