Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Apie dėžės - bendrojoje suirutėje ištraukiau vieną dėžę išmesti. Aha. Tik pasilenkiau paimt - Pedro akys iš vidaus- klapt-klapt   :D 

Atsakyti
Laba 4u.gif

gražuolė rainytė wub.gif

baukide, laukiam visi žinių 4u.gif

Busy, prašom dalintis įspūdžiais

O mes va taip draugajam...

mylimiausias guoliukas svčiams biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

kai gražiai paprašai, iškiria kanmpelį biggrin.gif

Papildyta:

Fersyte

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diinka: 28 lapkričio 2016 - 12:29

Laba diena visoms. Ir aš trumpam išlindau iš pogrindžio ( chi chi chi tikrąja ta žodžio prasme).

Lapyna,  nuotraukos nuostabios :4u:. Visos ir be išimties. Šponkuti :4u: žiūrėjau ir žiūrėjau i darbelį ir, atleisk, bet truputį užpavydėjau tokio neįtikėtino krupštumo ir kantrybės. , Ruste, mums būtinai reikia susitikt, bet dabar ir pas tave "Kalėdinės" dirbtuvės, bet kaip nors susiderinsim ( minčių dar neišbarsčiau, bet prie tų darbų ir pati tik sausį prisirausiu). Erendira, jei kartais rasi tokį mygtukėlį, švilptelk, aš irgi labai jo norėčiau. Baukide, kaip akis? Negąsdinu, bet aš su tokia bėda vargau beveik mėnesį ir tik todėl, kad iš pradžių vaistininko rekmenduotais lašiukais gydžiaus, o ne pas gydytoją drožiau. Tai jei dar nenuėjai,gal vis tik nueik, a?  Labai noriu paklaust auksarankių, gal kuri esat siuvus žaislą (pvz kiškį, meškį ar pan.), kur į pėdutes pilasi truputį kažkokios medžiagos, katra paskui taip lyg girgžda. Ant greitųjų nu niekaip neatgaminu ką ten įpila, sakau gal kuri žinot? Pirmą kart apsiėmiau labai mielai mergiūkštei pasiūt meškytę, ir labai reik susigaudyt kas te per užpildas gali būt :hmm:.

O aš šiandien su žiema pasisveikinau :D. Jau kaip liuobiausi aikšelėj prie automobilio, tai gerai, kad bamperio neįlenkiau :D :D :D. Ale supratau, kad atsakomybės jausmą deramą turių. Besiplodama pirmiausia rankas viršun iškėliau, kad jom nieko nenutiktų...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 28 lapkričio 2016 - 12:36
Merfe 4u.gif ...aišku rankas reikia saugoti....na bet be galvos ne ką tos rankos nuveiks 4u.gif
polistirolo granules

Šponkuti pamiršau pagirti wub.gif ior užjausti 4u.gif tik nesuprastau kodėl vetai skiepijo....aš linkusi tik sveikus skiepyti , beje čia tik mano nuomone, o aš tikrai ne vetas, gal ir galima.

Tašytei dar sveikatos daug daug.

O mano Birbė vis vien nelabai valgo...matomai ne viską išvėmė, teksvažiuot rentgeno kokio...., kad tik operuot nereiktų , ach
Atsakyti

Diinkut, dėkui, einu ieškot granulių. Chi chi chi, tai, kad galvai grėsmės nebuvo....

Atsakyti

Diinka, labai pralinksmino guoliuko nuotraukos. :bigsmile:  Ypač antra su trečia, kur kairėje spalviškai niekas nepasikeitė, tik ausys ištįso. :D

Vargšiukė Fersytė :unsure: Galėtų ją kas nors priglaust

Merfe, prašytume be šposų. Saugok save  :mirksiukas: 

Atsakyti

Merfe, aš irgi pagalvojau, kad galvą reikia saugoti  :rolleyes:  bet jei negrėsė - tai puiku....

Atsakyti

Merfe, polistirolo granulės minkštos, jas į sėdmaišius pila... ten polietileno granulės turėtų būt, bet kur gaunamos, nežinia. Galima piltu ryžius ar grikius, bet nebus galima žaislo skalbti  :hmm: 

Oi, nepagyriau Rainytės ir jos nuotraukų , na taaaip  :wub: 

Ir Diinkos vonios gyvenimas liuks (kažkur "liuks" snukelį toli nukišo,  aš labai tingiu daug vartyti  :rolleyes: 

Atsakyti
Lapyna, tikrai galėtų, kas Kalėdų stebuklą padaryti.... ji labai miela, o dabar be dėmesio ir be vietos... naktį narve, dieną, kai mūsų nėra ir uždaryta...reik gi kažkaip savo katinus pamaitinti...o jai tik ant sofkutės prie žmogaus. beje nėra ji labaio sena, dar mėgsta ir pažiastio ir palakstyti, o kai Čioperį užveja, tai tas jauniklis nespėja ...butų kur pasilikčiau ir galvos nesukčiau...bet dabar negerai jai pas mane, ach
Atsakyti
Merfe, būtinai reikia, nes aš dabar galėčiau užsiimti "grožių iš atraižų" nėrimu ir apdailinimu smile.gif

Į kojas, subiniukus deda Polipropileno granulės

http://uhb.lt/4bik/?..._id=341&lang=lt

su grikiai ar žirniai rizika, jie mama sugalvotų išskalbti žaislą, arba mergina jo paragauti...
Atsakyti
QUOTE(Nikuna @ 2016 11 28, 14:14)
<p>Merfe, aš irgi pagalvojau, kad galvą reikia saugoti  rolleyes.gif  bet jei negrėsė - tai puiku....</p>

Kol nusikasiau sniegą, atgramdžiau langiuką, kažkas lango pakeltuvui nutiko. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Grazi Sponkiaus seimyna 4u.gif kuo greiciau visi sveikit

Kruopces dezute biggrin.gif as ne taip senai ismeciau viena, kai prisizaide iki soties.

Sveika sugryzusi Ruste 4u.gif

Kzi kaip Baukides akia...

Merfe gerai, kad krisdama runkas virsun keli. As nebuvau tokia protinga pries pora metu, tai rezultate patemptas petys ir metai skausmo 4u.gif saugok save

Diinka, Ozzis sekmingai siustelejo darbe pora kartu. Kokegas aplojo, bet jau dienai ipusejus leidosi glostomas biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 28 lapkričio 2016 - 14:07