Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

O gal paplanuojam susitikimą kovo mėnesį? ax.gif Kol neprasidėjo didieji kasimai, sėjimai ir pan. Prasiverčiam pomidorų sėklas ir susitinkam pasimainyti? ax.gif
Atsakyti

O jei neturi ką mainyt???  :cry2:  :cry2:  :cry2:  :cry2:​  priimtumėt??

Atsakyti
Sveikatytes sirgaliukams doctor.gif angel.gif tegul saltukas susaldo visas jusu ligeles 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Susitikimo noriu,pablusiu jei vel man dirbt reikes biggrin.gif seja ne uz kalnu,is paskutiniuju valdausi nepasejus pomidoru unsure.gif Laaabai megst tas vadinamas fonines gelytes ir labai megstu daryti visokius derinius vazonikuose
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2018 03 01, 18:17)

Susitikimo noriu,pablusiu jei vel man dirbt reikes  biggrin.gif  seja ne uz kalnu,is paskutiniuju valdausi nepasejus pomidoru  unsure.gif

tai klok grafiką smile.gif
valdykis, bus vėlyvas pavasaris, kur kiši daigus?
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2018 02 26, 08:33)
Jaučiu gali  4u.gif Labai lauksiu  wub.gif

Priimk užuojautą dėl senelio  console.gif

Kitą savaitę tūrėčiau užsukti mirksiukas.gif

Ačiuks 4u.gif

QUOTE(daivaP @ 2018 02 26, 23:26)
simsius, užuojauta dėl senelio verysad.gif

Ačiuks 4u.gif

Pernai tūrėjau tą karpažolę man įspūdžio nepaliko rolleyes.gif ką šiemet sodinsiu dar negalvoju , bet reik kažkaip susimažint tų vazonų unsure.gif atliks ir pinigų ir laiko rolleyes.gif

Su pavasariu daržininkės - gėlininkės wub.gif 4u.gif

Edinka sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Žyginta su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(poeme @ 2018 02 26, 08:33)
Jaučiu gali  4u.gif Labai lauksiu  wub.gif

Priimk užuojautą dėl senelio  console.gif

Kitą savaitę tūrėčiau užsukti mirksiukas.gif

Ačiuks 4u.gif

QUOTE(daivaP @ 2018 02 26, 23:26)
simsius, užuojauta dėl senelio verysad.gif

Ačiuks 4u.gif

Pernai tūrėjau tą karpažolę man įspūdžio nepaliko rolleyes.gif ką šiemet sodinsiu dar negalvoju , bet reik kažkaip susimažint tų vazonų unsure.gif atliks ir pinigų ir laiko rolleyes.gif

Su pavasariu daržininkės - gėlininkės wub.gif 4u.gif

Edinka sveik 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Žyginta su praėjusiu gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2018 03 01, 18:57)
<p>O jei neturi ką mainyt???  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif​  priimtumėt??</p>

Čia gi "Šiaip priežastis" susitikimui biggrin.gif Kodas tsakant lotuliukas.gif 100 metų nematyta, tik pabandyk neateit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2018 03 01, 23:59)
Kitą savaitę tūrėčiau užsukti  mirksiukas.gif 

Lauksiu wub.gif
Atsakyti

:love:​ 

Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2018 03 01, 17:57)
<p>O jei neturi ką mainyt???  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif​  priimtumėt??</p>

Iš tavęs tiek gėrio gavom...nespėjom dar pamiršt mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms miegalėms, arba jau prabudusioms pavasario saulutei pažvelgus :-) lady.gif
Ačiū už gimtadienio pasveikinimus :-) Manęs nebuvo namie... gimtadieis nerado manęs...vadinasi nepasenau dar vienais metais, nes labai jau skausminga persiversti į kitą dešimtį... :-(
Dabar apie savo ūkelį: patikrinau užgrūstus begonijų lovelius, ogi durnės, joms nesimiega, jau išleidusios po 2-3 cm daigelius, kai kurie gumbai sunyko. Kalijų dėžes bijau net tikrinti...kur reiks sunešti? Pradėjau tvarkyti garaže pelargonijas. Jos kaip užgrūdinti kareiviai. Žiemą išgyveno, viena kita pasuso. Pradėjau genėjimą, nešu į kambarį, užgriozdinsiu palanges, kol pomidorams eilė ateis.
Geliu mergaitei išlaikytis rožiažiedės labai jau nori būti persodintos ir gyvento savo vazonuose, Kam dar rožiažiedžių? Dar prigenėjau margais gyslotais lapais rožiažiedžių.
Simsiui žadėjau tos dideliais raudonais žiedais pelargonijos nugenėtų šakelių, BUS, tik dar nežinau kuri. Vieną lyg ir įtariu, nes dabar žydi raudonu nedideliu žiedeliu, bet ar ji yra ta, dar nesu garantuota.
Darsės dovanotosios kilmingosios gražuolės pelargonijos per žiemą stipriai paaugo.
Fuksijų šakelės stipriai apdžiuvo, dvi nerodo gyvybės. Laukiu, taip norisi išnešti į šiltnamį. kai saulutė pašildo, net 12 šilumos rodė šiltnamyje. Sniego prinešiau, noriu špinatus su ridikiukais pasėti. Ale dar naktys labai šaltos. Nu dar savaitę palaukti reikia. Fuksės keliaus į šiltnamy suptis, kaip beždžionėlės ant pakabinamų vazonikų.
Paprikų sėkliukės trijų rūšių tupi dėžutėje ant vatos diskelių. Kažkodėl nerodo gyvybės... nu laukiam.
Pomidorų sėkliukes pradedu kedenti... kaip kurmis, skaičiuoju, kiek kokių reikia, kokių norisi...'
Žinoma, kaip ir visos žiemos nusineša ir gėliukų... neišyveno dvi turkiškos kinrožės, trys antūriai, tragiškos būklės meileniai, kaip kurios ledinukės begonijos, kai kurios apgenėtos paliktos išleisti šakneles, viena turkiška dvimetė karališka pelargonija. Slapta džiaugiuosi išgyvenusiomis karališkomis didžiažiedėmis pelargonijomis...
Vijukai, o kaip pas tave išgyveno didžiažiedės mano pelargonijos bordinės dukrytės?
kas norės apgenėtų pelargonijų šakelių? neišmesčiau
kakas kažką rašė dėl susitikimo. labai noriu, aš UŽ susitikimą.
leb.gif heart.gif
Atsakyti
Sveikutes,saulyte sviecia bando vyt lauk saltuka, rolleyes.gif
Gal kas turi atliekama siltnami ,tai nemeskit lauk,as paimsiu biggrin.gif yahoo.gif lotuliukas.gif nes tiek pomidoru seklu turiu,kad oi oi ir dar noriu karsta.gif sad.gif bash.gif
susitikimo noriu,galiu visus penktadienius isskyrus ateinanti kovo 9 smile.gif
pelargonijos,fukses neisgyveno,netinka salygos pas mane,daugiau net nebandysiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutytis @ 2018 03 05, 13:46)
Sveikutes,saulyte sviecia bando vyt lauk saltuka,  rolleyes.gif
Gal kas turi atliekama siltnami ,tai nemeskit lauk,as paimsiu  biggrin.gif  yahoo.gif  lotuliukas.gif  nes tiek pomidoru seklu turiu,kad oi oi ir dar noriu  karsta.gif  sad.gif  bash.gif
susitikimo noriu,galiu visus penktadienius isskyrus ateinanti kovo 9  smile.gif
pelargonijos,fukses neisgyveno,netinka salygos pas mane,daugiau net nebandysiu  blink.gif

Rutyti, pelargonijos pas mane puikiai jaučiasi, parūpinsiu :-) Pirkti nereikės :-)
o pomidorų sėklų irgi galiu pasidalinti :-)
Atsakyti