Aurute bandysim lankyt greitu metu,nors minutelei uzsuksim
Esu piktas keksas
pati uzviriau kose su pasimatymu ir pati negaliu,nu blyn....
QUOTE(aurute66 @ 2017 11 21, 11:19)
Lapkricio 24 d.man tinka,jei kas nepasikeis.Bandysiu susiderinti.
EVORA ir LAKSMI mane aplanke,aciu joms,kitu laukiu,taip greiciau laikas praeina,nors is po tokio darbo,cia zmoniu daug
EVORA ir LAKSMI mane aplanke,aciu joms,kitu laukiu,taip greiciau laikas praeina,nors is po tokio darbo,cia zmoniu daug
Tai smagu, kad būsi
Šaindien ėjau pro šalį, nužiūrėjau, gaila, kad tavęs nebuvo
QUOTE(zygintama @ 2017 11 21, 11:27)
Susitikimas!!! :Šiaulių krašto augalų mylėtojų susitikimas (šeštasis)!!!
Lapkričio 24 d. (penktadienį) 18 val. Tilžės PC kavinukėje CanCan. Laukiamos visos, ir nedalyvavusios!!! Iki smagaus susitikimo!!!!
Lapkričio 24 d. (penktadienį) 18 val. Tilžės PC kavinukėje CanCan. Laukiamos visos, ir nedalyvavusios!!! Iki smagaus susitikimo!!!!
Valiooo!!!
QUOTE(Rutytis @ 2017 11 21, 12:42)
Esu piktas keksas
pati uzviriau kose su pasimatymu ir pati negaliu,nu blyn....
Nu va, gaila
Sveikos
Džiugus optimizmas
Dalyvavimas trupučiuką komplikuotas.. antra savaitė anytą po daktarus tampom..o patys labiausiai nusitampėm kaip kuinai
Kaip tik tą vakarą 19.00 mokamai širdies echoskopijai vešim. Manau susitikimuks per valandikę nesibaigs, galima vėluot, tai stengsiuos
GEROS, BE LIETAUS DIENELĖS
Laba
Uhhhh kaip ir šalta jau
nu bent jau kol kas nelyja
Aš bais užimta iki švenčių, visos išeiginės beveik suplanuotos
tai pasisėdėkit smagiai kaip visad
Uhhhh kaip ir šalta jau
Aš bais užimta iki švenčių, visos išeiginės beveik suplanuotos
Skubu atsiprasyti visu,kurios atvykote i susitikima.Nepykit mergaites
.Baisus tas dalykas feisbukas
Net pamirsome parasyti cia,kad nesusitinkam.Nepyk EVORA,RIMUSIA,GELIU MERGAITE,EDINKA.PRISIIMU KALTE SAU IR PAZADU DAUGIAU ATSAKINGIAU I VISA TAI ZIURETI.NEPYKIT
QUOTE(aurute66 @ 2017 11 24, 20:27)
Skubu atsiprasyti visu,kurios atvykote i susitikima....
Tai todėl likai be svogūniukų ir gydomojo antpiliuko
QUOTE(aurute66 @ 2017 11 24, 21:27)
Skubu atsiprasyti visu,kurios atvykote i susitikima.Nepykit mergaites
.Baisus tas dalykas feisbukas
Net pamirsome parasyti cia,kad nesusitinkam.Nepyk EVORA,RIMUSIA,GELIU MERGAITE,EDINKA.PRISIIMU KALTE SAU IR PAZADU DAUGIAU ATSAKINGIAU I VISA TAI ZIURETI.NEPYKIT

Nu palauk....... Nieko nesupratau. Kodėl nerašėt, kad eisit?! Aš pvz- nežinojau, tikrai galvojau jog esam penkios, tik dėl to sakiau jog nebeinu
Tai va, tai va, taip picerijoj būč duobę prastovėjus..
AURUTĘ dar laiku pagavau, o kitos mergaitės be kalėdiškų sausainiukų-vitražiukų liko..
Vakar ka minkiau, ka minkiau. Nu kaip susiruošiau vaišint.. taip visą krebę ir partempiau namo.. ir nesuprantu, kaip čia dabar..tai ne toks mažas, suprantu, būrys mūsų būt buvęs? http://ragauk.one.lt...llsize/6014.jpg http://www.gimtadien...dienio-muge.jpg
O tai tau ....
rimtai juk ne visos į fb ateina , o kad susitikimą nutraukėt tai parašėt tik fb
vat geriausia bendraut vienoj vietoj ir per dvi nesimėtyt
laba laba,
nepavyko pasimatymas. Aš iš karto žinojau, kad negalėsiu, nu bet išėjo kaip išėjo, kas pasivažinėjo, gal l. nesupyko, juk Ermitažas vertas dėmesio ir šiaip. Prieššventinis periodas užimtas labai, visiems darbe, darželiuose ir mokyklose šventės, o kur dar generaliniai tvarkymai ir pan. Man rodos, planuokimės sausio mėn po pirmų algų
nepavyko pasimatymas. Aš iš karto žinojau, kad negalėsiu, nu bet išėjo kaip išėjo, kas pasivažinėjo, gal l. nesupyko, juk Ermitažas vertas dėmesio ir šiaip. Prieššventinis periodas užimtas labai, visiems darbe, darželiuose ir mokyklose šventės, o kur dar generaliniai tvarkymai ir pan. Man rodos, planuokimės sausio mėn po pirmų algų
QUOTE(*simsius* @ 2017 11 25, 00:53)
O tai tau ....
rimtai juk ne visos į fb ateina , o kad susitikimą nutraukėt tai parašėt tik fb
vat geriausia bendraut vienoj vietoj ir per dvi nesimėtyt 
Nu bet yra kas TIK fb o cia nebeateina......Lakšmi, Diana, Ausra..... Apie susitikima buvo paskelbta ir ten ir čia. o apie atšaukimà tik fb. Žiauriai nefaina prieš gėliú mergaitę, nes buvo rašiusi jog ateis......O kad bus daugiau ateinančiú, tai iš kur žinot??
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2017 11 25, 01:11)
laba laba,
Tau jau prieššventinis???