QUOTE(vikosiuks @ 2018 03 11, 08:07)
na pas mane jau rasiau jokiu medziu nera ir aplink tik pievos (nezinau kaip reiks kovot su tom smilgom iki bambos, kurios aplink mano lopineli augs

)
nuolat buti ten neiseis, tik atvazinesim palaistyti ir zinoma atvaziuosim praleisti savaitgalius.
KLAUSIMAS: vakar nusipirkau daigyklas, eisiu sodinti, tik del zemes nesu garantuota ar visiems butinai pirkti skirtinga, ar galiu viena maisa dideli nusipirkus (daigams) viska susodinti ir darzoves ir geles?
nusipirkau tik daugiameciu geliu (bent taip manau, nes ne ant visu rase), del ju reiklumo nieko nezinau, bet tikiuosi, kad nebus labai lepus - margeni, eziuole, lubina, levanda, vedryna, rudbekija, fabiola, flioksa, bijuna, lelija astilbe ir kazkokia knifolija, net nezinau kaip verciasi- net neuzklijuota lietuvisko pavadinimo....
is jusu saraso - dar vilkdagiu noreciau, bet nemaciau ju parduotuvej, arba gal jie panasus i kokius vienmecius irisus buvo ir as ju nebeziurejau, nenorejau vienmeciu geliu pirkti..
KLAUSIMAS: kiek teko skaityti, kad geriausia geles dauginti ir auginti is kero, gumbu svogunu... o kaip daryti, jei nusipirkau seklytes? tai gausis, kad labai ilgai kol uzaugs ir gali pirmus metus nezydeti?
turiu is pernai metu svarainiu seklu pasirinkus- ar reikia jas kazkaip ismirkyti kazkame, kad geriau augtu..
dar tuju noreciau kur nors nebrangiai koloniniu rasti- aplink savo sklypuka apsisodinti... bet cia gal truputi veliau- kai tvora apsitversim....
o ka gero patartumete su medeliais? - juk darausi soda- o jis be medziu neimanomas, labai megstu dalyti visokius kompotus... gal kazkokias skanias ir gausias vaisiu veisles patartumete.. gal kazkas ir egzotisko kazka auginate?
paskui reikes patarimo del dekoratyviniu medeliu ir visokiu sliauziojanciu augalu...
Sveika prisijungusi i musu būrį

Džiaugiames, kad musu būrys didėja

Aš noriu pasakyti STOP

Nepulk visko ir is karto,nėra taip paprasta.Daigeli užsiauginti didelis darbas,bent jau man.Aišku bandyk sėti,auginti,bet viskas idealiai tikrai nepavyks,bus ir nusivylimu ir vėl nauju bandymu.Bet čia pas mus viską išmoksi,tokių profių turim,kad patikėk.Visos draugiškai patars,padės,paskatins,o jei nepavyks,padės ir daigais daigeliais ir gumbeliais.Daugiametėmis gėlėmis yra merginu kurios tikrai pasidalis,atgnybs nuo savęs po gabalą ir ne už pinigus,o už gražią šypseną.Apie medžių sodinimą turim nuostabiąją Ireną,ji tai profė numeris 1 tame reikale.
Viskas bus gerai,tik drąsiai klausk,pasakok kas pavyko,pasidžiaugsim kartu,o jei nepavyks,konsultaciją tikrai gausi,gal ne tą pačią minutę,luktelk kol prisijungs žinanti ir galinti parašyti.O gal ir sodelis tavo kur netoli musų forumietės,nes mes išsibarsčiusios visur,mieste,rajone,Bubių,Raizgių ,Rekyvos sodai,Kuršėnai,Kužiai,Šakyna,Šilėnai ,net vidurį miško
KOVO 16d.NUO 17 val.ir vėliau mūsų kraštietės renkasi SAULĖS MIESTE 3 aukšte LA CREPE kavinėje.Nepatingėk,nebijok ir drąsiai sudalyvauk.Susipažinsim prie kavos puodelio,gausi ir patarimų ir gal kokią sėkliukę,mes mėgstam pasidalinti viskuo ką turim.