Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkių

QUOTE(JMD @ 2016 11 17, 07:40)
Iš kur jūs traukiat tas fakines pardes????? Vėl kas nors apsipirks. Na nebūna gūsės po 279 baksų. Nebūna!!!!

fb pilna reklamų smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
gal Vilniuje (Justiniskes, Pilaite ar aplinkiniai rajonai) kas GAP siandien planuoja pirkti?
Duoda 50 proc off pizamoms ir naminiams rubams.

Vakar padariau uzsakyma, bet noreciau siandien dar vienu marskinuku, kuriu verte 17,48 eur, tai iki nemokamo siuntimo daugokai truksta. Turiu dar koduka -20 proc., gal papildomai galiotu. Galeciau perleisti mane priimanciai mergaitei 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu prie paieškų, mūsų sulūžo unsure.gif
Prieš gerą mėnesį virė diskusija šia tema, buvote įmetusios kelias šaunias nuorodas, žiopla neįsidėmėjau, o dabar skubiai prireikė help.gif
QUOTE(sigitela @ 2016 11 17, 08:54)
Kazkuri mergina ieskojo pietu dezutes su keliais skyreliais, vaikui i mokykla, gal pasidalinsite nuoroda  4u.gif

Atsakyti
Kazkas domejosi del kailines apykakles persiuvimo. Siuvausi kailinius Vilniuje pas
Vida Švetkauskienė <vida@stilingikailiniai.lt> 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 17, 06:40)
Iš kur jūs traukiat tas fakines pardes????? Vėl kas nors apsipirks. Na nebūna gūsės po 279 baksų. Nebūna!!!!

biggrin.gif Nu OK, reikia pripazinti, kad kinai darbsciuju ranku tauta ir gabus jie siuo klausymu (gali pykti, gali zavetis - nieko cia nepakeisi, tokie jie jau biggrin.gif ) Nu bet imti po 279 baksų uz fake goooses blink.gif wacko.gif , nu jolki palki, juk cia visas MK ar cia CK pradine kaina - cia jau naglumas biggrin.gif biggrin.gif gal jie tikrai kiniskas zasis nupese hihihi.gif , BET, MERGAITES, VIS TIEK NEPIRKIT , kinai tikru zasu greiciausiai irgi neturi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kažkas čia ieškojo EOS balzamų - iHerbe vėl atsirado? 4u.gif Ir kainos ten tikrai labai geros mirksiukas.gif

O dėl priešpiečių dėžučių, naudojam SISTEMA - man jos tobulos, yra visokiausių. Pati pirkau kažkada pigu.lt, taip pat mačiau jų ir Prismoje, ir IKI didžiosiose parduotuvėse. Taip pat amazone kažkada žiūrėjau, bet Lietuvoje su kažkokiom papildomom nuolaidom gavosi geriausia kaina 4u.gif
Atsakyti
Gal kas priimtu amazon pirkime mane su viena preke, Kaune butu geriausiai, bet tinka is bedos ir Vilnius:) Brukstelkit, aciu
Atsakyti
merginos, gal kas žada iš shoes-world užsakinėti? Prisijungčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigitela @ 2016 11 17, 08:54)
Kazkuri mergina ieskojo pietu dezutes su keliais skyreliais, vaikui i mokykla, gal pasidalinsite nuoroda  4u.gif

Man puiki dezute is Ikejos bigsmile.gif

QUOTE(Rita003 @ 2016 11 17, 09:35)
Kazkas domejosi del kailines apykakles persiuvimo. Siuvausi kailinius Vilniuje pas
Vida Švetkauskienė <vida@stilingikailiniai.lt>  4u.gif

As...aciu,reiks brukstelt.

QUOTE(R&V. @ 2016 11 17, 09:48)
Gal kas priimtu amazon pirkime mane su viena preke, Kaune butu geriausiai, bet tinka is bedos ir Vilnius:) Brukstelkit, aciu

Is kurio amazono??
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2016 11 16, 21:38)
Mano vaikas bus Gruodis šiemet. Bože, kuo čia jį papuošt  blink.gif

mano pernai Sausis buvo. Su vaizduote pas mane ne kazka, soka gavau su sita uzduotim. Pasiskundziau kirpykloj, viena kirpeja sako mano buvo. sakau kuo renget. sako dariau ilga palta su auksta apykakle is sintepono. Nu tai ir as dariau kazka panasaus. Drauge iskirpo is sintepono, padarem auksta apykakle. dar lazda puosta daviau su burbulu ant virsaus. man kazkaip atrode, kad jos reikia, nes tie broliai menesiai is 12 menesiu turejo kazkokia lazda biggrin.gif
Atsakyti
Gal is merginu kas nors priimtu prie amazon.de ? Labai labai reikia poros dalykeliu.
Atsakyti
Labas rytas, gal zinot, kada prasideda ecco.com/lt ispardavimai? unsure.gif
Atsakyti