Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

Gal kas nors renkat priimtumėt prie gamiss.com? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kripu @ 2016 11 15, 19:31)
Mamos, man ramybes neduoda ta lele Tauskute smile.gif kaip manot, 1,5m. per maža dar tai lelytei? O gal ka turit parekomenduoti tokio amziaus vaikams, kas tikrai idomu?

Man atrodo, kad pats tas, nors gamintojas raso nuo 4. Nesamone biggrin.gif
Atsakyti
va būtent, kad lego city ir lego friend kalendoriai po 35€ , o IKI tokie patys po 25€, aš iš mytoyso pirkau 16€ ir 18€ 4u.gif
Dėl policijos, tai kainos nežinojau, kokia ta gera - pasižiūrėjau mytoyse 77€, o maximoj 119€, tai su 40 nuolaida apie 72€ iseina, mano 4metis pradėjo kalbėti apie kalėjimą, todėl ir pasižiūrėjau tą kainą 4u.gif
Bet kalendoriai tikrai neadekvati kaina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dangerele @ 2016 11 15, 16:17)

Playmobil 10proc.
SAGGO2016

Sis kodas dovanai - pakabukui kazkokiam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2016 11 15, 19:30)
Nieko sau  blink.gif parasaiu ir as ziuresim ka atrasis  smile.gif  atsiliepimai pas juos labai negrazus  unsure.gif

Merginos, nu bet eshopwedrop teisus- jie atsiunte emaila, kad pasiulymo aktyvavimas galios tik 24 valandas, per kurias ji reik aktyvuot, kad paskui butu galima pasinaudot iki 12.31

man pavyko, aktyvavau, ir jau viena siunta atkeliavo nemokamai.

va taip ju emaile pasiulymas atrode:

TRUMP TRIUMPH
WE ALSO HAVE A CRAZY OFFER FOR YOU!

FREE DELIVERY FOR YOUR NEXT ORDER IN THE ESHOPWEDROP SYSTEM!*

YOU HAVE UNTIL MIDNIGHT ON SATURDAY 12th NOVEMBER 2016 TO CLAIM THIS INSANE OFFER!

Free delivery has the maximum limit of 20 euro order amount. Your FREE delivery will be valid until 31st December 2016.
Atsakyti
QUOTE(MajaLi @ 2016 11 15, 18:09)
Gal kas aktyvavo eshopwedrop pasiulyma del nemokamo pristatymo iki 20 euru?As supratau, kad  juo iko 31.12 galima pasinaudoti.Parasiau jiems ir gavau atsakyma, kad pasiulymas galiojo 1 diena ir kai kurie spejo pasinaudoti.Hmmm

Atsiustoje reklamoje buvo parasyta, kad aktyvuoti nuolaida reikia iki sestadienio vidurnakcio, aktyvavus galioja iki 12 men 31. Gal su laiku maisausi siek tiek, bet esme tokia buvo to koduko
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2016 11 15, 18:35)
Jeigu tai starwars kalendorius, jo kaina Lego kataloge ir yra 35eur.
Lego city ir Lego friends po 25eur.
O Lego city policijos stotis kataloge 120eur.
Tai kaip ir normoj viskas  rolleyes.gif

Merginos, del LEGO apskritai - kur perkate pigiusiai? Aš tai Prismoj su -40 off, arba Senukuose ar tai Maximoj su - 30 off, kai būna.

Ar įmanoma už panašias kainas parisiųst iš kažkur [kad nelaukt tų "off"], ar čia jau ir yra deal'ų deal'as, tiem mano suminėti punktai? biggrin.gif hmm.gif

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 11 15, 19:32)
Merginos, del LEGO apskritai - kur perkate pigiusiai? Aš tai Prismoj su -40 off, arba Senukuose ar tai Maximoj su - 30 off, kai būna.

Ar įmanoma už panašias kainas parisiųst iš kažkur [kad nelaukt tų "off"], ar čia jau ir yra deal'ų deal'as, tiem mano suminėti punktai?  biggrin.gif  hmm.gif

smile.gif

Geriausia lt pirkti, labai retai uzs buna kazkas geriau, nebent siemet kazkaip amazone buvo neblogu kainu, bet ir tai siek tiek jos gal geresnes, nei lt
Atsakyti
QUOTE(ziogellis @ 2016 11 15, 20:25)
Atsiustoje reklamoje buvo parasyta, kad aktyvuoti nuolaida reikia iki sestadienio vidurnakcio, aktyvavus galioja iki 12 men 31. Gal su laiku maisausi siek tiek, bet esme tokia buvo to koduko

As aktyvavau pasiulyma nurodytu laiku ir supratau, kad iki 12.31 galesiu padinaudoti.Bet po ju atsakymo suabejojau.
Atsakyti
jo ir mane sis klausimas kankina, kur pigiau Lego pirkt, nes susirgom sia manija rimtai. apie sia nuovada turbot diskusija vire http://www.mytoys.de...on-3342549.html

QUOTE(rastafarinas @ 2016 11 15, 20:32)

Ar įmanoma už panašias kainas parisiųst iš kažkur [kad nelaukt tų "off"], ar čia jau ir yra deal'ų deal'as, tiem mano suminėti punktai?  biggrin.gif  hmm.gif

smile.gif

Atsakyti
Siandien Ermitaze atrodo Lego 30%. Policijos stotis Senukuose 95 eurai, smythstoys.com 70 svaru (buvo 55..), dar duoda nuolaida 10 svaru.
Atsakyti
QUOTE(ziogellis @ 2016 11 15, 20:25)

As aktyvavau pasiulyma nurodytu laiku ir supratau, kad iki 12.31 galesiu padinaudoti.Bet po ju atsakymo suabejojau.
Atsakyti