Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(poeme @ 2017 11 15, 15:38)

Pas mane is 3 liko 2  unsure.gif Ziuresiu ar tie prigis.............. Tavo rožiažiedžių turėjau iš ankščiau, buvo lauke, gavo šalnos, nežinau ar išgyvens žiemą  unsure.gif

Isgyvens. Nera jos lepuneles. Is kelis laipsnius saltuko atlaiko. Na ne ant speigo svarbu palikti...
As tik vakar saviskes sunesiau i vidu... nu liudni tie plius 2 silumos guseliai...
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Pas mane daržo darbai senai pamiršti ax.gif išeinu tik lapų karts nuo karto pagrėbt , dar žieminės obe
lys vis mėto 4u.gif

Kurmis ir pas mus užsuko į svečius, darbuojasi kaip pasiutęs ....

Išsipildžiau norą wub.gif nusipirkau kalėdinį kaktusą wub.gif

Mintys sukasi jau apie kalėdines dekoracijas, bandysiu pasidaryt nykštukus iš eglišakių , gal dar kokią puokštę reiks sudėliot ... biggrin.gif

Šiuo metu loju kaip šuo , kalbu japoniškai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 15 lapkričio 2017 - 18:39
QUOTE(*simsius* @ 2017 11 15, 19:37)

Šiuo metu loju kaip šuo , kalbu japoniškai  unsure.gif

Kas Simsiuk nutiko? Uzkimai? Kosai? Ar i liezuvi vapsva igele?
Atsakyti
Sveikos gyvos mergytes. 4u.gif Trumpam ir as prisedau ax.gif Oi kaip pasiilgstu jusu,ne tas zodis wub.gif Dirbu visas dienas kol kas,mokausi visko is naujo ax.gif Siandiena parejau anksciau,nes laukia didziulis maisas morku,aciu Daivutei.Dziovinimo masina vel ijungta,uzmaisyta dviguba norma GELIU MERGAITES pasidalinto morku marinavimo recepto(be salieru),o su salierais darysiu dar turbut begale normu,nes visiems labai patiko 4u.gif Korejietisku morkyciu irgi reiks daryti,nes morku turiu begale ax.gif Ot gobsa esu,jau net paciai geda.Lauko darbu dar like vazonai nesurinkti,bet tegul palaukia salnu,nes dar zaliuoja.Savaitgalis visas dirbamas,tai sunki savaite bus uh uh uh.Gal atlaikysiu,neuzlinksiu.Reikia turbut vel vitaminu doze susiorganizuot,tempai truputi paturbinti,o as tai nebejaunikle biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2017 11 15, 19:22)
Kas Simsiuk nutiko? Uzkimai? Kosai? Ar i liezuvi vapsva igele?

Vapsvos jau sušalė biggrin.gif užkimau , beveik visai be garso unsure.gif ir jau pradedu kosėt , man tas bjauriausia nes ilgai aš su juo vargstu unsure.gif

Aurute tu tikrai pablūdus su tai vakavimais blink.gif nu gal jau gana aš sakyčiau biggrin.gif eik geriau prie tv su virbalais pagulėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Žygimantai už patarimus, daiginimą patobulinau, lauksiu reikalo pagerėjimo. Dar susitikime gavau kelias rūšines mažiukes, tai tos gerai auga. Vazončikus su svyrančiom pelargonijom irgi pagal patarimą aptvarkiau, žiemosim laiptinėj. Ten šviesu ir vėsoka, gal gerai snausis. Pluoštagėlės mano, apie kurias Poeme rašai, balkone, kol šalnų nėra, vienas didžiulis kupstas dar kapuos puikiai žaliuoja, nereikėjo Vėlinėm net puošti, didžiulį plotą apžergusi doh.gif Iš bendrijos gėlynų laiptinės prineštos, taigi pavasarį, manau, dalyboms bus jau marga ir vienspalvė https://plants.wemak...-doreanthus.jpg https://upload.wikim...cordifolia1.jpg Aurute, laikykis - sunku mokymuose, lengva mūšyje. Su klientais kartais bendraut - tai kaip į kovos lauką su brauninku... lotuliukas.gif doh.gif Sėkmės mirksiukas.gif Aš ir darbuojuos, pamaži, lengviau, bet pinigiukų irgi...ne ką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 16 lapkričio 2017 - 00:37
QUOTE(*simsius* @ 2017 11 15, 20:37)
Vapsvos jau sušalė  biggrin.gif  užkimau , beveik visai be garso  unsure.gif  ir jau pradedu kosėt , man tas bjauriausia nes ilgai aš su juo vargstu  unsure.gif
Aurute tu tikrai pablūdus su tai vakavimais  blink.gif  nu gal jau gana aš sakyčiau  biggrin.gif  eik geriau prie tv su virbalais pagulėt  mirksiukas.gif

Guleti SIMUT ne mano stilius,as judedama pailsiu,parelaksuoju biggrin.gif biggrin.gif Pasiilgstu puodu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 11 15, 22:37)
Vapsvos jau sušalė  biggrin.gif  užkimau , beveik visai be garso  unsure.gif  ir jau pradedu kosėt , man tas bjauriausia nes ilgai aš su juo vargstu  unsure.gif

Balso stygų uždegimas? Man labai padeda Homeovox 4u.gif
Papildyta:
Mintys sukasi  jau apie kalėdines dekoracijas, bandysiu pasidaryt nykštukus iš eglišakių , gal dar kokią puokštę  reiks sudėliot ... biggrin.gif 

Ui tie kokie geruliai wub.gif wub.gif Pasirodyk kai pasidarysi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 11 16, 02:34)
Pluoštagėlės mano, apie kurias Poeme rašai, balkone, kol šalnų nėra, vienas didžiulis kupstas dar kapuos puikiai žaliuoja, nereikėjo Vėlinėm net puošti, didžiulį plotą apžergusi  doh.gif Iš bendrijos gėlynų laiptinės prineštos, taigi pavasarį, manau, dalyboms bus jau marga ir vienspalvė https://plants.wemak...-doreanthus.jpg https://upload.wikim...cordifolia1.jpg

Margalapės nesu mačius bigsmile.gif Kokia gražuolė wub.gif Aš labai norėsiu pavasary abiejų po šakelę ax.gif
Papildyta:
QUOTE(aurute66 @ 2017 11 15, 21:47)
................Gal atlaikysiu,neuzlinksiu.Reikia turbut vel vitaminu doze susiorganizuot,tempai truputi paturbinti,o as tai nebejaunikle biggrin.gif

Ojezaujezau blink.gif Iš kur tiek sveikatos unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,Aurut tu saunuole,bet tikriausiai tavo visi namiskiai,draugai apdovanoti tavo ranku sukurtom gerybem wub.gif
Tie nykstukai is eglisakiu graziai atrodo,esu macius gyvai clap_1.gif
Merginos,o minciu apie ziemos-kaledini susimatyma yra kokiu minciu?ar kaip,visai visai noreciau,kaip manot? newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 11 15, 14:19)
Praeitą savaitgalį nusiėmiau paskutinį derlių, briuseliukus  ax.gif Susidėjau į šaldiklį

Oho koks derlius bigsmile.gif aš kažkaip jų labai nepamėgau, neauginu pati, tai gal tik porą kartų valgiusi esu smile.gif
QUOTE(aurute66 @ 2017 11 15, 19:47)
Siandiena parejau anksciau,nes laukia didziulis maisas morku,aciu Daivutei.Dziovinimo masina vel ijungta,uzmaisyta dviguba norma GELIU MERGAITES pasidalinto morku marinavimo recepto(be salieru),o su salierais darysiu dar turbut begale normu,nes visiems labai patiko

Įtaisiau tau darbelio biggrin.gif tos morkos su salierais ir man labai patiko, MB sako, neskanu, bet valgyti galėčiau biggrin.gif
užkimau , beveik visai be garso  unsure.gif  ir jau pradedu kosėt , man tas bjauriausia nes ilgai aš su juo vargstu

Vargšiukė 4u.gif nemalonus labai tas jausmas.
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 11 16, 00:34)
Iš bendrijos gėlynų laiptinės prineštos, taigi pavasarį, manau, dalyboms bus jau marga ir vienspalvė

Kokios gražios wub.gif gal ir aš į eilutę stosiu, jei bus 4u.gif
QUOTE(Rutytis @ 2017 11 16, 21:04)
Tie nykstukai is eglisakiu graziai atrodo,esu macius gyvai  clap_1.gif
Merginos,o minciu apie ziemos-kaledini susimatyma yra kokiu minciu?ar kaip,visai visai noreciau,kaip manot?  newyear.gif

Kas per nykštukai?

Smagu būtų labai, tik kas organizuos, kur kada bigsmile.gif
Atsakyti
laaaaaaaaaaaabs

priviet is kosmosa

atsiprašau už pavėlavimą, ar galiu prisėst prie nykštukų, pelargonijų ir korėjietiškų morkikių užkrimst? bigsmile.gif
kai Dievulis talentus dalino, man kliuvo ilgas liežuvis ir dideli norai. Prie puodų pirma aurute stovėjo, prie namų jaukumo visos kitos
nieko nesodinu, neraunu, nekonservuoju. Tik du kopūstus milžinus užraugiau, ar čia skaitos konservavimas?
dekoracijų nekursiu, namų nepuošiu, noriu kalėdų senio su tarnaite maiše.

darbe pilnatis, tai apie sėkmes ir nesėkmes ir pačiuožusius klientus nekalbėsiu (o ir kalbu jau suomiškai, kaip simute, gerklė gergždžia) Išgert norėčiau, Rutyt, bet slaptai, nes MB sakė daugiau taip ilgai ka neičiau, bet man blogai girdis smile.gif

margalapių pluoštagėlių turiu, jei pavyks išlaikyti, pasidalinsiu

iki greito, pažadu nedingt
Atsakyti
Nu va visos norim kaledinio susitikimo,galim kad ir kavinukej kokioj kad daug neorganizuot smile.gif
Vijuk niu jau tu nieko neaugini,tik nenada biggrin.gif
Atsakyti