Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Sveikos :4u: 

[b]Vilkra[/b], pavėluoti sveikinimai su gimtadieniu :4u:  [b]Šponkiuk[/b], sveikatos katukėms :4u: darbas Tavo nerealiai gražus, labai labai   :wub:  [b]Aist[/b] berniuko pirštui - gyti greičiau :4u:  [b]Busy[/b] cepelinukas labai mielas :wub: Giliukaš :D ne tik savo valgo, bet Mumio maistą ragauja, tai ir sportuoja naktim, figūrą palaiko   [b]Erodės[/b] Tašiukei - sveikatos :4u: Tytė kokia jaunutė... Sveikatos jai :4u: Aš penktadienį akį su kvepiančiais pagaliukais susižeidžiau :huh2: norėjau pauostyt ir kažkaip va sugebėjau, net akiniai neapsaugojo... iš pradžių matėsi vienoj vietoj kraujo truputį, dabar jau pusė akies baltymo paraudę, skauda... lašiukus vaistininkė patarė kažkokius, nusipirkau, lašinu, bet ne geriau... šiandien eisiu kitokių pirkti. nu... :unsure: :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 27 lapkričio 2016 - 09:16
Baukide 4u.gif Kad greičiau pagytum 4u.gif Ne aš viena sugebu taip keistai susižeisti biggrin.gif

Lapyna, geras fonas!
Atsakyti

Šponkiuk  :4u: tikrai Tu ne viena :victory2: turiu ir aš tokį "talentą" :oh: Tytės labas rytas :wub: Kaip sunku per tel. rašyti, kažkokiais kodais parašytą žinutę rodo...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 27 lapkričio 2016 - 09:22

Labas rytas :4u:  Tai užpuolė visus ligos :unsure: , kupeta sveikatos visiems :4u:

Baukide, jokių lašiukų, mauk pas gydytoją.Kai didmiestyje rasi ir privatų dirbantį sekmadienį. Nejuokauk su akimi. r020.gif

Atsakyti

Lapyna, geras fonas!

Ne, fonas negeras. Nusipirkau kelis katėms prieš savaitę suvirš ir ant Tytės išbandinėjau. Bet tik baltas pasiteisino. Spalvoti blizga kaip velniai, nors skaitosi ir matiniai. :rolleyes:

Baukide, saugok akį :unsure:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 27 lapkričio 2016 - 10:23
QUOTE(Lapyna @ 2016 11 27, 10:22)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Šponkiukas" data-cid="71249580" data-time="1480230877">
<div>
<p>Lapyna, geras fonas!</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ne, fonas negeras. Nusipirkau kelis katėms prieš savaitę suvirš ir ant Tytės išbandinėjau. Bet tik baltas pasiteisino. Spalvoti blizga kaip velniai, nors skaitosi ir matiniai. rolleyes.gif</p>

Na per telefoną neatkreipiau dėmesio į blizgėjimą ax.gif kai pasakei, jo dabar matau. Bet man patiko, kad ne baltas ir ne juodas biggrin.gif
Atsakyti
Busy, kaip naktis praėjo?
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Tik nebūk kokią diena, tai naujienų visa krūva, tik gaila kad blogų daugiau negu gerų . Rapolui ir Laputei smalsutei kuo greitesnio kauliukų sugijimo 4u.gif Visada žaviuosi Aist šeimyna, mano akimis tobuli santykiai, vis tik vaikai paaugliai wub.gif

Šponiukui kantrybės balionėliai- trys augintinės ne juokas 4u.gif 4u.gif 4u.gif o sunegalavus trigubas rūpestis. Tikrai su globomis stop ! Svoriai stipriai nukritę mano nykštukėliai svėrė daugiau. Aš net negalvoju keisti RC, Nikita valgo jį gerai, o manot kad tie kiti tai stebuklas. Visas sausas yra ne kas, bet kad taip įpratę dabar nes patogu.

Busy sveikinu parsivežus lėliuką į namus 4u.gif Reiks dėti pampersiuką, kad nebūtų balučių biggrin.gif Šaunuolės tavo merginos, o Tutė dėl traškučių gal ir tigro neišsigąstų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sagyte @ 2016 11 26, 21:02)
  Manau dėl svorio tai nieko jeigu kate gerai jauciasi tai neturi butinai sverti 6kg biggrin.gif ir jei vaizdas nėra kad distrofikus primintų, Giliukas 3kg nesveria biggrin.gif Jis atletiškas  bigsmile.gif

Aišku kad svoris negali būti vienodas. Priklauso nuo sudėjimo ir t.t Bet manau jei smarkiai krenta, tai jau negerai, Procentaliai pusę kg joms numesti jau yra daug. Bent aš taip įsivaizduoju...(neskaitant kai storuliai spec meta svorį)

Nesirkit keturkojai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Nepagyriau nei Tytės , nei Šponkiuko darbelio. :blush-anim-cl:Na, paršė kvadratu esu.

Neįsivaizduoju iš kur kantrybės tiek.

Kur Vidam buvai prapuolus, tikiuosi nesušlubavo sveikata.

Magnuna kur pradingai?

Tikrai, o kaip Ozziukui naktis praėjo?

Guliu, snaudžiu,o jūs dvikojai brazdėkit ir pavydėkit, ir miegoti nemaišykit.fbab6311fc5a.jpg

Atsakyti
Tiesa Šponkučio darbas nuostabus, kantrybė begalinė, šitiek brūkšnelių...būčiau seniai numetusi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 11 27, 12:33)

<p>Kur Vidam buvai prapuolus, tikiuosi nesušlubavo sveikata.</p>

Tfu tfu tfu kol kas sveika smile.gif Kaip ir visoms būna ne kalbadienių- tai neturi ką pasakyti, tai nesinori replikuoti... Savaitgaliui turėjau svečių, tai nelindau į SM. Dabar likom su Nikita, ji miega, man reiktų tvarkytis, bet tingiu...tai sėdžiu prie kompo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ir aš grįžtu į šeimą wub.gif wub.gif wub.gif .ką tik iš sanatorijos grįžom su sese ,dabar tai pailsėsim thumbup.gif ,nes iš tikro reikia sveikatos turėt sanatorijoj gydytis ax.gif -tempas toks ,kad tik spėk :dieną vaikščiodamos iš procedūros į kitą procedūrą po 7-9 km suvaikščiodavom,nes gi į kokią purvo ar vandens procedūrą reikia eiti su chalatu(čia greito nusirengimo - apsirengimo sumetimais,nes klientų labai daug) o į pvz limfodrenažą reikia eiti su treningiukais ir net kojinėmis ,o tarp procedūrų pvz 20 min tarpas ,tai po vonios leki į kambarį šeštame aukšte,greitai persivelki drabužius ir vėl leki į fizioterapiją..o kur dar valgykla pirmyn atgal tris kartus per dieną ,žodžiu ,tikras sveikas judėjimas...na, be bendrai paėmus,tai smegenys visai atsijungia nuo darbo ir rūpesčių ir tai yra labai gerai....jei viskas bus gerai ,pavasarį vėl važiuosim... wub.gif

Katiniukai gerai gyvena ,Špulė man net paaugusi po 8 dienų nematymo wub.gif

Kažin kokios žinios iš Busytės - ar balučių išvengta naktį?
Atsakyti
Pas Busiuka gal palankynos kiokios vyksta biggrin.gif Arba visa šeima ramiai pratinasi prie naujakurio biggrin.gif tikiuosi vakare parašys pirmą parą, kaip sekasi jiems susidraugauti jaučiu jau koks 100g svorio nukrito nuo streso ir veiksmo namie biggrin.gif
Atsakyti