Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Sveikutės, jaučiuos po mūsų posėdžių pakiliai smile.gif net sėti norisi. Bet kol kas ne.

apie puponautus ir kt. mažiukus pomidorus: mano vaikai taip vadina smulkiuosius. Turiu įv. geltonų, žalių, raudonų, rausvų smulkiukų. Kai jau artės sėja, parašysiu pavadinimus ir padalinsiu.

Daiva P. nerealūs sausainiukai, pati viena surijau pakiuką (tik keksiukus mini vaikams atidaviau), antrasis laukia eilės. Nepamiršau, kad žadėjau pasikviesti pas save į sodą. Kai tik bus įmanoma ką nors kasinėti, būtinai pakviesiu pasižvalgyti. Juk tau šalia.
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 02 04, 22:18)
Kaip džiaugčiaus, POEME, gavus ir juoduką, ir negirdėtų paprikų, ir tą .. bučinuką. 4u.gif Dar ir Krymo norėčiau.. ax.gif  Tikrai nereik daug, viena kita sėklikė-pats tas, nes ir pačios krabių krabės sukauptos,i vietos šiltnamy iiiilgai skirstomos  ax.gif Su pasiėmimu net nežinau kaip tartis..? man reikia, aš ir derinsiuos su tau patogesniu būdu. Laukiu siūlymų.

Liuks! Susidėsiu juodukà, bučinuká, Krymá ir paprikytę mirksiukas.gif Šià savaite turiu biuliotenį, tai sėdžiu namie ( jau kooooks gėėris wub.gif ). Penktadienį važiuosiu į miestà. Galime susitikti, galiu užvešti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(daivaP @ 2018 02 05, 03:05)
Nežinau kur aš buvau, kai sėklas dalinai biggrin.gif norėčiau tos paprikytės 4u.gif gal mes abi su Rutyčiu pasidalintume smile.gif

Ok 4u.gif Galiu užsukt arba galim mieste susimatyt penktadienį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 07 vasario 2018 - 00:28
Penktadienį nedirbu, tad be problemų prisiderinsiu ir prie susitarimo su kitom mergičkom, nereikės pačiai lakstyt per kelis punktus. Gal kas DŽIOVINA POMIDORUS? dar daug likę Čarli Čaplin sėklų, jie geri, aukšti, bet l.sausi. Siūlau. https://encrypted-tb...5A_VMxOidcTfNTo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 07 vasario 2018 - 10:20
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 02 05, 10:45)
Putpeliukių kiaušiniai ypatingai skanūs, tikras natur produkt. Pirmas gyvenime jų ragavimas tikrai malonus.
O Užgavėnės tai gal su sniegeliu..?

Tikrai skanūs, aš jų neatsivalgau dar smile.gif Jei tik norėsi, žinai kur kreiptis 4u.gif

Tikra žiema atėjo, jau ir Užgavėnės čia pat, reikia saldainių žydukams prisipirkti bigsmile.gif
QUOTE(vija zemaite @ 2018 02 06, 20:01)
apie puponautus ir kt. mažiukus pomidorus: mano vaikai taip vadina smulkiuosius. Turiu įv. geltonų, žalių, raudonų, rausvų smulkiukų. Kai jau artės sėja, parašysiu pavadinimus ir padalinsiu.

Daiva P. nerealūs sausainiukai, pati viena surijau pakiuką (tik keksiukus mini vaikams atidaviau), antrasis laukia eilės.

Nepamiršau, kad žadėjau pasikviesti pas save į sodą. Kai tik bus įmanoma ką nors kasinėti, būtinai pakviesiu pasižvalgyti. Juk tau šalia.

Geras pavadinimas biggrin.gif kažko gal ir norėsiu smile.gif

Smagu, kad tiko bigsmile.gif

Kvietimo neatsisakysiu, kai tik bus galimybės, susimatysim 4u.gif pas Rutytį kiekvieną savaitę einu bigsmile.gif
QUOTE(poeme @ 2018 02 07, 00:29)
Galiu užsukt arba galim mieste susimatyt penktadienį  mirksiukas.gif

Jau pasveikai? Rytoj važiuoju į miestą, gal atidedam dar kitai savaitei, kaip nors susimatysim 4u.gif

Sveikos gražią žiemos dieną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 02 07, 12:08)
Penktadienį nedirbu, tad be problemų prisiderinsiu ir prie susitarimo su kitom mergičkom, nereikės pačiai lakstyt per kelis punktus.                               

Tai susitinkam rytoj? Aš 10-tai atvarau į miestà, iki 11:30 būsiu pas dantistę. Po to galiu privažiuot kur nors 😉
Papildyta:
QUOTE(daivaP @ 2018 02 07, 16:54)
Jau pasveikai? Rytoj važiuoju į miestą, gal atidedam dar kitai savaitei, kaip nors susimatysim 4u.gif
Sveikos gražią žiemos dieną 4u.gif

Beveik 4u.gif Galime ir kità savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur dantistė? 11.30 ten ir pribūčiau, jei ką, luktelčiau.
Atsakyti
Dvaro g 98, Implantologijos klinika 4u.gif
Atsakyti
Aišku, būsiu.
Atsakyti

Kuku,uzsnigot,uzsalot?ziemuze pasispardyt,pacirskint zada,ka gi yra ir pliusiuku ir minusiuku,saltis susaldys ,,ko mums nereikia,,mikrobus visokius,kenkejus,bet tegul neliecia kas turi islikt  :rolleyes:

Apziurejau visas sekliukes,praktiskai nieko nereikia pirkt,bet kai pamatau seklas parduotuvej,neatsilaikau  :blink:

Atsakyti
KU-KŪ, neužsnigom, neužsnūdom. Ir šventėm lithuania.gif lovoj aviečių-lieppžiedžių arbatą sriūbdami , ir blynus valgėm, rogutėms rūdis Rėkyvoj pravalėm, Morę pleškinom ura.gif Svogūnų laiškų pirmas gražus derlius ant palangės žaliuoja, rožinius barščius srėbsim. Kalėdukai vis žydi, rūsy kalijų gumbeliai daigelius rodo, česnakai taipogi barzdeles jau ketina kišt, o mums liepė - 20 C laukt... doh.gif protest.gif Aukso veršis Šiluminiams tinklams. Nu eik tu peklan, ax.gif lotuliukas.gif tokią betvarkę Šulijos parapijoj. Bet darbščiųjų rankų būrelis veikia..klijai, žirklės, popieriai, saldainiai, kaspinai...šimtadieniui grožiai kuriami...nESUŠALKIM...DAR PAILSĖKIM...PAVASARIS APSIGALVOJO nono2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 20 vasario 2018 - 17:49

Apziurejau visas sekliukes,praktiskai nieko nereikia pirkt,bet kai pamatau seklas parduotuvej,neatsilaikau  :blink:

nu kaip užsikoduoti nuo tos priklausomybės  :fool:  nieko lyg ir nebereikia, bet vis tiek norisi apie tas sėklas kaip bitei apie žiedą, apsukti...o kai jau prieini, tai, tuščiom retai nueini, koks pokelis, žiūrėk,  įkrenta į krepšį...... bet dar nebuvau pas babytę kioskiuke... bijau ten ir eiti, gerai, kad po Šiaulius nebesitrinu, o kituose miestuose taškų dar nežinau :)...bet vis tiek reiks kažkada  nuvažiuoti, nes Vija taip prigyrė astrus iš to kioskiuko, labai jau man jų prisireikė ...

turėjau progą po Šiaulius šiandien palakstyti, tai pamačiau, kad jau  ir daigelių atsirado, kaina kaip pernai, Moki- veži nuo ketvirtadienio 30 proc. nuolaida.

Nuo šitų pirkimo šiaip ne tais susilaikiau... :lol:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmak: 20 vasario 2018 - 22:29
Sveikos vartotojo įkelta nuotrauka
O man patinka žiema vartotojo įkelta nuotrauka Aš taip gerai jaučiuos dabar ir šalčių laukiu vartotojo įkelta nuotrauka Man nerealiai faina sėdėt šiltuose namuose, kūrent židinį, žiūrėt pro langą į apsnigtus medžius, į zilutes lesančias sėmkas, kept, virt ir skaniai valgyt vartotojo įkelta nuotrauka Ir šiaip laukiu savaitgalio, turėsim svečių, kepsim kugelį..................... Ah, gera vartotojo įkelta nuotrauka
Nenoriu sėt, labai ramiai prekybcentry praeinu sėklas, buvau stabtelėjus, pažiūrėjau ir ritmo žingsniu nuėjau prie faršo vartotojo įkelta nuotrauka ( Matyt pašaliau galvą)
Kadangi žiemą žiedų mažokai, tai vakarais lipdau iš molio, pavasary smeigsiu į lauką, kol tikri žiedai pradės džiugint ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 21 vasario 2018 - 10:28