Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Aš kaifuoju nuo daivutes duonelės. Dabar įsitaisiau pasiskrudint tostery, sviestuko, česnaaaaaaako, krapiukų ir kaip pyragą vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka
[/quote]
Neerzink, gerai! Čia kažkas bando dietos laikytis! Iki gegužės pabaigos dar į minusą 3 kg reikia numesti!
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2018 01 31, 18:11)
Neerzink, gerai! Čia kažkas bando dietos laikytis! Iki gegužės pabaigos dar į minusą 3 kg reikia numesti!

tai tu bandyk bandyk, aš gi netrukdau vartotojo įkelta nuotrauka
Važiuoju namo, cepelinai laukia.............
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

mergaites, nu ir aš duonytės  nooooriu...gal netyčia penktadienį kas raugo turėtumėt? :huh2: 

Atsakyti
A tai dalijamas sėklikes jau nešt 4u.gif Manau, kuo anksčiau apsidalinsim, tuo daugiau piniginėj liks hihihi.gif ....kitoms pirkti... lotuliukas.gif doh.gif Gal kokių piliulių nuo to durnumo bent šiemet kas išras... lotuliukas.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2018 01 30, 13:31)
Renkames vasario 2 d.Saules miestas,3 aukstas,LE CREAPe 18 val.

thumbup.gif
QUOTE(aurute66 @ 2018 01 31, 10:19)
,nes ligoniu pilni namai

Kas per virusai pas jus, vyk lauk 4u.gif
QUOTE(poeme @ 2018 01 31, 16:06)
Aš kaifuoju nuo daivutes duonelės. Dabar įsitaisiau pasiskrudint tostery, sviestuko, česnaaaaaaako, krapiukų ir kaip pyragą

Kaip malonu, kad malonumą suteikiau wub.gif graži duonelė, o su sviestuku pasaka wub.gif

O cepelinų nemėgstu, tai nepavydžiu biggrin.gif
QUOTE(zygintama @ 2018 01 31, 16:11)

Tai dar visi 4 mėn laukia, kas čia sunkaus, bac ir nėra tų kilų biggrin.gif
QUOTE(vilmak @ 2018 01 31, 17:28)
mergaites, nu ir aš duonytės  nooooriu...gal netyčia penktadienį kas raugo turėtumėt?

Penktadieniui nebus, galiu sekantį kartą, kai kepsiu, atidėti 4u.gif

Dabar Rutyčiui atidėjus esu, stovi šaldytuve, niekaip nenunešu atiduoti ax.gif nebent Rutytis perleistų savo raugą smile.gif
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 01 31, 19:56)
A tai dalijamas sėklikes jau nešt

Jo, jau pats laikas gal būtų apsikeisti smile.gif kiek čia tos žiemos beliko, gi tuoj reiks sėti smile.gif

Labas vakarėlis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2018 01 31, 19:28)
<p>mergaites, nu ir aš duonytės  nooooriu...gal netyčia penktadienį kas raugo turėtumėt? huh.gif </p>

Raugą dalint galima tik kai kepi duoną...................kai užplikai, tik po 2 dienų...........
Papildyta:
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 01 31, 21:56)
A tai dalijamas sėklikes jau nešt  4u.gif Manau, kuo anksčiau apsidalinsim, tuo daugiau piniginėj liks  hihihi.gif ....kitoms pirkti... lotuliukas.gif  doh.gif Gal kokių piliulių nuo to durnumo bent šiemet kas išras... lotuliukas.gif  help.gif

O ką neštis? Kokių norit? 4u.gif
Gal kas turit pankolių sėklų?????
Papildyta:
QUOTE(zygintama @ 2018 01 31, 18:11)
Iki gegužės pabaigos dar į minusą 3 kg reikia numesti!

Tu žiūrėk nepriaug per 4 mėnesius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 01 vasario 2018 - 08:36
QUOTE(poeme @ 2018 02 01, 09:35)

Tu žiūrėk nepriaug per 4 mėnesius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Saugu! Jei apie tai pagalvojai ;-) taip nepriaugsiu :-)
O kitu atveju, manes laukia bausmė ;-(
Organizmas iš proto išsikraustė, maistas įtemptas su vadelėmis, o neatiduoda kg, treneris "paguodė", kad intensyviai sportuojant, svoris nekris, o kils :-)

O sėklyčių galėsiu atsinešti (pomidorų, paprikų, brokolių).

Atsakyti
[quote=poeme,2018 02 01, 09:35]
Raugą dalint galima tik kai kepi duoną...................kai užplikai, tik po 2 dienų...........
Papildyta:

O ką neštis? Kokių norit? 4u.gif
Gal kas turit pankolių sėklų?????
[b]Papildyta:[/b
Pankolių atsinešu ORION H, ko gero jų daug nereik auginant, o pakiuke apie 30 seklų. Kalėdų proga tokią dosnią senai matytą ponią sutikau, tai ji daug ko man uždovanojo, nelabai gilinaus, bet maloniai ėmiau viską wub.gif tongue.gif Žinau, kad tikrai nenusiskriaus, o dalintis ...labai katalikiška hihihi.gif clap.gif Seklikes naujos, agurkai, kopūstai, salotos...nu man, taip sakant, tikrai tiek nereik, atsinešiu. Pomidorų irgi siųstinių ir pirktinių.
Atsakyti
QUOTE(zygintama @ 2018 02 01, 11:04)
Saugu! Jei apie tai pagalvojai ;-) taip nepriaugsiu :-)
O kitu atveju, manes laukia bausmė ;-(
Organizmas iš proto išsikraustė, maistas įtemptas su vadelėmis, o neatiduoda kg, treneris "paguodė", kad intensyviai sportuojant, svoris nekris, o kils :-)

O sėklyčių galėsiu atsinešti (pomidorų, paprikų, brokolių).

Ne, ne apie tai nestuke.gif Bet ir be to priaugt galima pleasantry.gif Kai atpalaiduosi smegenis ( užmirši) - numesi ;)
Papildyta:
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 02 01, 12:52)
Pankolių atsinešu ORION H, ko gero jų daug nereik auginant, o pakiuke apie 30 seklų.

Aš labai noriu wub.gif
Kad tik nesusirgčiau. Tfu tfu tfu. Žiauriai blogai jaučiuos šiandien. Ar tik nenešiu savo kumpių namo angel_sadangel.gif
Atsakyti
Sveikos,vis dar pavydziu baltu pavydu kad negaliu ateit i susitikima,per savo darba galiu niekada neprisiderint prie normaliu zmoniu blink.gif
Rauga galiu perleist Vilmai rolleyes.gif mirksiukas.gif mes su Daivute gal dazniau susitinkam,tai gausiu is sekancio kepimo smile.gif
Poemei perduosiu seklikes Black krim pomiku,Aurutei-puodukus smile.gif
***** esu uzsisakiu pomiku seklu is Kinijos,bet ziuriu ziuriu,gal neprasidet?uzaugs mutantai biggrin.gif ***** *****
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutytis: 01 vasario 2018 - 19:11

Rutytis,  ačiū už perleidžiamą raugą  :4u: 

Daivute, bet aš norėsiu ne tik raugo, ale ir recepto  :rolleyes:  niekad aš duonelės dar nekepiau...

Atsakyti
Hali hallo, pribūsiu ir aš greičiausiai. Dalintis galiu pomikais ir gal čiliais? gal ir paprikom. ar yra kokių pageidavimų/ ale ka tingiu knistis po pakiukus...

pernykštis pastebėjimas: auginau oranžinius triufelius iš poemes ir aladino lempą iš kažkur, man tai buvo viens prie vieno. Ir augalas, ir vaisiai
Atsakyti