Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(Carlin @ 2016 11 15, 12:22)
taip, kava paprasta. Aišku geriau smulkesnio malimo, tada skanesnė kava būna, bet tinka ir paprasta supermarketuose parduodama.
Tai jei tinka indukcinei, tiks ir bet kuriai kitai.
Aš pati tokiu daiktu naudojausi tik Italijoje, ten visuose apartamentuose jis must have, o kaip žinia, italai mėgsta gerą kavą  biggrin.gif
jei namuose neplanuočiau normalaus kavos aparato, imčiau ir sau tokį.

Jezuus aš tai pagirsiu tuos aparatus biggrin.gif Ir dydis ne per didelis [kam aktualu vieta virtuvėj], ir gražūs kokie, stiliovi smile.gif Kavutė greit išverda smile.gifkofemanas [vis periodiškai metu, o bet tačiau... biggrin.gif ] - turiu kelių dydžių.
Bet kas nemėgsta tai gal ir prasmės nėra pirkt / turėt. Na, gerai gal kai į kepinius reikia - nes be nuosėdų būna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 11 15, 12:35)
Ne, ne, aš nepasimoviau. Ji man kai pasiūlė pradėjau aiškinti, kad plakali tvaji deniuški verysad.gif

smagu girdeti , nes ir man atrodo , kad plakali jos deniuski verysad.gif jei ir gaus ka, tai vienkartiniai batai bus . nes siaip as pasiziurejau ta puslapi , tai brangus ten tie batai , 30 - 40 , ka as zinau, litais tai kosminaii pinigai. jau man atrodo is ali tada reikejo pirkti ( nors ten ir suda gali gauti, bet bent jau butu pigiau ) . ar ji pagalvojo , kad cia tikri tie batai bus ?
Atsakyti
QUOTE(Iš Stiklo @ 2016 11 15, 11:35)
Mano draugė pasimovė ant tos Timberland pardės verysad.gif Parašė visa laiminga, pirk, tipo, va kokios kainos. Pati pirko 10  porų ir dar gavo 15%  nuolaidą. Kas realiai dabar gali būti kažin? Gaus tuos batus? Gal kokie popieriniai bus  hmm.gif  doh.gif

Drauge kaip tik pasakojo, kaip neseniai atgavo VISUS pinigus, nors jau menuo koks buvo praejes. Pirko firminius batelius is neaiskios pardes, gavo sportbacius. Krepesi i savo banka (swedas pas ja), bankas paprase irodymu, tai ji pateike susirasinejima visa, kad pardavejas pripazista issiuntes ne ta preke, bet atsisako ja priimti atgal ar grazinti pinigus. Bankas greitai grazino visa suma (su siuntimo islaidom). Radau straipsni:
http://m.delfi.lt/ve...php?id=67888070
Atsakyti
nu jo bus pamoka visam gyvenimui verysad.gif as tai dabar jau meldziuos , kad isvis ka nors gauciau, kad ir popierinius... o sakykit kas pirkot anksciau ar gavot kazkoki patvirtinima, kad issiunte ar panasiai?
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2016 11 15, 14:57)
o sakykit kas pirkot anksciau ar gavot kazkoki patvirtinima, kad issiunte ar panasiai?

Draugė užklausė pr. sav. , parašė emailu, tai taip, gavo, atsakyma, kad "dont worry,the package is on the way..."
Atsakyti
parduodu viena Contigo gertuve, pirkau is cia:

https://www.amazon.c...w...g=UTF8&th=1

su viskuo gavos 40 eur, viena perleidziu:)
Atsakyti
QUOTE(rulezas @ 2016 11 15, 13:52)
Drauge kaip tik pasakojo, kaip neseniai atgavo VISUS pinigus, nors jau menuo koks buvo praejes. Pirko firminius batelius is neaiskios pardes, gavo sportbacius. Krepesi i savo banka (swedas pas ja), bankas paprase irodymu, tai ji pateike susirasinejima visa, kad pardavejas pripazista issiuntes ne ta preke, bet atsisako ja priimti atgal ar grazinti pinigus. Bankas greitai grazino visa suma (su siuntimo islaidom). Radau straipsni:
http://m.delfi.lt/ve...php?id=67888070

Man butent apie tokia apsauga kazkada pasakojo SEB banke darbuotoja: kad KREDITKES turi galimybe per kazkiek laiko (ar men ar 80 dienu neatsimenu) atsaukti mokejima jei kas negerai (bet man sake, kad tik kreditkes turi tokia apsauga), tiesiog reikia nuolat stebeti savo pirkimus ir nurasymus, kad nepradelsti termino jei kas negerai....Ir atsimenu,, kad kazkaip akcentavo, kad terminas prasideda nuo suzinojimo apie problema, o ne apmokejimo datos...
Bet as pati nesu bandziusi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R-jazz: 15 lapkričio 2016 - 13:23
man tai dar keista kaip yos pardes nepasalina is Facebooko?nes manau tikrai ne vienas zmogus pasimauna
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2016 11 15, 13:21)
Man butent apie tokia apsauga kazkada pasakojo SEB banke darbuotoja: kad KREDITKES turi galimybe per kazkiek laiko (ar men ar 80 dienu neatsimenu) atsaukti mokejima jei kas negerai (bet man sake, kad tik kreditkes turi tokia apsauga), tiesiog reikia nuolat stebeti savo pirkimus ir nurasymus, kad nepradelsti termino jei kas negerai....Ir atsimenu,, kad kazkaip akcentavo, kad terminas prasideda nuo suzinojimo apie problema, o ne apmokejimo datos...
Bet as pati nesu bandziusi....

Drauges buvo ne kreditine kortele. Tiesa, swedbankas uz sia paslauga nepaeme nei cento, bet pvz. Seb'as ima 10eur mokesti, kaip kiti bankai- nezinau.
Atsakyti
http://de.buyvip.com..._A2LBKQNPXTETIQ

va uzmaciau kad buyvip timberlandus parduoda.. tai dydziu tikrai minimalus pasirinkimas ypac vaikisku
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2016 11 15, 14:27)
man tai dar keista kaip yos pardes nepasalina is Facebooko?nes manau tikrai ne vienas zmogus pasimauna

Man tas irgi keista
Atsakyti
Laba diena, gal kuri turit Mytoys koduką siuntimui minus 10 eurų, ir nežadat naudot? Mielai priglausčiau smile.gif Ačiū.
Pati galiu perleist 20proc.nuolaida, galioja iki rytojaus 11.16
Atsakyti