Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Merfe, būtinai reikia, nes aš dabar galėčiau užsiimti "grožių iš atraižų" nėrimu ir apdailinimu smile.gif

Į kojas, subiniukus deda Polipropileno granulės

su grikiai ar žirniai rizika, jie mama sugalvotų išskalbti žaislą, arba mergina jo paragauti...

Ačiū labai labai. :4u: :4u: :4u:.Jau radau tų granulių. Aha, klausyk, aš kaip tai atraižas paruošiu, perskalausiu ir išdžiovinsiu gal šią savaitę,  Tada kai jau bus paruošta susirašysim per a/ž ir kažaip susilėksim.Gal net ištaikysi porą valandų iš namučių ištrūkt, tai į dirbtuves atsivežčiau tave, ten gerai viską aptart gautūsi ( mergiotės buvo, nenualpo iš siaubo :D :D :D, tai i tu ištvertum).

Busiuk, negąsdink :D. Gerai jau,nebesivoliosiu, kad jau taip... O tavo Ozzį taigi užniurkys. Čiupinėja visi, matai toookįįį dyyyydelį šunį :D. Ei, ale kodėl anas be antsnukio??? :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 28 lapkričio 2016 - 14:19
Apsieis be amtsnukio biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 28 lapkričio 2016 - 14:25
QUOTE(Merfė @ 2016 11 28, 14:17)
<p>Ačiū labai labai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif.Jau radau tų granulių. Aha, klausyk, aš kaip tai atraižas paruošiu, perskalausiu ir išdžiovinsiu gal šią savaitę,  Tada kai jau bus paruošta susirašysim per a/ž ir kažaip susilėksim.Gal net ištaikysi porą valandų iš namučių ištrūkt, tai į dirbtuves atsivežčiau tave, ten gerai viską aptart gautūsi ( mergiotės buvo, nenualpo iš siaubo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif, tai i tu ištvertum).</p>
<p><strong>Busiuk, </strong>negąsdink<strong> biggrin.gif. </strong>Gerai jau,nebesivoliosiu, kad jau taip... O tavo Ozzį taigi užniurkys. Čiupinėja visi, matai toookįįį dyyyydelį šunį biggrin.gif. Ei, ale kodėl anas be antsnukio??? tongue.gif</p>

Taip, krapštyk atraižas, nes čia man vis tiek savaitės reikia bent kažką padaryti.
Atsakyti

Sveikos  :4u:

labai patiko, kaip Čija maudėsi :wub: bet tokiam kosminiam laive  :blink:  :4u:

Magnuna, dėžutes palikti, negalima išmesti  :D

Diinkos nuotraukų kompozicija  :wub: kad Fersytei namučiai atsirastų greičiau  :4u:

Birbei  :4u:

Merfe, gerai, kad teisingai ir laimingai su žiema pasisveikinai  :4u:  

Colombos rainasis grožis  :wub:

Dar Kiaros žvilgsnis labai įsiminė  :D  :wub:

Ačiū už rūpestį, mergaitės, aš ką tik iš daktarytės  :4u:  žaizda yra, išrašė lašiukų su antibiotikais, dar tepalo nakčiai. Sugis, atrodo baisiau nei yra  :)

Ozziukas kaip keičiasi kasdien, nosia tik ilgyn  :wub:  buškis  :oro_buckis: norėč tokį darbe paniurkyt  :ax:

Atsakyti
Busy o tu nebijai kad tavo šunį darbe gali kas nors privatizuot? nebenorės atiduot ir ką tu jiems biggrin.gif
Atsakyti
Ozziukas koks patenkintu feisu biggrin.gif Ale matai naglas ant žmonių loja Mumis tik ant varnų biggrin.gif Uzniurkyciau tą mažą astredanti biggrin.gif wub.gif

Diinka kokios puikios foto katyciu ir kalyciu 4u.gif
Atsakyti

Sagytė, įtariu, jaučiasi kaip aš, kai žinau, kad kažkas skaitys man labai patikusią knygą - labai smagu ir pavydu biškiuką :D

Atsakyti
Aha Erendira, Mumiukas jau gruodžio 2 švęs savo pirmajį gimtadienį biggrin.gif Per greitai užaugo biggrin.gif O Giliuko jau net nebepamenu mažo blink.gif Atrodo visad nuo vaikų gimimo gyveno su mum biggrin.gif Man biški per greitai laikas eina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2016 11 28, 16:12)
Aha Erendira, Mumiukas jau gruodžio 2 švęs savo pirmajį gimtadienį biggrin.gif Per greitai užaugo biggrin.gif O Giliuko jau net nebepamenu mažo  blink.gif  Atrodo visad nuo vaikų gimimo gyveno su mum biggrin.gif Man biški per greitai laikas eina smile.gif

Bandau skaityt, kai pakrauna Ozzio foto, vaje, tai net slankioju, kol visą pažiūriu.
Forumas man dažnai išmeta - guru meditation?
Negalim pasijungt, kas ten medituoja, ITšnikai?
Tašė labai kemša tą maistuką specialų, konservo po šaukštą ir apie 30 g 2xd to specialaus maisto. Nika su Fogi taikos vogt. Kitus sausiukus pastčiau prie Kingo. Niką su Fogi jis paėst prileidžia, o Tašės - ne.
Tašę sausiuku šeriu grįžus, normą suėda 6 kg skirtą.
Bet dar daug geria... dry.gif verysad.gif
Atsakyti

Erode, bet dar tik kelios dienos... neskubėk taip :4u: 

Atsakyti

Vajeee Ozzytis kad darbavosi pas mamką darbe :D  kad jau paskum nukritęs, pilvį atkišęs miegojo :wub: Busy - nu eina sau kaip faina, kad Oziuką leido darban paimti  :4u: 

Erendira labai gerai apibūdino jausmą turėti šunuką :4u: aš kai žiūrėdavau į mažyčio Mumyčio nuotraukas, tai būtent toks jausmas apimdavo ir savo ilganosią prisimindavau  :)  dabar į Ozzį žiūrint prisiminimai ateina  :) 

Baukide - gerai, kad pas daktarę nuėjai, linkiu kad greičiau akis sugytų :4u:

Colombos rainosios grožį Lapyna tobulai nufotografavo :wub:

Diinkos šunės savo guolyje svečius priiminėja :D

Merfe - daugiau nekrisk, pasisveikinai su žiema ir jau užteks :4u:

Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Mūsų savaitgalis buvo įtemptas, tai net pasiilgau ramaus katinų temos skaitymo ax.gif
O čia veiksmas vyksta smile.gif Ozis ne tik atvyko į naujus namus, bet iškart ir darbą gavo biggrin.gif Nėra visai poilsio kukuliukui biggrin.gif
Bijau sumaišyti vardus, bet rodos Kruopa dėžutėj labai jaukiai įsitaisius wub.gif Mūsų Imperatorius Maksimas irgi visą savaitgalį svečių suneštas dėžutes ir dovanų maišelius matavosi biggrin.gif
Šiandien ilsisi visą dieną....
vartotojo įkelta nuotrauka
Labai gražios Lapynos turo po Vilnių katinų foto wub.gif Ech, net baltai pavydu, nes pati fotkint visai nemoku....
Šponkiuko trijulė labai patiko, Diinkos koks ūkis bigsmile.gif Busycat irgi kiek visko turi bigsmile.gif
Labai smagu čia užeiti 4u.gif
Atsakyti