Įkraunama...
Įkraunama...

Pakeliui į žiemą

Gal ta, kur pačioj pradžioj skambėjo? Galvojau, kad visai nieko gal, bet nemačiau kokia šalis.

Aha, pati pirma. Galingai dainuojanti motera :) 

Atsakyti

Nu bet Monika nuo x faktoriaus, kad susigadinus unsure.gifKą iš jos padarė.. doh.gifO buvo tokia įdomi mergaičiukė. Ir vsai nebepadainuoja atrodo doh.gif

ai, jo. 

Dainavo širdimi. O dabar komercinė muzika ir tiek. Nieko įdomaus. 

Atsakyti

aaaa, ta Sašos daina <3 

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 03 12, 01:29)
Žinok, jei klausant nuo pradžios estų daina žiauriai nuobodi...</p><p>Neturėjau jėgų visai dainai...</p><p>Visgi kitoks čia konkursas. </p><p></p><p>Kroatų neprisimenu. Bet šiaip tai jo, silpnai šiemet... </p>

Latvių daina šiais metais man irgi ne...
Olandų lyg nerodė? Ar aš pražioplinau g.gif
Atsakyti

Beje, žymiai prasčiau tą dainą Saša dainuoja..

Bet labai geras tos dainos priedainis.  :wub: 

Atsakyti

Latvių daina šiais metais man irgi ne...
Olandų lyg nerodė? Ar aš pražioplinau g.gif

aš latvių net pražiopsojau

Olandų lyg irgi neužmačiau.

Atsakyti

Tai išeina, ta olandų bus kol kas viena iš geriausių. 

Atsakyti
Pagalvojau, kad dabar išklausius tas ištraukas, švedų atrankos nugalėtojas turi nemenkus šansus laimėt. Dėl to Felix'o tai iš vis būčiau buvus beveik garantuota blush2.gif biggrin.gif Nes dainos šiais metais tai neypatingos atrodo. Man Ievos daina netgi tarp stipresnių bendrame kontekste. Nu žiūrėsim, gal dar keisis nuomonė apie visus. Vistik gal ištraukos nedaug tepasako.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2018 03 12, 01:34)
<p>Beje, žymiai prasčiau tą dainą Saša dainuoja..</p><p>Bet labai geras tos dainos priedainis.  wub.gif </p>

gal nelabai ruošėsi. Bet šiaip tai viena geresnių dainų atstovavusių Lietuvai.

QUOTE(Ingėnas @ 2018 03 12, 01:34)
Olandų lyg nerodė? Ar aš pražioplinau vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>aš latvių net pražiopsojau</p><p>Olandų lyg irgi neužmačiau.</p>

aš nepastebėjau ar rodė latvių ištrauką, bet aš specialiai jų dainą klausiau, tai nesužavėjo kažkaip :hm

QUOTE(Ingėnas @ 2018 03 12, 01:35)
<p>Tai išeina, ta olandų bus kol kas viena iš geriausių. </p>

tai jau tikrai biggrin.gif Dar švedas bus rimtas konkurentas visiems(jo ištraukos šnd irgi nerodė)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 kovo 2018 - 23:40

Bet man pats EV renginys šiemet kažkoks keistas? Ar čia tik man? 

Gal aš per daug nuo TV atitrūkus?

Kažkaip ir vedėjai tie niekus mala...

Ir komisija nekažką...

Ir šiaip bele kokių dainų prikaišiota. 

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2018 03 12, 01:40)
<p>Bet man pats EV renginys šiemet kažkoks keistas? Ar čia tik man? </p><p>Gal aš per daug nuo TV atitrūkus?</p><p></p><p>Kažkaip ir vedėjai tie niekus mala...</p><p>Ir komisija nekažką...</p><p>Ir šiaip bele kokių dainų prikaišiota. </p>

Kaip suprantu, jie čia bandė su Kovo 11 susiet kažkaip ir gavosi makalynė kažkokia. Ištęsta iki begalybės doh.gif Svarbiausia, dar sekmadienį doh.gif Stonkus man iš viso užknisantis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 11 kovo 2018 - 23:43

gal nelabai ruošėsi. Bet šiaip tai viena geresnių dainų atstovavusių Lietuvai.

Tas tai be abejo. 

Iš ten jau buvusių tai man gal visgi Nr.1 (turiu omeny pasirodymą jau ten, didžiojoje scenoje). 

Atsakyti

Kaip suprantu, jie čia bandė su Kovo 11 susiet kažkaip ir gavosi makalynė kažkokia. Ištęsta iki begalybės doh.gifSvarbiausia, dar sekmadienį doh.gif

Tai jau jo... Tikra makalynė...

Atsakyti