Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(happy mammy @ 2016 11 17, 09:36)
biggrin.gif Nu OK, reikia pripazinti, kad kinai darbsciuju ranku tauta ir gabus jie siuo klausymu (gali pykti, gali zavetis - nieko cia nepakeisi, tokie jie jau  biggrin.gif ) Nu bet imti po 279 baksų uz fake goooses  blink.gif  wacko.gif  , nu jolki palki, juk cia visas MK ar cia CK pradine kaina - cia jau naglumas  biggrin.gif  biggrin.gif gal jie tikrai kiniskas zasis nupese  hihihi.gif , BET, MERGAITES, VIS TIEK NEPIRKIT , kinai tikru zasu greiciausiai irgi neturi  lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Siulau visoms abejojancioms fake parduotuvemis internete pasitikrinti bent jau kur sukurtas ir KADA sukurtas domenas....paprastai jie visi nauji - max puse metu...
Atsakyti
mergaitės, aš į Kalėdų temą ax.gif
Ieškau stručio baltos plunksnos, gal kas stručius augina bigsmile.gif
Radau internete 1vnt 2€ plius siuntimas 2,5€, gal kas Klaipėdoj užmatėte kur galėčiau gauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 17, 08:40)
Iš kur jūs traukiat tas fakines pardes????? Vėl kas nors apsipirks. Na nebūna gūsės po 279 baksų. Nebūna!!!!

Kažkas iš draugių facebooke pasidalino. Kainų neseku tai nežinau. kad Čia fake nežinojau biggrin.gif sorry
Papildyta:
QUOTE(Irreelle @ 2016 11 17, 10:19)
Labas rytas,
gal Vilniuje (Justiniskes, Pilaite ar aplinkiniai rajonai) kas GAP siandien planuoja pirkti?
Duoda 50 proc off pizamoms ir naminiams rubams.

Vakar padariau uzsakyma, bet noreciau siandien dar vienu marskinuku, kuriu verte 17,48 eur, tai iki nemokamo siuntimo daugokai truksta. Turiu dar koduka  -20 proc., gal papildomai galiotu. Galeciau perleisti mane priimanciai mergaitei  4u.gif

As prisijungčiau prie pižamų
Atsakyti
Renku šiandien iki 12val.
https://www.everythi.../c/new-arrivals
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2016 11 17, 11:01)
Kažkas iš draugių facebooke pasidalino. Kainų neseku tai nežinau. kad Čia fake nežinojau biggrin.gif sorry
Papildyta:

man žmonių gaila ir jų pinigų. Ir nors buvo dešimtis kartų apie tuos timberius rašyta ir vistiek net čia perkančios pasimovė.
Tai nenustebčiau, kad paplatinus šitas fakes ir gūsę kažkas nukirstų. O tokiem svoločiam kažkaip banų niekas nededa.
Atsakyti
QUOTE(R-jazz @ 2016 11 17, 10:49)
Palikta prie duru, pas apsauga arba tiesiog pas kaimynus....
Siaip man taip buvo pora kartu ir viskas ok...atranda PA tas siuntas

Hmmm, tai kad liepe paciai ieskoti ir bendrauti su Amazonu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 11 17, 09:22)
Prisidedu prie paieškų, mūsų sulūžo unsure.gif
Prieš gerą mėnesį virė diskusija šia tema, buvote įmetusios kelias šaunias nuorodas, žiopla neįsidėmėjau, o dabar skubiai prireikė help.gif

As ieškojau, bet dar nepirkau smile.gif išsisaugojau šias nuorodas:
http://virtuvesakcen...su-indeliu-jogu

Ir https://www.amazon.c...=lunch box kids

Ir dar fainos bentologija is Facebook smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2016 11 17, 12:13)
Hmmm, tai kad liepe paciai ieskoti ir bendrauti su Amazonu  unsure.gif

Man irgi.taip liepė. Bet aš nieko.nedariau ir ant rytojaus siunta buvo pristatyta.
Atsakyti
QUOTE(Skaiciuoju @ 2016 11 17, 11:05)

Gal jau uzteks, Jus tarpininke. Kainos dabar labai krite, mazinkit
Atsakyti
Kas pirko per eshowedrop, kaip greitai jie patvirtinina, kad siunta gauta? Pagal trackinga vakar dienos metu buvo pristatyta nurodyta... ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti