Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Esu piktas keksas mad.gif pati uzviriau kose su pasimatymu ir pati negaliu,nu blyn....
Aurute bandysim lankyt greitu metu,nors minutelei uzsuksim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 11 21, 11:19)
Lapkricio  24 d.man tinka,jei kas nepasikeis.Bandysiu susiderinti.

EVORA ir LAKSMI mane aplanke,aciu joms,kitu laukiu,taip greiciau laikas praeina,nors is po tokio darbo,cia zmoniu daug

Tai smagu, kad būsi 4u.gif

Šaindien ėjau pro šalį, nužiūrėjau, gaila, kad tavęs nebuvo smile.gif aplankysiu tikrai 4u.gif
QUOTE(zygintama @ 2017 11 21, 11:27)
Susitikimas!!! :Šiaulių krašto augalų mylėtojų susitikimas (šeštasis)!!!
Lapkričio 24 d. (penktadienį)    18 val. Tilžės PC kavinukėje CanCan. Laukiamos visos, ir nedalyvavusios!!! Iki smagaus susitikimo!!!!

Valiooo!!! 4u.gif Būsiu smile.gif
QUOTE(Rutytis @ 2017 11 21, 12:42)
Esu piktas keksas  mad.gif  pati uzviriau kose su pasimatymu ir pati negaliu,nu blyn....

Nu va, gaila verysad.gif Bet bus tų susitikimų 4u.gif

Sveikos 4u.gif
Atsakyti
Džiugus optimizmas 4u.gif Dalyvavimas trupučiuką komplikuotas.. antra savaitė anytą po daktarus tampom..o patys labiausiai nusitampėm kaip kuinai karsta.gif mega_shok.gif Kaip tik tą vakarą 19.00 mokamai širdies echoskopijai vešim. Manau susitikimuks per valandikę nesibaigs, galima vėluot, tai stengsiuos 4u.gif GEROS, BE LIETAUS DIENELĖS mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Uhhhh kaip ir šalta jau biggrin.gif nu bent jau kol kas nelyja unsure.gif

Aš bais užimta iki švenčių, visos išeiginės beveik suplanuotos unsure.gif tai pasisėdėkit smagiai kaip visad biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Skubu atsiprasyti visu,kurios atvykote i susitikima.Nepykit mergaites 4u.gif .Baisus tas dalykas feisbukas ax.gif Net pamirsome parasyti cia,kad nesusitinkam.Nepyk EVORA,RIMUSIA,GELIU MERGAITE,EDINKA.PRISIIMU KALTE SAU IR PAZADU DAUGIAU ATSAKINGIAU I VISA TAI ZIURETI.NEPYKIT 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 11 24, 20:27)
Skubu atsiprasyti visu,kurios atvykote i susitikima....

Tai todėl likai be svogūniukų ir gydomojo antpiliuko tongue.gif
Atsakyti
angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 24 lapkričio 2017 - 22:42
QUOTE(aurute66 @ 2017 11 24, 21:27)
Skubu atsiprasyti visu,kurios atvykote i susitikima.Nepykit mergaites 4u.gif .Baisus tas dalykas feisbukas ax.gif Net pamirsome parasyti cia,kad nesusitinkam.Nepyk EVORA,RIMUSIA,GELIU MERGAITE,EDINKA.PRISIIMU KALTE SAU IR PAZADU DAUGIAU ATSAKINGIAU I VISA TAI ZIURETI.NEPYKIT 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nu palauk....... Nieko nesupratau. Kodėl nerašėt, kad eisit?! Aš pvz- nežinojau, tikrai galvojau jog esam penkios, tik dėl to sakiau jog nebeinu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 24 lapkričio 2017 - 23:04
Tai va, tai va, taip picerijoj būč duobę prastovėjus.. angel_sadangel.gif hmm.gif doh.gif AURUTĘ dar laiku pagavau, o kitos mergaitės be kalėdiškų sausainiukų-vitražiukų liko.. verysad.gif Vakar ka minkiau, ka minkiau. Nu kaip susiruošiau vaišint.. taip visą krebę ir partempiau namo.. ir nesuprantu, kaip čia dabar..tai ne toks mažas, suprantu, būrys mūsų būt buvęs? http://ragauk.one.lt...llsize/6014.jpg http://www.gimtadien...dienio-muge.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 24 lapkričio 2017 - 22:52
O tai tau .... unsure.gif rimtai juk ne visos į fb ateina , o kad susitikimą nutraukėt tai parašėt tik fb unsure.gif vat geriausia bendraut vienoj vietoj ir per dvi nesimėtyt mirksiukas.gif
Atsakyti
laba laba,
nepavyko pasimatymas. Aš iš karto žinojau, kad negalėsiu, nu bet išėjo kaip išėjo, kas pasivažinėjo, gal l. nesupyko, juk Ermitažas vertas dėmesio ir šiaip. Prieššventinis periodas užimtas labai, visiems darbe, darželiuose ir mokyklose šventės, o kur dar generaliniai tvarkymai ir pan. Man rodos, planuokimės sausio mėn po pirmų algų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 11 25, 00:53)
O tai tau .... unsure.gif  rimtai juk ne visos į fb ateina , o kad susitikimą nutraukėt tai parašėt tik fb  unsure.gif   vat geriausia bendraut vienoj vietoj ir per dvi nesimėtyt  mirksiukas.gif

Nu bet yra kas TIK fb o cia nebeateina......Lakšmi, Diana, Ausra..... Apie susitikima buvo paskelbta ir ten ir čia. o apie atšaukimà tik fb. Žiauriai nefaina prieš gėliú mergaitę, nes buvo rašiusi jog ateis......O kad bus daugiau ateinančiú, tai iš kur žinot?? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2017 11 25, 01:11)
laba laba,
nepavyko pasimatymas. Aš iš karto žinojau, kad negalėsiu, nu bet išėjo kaip išėjo, kas pasivažinėjo, gal l. nesupyko, juk Ermitažas vertas dėmesio ir šiaip. Prieššventinis periodas užimtas labai, visiems darbe, darželiuose ir mokyklose šventės, o kur dar generaliniai tvarkymai ir pan. Man rodos, planuokimės sausio mėn po pirmų algų smile.gif

Tau jau prieššventinis??? biggrin.gif Man dar nelabai ax.gif Vat gruodis bus "įdomus" wub.gif Bet aš jaučiu mėnesio pradžioj dar galėčiau susitikt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 25 lapkričio 2017 - 00:02