Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Sveikos  :4u: 

Baukide, kad greičiau akis pasveiktų  :4u:  :4u: 

Tytė gražuolė solistė išsižiojusi  :wub: 

Zundyt, smagu, kad aktyviai prasmingai pailsėjot.  :thumb_yello: 

Mes su Čija bandėme eiti miško trasa 6 km, tada gavom krušos-lietaus-saulės pakaitom, sušlapom, sustirom, staigiai persiorientavome į 3 km pasivaikščiojimą ir grįžom į šiltus namus. Dabar vyras su vyresnėliu garaže kažką dirba, mudu su jaunėliu pietus gaminome. O tuo tarpu Ainu... na, ji tiesiog žaidė su kažkokiu babaužiu:

IMG_5465.jpg

IMG_5462.jpg

IMG_5474.jpg

Atsakyti
Sveikos, sekmadienis-tingiadienis 4u.gif
Šponiuko labai gražus ir kruopštus darbelis.
Tytė makenenka biggrin.gif
Busy, sveikinu sulaukus naujo šeimos nario smile.gif

Atsakyti
Sveikos sekmadieniautojos 4u.gif
Lisitėja 4u.gif 4u.gif ačiū už rūpestį 4u.gif
Vakar brolio gimimo dieną su draugais šventėm smile.gif vėlai grįžau, šiandien namu kuopiau, dar reikalų turėjau, ką tik grįžau ir iškart į SM naujienų skaityti biggrin.gif
Vilkra, kad ir pavėluoti, bet didžiuliai sveikinimai su Tavo Diena 4u.gif 4u.gif laimingų akimirkų, sėkmės puodynės 4u.gif 4u.gif
Busy - sveikinu parsigabenus naują šeimos narį 4u.gif 4u.gif kelionė su nuotykiais tau išpuolė, tikiuosi greit mažiniuką sutaisys 4u.gif
Šponkuti - be galo gražus darbelis 4u.gif ir sveikimo uodegom 4u.gif
Erode - Tašiūnei sveikatos 4u.gif
Giliuko patarimai Pupitai biggrin.gif
Aist - greito gijimo sūnaus pirštui 4u.gif
Atsakyti

Mam, nieko nedirbsiu, juk šiandien sekmadienis

20161127_095932.jpg

Atsakyti
Baukide, keliauk pas daktariukus, su akimis nereikia juokauti 4u.gif Sveik greiciau ir Kelvi rodyk

Aist vaje, oras pasitaike nekoks 4u.gif Mes irgi siandien buvom isvaziave su Ozziu prie juros, pasirodyti zmonems. Ne siaip sau, kad pratintusi. Prie vaiku, prie zmoniu, prie kitu sunu ir demesio. Tiesa Ozzis, jautesi pasimetes. Aplojo visus, vaikui neleido sau pasiglostyti. Issigandes ziopliukas. Bet tai pirmas zingsnis pasaulio pazinime.

Magnuna, vajej.. tikiuos smagiai atsventei 4u.gif 4u.gif

Naktis praejo triuksmingai. Ozzis pagavo vakar vakr kampa, kaip nuvyti nuo saves tris baubus. Paleido gerkle. Pulsiu pulsiu, kasiu kasiu. Tai nakti bet koks trakst ir Ozzis loja. Olis bijo maziausiai, Tute irgi nelabai, jei duosi maisto valgys is vieno delno su Ozziu. Kiara tik labiausiai bijo. Akai didziausi... Draudziu Ozziui loti, bet kolkas neklauso ir skalija skalija rupke biggrin.gif
Atsakyti
Busy įsidėk į kišenę skaniukų ŠA ir jei nurimsta skanukas smile.gif Mumis gal pirmą savaitę skalijo, paskui suprato, kad tik jis vienas loja o niekas to netoleruoja ir nurimo biggrin.gif O šiaip aš dar būdavo jei loja iškart į rankas ir į viršų keldavau greitai nurimdavo biggrin.gif Nelabai skraidymas patikdavo biggrin.gif Jau matau kaip po kokios savaitės dūks ir lakstys visi biggrin.gif Dėl socializacijos labai gerai, reikia kuo daugiau visko pažinti biggrin.gif
Atsakyti

Kažkaip reikės išsimokyt neloti Ozzį. Tiesa, neįsivaizduoju, kaip efektyviai tą padaryt. Reik dresūrų specų klaust. Čija maža labai ekspresyvi buvo- vambrydavo iš džiaugsmo, kai emocijos per kraštus liedavosi. Nu drausmindavau. Bet, pvz.susitikusi per kokias dresūras su savo giminaičiais keriais, lodavo apsipatenkinusi per visas ausis. Brač, kaip mane nervindavo. Dabar lauke praktiškai neloja. O namie loja, suskambus durų skambučiui. Tą namų lojimą- informavimą, kad už durų kažkas laukia- aš skatinu. Nes ne visada girdisi durų skambutis, jei esu pvz.garaže ar antrame aukšte, tai skambus šuns lojimas vienareikšmiškai praneša, kad reikia eit prie durų svečių įleist..

Kiara įpras, reikia tik šiek tiek laiko jai.  :4u: 

Atsakyti
Busy - ačiū, atšventėm gerai smile.gif mes su broliu iš senų laikų turim bendrų draugų ratą, kaip šeima jaučiamės susitikę tai smagus šventimas buvo tarp savų smile.gif o tau tai rūpestėlių namie atsirado 4u.gif
Tutė drąsuolė, dėl sausiukų visas baimes meta šalin biggrin.gif
Kiara ir kitus gyventojus iš pradžių per atstumą laikė, ania? susdraugaus per savaitę 4u.gif
Baukide - gydyk akį 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Smagu skaityti iš Busiuko geras žinias. Apsipras mažylis, nebeskalys kaip pasiutęs.Šuns lojimas reiškia daug emocijų, manu jis loja iš baimės ir neramu jam be mamos ir broliuko( sesutės) Juk jie būryje buvo.

Sveika parlėkusi Zundyte.O kurioje sanatorijoje buvai, kad reikia su chalatu vaikštinėti? Tikriausia Eglė+ Druskininkuose?

Magnuna, pailsėk po linksmo vakarėlio :mirksiukas:

Galiu pasigirti, šiandien per miškus įveikėme ilgąją trasą, gal kokius 5- km.Aš žygiuoju nosies tiesumu bekele per miškus, o šunys palaidi  laksto aplinkui.Tai jiems dar daugiau km susidarė. :lol: Dabar guli kaip negyvi.

Jau sninga pas mus, ir gana stipriai.Nenoriu žiemos, bet bus šviesiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 lapkričio 2016 - 19:18
Lisitėja,buvau Birštono "Eglėje",tai beveik tas pats kas Druskininkuose wub.gif Šiandien tokį kalambūrą ten išgirdom ,labai patiko - "Gyvenam kaip balti žmonės!" -suprask,kad balti žmonės - tai žmonės baltais sanatorijos chalatais ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti

Lisitėja, smagu šuniams miške vaikštinėt drauge, kokia Tu šaunuolė, kad suteiki saviškiams džiaugsmą išsibėgioti miškuose.  :clap: Aš kai matau, kaip Čija akyse atjaunėja, tiesiog kaifuoja, bėgdama gamtoje- savoje stichijoje- man taip gera dūšioje.  :thumb_yello: 

Praneša atšalimą, gal nebebus tiek purvo, balų. Ta proga išmaudžiau Čiją:

IMG_5477.jpg

IMG_5488.jpg

Atsakyti
Čija 😝
Atsakyti