Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

Nera tauskuciu net akropolio maximoje. Apie norfas jauciu galima tik pasvajot. Panoramos rimi taip pat nera
Atsakyti
QUOTE(widusia @ 2016 11 12, 00:29)
Panos, ar perkate is cia http://www.timshopvip.com/ ?

Ne nes čia fufeliai
Atsakyti
Tai va, kad aš irgi jų mačiau tik Žaislų planetoje Akropolyje. Gal per kokį JAMAM ir bus kokia nuolaida. Bet ten kaina 40 eur. gal per PIGU.lt gerai pirkti, jei dar kokį kodą gauni nuolaidų. Mano devynmetė jos nori. Bet reiktų ir man dviejų, nes mažė užsikauks, dičkė neduos ir bus dur domas namie biggrin.gif
Atsakyti
Nesenai kazkas rode stalo zaidima su kortom ant medines lentos! Pasidalinkit prasau. smile.gif
Atsakyti
*Free delivery has the maximum limit of 20 eur order amount. Your FREE delivery will be valid until 31st December 2016."

gal kas pasinagrinėjote šį pasiūlymą, kažkaip labai gerai būtų smile.gif
Atsakyti
Gal kas ELC ar Mothercare turiu laisva koduka? Mielai priglausciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2016 11 12, 07:16)
*Free delivery has the maximum limit of 20 eur order amount. Your FREE delivery will be valid until 31st December 2016."

gal kas pasinagrinėjote šį pasiūlymą, kažkaip labai gerai būtų smile.gif

Aktyvinau savo paskyroje. Bet kol kas nepirkau. Irgi laukiu komentaru, kas tas 20 eur:)
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 11 11, 22:54)
Tai va, kad aš irgi jų mačiau tik Žaislų planetoje Akropolyje. Gal per kokį JAMAM ir bus kokia nuolaida. Bet ten kaina 40 eur. gal per PIGU.lt gerai pirkti, jei dar kokį kodą gauni nuolaidų. Mano devynmetė jos nori. Bet reiktų ir man dviejų, nes mažė užsikauks, dičkė neduos ir bus dur domas namie biggrin.gif

Ir mes del to 2 ieskom. Pigu.lt jos apie 36e, dabar kodas yra -5e bet nuo 40e sumos. Zaislu pardese 40e vaziuosiu ziuret ar taiko -20% joms ir jauciu griebsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 12 lapkričio 2016 - 09:01
QUOTE(ellinga @ 2016 11 12, 00:49)
Nera tauskuciu net akropolio maximoje. Apie norfas jauciu galima tik pasvajot. Panoramos rimi taip pat nera

Bent as pilna tauskuciu maciau Klaipedos mazoj iki, tik kaina jau su nuolaida kazkokia 38 su centais 4u.gif mastau ar mano panelei reikia- kol kas neuzsiprase biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, jungciausi prie mytoys Kaune, arba pati bandyčiau rinkt smile.gif ieškciau pirmo apsipirkimo koduko.
Gal kas renka?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 11 12, 09:31)
Bent as pilna tauskuciu maciau Klaipedos mazoj iki, tik kaina jau su nuolaida kazkokia 38 su centais  4u.gif mastau ar mano panelei reikia- kol kas neuzsiprase  biggrin.gif

Babymarket 35,91
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 12 lapkričio 2016 - 08:38
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 11 11, 12:53)
Jei ką, šito pakuotę naują turiu vietoje, kitą naudojam, jei norit išbandyt skubiau, nei laukti, kol atkeliaus iš užsienio, galiu jums išsiųsti mirksiukas.gif
http://www.iherb.com...41-g/47919/?p=1
Papildyta:

Šį giria ir kitos mamos, kituose forumuose, kad bent kažkiek labiau apmažina sausumą. Aš vaikučiam naudoju jį nuo gimimo.

aciu, kad pasiulet 4u.gif uzsisakiau is iherb, nes turiu kas parveza is usa uz savaites laiko. Tikiuosi, spes usa ribose per ta savaite pristatyti
Atsakyti