Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Labai norėčiau pasiūlyti savo MAŽULYTĮ kotedžiuką savaitgaliniam pasisėdėjimui. Sutilptumėt visos. :D  Bet... nežinau, kaip pavyks su šeimyna susitart. :unsure:  O mano vyrijai tiek moterų katinų plaukais beigi ūšiais apraizgytom smegeninėm gali būti per daug... :hihihi:

Vilkra, Laputaitei Nr. 2 dosnios dantukų fėjos. :)  O su nelaiminga Lape... Na, niekuo nepaguosiu, Tytė per pirmą morčių rėkė turbūt baisiausiai :unsure:  Su laiku, matyt, apsiprato su savo hormonais, per paskutinius du dainavo gana melodingai ir saikingai. Bet jai tas trunka po 5-6 dienas... Gerai, kad mes galim duris užsidaryti, o ji serenadas paprastai aukštu žemiau dainuoja.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 01 gruodžio 2016 - 14:48

Ne į temą. Pafotošopinti šio vakaro dangaus siautuliai. :)

027bc1af8a26e1a61b847123c03a9690663.jpg

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Rustė @ 2016 12 01, 10:29)

<p>IR VISOMS, KITOMS, KAD NETURITE DUBLIKATŲ AR DUBLIDOGŲ, PADARYSIU! Tik priminkit kiauragalvei...</p>

Ruste, labai labai norėčiau Belos dublikato, jei tik įmanoma 4u.gif
Laputei mažajai geros dantukų fėjos 4u.gif

Graliuk, oi kaip apsidžiaugiau tavo laišku ir ėmiausi veiklos, žinoma, tavo patarimų klausydama. Veikos pavyzdys pridedamas(žiūrėti pav. nr. 1). O vakar terbukėj radau kalėduką paslėptą, toks gražus, raudonai siūlais siuvinėtas, dar ir šalikėlis raudonas parištas. Tik akytės man jojo nepatiko, iškart nuroviau. Atnešiau kambarin, o tie dvikojai, kad džiaugias, kad žiaugias, Mano vardą šūkalioja, briedžiuką iš dantų išplėšt nori. Keistai, aišku, jie tą džiaugsmą rodė su tapkėm, na bet jie gi nedidelio razumėlio, net ką sakau nesupranta. Prisiuvo tas akis atgalios ir pareiškė, kad tas kalėdukas - mokyklai. Tu gali įsivaizduot?! Kažkokiai nupiepusiai mokyklai, o ne gražuolei Belutei( Žiūrėti pav. nr. 2) Bet aš dar kartą jį radau ir vėl tas akis nuplėšiau. Sakau: negražu-gi-negi-nematot. Ir trečią kartą nuplėšiau, kad dvikojė siuvo. Taip sakant skonį lavinu, o jie nė iš tolo nelavėja. Linkėjimai. Bela.
Pav. nr. 1
vartotojo įkelta nuotrauka
Pav. nr. 2
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Dinka, visų nepadarysiu gal, bet tuos,kurie gal jau išėję arba labai išskirtinius, tikrai tikrai :)

Dėl kainos tu nežiūrėk kas rašoma su akcijomis. Ten kaina užkelta, kad dalis pareitų vaikams, ar prieglaudai, ir man už priemones. Savom draugėm aš gi visai kitais įkainiais darau :) Tad neturėčiau gal labai nuskriausti :ax:

Geilux, Vilkra, padarysiu visoms...po švenčių :)

Dabar užsakytos trys poros tapkių (kažkodėl labai sunkiai man mezgasi šitas užsakymas), jau padariau kelis daiktelius mugei ir labai noriu padaryti pončą, kurį irgi planuoju paimti į mugę ir GAL parduoti prieglaudos naudai :)

Atsakyti

Šiandien man tinginiadienis. Ta proga parodau Colombos Peliuką.

Tas nedidelis katinukas - tikras muitininkas: patikrino visas mano terbas vos man įėjus pro duris. :D

6518ee18584ae33b818c2c2fa916ff49544.jpg

bee3ea9a27a625548d2a503f9df7b82d585.jpg

8670990e34956090a1f219ec558325da503.jpg

Atsakyti

Šiandien man tinginiadienis. Ta proga parodau Colombos Peliuką.

Tas nedidelis katinukas - tikras muitininkas: patikrino visas mano terbas vos man įėjus pro duris. :D

O tu čia taip ir tikėjais su kontrabanda prasmukti :D

Atvažiuoja du globotiniai vėl pas mus. Tų juodo ir balto kačiukų broliai ar sesės. Abu balti. Sakė labai laukinukai, bet maži, tai tuos sujaukinom, ir šitiem tikėsimės tokios sėkmės.

Atsakyti

Diinka, tai, kad Gralio mokyt nereik, jis jau pirmaisiais metais atsikratė tų žemėtų padarų... Bet, klausykit, o jei du tokie kaip Gralis ir Bela vienuose namuose...Kapec būtų :D. Perduosiu Graliui Belos pasiekimus,manau jis parašys, bet jau, ko gero, tik pirmadienį :)

O aš pasiguosiu. Mane šiandien kažkaip nuskriaudė morališkai ir taip nesmagu visą dien, kad nerandu sau vietos... Š. aišku, ne istorija, bet taip negera ant dūšios. Žodžiu, aš jau eilę metų dalyvauju "vaikų svajonės" akcijoj ir visada, kai susisiekiu su paskirtuoju soc. darbuotoju, labai maloniai pasišnekam. Kartais juk būna šeimoj daugiau vaikų, kurie pagal amžių jau lyg ir į "svajotojus" nebetraukiami ar šiaip šį tą apie šeimą pasiklausiu, kad žinot gal galiu ką prie svajonės įdėt, kad labiau nudžiugintų ir pan. Ir visada viskas buvo, kaip turi būt. O šiandie, pasiskambinu į rajoną X, sakau taip i taip esu svajonės pildytojas ir dar man nespėjus pasakyt ko norėčiau paklaust, staiga pasigirsta toks piktas pusrėkimis " Atostogauja iki 5 dienos ta jūsų A,  aš pavaduoju ir bendrai,  ką čia prirašė tokių svajonių, toookios brangios, kažkokia nesąmonė, AŠ savo vaikam tooookių neperku...." Netekau žado, bet atsargiai bandau pasakyt, kad ir aš savo vaikei, ko gero, nepirkčiau, bet, čia juk ir yra labdaros esmė,- ne tai ko tau nereikia, bet tai, kas ir tau būtų reikalinga.  Ir, kad visi vaikai svajoja vienodai, na ar bent jau panašiai, visai nepriklausomai ar tėvai pasiturintys ar ne...Tada pamėginau paklaust vis tik apie šeimą i gavau antrą porciją " sakau, kad užtenka tik tos lėlės, ir taip kaina nežmoniška, dar ką čia galvot.." Dar mėginu kažkaip gražiai, kad aš vis tik norėčiau sužinot. Tada Gavau "nieko aš nežinau,man čia ir taip numetė tą darbą". Nu va ir "nusprogau"  jau tada, tik nemokėjau tokios spigios kakarynės atidaryt, ( balsas mano žemas),žodžiu pasakiau viską ką galvoju ir net tai ko negalvoju, bet tuo metu pasakiau... I dabar pusdienį sėdžiu i vos neašaroju, kaip nesmagu. Kvaiša, reikėjo tiesiog baigt poalbį ir pasiskambint po 5 dienos... visko pasiklausinėt. Gal žmogui VNN diena. Gal šiaip trenkta, bet nuo to daba man negeriau.... Et, einu į savo rūsį, užsidarysiu 3 dienom, gal prašviesės... Iki pirmadienio, sausanosės ir ūsuočiai.

Atsakyti
Merfe, aš kaip tik šiandien svajonę rinkausi unsure.gif Gal ne visur tokios soc. darbuotojos.
Bela gerai, kad ne sunkiasvorė, tai pasivaikščiojimai televizorium kol kas gerai baigiasi biggrin.gif . Sakiau vyrui, kabinam, nes bus blogai. Tai kai ji vazoną nuvožė, buvo labai keista, nes jis pakankamai sunkus.
Atsakyti

Merfe, aš kaip tik šiandien svajonę rinkausi unsure.gifGal ne visur tokios soc. darbuotojos.

Oi, ne, tikrai tikrai ne, dar niekad taip nebuvo, visada labai maloniai pataria, tikrai tikrai ten visuose rajonuose ( aš susidūriau su kokiais5), dirba puikūs žmonės. Nekreipk dėmesio :D.

Na o teliką gal pakabnkit. Suprantu, kag Graliukas truputuką didesnis, bet, jei tavoji nuspręs pažiūrėt kur paukšukai nuskrido. Telikai greit krenta...

Atsakyti

Esu apdraskyta ir apkandžiota (fakų rodyti negalėsiu, įkando kairė rankos vidurinį pirštą :D ) , bet du labai labai gražūs balti kačiukai narvelyje. Jau aprimo, nes pradžioj labai rovėsi lauk. Nuotraukoje net matosi kaip aplink Ievos žaislai ištampyti...Gaila, bet tokia realybė, kad be narvo pradžioj niekaip :(

Pridėta:

Atsakyti

Svajonėse dalyvaujam ir mes, Algojime :ax:

Atsakyti
Tai va Merfe, prisidėk prie Rustės šeimynos svajonės išsipildymo, nereiks nei soc.darbuotojų pagalbos mirksiukas.gif
Atsakyti