Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Oi, man tai jie labai atstumianti asmenybė. Arši labai unsure.gifTa pati chebra su visom Jagelavičiūtėm, Užkalniais ir vaitulioniais unsure.gif

Nu kad ne. Bent jau jei tas ir buvo tai gal kada senovėje. Labai šiltus postus su humoru parašo. 

Labai prie meno. 

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 03 12, 00:51)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="tuktuk" data-cid="72031932" data-time="1520801383"><div><p>Oi, man tai jie labai atstumianti asmenybė. Arši labai vartotojo įkelta nuotraukaTa pati chebra su visom Jagelavičiūtėm, Užkalniais ir vaitulioniais vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Nu kad ne. Bent jau jei tas ir buvo tai gal kada senovėje. Labai šiltus postus su humoru parašo. </p><p>Labai prie meno. </p>

Dar Jazzu užmiršau į tą pačią kompaniją paminėt biggrin.gif

Gal ji fb kitokia, nežinau. Bet va mačiau kažkokią laidą per lrt, tai vaje vaje kaip ji ten ardėsi doh.gif Kitokios nuomonės absoliučiai nepriėmė, rėkė per kitus doh.gif Baisu kas ten darėsi unsure.gif Dar pagalvojau, kad kuo toliau nuo tokių žmonių gyvenime biggrin.gif
Atsakyti

Awwww ir Mikutavičius už Ievą <3 

Atsakyti
Nu laaabai gražiai Ieva wub.gif Griebia už širdies wub.gif
Atsakyti

Gal ji fb kitokia, nežinau. Bet va mačiau kažkokią laidą per lrt, tai vaje vaje kaip ji ten ardėsi doh.gifKitokios nuomonės absoliučiai nepriėmė, rėkė per kitus doh.gifBaisu kas ten darėsi unsure.gifDar pagalvojau, kad kuo toliau nuo tokių žmonių gyvenime biggrin.gif

Emmmm, tada nežinau :D 

Bet FB ji tikrai labai faina. Tokia saviakė. Ir įdomių minčių pažarstanti. 

Atsakyti

Nu laaabai gražiai Ieva wub.gifGriebia už širdies wub.gif

Nu va, pagaliau Ieva pirmauja!

Nors man asmeniškai praeitas jos pasirodymas kažkaip lyg labiau patiko. Ir basa galėjo likti (na čia detalės, aišku). 

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 03 12, 01:05)
></blockquote><p></p><p>Nu va, pagaliau Ieva pirmauja!</p><p></p><p>Nors man asmeniškai praeitas jos pasirodymas kažkaip lyg labiau patiko. Ir basa galėjo likti (na čia detalės, aišku). </p>

Aha, kaip tik kai rodė lentelę ir pralenkė Moniką Mariją bigsmile.gif
Tik dėl pabaigos nežinau ar geras sprendimas g.gif
Atsakyti

Man irgi nesu tikra, ar reikėjo to Mariaus. Bet OK.

Beje, tikiuosi, kad kada nors ateis ir Jurgio valanda. Noėčiau kada nors jį pamatyti didžiojoje EV. 

OMG, kaip užriaumojo vaikis vienoj vietoj, man net stogą nurovė :D Daugiau taip <3  :wub:​ 

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 03 12, 01:17)
<p>Man irgi nesu tikra, ar reikėjo to Mariaus. Bet OK.</p><p></p><p>Beje, tikiuosi, kad kada nors ateis ir Jurgio valanda. Noėčiau kada nors jį pamatyti didžiojoje EV. </p><p></p><p>OMG, kaip užriaumojo vaikis vienoj vietoj, man net stogą nurovė biggrin.gif Daugiau taip <3  wub.gif​ </p>

nu jam tikrai pagadino reikalus tos asociacijos. Vistiek kas žiūrėjo, tai daug kas prisimena tuos švedus.. Gal kitais metais kažką originalesnio parodys panašiame stiliuje smile.gif
Atsakyti

Oho, kiek jau kitų šalių išrinkta. Kol kas Šveicarijos labiausiai sudomino (berods pati pirma). 

Atsakyti
Iš tų ištraukų, mane tik Kroatija kažkiek labiau sudomino, reiks visą dainą eit paklausyt. Kažkaip nekokios dainos man šįmet atrodo. Pernai tai net kelios patikusios buvo unsure.gif

Estai kokią operinę pasiuntė šįmet. Diapazonas tai ohoho, bet daina man nuobodi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2018 03 12, 01:25)
<p>Oho, kiek jau kitų šalių išrinkta. Kol kas Šveicarijos labiausiai sudomino (berods pati pirma). </p>

Gal ta, kur pačioj pradžioj skambėjo? Galvojau, kad visai nieko gal, bet nemačiau kokia šalis.

Nu bet Monika nuo x faktoriaus, kad susigadinus unsure.gif Ką iš jos padarė.. doh.gif O buvo tokia įdomi mergaičiukė. Ir vsai nebepadainuoja atrodo doh.gif
Atsakyti

Iš tų ištraukų, mane tik Kroatija kažkiek labiau sudomino, reiks visą dainą eit paklausyt. Kažkaip nekokios dainos man šįmet atrodo. Pernai tai net kelios patikusios buvo unsure.gif

Estai kokią operinę pasiuntė šįmet. Diapazonas tai ohoho, bet daina man nuobodi unsure.gif

Žinok, jei klausant nuo pradžios estų daina žiauriai nuobodi...

Neturėjau jėgų visai dainai...

Visgi kitoks čia konkursas. 

Kroatų neprisimenu. Bet šiaip tai jo, silpnai šiemet... 

Atsakyti