Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(poeme @ 2017 11 25, 00:43)

Tau jau prieššventinis???  biggrin.gif Man dar nelabai  ax.gif  Vat gruodis bus "įdomus"  wub.gif Bet aš jaučiu mėnesio pradžioj dar galėčiau susitikt  ax.gif

pas mus darbe gruodžio 1 d. išvyka pas italą picų kepti ir vyno gerti, paskui po savaites vėl darbe gimtadienių šventimas ir keitimasis dovanėlėm, nes viena kolegė išeina atostogų ir grįš po naujų, paskui vaikams karnavalai. Dukrai kas savaitę varžybos penkt. ir šeštt. savaitės metu dirbu vakarais...
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 11 25, 03:03)
pas mus darbe gruodžio 1 d. išvyka pas italą picų kepti ir vyno gerti, paskui po savaites vėl darbe gimtadienių šventimas ir keitimasis dovanėlėm, nes viena kolegė išeina atostogų ir grįš po naujų, paskui vaikams karnavalai. Dukrai kas savaitę varžybos penkt. ir šeštt. savaitės metu dirbu vakarais...

Pas mus Į darbá buvo italiuks atvykęs, valgėm lazanja biggrin.gif Pas mane maratonas nuo gruodžio 2 savaitės prasideda ax.gif Faina wub.gif Mano mėgstamiausias, fainiausias, stebuklingiausias mėnuo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 11 24, 19:27)
Skubu atsiprasyti visu,kurios atvykote i susitikima....

Tikrai labai nemaloni situacija, niekas nepagalvojo ir čia parašyti unsure.gif
aurute66, mes visos kaltos, nekaltink savęs 4u.gif kitą kartą tokių klaidų nedarysim, bus mums pamoka ax.gif
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 11 24, 22:40)
AURUTĘ dar laiku pagavau, o kitos mergaitės be kalėdiškų sausainiukų-vitražiukų liko.. verysad.gif Vakar ka minkiau, ka minkiau. Nu kaip susiruošiau vaišint.. taip visą krebę ir partempiau namo..

Ir aš dovanėles buvau suruošusi su kepinukais, teko išdalinti draugams, jie apsidžiaugė bigsmile.gif bet nevažiavau, nes žinojau, kad nebus susitikimo.

Sekančiam kartui pasiruošim atsakingai ir nebebus tokių nesusipratimų 4u.gif

Labas vakarėlis 4u.gif

Atsakyti
Labas visoms. Kazkaip ir uz lango labai niuru ir cia nuotaika subjurusi...
ilgai galvojau, ka parasyti ir kaip pasiteisinti del neivykusio susitikimo...
norejosi, kaip geriau, o gavosi, kaip tam anekdote...
visu labai atsiprasau, kurios nebeperskaIte atsaukimo zinutes, ilgai delsiau skelbti atsaukima, daviau laika iki 14 val., parasiau 15 val. bet visgi buvo tokiu, kurios nebeperskaite. Vienos nebeperskaite, kitos negalejo atvykti, kitos persigalvojo, nes liko mazuma... nu zodziu, bandysiu savo kalte ispirkti roziaziedemis ir kitomis pelargonijomis pavasari :-)
Rutyti, sveikinu tave paveluotai su praejusiu gimtadieniu birthday.gif
Ir is anksto, tamsta Poeme, sveikinu su greitai ivyksianciu gimtadieniu birthday.gif 000552.gif
Trumpam dingsiu... bet grisiu, neliudekite ir nesusalkite
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2017 11 28, 16:37)
Labas visoms. Kazkaip ir uz lango labai niuru ir cia nuotaika subjurusi...
ilgai galvojau, ka parasyti ir kaip pasiteisinti del neivykusio susitikimo...
...

Tai gal jau visos nustokit atgailauti - įvyko taip kaip įvyko...na bet nuo konkrečios kompensacijos neatsisakysiu, tik neapsisprendžiu, ar man tikrai jos reikia...ir dar pelargonijom hmm.gif hmm.gif hmm.gif
Sveikinu ir aš su praėjusiais ir su ateinančiais gimtadieniais, nes tikrai laiku pražiopsosiu - retai prisėdu prie kompo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2017 11 28, 17:37)
tamsta Poeme, sveikinu su greitai ivyksianciu gimtadieniu  birthday.gif  000552.gif

Ačiū wub.gif

Šiandien Senukuose praėjau pro puansetijas wub.gif Omaigad koks grooožis wub.gif Bet nepasiėmiau vartotojo įkelta nuotrauka Pagalvojau - per anksti vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Nuotaika skaidrėja- pasnyguriavom, takus ir takelius pasibalinom, gal ir kalėdiškus, nuotaikingus sapnus sapnuot pradėsim...Kažkaip anksti suskubau, kelias stalo puokštes sumeistravau. Nužiūrėjau Maximoj vokiečių žurnalą, kad l.gerai kompozicijos net sausaininėse (tokia ant vienos kojos, kita-kelių aukštų)atrodo. O kai alga tokia, kad ir sausainiams...sunkiai, tai nejau tuščias laikysi.. lotuliukas.gif hmm.gif Ir Kalėdų naujoviškesnių užsimaniau - induose sugulė balti, rožiniai ir vos žalsvi akcentai. Kaimynė juos kūdikiškais pavadino, bet man švelnu ir gražu wub.gif clap.gif Urtės parduotuvėj dovanas užsakiau.http://urtestekstile.lt/image/cache/data/Ranksluosciai/Suns%20metai/S04+-1200x1200.jpg Paveiksliukai jų, užrašai-mano ir būtinai linksmi: rankšluostukai, pagalvėlės, pašluostėlės-ir praktiška, ir miela, ir staigmena... bigsmile.gif Einu atvirukų karpyt.Kaip sakė Poeme, metas daryti tai, ką labiausiai mėgsti daryti. https://namujaukumas...les-eglutes.jpg vienas iš patobulintų ir panaudotų akcentų http://www.mytechref...1a7107a207b.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 29 lapkričio 2017 - 19:39
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 11 29, 21:32)
Ir Kalėdų naujoviškesnių užsimaniau - induose sugulė balti, rožiniai ir vos žalsvi akcentai. Kaimynė juos kūdikiškais pavadino, bet man švelnu ir gražu wub.gif  clap.gif

Kur kur???? bigsmile.gif Taigi pasirodykit savo dekoracijas bigsmile.gif bigsmile.gif
Aš jau irgi traukiu iš nudulkėjusių dėžių kalėdinius atributus, bandau dėliotis, žiūriu ką turiu vartotojo įkelta nuotrauka Pasidariau vieną žvakių kompoziciją ant valgomojo stalo. O šiaip, su moliu žaidžiu žaidžiu............ beveik kasdien wub.gif Tikrai sniegas pridavė kažkokios magijos wub.gif Aš taip jo laukiau wub.gif Vat mano svajonės pradeda po truputį pildytis.......... Man tas jausmas einant sniegu, tas girgždesys, tyla ir ramybė wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Čia sudėliojau koliažą, nes fb kalbėjom apie nykštukų gamybą, tai čia dėl aiškumo kaip daryti 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 30 lapkričio 2017 - 09:57

Čia sudėliojau koliažą, nes fb kalbėjom apie nykštukų gamybą, tai čia dėl aiškumo kaip daryti 4u.gif

Man tai pagrindinis klausymas iš kur tų samanų gauti. Į mišką nenueisi. Gali brangiai kainuoti tos sąmanos

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2017 11 30, 12:54)
<p>Man tai pagrindinis klausymas iš kur tų samanų gauti. Į mišką nenueisi. Gali brangiai kainuoti tos sąmanos</p>

Kodėl į mišką nenueisi??? unsure.gif
Man ir šiaip begalinis kaifas miške pavaikščiot. Tiesiog. O iki artimiausio miško tikrai nereikia 100 km važiuot. Iki Bubių 10km, iki Rėkyvos dar mažiau. Galų gale visa vasara, ruduo buvo, grybaujant galima buvo prie to pačio prisirinkt ir ne tik samanų, bet ir kankorežių, šakelių ir t.t. mirksiukas.gif Nematau problemos ax.gif Požiūrio reikalas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 30 lapkričio 2017 - 12:43

Kodėl į mišką nenueisi??? unsure.gif
Man ir šiaip begalinis kaifas miške pavaikščiot. Tiesiog. O iki artimiausio miško tikrai nereikia 100 km važiuot. Iki Bubių 10km, iki Rėkyvos dar mažiau. Galų gale visa vasara, ruduo buvo, grybaujant galima buvo prie to pačio prisirinkt ir ne tik samanų, bet ir kankorežių, šakelių ir t.t. mirksiukas.gifNematau problemos ax.gifPožiūrio reikalas 4u.gif

Ne požiūryje esmė. Man miškas čia pat. Mūsų žemė ribojasi su mišku. Negalima miške samanų rauti. Miško paklote pažeidžiama. Jei kas užciokintų bauda didžiulė būtų. Žalą gamtai pripaišytų. Gamtos apsaugos akimis- baisus reikalas.  Aš tą turėjau omenyje. Ir su grybais tas pats. Jei rastų pas tave krepšyje išrautą, o ne nupjautą grybą, taipogi miško paklotės žalojimas ir seka bauda. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@mylye: 30 lapkričio 2017 - 14:18
QUOTE(k@mylye @ 2017 11 30, 16:16)
Ne požiūryje esmė. Man miškas čia pat. Mūsų žemė ribojasi su mišku. Negalima miške samanų rauti. Miško paklote pažeidžiama. Jei kas užciokintų bauda didžiulė būtų. Žalą gamtai pripaišytų. Gamtos apsaugos akimis- baisus reikalas.  Aš tą turėjau omenyje. Ir su grybais tas pats. Jei rastų pas tave krepšyje išrautą, o ne nupjautą grybą, taipogi miško paklotės žalojimas ir seka bauda. </p>

Nu tai kaip ne požiūryje?? Tada jums į prekybcentrį ir nusipirkt gatavų dekoracijų...................
Atsakyti