Įkraunama...
Įkraunama...

~~ Mūsų katytės ir katinėliai ~~

Valio Viktorijai  :D

Tytės koks ramus miegelis  :wub:

Atsakyti

Šponkiuk, kaip Zugi sekasi, ką jai daro stacionare?

Gerai Zugiukas, nestresuoja. Buvo MB prieš pusvalandį nuėjęs į kliniką. Ryt po darbo MB ją parsiveža. O Zugiukui ten stato lašelines (gyvena dideliam narve, su pajungta lašeline jame vaikšto), gauna antibiotikus ir inkstams/širdžiai atstatyti/apsaugoti vaistus. Šiandien lašelinių paskutinė diena, ryt bus pakartotinis tyrimas, po kurio bus nuspręsta kaip bus toliau.  

Namų katės vis dar nesuprantą kodėl maistą paslepiu. Hipė greičiau suprato, kad kai padedu reikia ir ėsti, o va Bugi 6 metus įpratusi, kad maisto visad yra, nepersiorientuoja  :huh2: 

Zundyt, smagios naujienos, tikiuosi visi tyrimai bus geri  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2016 12 01, 08:49)

Gal netaktiška prašyti,Vidam, parodyk tų katukių dublikatus.Jei prašymas nemalonus, ir skaudina, tiesiog ignoruok.

Praėjo virš dviejų metų, jau galiu žiūrėti nuotraukas, aišku suspaudžia širdį, bet ne taip kaip pirmais metais...
Rustė padarė dublikatus, buvo kaina aukos nurodyta, bet aišku galėjom pervesti kiek negaila, tada buvo aukojama vaikučiams su negalia.

Va mano Skipės ir Sniegutės dublikatai

vartotojo įkelta nuotrauka

Sniegutė apžiūri savo kopiją smile.gif

Čia man žaisliukai
?

Viktorijos gyvenimą seku FB. Labai smagu kai pamatai tokias geras naujienas 4u.gif
Tytė individuali, jos su niekuo nesumaišysi wub.gif
Atsakyti

Vidam, ar galiu tavo katytes įdėti į kalendorių?

Man patys mieliausi yra tie rankdarbiai, kurių gyvi originalai laksto su mūsų Tiga... Ieva jos niekaip nepamiršta, beveik kaskart kažką sutikus, ir užėjus temai apie kates, pasakoja, kaip mūsų katytė ant Vaivorykštės gyvena. Ir man tokia miela ta jos pasaka ir tikėjimas, kad ji sugrįš...

Atsakyti
Linkiu kad Zugučiui būtų geri tyrimai 4u.gif Gal ką praleidau? kodėl joms normuoji maistą, juk ir taip abi numetė svorio?
Atsakyti

V-Rine, kalendorius sudarytas iš 24 nuotraukų/koliažų. Kasdien dėsiu po vieną, pagal datą.

FB sudėjau, net neturintiems, turėtų rodyti, nes prieglaudos paskyra yra vieša.

https://www.facebook...?type=3

Pernai irgi dariau. Kitokia tematika - pristatinėjau savo rankdarbius ir dėjau posakius apie kates ir šunis.

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2016 12 01, 10:22)
<p><strong>Vidam</strong>, ar galiu tavo katytes įdėti į kalendorių?

Aišku kad gali 4u.gif Labai džiaugiuosiu kad juos turiu, ačiū tau 4u.gif Kai turėsi laiko, galėsi Nikitos padaryti smile.gif
Atsakyti

Aišku kad gali 4u.gifLabai džiaugiuosiu kad juos turiu, ačiū tau 4u.gifKai turėsi laiko, galėsi Nikitos padaryti smile.gif

Nikita bus iššūkis, kaip ir kiti veisliniai grožiai :D

Po švenčių padarysiu :)

----------------

IR VISOMS, KITOMS, KAD NETURITE DUBLIKATŲ AR DUBLIDOGŲ, PADARYSIU! Tik priminkit kiauragalvei...

Atsakyti

Linkiu kad Zugučiui būtų geri tyrimai 4u.gifGal ką praleidau? kodėl joms normuoji maistą, juk ir taip abi numetė svorio?

nenormuoju, o pereinu prie tiesiog šėrimo tam tikru metu, nes Zugi negalės valgyt jų maisto, o tik savo specialų, tai nebetinka taip kaip seniau, kad pripilu pilnus bliudukus ir laikas nuo laiko papildau. Dabar Zugi gaus atskirai, Hipė ir Bugi atskirai. Paėdus bliudukai suslepiami.

Atsakyti
Zuguciui sveikatos kibiras 4u.gif

Vidam, mmm kaip miela... as irgi pasivartau nuotraukas taip gera palieka... Bosiukas su Karoliais ir savo dublikatais 4u.gif

Ruste, as noresiu Ozzio dublisunio 4u.gif

ziureti cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 01 gruodžio 2016 - 10:36

Labas rytas visoms. Ojej, kokį laišką Graliukas gavo, taigi esu įpareigota perduot atsakymą:

Labas grakščioji gražuole Bela. Dėkoju, kad parašei man laišką ir bent jau šiek tiek nuraminai, kad ne tik mano augintiniai tokie nesupratingi. Betgi Bela, Bellisima, na ką gi tu dabar darai, kam gi tu namus tuo popierium dabini? Na, kaip čia tau mandagiau pasakius, jis tikrai skirtas ne tokiems kilniems tikslams, matai aš tiksliai žinau. Nes, persiprašau už atvirumą, bet kai kartais šiek tiek išsitepu savo gražiuosius šarovarus, tai tuomi popierium man juos valo... Taigi, Bela, nedabink juomi namų, net įvertinant rimtus tavo avangardinius nukrypimus ir polinkį į aplinkosaugą, aš patarčiau namų puošybai rinktis ne taip stipriai tikrosios paskirties prasme išteikštas priemones. Bela, širdele, pasižvalgyk tame kambarėlyje, kur dvikojai pasideda visokias gėrybes. Kokioje nors spintelėje ( svarbu būk pasiruošus, kai ją pravers), tikrai rasi kurį nors iš baltų daiktų. Kropytes smulkias, ar miltukus ( ei, Bela, nebūtinai valgomus, dar ten kur kranas būna tokių baltų miltelių, bet žinok, paskui juos nuo kojų laižyt neskanu). Taigi mėstelk tuos baltuosius ant žemės, įsibėgėk ir čiuožk. Matysi, namai pasidabins ir pati pasilinksminsi. Dar, Bela, aš nustebęs, nors suprantu, kad tu dar jauna ir nelabai seniai prisijaukinai savo dvikojus, tačiau, mano manymu, namus patogiai gyventi jau turėjai įsirengt. Kokios dar dracenos? Kam jos tau? Tokie visokie žemių pilni ir, dažnai jautrios psichikos padarai, tik suvaržo mūsų, aktyvių ūsuočių laisves ir kūrybines galimybes.  O gal tau nepavyksta atsikratyt? Sausanosiai užsispyrusiai sodina ir deda atgal? Bela, patarsiu. Išsimiegok gerai dieną ir tada paryčiui prasieik per tas erdves, katros užkištos nereikalingom dracenom. Nusukios ausis? O tu nebūk vėpla. Pasistenk ant žemių, katros išbirs, kai tosios jautruolės nušokinės žemėn ( gerai būtų, kad ne viena vienu metu), išpilt dar kokio vandens, jei tik kur netolies rasi. Patikėk, sausanosiai visada puola pirmiausia tvarkyt tų negerumų ant žemės, todėl tavęs nesivaikys. O tada, dabar atydžiai klausyk, tada kai jie ropinės ir rinksis nuo žemės likučius, prisitaikyk ir liuoktelk katram nors ant nugaros. Jie būtinai atsisuks, o tu pasiūlyk bučiuką. Pamatysi, effffektas nerealus! Pakasinėja paausiukus, nugarytę, nors vaidina, kad pyksta.Iš patirties sakau. Po kiokio 5 karto, palangė, kambario kampas, miela lentynėlė, ar kur ten tos

dracenos gyvena,- bus laisvos, o reiškia,- tavo. Belut, parašyk kaip tau sekasi adaptuot sausanosius pagal mano patarimus, ir ruoškimės, pasitardami abu, laikotarpiui, kai parneš mum tą medį ir prikabinės kalėdyčių ant jo. O dar prasidės labai įdomus laikas, kai daug ką galima bus nuveikt virtuvėj ir bendrai namuose. Sėkmės tau Bela. Susirašysim. Su nuoširdžiais linkėjimais Gralis.

Atsakyti

Ruste, as noresiu Ozzio dublisunio 4u.gif

ziureti cia

Padarysiu, nu kur gis toks gražuolis :D

Juolab mano katino beveik bendravardis :D

Atsakyti