Diinka, tai, kad Gralio mokyt nereik, jis jau pirmaisiais metais atsikratė tų žemėtų padarų... Bet, klausykit, o jei du tokie kaip Gralis ir Bela vienuose namuose...Kapec būtų
. Perduosiu Graliui Belos pasiekimus,manau jis parašys, bet jau, ko gero, tik pirmadienį 
O aš pasiguosiu. Mane šiandien kažkaip nuskriaudė morališkai ir taip nesmagu visą dien, kad nerandu sau vietos... Š. aišku, ne istorija, bet taip negera ant dūšios. Žodžiu, aš jau eilę metų dalyvauju "vaikų svajonės" akcijoj ir visada, kai susisiekiu su paskirtuoju soc. darbuotoju, labai maloniai pasišnekam. Kartais juk būna šeimoj daugiau vaikų, kurie pagal amžių jau lyg ir į "svajotojus" nebetraukiami ar šiaip šį tą apie šeimą pasiklausiu, kad žinot gal galiu ką prie svajonės įdėt, kad labiau nudžiugintų ir pan. Ir visada viskas buvo, kaip turi būt. O šiandie, pasiskambinu į rajoną X, sakau taip i taip esu svajonės pildytojas ir dar man nespėjus pasakyt ko norėčiau paklaust, staiga pasigirsta toks piktas pusrėkimis " Atostogauja iki 5 dienos ta jūsų A, aš pavaduoju ir bendrai, ką čia prirašė tokių svajonių, toookios brangios, kažkokia nesąmonė, AŠ savo vaikam tooookių neperku...." Netekau žado, bet atsargiai bandau pasakyt, kad ir aš savo vaikei, ko gero, nepirkčiau, bet, čia juk ir yra labdaros esmė,- ne tai ko tau nereikia, bet tai, kas ir tau būtų reikalinga. Ir, kad visi vaikai svajoja vienodai, na ar bent jau panašiai, visai nepriklausomai ar tėvai pasiturintys ar ne...Tada pamėginau paklaust vis tik apie šeimą i gavau antrą porciją " sakau, kad užtenka tik tos lėlės, ir taip kaina nežmoniška, dar ką čia galvot.." Dar mėginu kažkaip gražiai, kad aš vis tik norėčiau sužinot. Tada Gavau "nieko aš nežinau,man čia ir taip numetė tą darbą". Nu va ir "nusprogau" jau tada, tik nemokėjau tokios spigios kakarynės atidaryt, ( balsas mano žemas),žodžiu pasakiau viską ką galvoju ir net tai ko negalvoju, bet tuo metu pasakiau... I dabar pusdienį sėdžiu i vos neašaroju, kaip nesmagu. Kvaiša, reikėjo tiesiog baigt poalbį ir pasiskambint po 5 dienos... visko pasiklausinėt. Gal žmogui VNN diena. Gal šiaip trenkta, bet nuo to daba man negeriau.... Et, einu į savo rūsį, užsidarysiu 3 dienom, gal prašviesės... Iki pirmadienio, sausanosės ir ūsuočiai.