Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Bet labai liūdna, labai gražus savaitgalis baigėsi labai bjauriai- pradingo šunytė...

išsivežė vyras į žvejybą porai valandų, ir dingo, kaip į vandenį...šiaip ji niekada niekur toli nebėga, aplink bėginėja...Pašaukta visada kulvirsčiom atlekia. O čia dingo, ir viskas, 2 valandas laukais makliojom, gerklę prarėkiau, nėr.....Jau kitaip nebesugalvojam, gal tikrai nuskendo...žinau, moka šunys plaukt, bet ji -kambarinė, šalčio bijo, gal, kaip žmogui, koks spazmas ištiko, jei įkrito vandenin, ir viskas....

Važiuosim ryte  dar dairytis, bet jau vilčių neturiu beveik...bliaunu... :cray:​ 

Atsakyti
vilmak, liūdna skaityti, vargšas šuniukas... verysad.gif gal rasit dar....

Sveikos 4u.gif

aurute66, Tilžė taip pat labai gerai, aplankysiu bigsmile.gif atostogas teks nukelti į geresnius laikus smile.gif

Mes ir nešvenčiam Helouvyno, bet nematau nieko blogo jei kas švenčia. Turiu ir aš draugę, gimusią lapkričio 1 d. ir ji švenčia, juk neliūdsi per gimtadienį ir nekaltas gi žmogus, kad gimė būtent tą dieną.

Česnakai pasodinti, gėlės beveik visos nurautos, kurios peržydėjo, liko lapus sugrėbti ir sukasti šiltnamį, gal reiks rytoj vyro prašyt, kad sukastų.

Atsakyti

2val intensyvių paieškų nepraėjo veltui-radom draugužę :yahoo:  :wub: ten, kur jau visiškai nebesitikėjom rasti ir užsukom į tą apleistą sodybą jau tiesiog nieko nesitikėdami rasti...vakar ten buvom keliskart sustoję...

dar abi netikim viena kitą suradusios  :D​ 

Atsakyti
[quote=daivaP,2017 11 06, 02:03]
vilmak, liūdna skaityti, vargšas šuniukas... verysad.gif gal rasit dar....
Sveikos 4u.gif
aurute66, Tilžė taip pat labai gerai, aplankysiu bigsmile.gif atostogas teks nukelti į geresnius laikus smile.gif

Tai kur tave rasti Tilzeje? Ikurtuvems kazka atitempciau...
Papildyta:
QUOTE(vilmak @ 2017 11 06, 11:19)

<p>2val intensyvių paieškų nepraėjo veltui-radom draugužę yahoo.gif  wub.gif ten, kur jau visiškai nebesitikėjom rasti ir užsukom į tą apleistą sodybą jau tiesiog nieko nesitikėdami rasti...vakar ten buvom keliskart sustoję...</p><p>dar abi netikim viena kitą suradusios  biggrin.gif​ </p><p></p>

Dziugu rasti savo mazaja draugyte ;-) puiku!
O as dar viena globotine mamos katyte veziau pas veterinare. Ketvirtadieni operacija suplanuota...
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Aurute tai kokioj pardėj bus galima tave sutikti ax.gif

Vilmak fuiii ...ačiū D ... radot savo mažytę wub.gif

Atsakyti
oi, vilma, kaip nejauku buvo skaityti. Bet ačiū Dievui, kad taip baigėsi.

aurute, biški praleidau, tai tu nebe pas savo darbdavius toliau būsi kitoj vietoj? Pas naujus?
Atsakyti
Vilma kaip smagu kad atsirado draugyte,niekaip aplamai nesuvokiu kaip issigimeliai skriaudzia gyvunus,norejau rasyt gyvuliai,bet jie neverti to vardo,cia biski ne i tema as rolleyes.gif
As vakar paskutines tulpes susodinau ax.gif laukiu jau kaledu newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2017 11 06, 11:19)
<p>2val intensyvių paieškų nepraėjo veltui-radom draugužę yahoo.gif  wub.gif ten, kur jau visiškai nebesitikėjom rasti ir užsukom į tą apleistą sodybą jau tiesiog nieko nesitikėdami rasti...vakar ten buvom keliskart sustoję...</p><p>dar abi netikim viena kitą suradusios  biggrin.gif​ </p><p></p>

Kaip džiaugiuosi wub.gif nu tikrai netikėjau, kad rasit, smagu tikrai bigsmile.gif

zygintama, ar sudėtinga operacija kačiukui? Tikiuosi, viskas praeis gerai 4u.gif

aurute66 dar neišduoda vietos, gal kas pasikeis smile.gif

Sveikos
Atsakyti
Sveikos pleputes.Pagaliau parejau i namus 4u.gif Kazkur buvau pasiklydusi internetiniuose labirintuose.Dabar gal nebepabegsiu.Susitiksime gyvai TILZEJE,baldu salone,kai eisit pro sali,zvalgykites kur mane rasti.O as kol kas palieku intriga ax.gif
Dabar bandau ilsetis,nors nera kada,darzo darbus baigineju,dar ir salierus su morkom marinavau,ivertinta vyro ir draugu kad LABAI SKANU.Reiks dar norma daryt,o tai nedaug liko,isdalinau ragavimui draugam.Dar korejietisku normike reikia uzmarinuot.Bet ziauriai gera niekur neskubet,keltis ne i darba,net ir diena atrodo ilgesne.Turbut tikrai reikejo man atostogu ax.gif
Aciu, kad visa laika buvote salia,kaip palaikymo komanda,buvo drasiau ziureti i prieki.
Atsakyti
[quote=daivaP,2017 11 06, 22:36]
Kaip džiaugiuosi wub.gif nu tikrai netikėjau, kad rasit, smagu tikrai bigsmile.gif
zygintama, ar sudėtinga operacija kačiukui? Tikiuosi, viskas praeis gerai 4u.gif

Operacija mamos katytei, ji jau senhora, dantukai priaugino dantu akmenu ir dantu infekcija persidave i sutinima ir akiu bei puses galvos sutinima. gaila gyvuliuko, negi paliksi likimo valiai. gydom vaistais, ryt operacija, salins dantukus, kurie jau netinkami, valys zandikauli. o kitai katytei dantu akmenis, krapstys. pasidomejus giliau, tik dabar suzinojau, kad katinams ir sunims, kaip ir zmonems reikia valyti sepeteliu dantis... mano senelis Kysa 18 metu pas mane isgyveno, ne karto nevaliau... tiesa pastebejusi buvau, kad seiliojosi, neede ir pats su leteneles naguciais dantukus krapste. pagalvojusi buvau, kad kazkas itrigo, nes duodavom pagrauzti vistienos kauleliu.

o ir pati lekiu dantu akmenis valyti...
rankos nebetysta kazka daryti lauke... o dar dekingas lapkritis, leidzia geliukams dar būti siltnamyje. manie geliukai tokie pasnude... tik kinrozes kaip isprotejusios zydi, ir anturiiai dziaugiasi namu siluma. Aciu Edinkai uz maza anturi, turbut bus prigijes... dar toks nedrasus, bet lyg leidzia lapeli :-) nenorejote roziaziedziu, tai susodinau visa gvardija... puikiai laikosi, nepuna, gal isleis sakneles :-)
Aciu Darsei uz naujas padovanotas pelargonijas. jos puikiai laikosi, persodinau i siek tiek didesnius vazonelius, namie silta, krauna ziedus, skabyti juos ranka nekyla. puikuojasi pietineje puseje ant palanges
Dianos atiduota orchdeja krauna ziedynstiebi :-)

Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 11 06, 20:18)
oi, vilma, kaip nejauku buvo skaityti. Bet ačiū Dievui, kad taip baigėsi.

aurute, biški praleidau, tai tu nebe pas savo darbdavius toliau būsi kitoj vietoj? Pas naujus?

Visai kiti savininkai.Viska pradedu nuo nulio.UX palinkekit sekmes.Jau pirmadieni tureciau zigiuoti i darbiuka. biggrin.gif
Atsakyti

bet- baldai? ar visiškai kažkas kito?

Atsakyti