Įkraunama...
Įkraunama...

=^..^= Mūsų katytės ir katinėliai =^..^=

Pas mus mažiausiai vardukų turi madam:
-Milka-Mila-Milkusia biggrin.gif I
Papildyta:
Diinkos dukrytei sveikinimai wub.gif
Atsakyti

Blyn aš kažkaip galvojau, kad pas Dinka sūnus  :hmm: 

Atsakyti

Šponkiau, sūnus irgi  :mirksiukas: 

Atsakyti

https://www.facebook...?type=3

gal kam balsiukų negaila?

Atsakyti

Tytė - Azalija, Zaiza (-Kataisa), Katė, Katiena, Katūzas, Katena-Letena, Katsnukis, Pūstauodegė, Šilkinė Šikinė

Vos nepamiršau pagrindinio: Katukasss!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 18 lapkričio 2016 - 13:04

Bugi: Bugiukas, Bugelis, Fyfa, Karvytė, Storšiknė
Zugi: Zugiukas, Balionėlis, Apuokas, Triušis
Hipė: Hipūndra, Avigalvis, Keverza

Atsakyti
Sveikutės,
įsiterpsiu smile.gif
QUOTE(Vėtra.l @ 2016 11 18, 00:03)
Mergytes man reiktu Jusu patarimo. Jau menesi mucijuos su paastrejusiu refliuksu. Gydytoja nieko naujo nebepataria- Zulbex rytais, Raniberl vakarais. Gal kas ka zinot? Tinka ir liaudies medicina ir patarimai apie maista. Zodziu jau issigandau ir nebzinau ko grievtis. Gerkle skauda, rugstys kyla. Zinau kad nuo nervuku man tas pablogejimas. Jei ka turit patart labai laukciau. Konspektuosiu ir taikysiu praktikoj.

Galiu patart tik iš liaudiškų (farmacinių nuo šios problemos nežinau)-geriausias vaistas nuo skrandžio ir virškinimo visų bėdų-linų sėmenų nuoviras ryte nevalgius,išbandyta ir patikima,jau ne vieną iš pažįstamų išgelbėjo ir nuo rūgščių,ir nuo gastritų ir nuo opaligių mirksiukas.gif

tuo pačiu pabalsuosiu-Bižū 1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 18 lapkričio 2016 - 13:37
Diinka sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Bela- Bielka, bo skraido ana visur kaip skraidanti voverė bigsmile.gif na ir vartojamas visas maloninis mažybinis Belos vardo asortimentas biggrin.gif o kai ką pridirba: nu tu ir Izabela biggrin.gif
Nupirkau Belai kelis žaislus, ant kotukų, vyras klausia: kas čia. Sakau: bizunėliai, gulkis, mušiu.
Atsakyti
Mane tai Giša vadina, Giliuša, arba tiešiog Gi smile.gif
Nervinuoši dėl Pupitos net neįtaria mažoji kokį krokodilą parveš mamka unsure.gif Gerai kad štraina jinai tai apšiginš biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Gufis - gufa, gufala, gupizna ( kai biesina) biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū mergičkos biggrin.gif

Šponkuti, pas mane sūnus vyresnėlis ir pagrandukė dukrytė (tiesiog 1m ir 3 mėn. skitumas biggrin.gif Aš laiminga motera biggrin.gif
Atsakyti
Vakar kalbėjotės apie kačių ir gėlių santykius. Pas mus jie tokie blink.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti