Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

Šiek tiek ne į temą..
Dėl Naturino batukų ir kainų.
Pirkau juos amazone tikrai ne už 20sv.. Pirkau per tarpininkę, tai su visais siuntimais į LT 2poros batų gavosi 96eurai. Tik gaila nepataikiau su dydžiais verysad.gif o kokie man jie nerealūs..
Įdėjau skelbimą į MM po 50eur. Nes nelabai ir užsidirbimas iš jų.. Tai nebūtinai visos kelia kainas, gal nusipirko visai kitu metu..
Aišku kai perki dažnai, gaudaisi kainose, ir sakykime columbios kombikų skelbimuose MM naujų nerpirkčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 11 10, 16:56)
nezinau kam jus planuojate naudoti, bet jei darbui , siulau pasidometi ausinemis be laido https://www.varle.lt...0--1192984.html jos visai be laido , aisku brangesnes. As turiu konkreciai sita modeli. kadangi su jom budavau darbe, tai traukia kokiu geru 100 metru, jei nera sienu. Sedi bendrauji, eini prie pas kokia buhaltere , ar siaip kokiu dokumentu. Zodziu nuo darbo specifikos priklauso. Jei reikia DAUG bendrauti internetu, ir vaiksciuoti su dokumentais tai nerealus dalykas. Kolega pirkdavo tas pigesnes , tai mes luzdavome is juoko kai jis pradedavo suktis ant kedes , kol nutraukdavo laida. Keisdavo jis tas ausines gal kas menesi smile.gif)) nebent jums siaip labai retai ju reikia, tada gal ir neverta moketi brangiau.

Dekui mergaites, ausiniu reikia vaikui zaisti online zaidimus 4u.gif Manau uzteks is Omnitel 4u.gif

Atsakyti
[quote=roka,2016 11 10, 14:07]
Ačiū adriatic už naują temą smile.gif
Kam aktualu, Norfoje Ateities g. yra bumbulų. Kokius 4vnt tikrai palikom.

Laba 4u.gif

Mergaites, gal kas vaziuos siandien dar bumbulu i norfa biggrin.gif Labai vieno noreciau vaikam. Nuvaziuociau pati, bet vaikai serga:((
Atsakyti
QUOTE(Patrika @ 2016 11 10, 17:00)
Bilietai i krepšinio rungtynes, maniškiui geriausia dovana  bigsmile.gif  Jei bėgioja, tas laikrodis ant rankos , kur rodo laika, pulsus ir pan. arba dėklą ant rankos užsikabint mobilų, dauguma naudojasi programėlėm...Fano sportinę maikę arba rankšluostį iš Audimo ar Sportlando..kašio ar fulės...Dar pastebėjau, kad labai dabar madinga ir vyrams natūralių akmenukų apyrankės, ne tik jaunimas jau nešioja, vis da-niau pastebiu...juodos dažniausiai, nors mačiau ir kt. Vilkpėdėj žinau kur pigūs naturalūs ir labai didelis pasirinkimas..

Dar būna specialos kojinės konkrečiam sportui, šį sezoną maniškis krepšiniui įsigijo tai labai patenkintas, saugo ir myli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 11 10, 14:36)
aisku , aciu kas atsake  del mytoyso. Laukiu tada kada bruder bus nuolaida , dar turiu 15 proc nuoaida viskam, tai labai tikiuosi , kad ir bruder bus dar , na ir kitus tada visus paimsiu., tai tas ant to iseis, vis viska kruvoje nei po viena gaudyti . Iki gruodzio dar stebesiu smile.gif

MAn irgi reitku Bruder masinos,kai pirksite saukite garsiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 11 10, 16:06)
Kamuolį. Jei slidinėja- šalmą, akinius ax.gif
Skaitinėju vaikų svajones, daug norinčių LED batų. Maniškis dar tokių nebuvo užsigeidęs biggrin.gif . Gal kur esat ne LT pirkusios?

sd lyg maciau
Atsakyti
smile.gif sveikos. Kaune mytoys renka kas? Nesupratau kokie miestai. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 10, 16:06)
man reikia oroginalaus automobilio raktu pakabuko. ir kur man ji rast  blink.gif viena china  blink.gif nebent eit i saliona klencint biggrin.gif

Kokios markės reikia?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2016 11 10, 15:45)
tikriausiai kvailas klausimas -ka perkat vyrams dovanu  unsure.gif Mano sunus jau vyrai ir neisivaizduoju ka pirkt-kvepalai atkrenta, visokie zaidimai atkrenta ir elektronika viska turi..ka dar ..Megsta sportu uzsiiminet -gal ka patartumet ..

vyrui nupirkau kokybišką termo palaidinę smile.gif (kelnes turi, bet nelabai dėvi)
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2016 11 10, 17:25)
vyrui nupirkau kokybišką termo palaidinę smile.gif (kelnes turi, bet nelabai dėvi)

Maniskiai taip pat labai dziaugiasi termo rubais. Gera dovana
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2016 11 10, 15:40)
zadu sivakar pirkt amazon.co.uk , siusiu per UK sandeli (PA), galeciau ka nors priglaust, nes mano preke 20 sv nesiekia smile.gif
miestas - Vilnius

merginos, pardavejas turi buti amazon
Atsakyti
as savo dukrai sitas paemiau raudonas - tai labai ir garsas geras ir dukrai laaabai paqtinka https://www.amazon.c...=Sony MDR-XB450
Atsakyti