va va va, as irgi sito taip ilgai laukiau ir norejau, mes i milana einam irgi tik del padazo pica valgyt, na dar del picu teslos
Ačiū labai didelis Nijolei už Paolo receptą Rankas niežti išbandyt kuo greičiau Busima mes irgi Paolo dievinam už jo padažus ir picų tešlą Ir iš Vilniaus važinėjam jų valgyt
Va va, o as kaip ti ir norejau paprasyti recepto padaziuko, kuri i lavasus ir kebabus deda . Gal butu galima konkreciau - kokio jogurto, majonezo ir kiek deda? Beje, paprastyas cesnakas netinka, kas cia per granules? Paaiskinkit man tundrai...
As tai taip gaminu balta padaza: dedu majoneza, ispaudziu cesnako, ipilu cesnakines druskos, dziovinto baziliko (privalomas prie kiekvienos picos, jei ne ant jos barstomas, tai bent dedamas i padaza) ir petrazoliu, ir ipilu virinto vandens.
Dar galima ideti pomidoru padazo (tai jis gaunasi toks oranzinis). Maniskis dievina sita padaza ir praktiskai viska su juo valgo.
As tai balta padaziuka gaminu taip: imu per puse naturalaus jogurto ir majonezo, gerai ismaisau, ispaudziu cesnako pagal skoni ir viskas Kartais dar imausaus siek tiek pomidoru padazo
Aš tai darau taip : puse indelio daumantų majonezo,vandens pusę stiklinės,išspaudžiu tris skilteles česnako,žiupsnelis baziliko ir petražolių,šiek tiek druskos ir ketčupo.Viską išmaišau gaunasi
As tai toki darau, imokau dirbdama picerijoje. Majonezas, pienas ciasnakas, picu prieskoniai (su druska) tada nereikia jos atskirai pilti ir nors keistai pasirodys, bet iberiu ziupsneli cukraus. Niekad nepagailiu ciasnako, bet cia skonio reikalas, mes megstam kai jis gerai jauciasi.
sugalvojau pati: majonezas ir grietinė (30proc) lygiomis dalinis, česnako (priklausomai nuo padažo kiekio; jeigu suvalgysit iš karto dėkit daugiau, jeigu pastovės, dėkit mažiau, nes paskui gali būti perdaug, nes skonis sustiprėja), druskos, pipirų irr... medžiotojų prieskonių