Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

QUOTE(blackkiss @ 2018 03 12, 00:27)
Neee, ryškiai reikėjo prasibraut vietoj tos Mildos biggrin.gif nes įtariu, gerai ji nenubalsuos biggrin.gif tautoa balsas svarbiausia! Vienas žmogus lotuliukas.gif

nu bet grynai doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2018 03 12, 00:27)
<p>Kokį įdomu video radau. Pati dar iki galo nepažiūrėjau. </p><p></p><p>Būtinai vėliau pažiūrėkit smile.gif </p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.youtube.com/watch?v=seOiClokyJQ&feature=share&app=desktop'>https://www.youtube.com/watch?v=seOiClokyJQ&feature=share&app=desktop</a></p>

kas čia per video įdomu biggrin.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2018 03 12, 00:29)
<p>Ale rimtai, iš kokio miško tą Mildą ištraukė??? Pirmą kartą tokią matau...</p>

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu čia tipo buvo konkursas Delfi ir galėjo norintys pretenduot į komisiją doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Somovas kaip samurajus koks atrodo biggrin.gif
Atsakyti

lotuliukas.giftu jos ir negalėjai matyt - čia tautos balsas biggrin.gifdelfi atranką laimėjo.. muzikos mokytoja kažkokia sakė

OMG  :lol: 

Net smalsu tada, kokiu gi principu ta atranka vyko. 

Atsakyti

kas čia per video įdomu biggrin.gif

Pristatantis Lietuvą, bet labai fun stiliuje :) 

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 03 12, 00:33)

aha, galvojau ką jis man primena su tuo kuoduku laugh.gif
Atsakyti

O va, tiksliai :D 

Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 03 11, 22:32)
lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu čia tipo buvo konkursas Delfi ir galėjo norintys pretenduot į komisiją doh.gif unsure.gif

O kodėl aš šito nežinojau?! biggrin.gif
—-
Eina sau.. nu vsio, nebepasivys..
Atsakyti

Bet jeigu Ieva pralaimės dėl to, kad paskutinė dainuoja, tai visiškas š....

Tikrai nesąžininga buvo leisti nuo pat pradžios balsuoti...

Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2018 03 12, 00:35)
O kodėl aš šito nežinojau?! biggrin.gif
—�-
Eina sau.. nu vsio, nebepasivys..

tai čia vos ne slaptas gal buvo lotuliukas.gif aš tik EV temoj perskaičiau biggrin.gif
---
pasivys, manau, jau apie du tūkst. liko smile.gif O dar ir komisija turėtų jai padėt prasibraut į pirmą vietą. Ale va Monika Marija, kad aukštai bus tai nebūčiau nei pagalvojus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2018 03 12, 00:37)
<p>Bet jeigu Ieva pralaimės dėl to, kad paskutinė dainuoja, tai visiškas š....</p><p>Tikrai nesąžininga buvo leisti nuo pat pradžios balsuoti...</p>

Su tuo balsavimu, tai visiška nesąmonė. Jau nuo pernai metų prisimenu, kad galvojau, jog paskutiniams visiškai nesąmonė dainuot. Tai jei EV atranka, tai galėtų ir balsavimą kaip EV padaryt - visiems padainavus.
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2018 03 11, 22:37)
tai čia vos ne slaptas gal buvo lotuliukas.gif aš tik EV temoj perskaičiau biggrin.gif
---
pasivys, manau, jau apie du tūkst. liko smile.gif O dar ir komisija turėtų jai padėt prasibraut į pirmą vietą. Ale va Monika Marija, kad aukštai bus tai nebūčiau nei pagalvojus unsure.gif

Nu tai labadienelė.. biggrin.gif tai pogrindžio balsas , ne tautos biggrin.gif
—-
Nu man irgi keista.. nyki daina kažkokia..
Atsakyti
Nu ką, Brūzgiuks su savo berniukais biggrin.gif Jei nebūtų tų asociacijų su pernykščiu švedu, aš jį visai palaikyčiau, nes patinka man ta daina smile.gif
Atsakyti

t
Su tuo balsavimu, tai visiška nesąmonė. Jau nuo pernai metų prisimenu, kad galvojau, jog paskutiniams visiškai nesąmonė dainuot. Tai jei EV atranka, tai galėtų ir balsavimą kaip EV padaryt - visiems padainavus.

Būūūūtent. Ale tai vis nori ne kaip visi...

Na Jurgiuko daina man vistiek patinka. Antra geriausia, po Ievos. 

Atsakyti