Laba vilkiuks
Ojojoj kad užsibrėžus, net pamiršau į kiek klausimų reikia atsakyt
Aš žinokit mergos nieko niekur niekada nemirkau, smėliais nebarstau .............. aš sėju, viską, tiesiai į substratą, ir paprikas ir pomidorus, nei šaldau, nei šildau

Įsitaisiau sėti į ledų dėžutes, tada nereikia jokiais maišeliai apvyniot ir pan. Dangteliais uždengiu, ant šildomų grindų pastatau ir laukiu ( bute ant radijatoriaus). Tada gerai laikosi drėgmė viduj, o ko daugiau reikia, tik drėgmės ir šilumos. Atdidengiu pravėdint ir pažiūrėt ar išdygo, kad neišstystų
Nu jau daugiamečių gėlių tai tikrai sėklom nesodink

Eitusau, lauksi 100 metų kol pražys, nu nebent turi kantrybės, man tai reikia iš kart, vat pasodinau ir jau tur žydėt

. Net šaknelėm perkant vilkdalkius, kanas ir pan. gali tekti porą metų laukt............. O vat atkirtus nuo didelio kero, jau gali žydėti ir pirmais metais

Vilkdalgiu, viendienių turiu dafiga ir aš

Kad pavasary būtų smagiau, rudenį prekybcentriuose būna išpardavimai svogūninių gėlių: tulpės, narcizai, hiacintai........... žydrių, snieguolių gal galėsim užfundyt

Tai rudenį pasodinsi, pavasary džiaugsies ir pasiskint galėsi pasimerkimui
Svarainius, serbentus, avietes, obelis, kriaušes ir pan perkam pas BaTika, arba sodo mugėse, jos gi būna pavasarį/rudenį.
Dėl pomidorų. Tik jau nesėk viso pakelio. Pala, pamiršau šiltnamis jau yra? Pasiskaičiuok kiek daigų reikės, užsimesk 10 viršaus, jeigu ką, būna dienų lyg tyčia, numiršta, nulūžta persodinant ir t.t. Aš pvz auginu kokį 20 rūšių................ Man reikia ir raudono ir žalio ir oranžinio, geltono........... ir didelio ir mažo ir ........... Žodžiu atsirinksi savo skoniui, pagal patirtį, niekaip kitaip
Papildyta:Aš dar pomidorų nesėjau. Sėsiu kovo 18-19 d. Šiandien sėsiu porus. O visą kitą - laiksiu balandžio. Pas mane dar sniego iki kelių.