Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Vakar kalbėjotės apie kačių ir gėlių santykius. Pas mus jie tokie blink.gif

Širdingi, tsakant  :D 

Atsakyti

Trišė- kai gerutė- Triuuušis, kai nelabai gera- Trioooškė

Lapė- kai gera Lapcėė, kai prisidirba- Lapydra

Atsakyti

Bižū būna Bziubziu, kai gera, o kaip pabėga į medį - lachūdra  :blink: 

Atsakyti
Lapyna, o kaip sekėsi Tytei pasimatymas su tuo droviu kavalieriumi?

Mano dažniausiai Nikita, dar Nikutė, Nikitukė, Mažytė Katytė, o kai baru, tai Nyykaa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 18 lapkričio 2016 - 18:01
Bižu 1 .

Sveikos. Einu skaityt kiek prirašėt 😊
Atsakyti
Kruopa - Kruopaica, Zosiukas, Smalsianosė, rainadupcė (kai sunervina) rainas zuikis (kai straksi po namus uodegą parietus), raina ožka (kai anksti ryte mekena prie durų, kad į svečius eiti nori), Kruopytis (kai mamkai švelnumo banga užeina), mano draugytė (kai susirango ant sofos atkaltės man už nugaros) kiškutis rainas (kai žiūri į mane tokiomis net ne kačiuko bet absoliučiai mažučio nekalto kiškučio akimis), šeimininkė (kai nori man padėti vakarienę gaminti)
Grikis - Mažutėlis (kai prašosi paimamas ant rankų arba netelpa atsigulti ant kelių), storulytis (kai prašo papildomos sausiukų porcijos), Grikelis (kai nuveikia ką nors blondiniško), miaškutis (butens su ia o ne su e), ruoninis katinėlis (kai guli savo grikiška poza), kosmonautas (kas rytą kai matuojasi savo raudoną tuneliuką-skafandrą), Grikėnas (ypač retai, pvz. kai susiusojo vonioskilimėlį), gaisrininkas (kai paleidžia tuolete srovę kaip iš gaisrininko šlangos, tai yra viršun ir perm**a tūliko sienelę)
Mauras - daug pravardžių neturi, bo Imperatorių pravardėm vadinti gi nevalia, tik mamkai imperatorienei tai galima, tad Maurytis (kai atėjusi pas tėvukus einu Mauro ieškoti ir jį suradus anas atkiša man kaktą bučkiui), juodyla (kai būna bizas uodegoj ir išėjęs laukan bėga tekinom į kitą kiemo galą), geruolis (kai būna gerai nusiteikęs ir ypač mandagus)
Mika - operos solistė (dėl gilaus ir skambaus balso), Mikalina, Miksė (kai nudirba kokį neteisingą darbą), Mikytis (kai būna gerutė), Mikasė (šiaip sau), katytė maža juoda suknyte iš po kurios balti triusikyčiai kyšo (todėl kad turi nukarusį altą pilvelį ir jis jai bėgant į šonus švysčioja)
nu kaip ir viskas su vardais smile.gif
Diinka - sveikinimai tokia gražia proga 4u.gif 4u.gif
Rytem - nu labai širdingi santykiai sakyčiau, tiesiog nuoširdžiai kaitnėlis kvietką myli biggrin.gif
Pabalsuokit dar už Bižū prašom, kas nebalsavot, Erendira - tu irgi pabalsuok 4u.gif dvi nuotraukos vienodai balsus renka, reiktų dar nuomonių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magnuna: 18 lapkričio 2016 - 19:49
Snaigė turi tik savo vardą arba dar kreipiamės " draugė" čia mano draugė tai tik aš ir kreipiuosi taip į ją ☺ o vaikai sako - kur tavo draugė ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 18 lapkričio 2016 - 19:54
Giliukaš nepergyvenk Tutė krokodilą apvynioš šai aplink nagą biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau, ar man galima balsuoti, Bižu - 3 4u.gif
Atsakyti
Rytem - žinoma, kad galima biggrin.gif įskaitau balsą 4u.gif
dar labai norėčiau Erendiros nuomonės sulaukti [B]
Chi chi chi, pralinksmino Giliuko pergyvenimas dėl pas Tutę atvykstančio krokodilo biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti