Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(JMD @ 2016 11 10, 16:06)
man reikia oroginalaus automobilio raktu pakabuko. ir kur man ji rast  blink.gif viena china  blink.gif nebent eit i saliona klencint biggrin.gif

Nepatikesit, as tai is vyro gavau originalu mashinos raktu pakabuka, jis su traktorium uzvaziavo ant elnio ragu, tai viena dalis atluzo-galiukas, tai jis i mano tureta pakabuka isuko elnio raga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2016 11 10, 16:59)
Gal jus rinksit? ar jungtis noretumet?

4u.gif jungciuas kaune
Atsakyti
Kas cia apie led batus uzsiminet? Ikisau nosi i amazon, eina sau, kokiu fainu tu batu yra biggrin.gif Ir kainos nedideles, reik gal imt 8-meciui, visai smagu gal butu po egle rast.
Atsakyti
Ir as jungciausi Kaune ir parinkti galeciau, bet kad jokio kodo neturiu :/
Atsakyti
QUOTE(Grietinėlė* @ 2016 11 10, 14:40)
<p>Ar kas nori jungtis prie mytoys. de smile.gif Nuolaidos kodai neveikia plastelinui ;)) bet tik šiandien galioja papildomas -20</p>

Galiu perleisti -8 eur nuolaida, siuntimas bus pigesnis mirksiukas.gif
Atsakyti

Gal yra Klaipedoj renkančių mytoys.de ir perkančių play doh? :)

Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2016 11 10, 15:40)
ir as Bruder noriu ax.gif Vis stebiu, stebiu.
bet yra rizika, kad pries darant nuolaidines kainas, pakels normalias kainas. Jau yra taip buve:(

Jo, as ir laukiu tik Playmobil, jau greit bus nuolaida manau, nes kainas vis kelia ir kelia po truputi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kimora @ 2016 11 10, 17:09)
Ir as jungciausi Kaune ir parinkti galeciau, bet kad jokio kodo neturiu :/

4u.gif butu saunu bent 15 proc turet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niushka @ 2016 11 10, 17:20)
4u.gif butu saunu bent 15 proc turet  4u.gif

Tai pirmo apsipirkimo kodukas yra -15 proc... ar jis ne viskam galioja? hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2016 11 10, 17:05)
Nepatikesit, as tai is vyro gavau originalu mashinos raktu pakabuka, jis su traktorium uzvaziavo ant elnio ragu, tai viena dalis atluzo-galiukas, tai jis i mano tureta pakabuka isuko elnio raga smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif linkiu kad gyvenime ragų neįstatytų, tik į pakabuką biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LinaGustė @ 2016 11 10, 17:08)
Kas cia apie led batus uzsiminet? Ikisau nosi i amazon, eina sau, kokiu fainu tu batu yra  biggrin.gif  Ir kainos nedideles, reik gal imt 8-meciui, visai smagu gal butu po egle rast.

pvz bigsmile.gif
Atsakyti
https://www.amazon.c...d=205MWHT7D6892

Issifiltruokit, ko reikia ;)
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 11 10, 16:57)
Su mano 15mečiu toks numeris nepraeitų biggrin.gif

Nagi nagi, papasakokit prašau daugiau, kokie ženklai madoj 4u.gif Man dovanai reik...
Atsakyti