Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(poeme @ 2017 12 05, 15:33)
*Pasirodo šiek tiek skiriasi  biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

**Mes nebuvom koncerte  ax.gif Šiltai ir jaukiai sėdėjau vakare prie židinio  ax.gif

*Žėk rimtai biggrin.gif o atrodė tikrai tokia pat biggrin.gif

**Tai kažką sapnuoju unsure.gif nu lik buvai idėjus foto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 12 05, 19:57)
**Tai kažką sapnuoju  unsure.gif  nu lik buvai idėjus foto  unsure.gif

Nea ax.gif Nuotrauka buvo iš Kakės Makės gimtadienio 4u.gif Sekmadienį važiavom į Panevėžį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 06 gruodžio 2017 - 07:50
nu ir labas, žiema smile.gif
ko čia pešatės dėl samanų? dėl samanės gal gal, o dėl samanų? Juk mes suaugusios, protingos, iki plikumo neraunam., eglių nekertam, o jei kokią palūžusią šakelę, įdomesnį gamtos kūrini kas ir paima, juk taip baisiai nekenkiam. O jei ir nutvertų, pirmą k. tik įspėjimas (o gal ne?). tepalų į upelį nepilam, padangų pakelėm nemėtom. suprantu, kad kamyle apie taisyklių laikymąsi kalbėjo. Jos yra, jas reikia žintot, jų laikytis. Bet yra ir protingumo principas. Jo mes ir laikomės.

O atėjau poemes pasveikinti, subrendo mūsų kūrybingoji aštrialiežuvė, patirties daugiau pakaupė, mintis nusiskaidrino, dabar jau tik laimingai ir sveikai liko būti. Sveikinu ir bučkį siunčiu. Kad tau kely kaimynų karvės nesimaišytų, daržai kad klestėtų, vaikai sveiki būtų, o vyras dosnus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 12 08, 23:53)
nu ir labas, žiema smile.gif

ko čia pešatės dėl samanų? dėl samanės gal gal, o dėl samanų? Juk mes suaugusios, protingos, iki plikumo neraunam., eglių nekertam, o jei kokią palūžusią šakelę, įdomesnį gamtos kūrini kas ir paima, juk taip baisiai nekenkiam

O atėjau poemes pasveikinti, subrendo mūsų kūrybingoji aštrialiežuvė, patirties daugiau pakaupė, mintis nusiskaidrino, dabar jau tik laimingai ir sveikai liko būti. Sveikinu ir bučkį siunčiu. Kad tau kely kaimynų karvės nesimaišytų, daržai kad klestėtų, vaikai sveiki būtų, o vyras dosnus.  4u.gif

Nu ir kur tu tą žiemą matai g.gif mastau.gif biggrin.gif kai ji buvo, taip gražu balta ir nešalta buvo, o dabar pliurrrrrzzzzzė feeee.

biggrin.gif sakai dėl jos galėtume pasipešti biggrin.gif nu jei geros kokybės, tai gal vertėtų biggrin.gif o dėl sekančios minties pilnai sutinku, netikiu, kad dabar visi būriais lėks į miškus ir plėš samanas maišais, aš buvau miške ir nelabai mačiau iš kur tų samanų paimti, taip ir likau be nieko ax.gif

Geresnio linkėjimo Poemei ir nebūčiau sugalvojusi 4u.gif todėl linkiu, kad tie žodžiai išsipildytų su kaupu birthday.gif tad dar kartą Poeme su Gimtadieniu 000552.gif cook.gif

Sveikos visai ne žiemišką rytą 4u.gif

Namai dar nepuošti, nykštukų neturėsiu, nes tų samanų taip ir neradau, teks apsieiti.

Kepu duoną, suminkiau tešlą imbieriniams meduoliukams, vėsta šaldytuve, kai keps sausainiai bus labai malonus kalėdiškas kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2017 12 09, 11:57)
Nu ir kur tu tą žiemą matai

Kepu duoną, suminkiau tešlą imbieriniams meduoliukams, vėsta šaldytuve, kai keps sausainiai bus labai malonus kalėdiškas kvapas wub.gif

aš kalendorių turiu. Man rodo, kad gruodis - žiemos mėnuo. ir nuotrauka su sniegu yra smile.gif

kepiau jau šią savaitę imbierinukus, dovanojau darbe kolegėms. pridariau visokių kreivų šleivų, kai kuriuos su raišteliais ant eglės kabinamus. O šefei tokį dar didelį angelą, bet kažkas ranką nulaužė, tai juokėmės, kad ji kaip Leninas mums tik kryptį rodys mirksiukas.gif
Tešlos liko, tai šiandien jau su vaikais sau kepsimės. o namukui iš naujo reiks minkytis, bet čia jau gal kitą savaitgalį.

namus tvarkai po truputį. Kad puošimas prasidėtų, reikia liustras nusivalyti, palovius išsisiurbti, eglei vietos atlaisvinti.
Vaikus gąsdinu, kad Kalėdų senis jiems šiukšlių maišų atneš. Vienam mėlynų, kitam žalių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 09 gruodžio 2017 - 12:49
QUOTE(vija zemaite @ 2017 12 08, 23:53)
Sveikinu ir bučkį siunčiu. Kad tau kely kaimynų karvės nesimaišytų, daržai kad klestėtų, vaikai sveiki būtų, o vyras dosnus.  4u.gif

POEME prisidedu prie šito gražaus sveikinimo wub.gif biggrin.gif ir dar kartelį su gimtadieniu LINKSMUOLE wub.gif
QUOTE(vija zemaite @ 2017 12 09, 12:44)

Vaikus gąsdinu, kad Kalėdų senis jiems šiukšlių maišų atneš. Vienam mėlynų, kitam žalių

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif kokia vaikų reakcija biggrin.gif

Labutis

Noriu sniegoooooooo wub.gif nedaug , šiektiek kad nors pabaltuotų tos pelkės biggrin.gif

Atsakyti
Šiemet nykštukų metai biggrin.gif fb grupės lūžta nuo foto biggrin.gif pastačiau ir aš du wub.gif vieną kieme , kitą nešiu į kaimo centrą biggrin.gif miško nedrąskiau tongue.gif šakos nuo apačios tos kurios nereikalingos , o kepurės raudonos iš atraižų likučių parduotuvės tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 09 gruodžio 2017 - 18:24
Sveikutes,
Kepiau ir as imbierinukus,gavos ,,cementiniai,, kaip MB pareiske biggrin.gif
Siandien su Daivute arenoj muge aplankem,zadejau nieko nepirkt,tik paziuret ax.gif aha blink.gif
pas mane eglute papuosta,bet noriu dar padekoruot namus,fantazijos nulis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutytis: 10 gruodžio 2017 - 20:45
QUOTE(vija zemaite @ 2017 12 09, 01:53)
O atėjau poemes pasveikinti, subrendo mūsų kūrybingoji aštrialiežuvė, patirties daugiau pakaupė, mintis nusiskaidrino, dabar jau tik laimingai ir sveikai liko būti. Sveikinu ir bučkį siunčiu. Kad tau kely kaimynų karvės nesimaišytų, daržai kad klestėtų, vaikai sveiki būtų, o vyras dosnus.  4u.gif

AAAAAAAAaaaaaajjjjjjaaaajjjjjaaaaiiiiii Kaip man patinka tavo linkėjimai vartotojo įkelta nuotrauka Nesuprantu ar tokios iškalbos galima išmokt ar ji vis tik įgimta vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(daivaP @ 2017 12 09, 12:57)
Geresnio linkėjimo Poemei ir nebūčiau sugalvojusi 4u.gif todėl linkiu, kad tie žodžiai išsipildytų su kaupu birthday.gif  tad dar kartą Poeme su Gimtadieniu 000552.gif  cook.gif 

QUOTE(*simsius* @ 2017 12 09, 18:06)
POEME prisidedu prie šito gražaus sveikinimo  wub.gif  biggrin.gif  ir dar kartelį su gimtadieniu LINKSMUOLE  wub.gif

Aaaačiū wub.gif jūs mano pati geriausia komanda vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(daivaP @ 2017 12 09, 12:57)

Kokią duoną kepat??? bigsmile.gif Su raugu???? Jau prašysiu, savo praradau vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2017 12 09, 14:44)

Nu bet į tuos maišus vistiek kažką įvynios vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Rutytis @ 2017 12 10, 22:45)
Kepiau ir as imbierinukus,gavos ,,cementiniai,, kaip MB pareiske  biggrin.gif

Aš pernai pirkau Mantingos imbierinių sausainių tešlos, man ji tokia faina bigsmile.gif Prisikepėm, l. skanūs buvo 4u.gif

Aš susitvarkiau namus, nes svečių laukiau biggrin.gif Tai ir puoštis pradėjau po truputį. Aš visada vadovaujuosi taisykle - "Mažiau, yra daugiau" ax.gif
Atsakyti
Aaafigiet, facebuke Asėja sėklų postas wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kaip gražiai sninga wub.gif tik jaučiu neilgam unsure.gif jau rytoj vėl lietų žada unsure.gif

Poeme jau namai kvepe Kalėdom wub.gif mes gal šiandien puošimės ( tik eglutę esu užsiprašius savaitgaliui ) didžiausias darbas tai tas girlendas lauke sukabinti unsure.gif

Vakar super dieną tūrėjom, aplankėm Jurmalą ir Akvaparką wub.gif tai ir pasikrovėm ir išsikrovėm biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man siemet patinka mano egle wub.gif kaip Poeme sake,maziau yra daugiau biggrin.gif
Daivutes duona skanauju,,,dievisko,,skonio bigsmile.gif wub.gif
Sugedo mano ,,karstu kliju pistoletas,namu puosimas baigtas blink.gif
Atsakyti