Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(Shalimar @ 2016 11 13, 15:12)
Rimtai? O Ateities g. irgi nebera, isvis akcija baigesi? unsure.gif

Klaipėdoj Baltijos pr. buvo ir ne vienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2016 11 13, 16:29)
Valandos begyje pirksiu mytoys.de su -25% rubams bei avalynei. Prasom kas norit siuskit krepselius i rodnaja84@gmail.com

O per kiek mazdaug laiko atkeliauja - per savaite speja? Man zaislo reik....
Atsakyti
Merginos gal rekomenduosite kokius naturalaus avikailio(UGG tipo) batukus 21/22 dydzio ne uz kosmine kaina. Bearpaw ir EMU prasideda nuo 23d ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2016 11 13, 18:00)
O per kiek mazdaug laiko atkeliauja - per savaite speja? Man zaislo reik....

Labai skirtingai. Gali per savaite. Gali uztrukti iki dvieju.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 11 13, 17:49)
As panasiai. Registravausi pries koki men ar pora ir dar nepirkau nei karto. Kodus gaunu tik nk nesuprantu ka jie duoda, nes vokiskai nesuprantu nei zodzio  biggrin.gif is dalies tai ir stabdo iki siol nuo pirkimo.

Tai teisingai tada ir sakiau. Aš pirmiau nupirkau, paskui naujienlaiškį užsisakiau, todėl gerų kodų negaunu biggrin.gif . Nors pirkau kelis kartus ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 11 13, 17:49)
As panasiai. Registravausi pries koki men ar pora ir dar nepirkau nei karto. Kodus gaunu tik nk nesuprantu ka jie duoda, nes vokiskai nesuprantu nei zodzio  biggrin.gif is dalies tai ir stabdo iki siol nuo pirkimo.

taigi viska galima issiversti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2016 11 13, 17:21)
taigi viska galima issiversti  rolleyes.gif

Galima, zinoma, bet poreikio dar tokio rimto nebuvo. Registravausi del mazyles, kuri mano pilve dar sedi t.y. ateiciai ax.gif Maciau graziu dalykeliu, bet vis dar susilaikau, gal per anksti pirkt, o dar kai ta kalba svetima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2016 11 13, 16:29)
Valandos begyje pirksiu mytoys.de su -25% rubams bei avalynei. Prasom kas norit siuskit krepselius i rodnaja84@gmail.com

Uzsakyta
Atsakyti
Renkame iki nemokamo
https://my-apozone.de
VILNIUS (nesiunciu sorriukas)
dar 20 eur truksta

klausimas: ar jokiu pvm neprisideda papildomai jei uzsakoma is vok. vaistiniu? :}} aciu
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal dar kazkas planuoja artimiausiu metu is mytoys.de zaislu uzsisakyti? Noretume prisjungti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inabina @ 2016 11 13, 18:46)
Sveikos smile.gif Gal dar kazkas planuoja artimiausiu metu is mytoys.de zaislu uzsisakyti? Noretume prisjungti smile.gif

Aš galvoju pirkti Vilniuje mytoys.de ateinančią savaitę, priimčiau porą žmonių siuntimo išlaidoms pasidalinti.
Atsiėmimas Žemieji Paneriai - Žirmūnai.
Krepšelius siųskite į voxi@inbox.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voxi: 13 lapkričio 2016 - 18:08
O gal kazkas planuoja mytoys.de uzsakyma Kaune?
Atsakyti