Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(aurute66 @ 2017 09 12, 11:17)
Oi SIMUT,nesiginu,man patinka konservuoti,marinuoti ir visa kita

nes dar tebegrybauja MB.

Tikra šeimininkė wub.gif thumbup.gif

Geras vietas TB žino mirksiukas.gif pas mus žmonės šneka kad nėra grybų ....

Atėjau į darbą pailsėti biggrin.gif vakar buvo toks darbymetis, kad šiandien visus raumenis jaučiu karsta.gif išviriau cepekus , išvarėm baigt bulvių kast , grįžus dar gėlynus purenau iki tol kol jau visai nebemačiau , mb atėjas sako gal tau prožektorių atnešt lotuliukas.gif bet taip faina lauke wub.gif kad aš musėt rimtai galėčiau per naktį kuistis biggrin.gif dabar rudbekijų grožis wub.gif wub.gif wub.gif šviečia kaip saulės wub.gif wub.gif wub.gif Poeme kaip pas tave ar užaugo jos ?
Atsakyti
Buvom grybaut siandien,eilini kart paklydau biggrin.gif nei GPS nei saule man veplai negelbeja,grybu nedaug radom,pavalgymui,bet prisikvepavau misko oru bigsmile.gif
Rudbekijos nuostabiai,kaip svieseles wub.gif
Braskes susodintos,aciu mergaitems parupinusioms man daigusu 4u.gif vakar rovem dideli sliauzianti kadagi pilkai melyna,truko i kelias dalis,bet saknys yra,kazin ar kitoj vietoj verta sodint,ar prigis?
unsure.gif
Atsakyti

Sveikos, 

nu oro žvarbumas šiandien  :unsure: Taip nesinori to šalto  šlapio rudens...

Geras vietas TB žino mirksiukas.gifpas mus žmonės šneka kad nėra grybų ....

dabar rudbekijų grožis wub.gifwub.gifwub.gifšviečia kaip saulės wub.gifwub.gifwub.gifPoeme kaip pas tave ar užaugo jos ?

Grybų nelabai randam ir mes, gal kad Šakynos pusėn važiuojam  :D Šiaip šiokių tokių pavalgymui...

Ar rudbekijas pati sėjai? Sėklikėm pasidalintum?

Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 09 13, 12:15)
dabar rudbekijų grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  šviečia kaip saulės  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Poeme kaip pas tave ar užaugo jos ?

Super, fainuolės ir pas mane! Tik kad aš irgi apleidau savo daržus ir gėlynus.................Dabar vakavimo sezonas vartotojo įkelta nuotrauka Pomidorų padažai, čilių ruošiniai, agurkai, šparaginės, grybai..............viską kišu į stiklainius vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
SPALIO 13 D.18 VAL.PENKTADIENĮ(TIKIUOSI NE PILNATIS)ORGANIZUOJAMAS ŠIAULIŲ KRAŠTO RAGANŲ SUSKRIDIMAS.NUSILEIDIMO VIETA VISOM ŽINOMA.
Lauksime patvirtinimo,atsisakymų nepriimsime 4u.gif
Atsakyti
Maloni ir džiugi žinia vėjuotam ir šiurpiam vakarėliui. Tolokai dar, bet... clap_1.gif thumbup.gif S U T I N K U.
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 09 14, 13:21)
Super, fainuolės ir pas mane!

Pomidorų padažai, čilių ruošiniai, agurkai, šparaginės, grybai..............viską kišu į stiklainius vartotojo įkelta nuotrauka

wub.gif super mirksiukas.gif

Ar pomidorų dar nori ? mirksiukas.gif Atveščiau rytoj į punktą mirksiukas.gif

QUOTE(aurute66 @ 2017 09 14, 14:38)
SPALIO 13 D.18 VAL.PENKTADIENĮ(TIKIUOSI NE PILNATIS)ORGANIZUOJAMAS ŠIAULIŲ KRAŠTO RAGANŲ SUSKRIDIMAS.NUSILEIDIMO VIETA VISOM ŽINOMA.

gossip.gif jubiliejinis susitikimas wub.gif dirbu , bet dėl jūsų susikeisiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmak @ 2017 09 14, 10:24)
<
<p>Grybų nelabai randam ir mes, gal kad Šakynos pusėn važiuojam  biggrin.gif Šiaip šiokių tokių pavalgymui...</p>
<p> </p>
<p>Ar rudbekijas pati sėjai? Sėklikėm pasidalintum?</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>

Tai jau net nesukit į tą pusę biggrin.gif mb šiandien buvo išėjas tai sakė per tris žmones krepšą pririnko .... bendradarbė buvo Raudėnų pusėj tai sakė kad daug malonu grybaut ....
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 09 15, 15:15)
Ar pomidorų dar nori ?  mirksiukas.gif Atveščiau rytoj į punktą  mirksiukas.gif
[right][snapback]71799697[/snapback][/right]

Rimtai? Tai jus visai nevalgot blink.gif Nevakuosi? As tai su malonumu ! wub.gif Į ką mainom mažute????? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2017 09 14, 16:38)
[right][snapback]71798345[/snapback][/right]

Yuhuuuuu, tik šluotos tech apžiūra praeisiu vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

gėlių aikštelėje prie Rimi (pietiniame) viskam 30 proc. nuolaida. 

Nepigu ir su nuolaida, bet labai ežiuolės norėjau...turiu vieną... :) ir  žemaūgę japoninę plukę...

Pirmadienį gal pasiseks užsukti į jų aikštelę prie Ukmergės.... Reiks ten pračekinti...

Atsakyti
Raganaiciu suskridimas juhuuuu yahoo.gif pagaliau pamatysiu kuriu nesu macius,susipazinsim clap.gif assa.gif
Atsakyti
Gaila kad ne visos galės atvykti į susitikimą,bet prie visų susiderinti turbūt neįmanoma.Tikimės didžiosios dalies.
Aš šiandiena darbe ilsiuosi,o po darbo vėl laukia begalė darbų.Šiltnamyje dar užaugo agurkų,reikia užmarinuoti pomidorų padaže.Prinoko pomidorų nemažai,reikia kažką sumarmaliuoti,o jau ir žali pradėjo pūti,vadinasi ekstra reikia kažką galvoti.
Morkai,burokai darže dar gaus palaukti.Grybų sezoną manau vakar uždarėm,išvirtų 15 litrų,visi plyšiai šaldiklyje užkišti,primarinuota irgi pakankamai.
Atsakyti
Pirmyn, mergikės, sodai, daržai ir ūkiai laukia...savaitgalis atėjo mirksiukas.gif Virtuvėje laikinai pakeistas dizainas - kur pažvelgsi, daug kur riužava riužava. Po truputį į namus keliauja ir į stiklainius gula burokėliai... Velniai nematė to dizaino, pagyvensim barbiškai, bet urmu sutvarkyt jų nepatempiu. Irgi sodan varom, gal nenupūs, dar saulutė šoniukus pašildys thumbup.gif Už kokio kampo maloniai kavikės pagurkšnosim- gal...O jau maišai, dėžės derliaus namo bus tempiami, juodam darbui tik rankas pustykis... doh.gif Tau ištvermės, Aurut 4u.gif
Atsakyti