Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

Pasidalinkite prasau Mothercare 20% koduku jeigu kas turite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elituke @ 2016 11 11, 18:14)
Sveikos merginos. Su tokiu klausimu: ar kam teko  grazinti i Sportsdirect? ar brangiai gaunasi, per pasta? Vyrui staigiai prireike batu, tik abejoju del dydzio ir modelio,noreciau kelias poras paimti,veliau grazinti. Aciu, kas atsakys  4u.gif

brangu... apie 7eu batus grazint kainuos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2016 11 11, 23:23)
brangu... apie 7eu batus grazint kainuos  unsure.gif

aš dar daugiau mokėjau už reg.siuntą batus su dėže į SD apie 9 eur
Atsakyti

Kavos aparatų galima pasižiūrėti čia:

Ačiūūū!

Atsakyti
Merginos, jei kuri dar vaziuosit gaudyt burbulu i norfa, arba siaip kokiu reikalu norfoj ar rimi lanksysites ir rastumet violetines spalvos tauskute su 40proc nuolaida, buciau lb lb dekinga jei man persiustumet. mano mieste nera. toks vaizdas, kad iseme is prekybos kai nuolaida paleido. Man ju reiketu 2vnt.
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2016 11 12, 01:19)
Merginos, jei kuri dar vaziuosit gaudyt burbulu i norfa, arba siaip kokiu reikalu norfoj ar rimi lanksysites ir rastumet violetines spalvos tauskute su 40proc nuolaida, buciau lb lb dekinga jei man persiustumet. mano mieste nera. toks vaizdas, kad iseme is prekybos kai nuolaida paleido. Man ju reiketu 2vnt.

O jų būna ir prekybcentriuose? maniau tik žaislų parduotuvėse ir internetu
Atsakyti
QUOTE(pasimetus1140 @ 2016 11 11, 23:19)

KlAipedoje nemaciau tauskutes nei norfoje, nei rimi..
Atsakyti
Pakartoju savo klausimą ax.gif Ačiū kas atsakys 4u.gif

QUOTE(Lenaa @ 2016 11 11, 15:03)
Merginos, o kaip siunčiat HM? Tik iš LT?
Iš angliško ar vokiško į adreso nuomą neįmanoma parsisiųst?

Atsakyti
Panos, ar perkate is cia http://www.timshopvip.com/ ?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 11 11, 23:25)
O jų būna ir prekybcentriuose? maniau tik žaislų parduotuvėse ir internetu

As Marijampolej maciau. maximoj dar snd. Norfoj pries pora dienu maciau. Rimi pas mus uzsidarineja po svenciu, tai naujoviu jau nebeveza.
Ir senukuose tikrai buna bent Kaune. o kai taiko 30 proc db treciadieniais, jauciu neblogai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pasimetus1140: 11 lapkričio 2016 - 23:37
O kas tos tauškutės? ax.gif Einu paguglint biggrin.gif
Atsakyti
leles. kalba, kartoja. galvos sviecia smile.gif as dar parsisiut norejau, bet gerai kad nesiunciau, nes pasirodo jos tikrai moka tu fraziu lietuvisku. maniau tik atkartos kaip katinas.
Atsakyti