Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

Kaip tik norėjau klausti apie rūbus šuniui, kur gauti, bet kažkas paklausė pirmiau už mane. Ar šunims patinka tie drabužiai? Ar noriai nešioja, kai įpranta?
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 11 13, 11:51)
Gal zinot ar Megos RIMI yra tauskuciu?

Nera
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 11 13, 11:30)
Mergaitės, Norfose yra Tauškučių, tik, matyt, turi būti XXL pardė. Pirkau dvi, kaina labai gera gavosi. Bet labai žiūrėti reikia, aš vieną paslėptą radau  ax.gif
Dar jei kitą savaitgalį JAMAM, tai Akropolio Žaislų planetoje gal gerą nuolaidą išmes.

Informacija Kauno mamom biggrin.gif Nera tauskuciu mirksiukas.gif Vyras ka tik isvazinejo kogero visas Norfas ir niekur nerado.
Papildyta:
QUOTE(ingulaaa @ 2016 11 13, 13:21)

Aciu, uz info.
Ko gero pirksiu pigu.lt tik tas, kad spalvos neduoda rinktis kiek netinka, bet gal uztaikysim ant geros spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 11 13, 14:40)
Informacija Kauno mamom  biggrin.gif  Nera tauskuciu  mirksiukas.gif  Vyras ka tik isvazinejo kogero visas Norfas ir niekur nerado.
Papildyta:

Aciu, uz info.
Ko gero pirksiu pigu.lt tik tas, kad spalvos neduoda rinktis kiek netinka, bet gal uztaikysim ant geros spalvos  biggrin.gif

Gal yra pastabų laukelis koks kur būtų galima norkmą spalvą įrašyt?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 13, 15:09)
Gal yra pastabų laukelis koks kur būtų galima norkmą spalvą įrašyt?

Yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakykit Norfoj to burbulo nebera?? Gal kas atliekama turi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 11 13, 13:40)
Informacija Kauno mamom  biggrin.gif  Nera tauskuciu  mirksiukas.gif  Vyras ka tik isvazinejo kogero visas Norfas ir niekur nerado.

Aciu, uz info.
Ko gero pirksiu pigu.lt tik tas, kad spalvos neduoda rinktis kiek netinka, bet gal uztaikysim ant geros spalvos  biggrin.gif

As vakar uzsakiau is pigu.lt. tik man idomu kaip jos nes paciupinet niekur neradau. Per savaite turi ateit, tai jei teks kur nors paciupinet iki kol ateis, apsispresiu ar atsiimsiu siunta biggrin.gif
Kas jau turit ar vertos demesio? Man penkiametei rek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliauskis @ 2016 11 13, 14:14)

Ane? Tai tada liuks ;) nors jie patys raso, kad spalvu pasirinkti neimanoma, nes jos dedamos atsitiktine tvarka ;)
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2016 11 13, 14:21)
Sakykit Norfoj to burbulo nebera?? Gal kas atliekama turi? unsure.gif

Nera ir burbulo ;)
Papildyta:
QUOTE(rds @ 2016 11 13, 14:32)
As vakar uzsakiau is pigu.lt. tik man idomu kaip jos nes paciupinet niekur neradau. Per savaite turi ateit, tai jei teks kur nors paciupinet iki kol ateis, apsispresiu ar atsiimsiu siunta  biggrin.gif
Kas jau turit ar vertos demesio? Man penkiametei rek ax.gif

As ziurejau, spaudinejom su dukra ja, mano dukrytei 6metei patiko, mielos jos ;)
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 11 13, 12:03)
Aš iš JAV už 9 dol užsisakiau.

As taip pat užsakiau is amazon.com uz 9 dol. https://www.amazon.c...d=ATVPDKIKX0DER
Si ir sia gertuve
https://www.amazon.c...d=ATVPDKIKX0DER
Planuoju iki kaledu gaut ir padovanot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2016 11 13, 14:35)

As ziurejau, spaudinejom su dukra ja, mano dukrytei 6metei patiko, mielos jos ;)

Aciu uz nuomone. Turbut reiks atsiimt biggrin.gif gal ir maniskei patiks, nes kai per tv pamato reklama tai kaip ir noretu. Emiau dar prekiy kuriu pristatymas 21 d. tai yra laiko apmastymui.
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 11 13, 13:36)
uzsiregistruoti nepakanka. uzsiprenumeruokit naujienlaiski.  nukainuotiems taip pat taiko

Nesuprasi to mytoys-o, užsisakius esu naujienlaiškį, bet gerų kodų niekad negaunu, gerai, kad merginos kartais pasidalina. Man atrodo, kad jei perki pirmiau prieš naujienlaiškį- kodų nebesiunčia. Reikia, manau, naujienlaiškį į kitą acountą užsisakyt ir nepirkt, tada vis siunčia gundydami biggrin.gif . Ar neteisingai mąstau?
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 13, 15:48)
Nesuprasi to mytoys-o, užsisakius esu naujienlaiškį, bet gerų kodų niekad negaunu, gerai, kad merginos kartais pasidalina. Man atrodo, kad jei perki pirmiau prieš naujienlaiškį- kodų nebesiunčia. Reikia, manau, naujienlaiškį į kitą acountą užsisakyt ir nepirkt, tada vis siunčia gundydami biggrin.gif . Ar neteisingai mąstau?

As esu uzsiprenumeravus naujienlaiski pries koki menesi, bet nieko negavau, isskyrus 5 eur nuolaidos pirmam apsipirkimui. verysad.gif
Atsakyti