Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(aurute66 @ 2017 01 24, 15:03)
Oi laikykis,mergyt.Begalo sunku iškęsti skausmą,aš tave suprantu,ir ne aš viena.Laikas viską užgydo,tokiu atveju norėtūsi, kad jis greičiau bėgtų.Neliūdėk.

Aciu merginos. Jus saunios. O sirdgela po truputi praeis. Zinau. Laikas uzgydys sirdi. O dabar viskas primena drauga...
Atsakyti
Geliu mergaite, labai smagu čia matyti smile.gif

zyginta, neverk, jis medžioja amžinuose medžioklės plotuose...
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 01 23, 15:19)
labutis, pagaliau prasibroviau  pas jus - registracija labai nukamavo,nes vardas vis netiko ir netiko,teko pasilikt Aurutes padovanotą,  ir dar kazkokius skaicius prikabino...?

Labai malonu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zygintama @ 2017 01 23, 18:11)
O man siandien labai liudna diena. Bliaunu visa diena...atsisvekinu su savo draugu, kuris 18 metu buvo kartu... visuose gyvenimo pakilimuose ir nuoskaudose jis buvo salia... jos svelnus kailiukas ir murkimas mabe ramino ir dziugino...zinau, jis ne zmogus, bet vistiek labai skauda sirdi. Mano sirdgela supras tie, kurie atsisveikino su ilgameciais draugais cry.gif

Labai liūdna, laikykis mažute 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės Maximoj sėkloms -30% 4u.gif
Atsakyti
Kaip visada, pas mus ir gera naujiena, ir ašaros byra...
mergaitegeliu92 - sveika sveika, smagu bus patirtimi dalintis, tikrai reiks patarimų nes kai kurioms dar entuziazmo pakanka, tik plotai riboja žiauriai.

zygintama - kaip tau skaudu. Gėlė nuleipsta - gailimės, o čia toks ilgametis draugelis. Liūdna. Bet juk liko dar globotinis?

poeme - ačiū už info. Reiks pasižiūrėti Profesionalios linijos asortimentą.

Sode išsilupom iš žemės savaitgalį hiacintų ir tulpių vazoniukus , jau dygsta, laikau balkone, kad nuo per didelės šilumos neištįstų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 25 sausio 2017 - 17:21
Labas rytas
Rosalie wub.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 01 26, 10:23)
Labas rytas
Rosalie  wub.gif

SUPER wub.gif

Papildyta:
EDINKA,reikia čili džemo recepto.Nu žiauriai patiko wub.gif Laizau kaip vaistus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2017 01 26, 10:23)

Rosalie  wub.gif

😍kokia spalva😍
Atsakyti
Žiedai žiedai wub.gif wub.gif wub.gif greičiau tas pavasaris rolleyes.gif

Žygintama sunku liūdna .... laikykis 4u.gif pasimirš po kažkiek laiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 01 26, 13:43)
EDINKA,reikia čili džemo recepto.Nu žiauriai patiko wub.gif Laizau kaip vaistus 4u.gif

Aš dariau pagal šitą, tik anyžiaus neturėjau, o intike yra ir kitokių
Produktai: 1300gr raudonų didelių saldžiųjų pipirų(paprikų), 18 vnt. aitriųjų raudonų pipiriukų, 13 prinokusių kietų vidutinio dydžio obuolių, 1300 gr cukraus, 50 ml balto vyno acto, 1 žvaigždinio anyžiaus "žvaigždutė", maždaug 8 kalendros"žirneliai", 3-4 kvapieji pipirai
Gaminam:
Pirma diena. Obuolius nuplauti, nulupti, išsėklinti ir gana smulkiai supjaustyti. Saldžiuosius pipirus išsėklinti ir taip pat supjaustyti. Supjaustyti aitriąją papriką (sėklikes išimti ar ne - skonio ir pomėgio stiprumui reikalas). Viską sudėti į patogų puodą ir užpilti cukrumi. Paliekam iki kitos dienos pietų.
Antra diena. Atsirado skysčio. Puodą statom ant viryklės, užverdam ant lėtos ugnies ir verdam maždaug 40 min. Išjungiam. Smulkintuvu susmulkinam į vienalytę masę. Vėl statom ant viryklės. Sudedam žvaigždinį anyžių, kvapiuosius pipirus ir kalendrą. Viską paverdam 15 min. Įpilam vyno actą ir dar paverdam apie 5 min. Išimam žvaigždutę lauk ir paliekam iki kitos dienos.
Trečia diena. Uogienę užvirt ir išpilstyt į sterilius stiklainius. Viskas!

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...e.d?id=68587756

Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2017 01 26, 23:19)

Rimtai tiek daug paprikos?????? Aš jos iš vis nejutau valgydama blink.gif Ir nebuvo man tokia nerealiai aštri. Labai skani, subtiliai aštri............... labai skani wub.gif Aš išsisaugosiu receptą irgi ax.gif
O dabar apie paprikas. FB pamačiau, kad iki sekmadienio su kodu - PAPRIKA 25% nuolaida paprikų sėkloms žalios stotelės internetinėj parduotuvėj.
Ir dar.............
Ar žinot ką daro paprika įmesta į koka kolą? PAPRIKOLINA lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2017 01 26, 21:19)
Produktai: 1300gr raudonų didelių saldžiųjų pipirų(paprikų), 18 vnt. aitriųjų raudonų pipiriukų, 13 prinokusių kietų vidutinio dydžio obuolių, 1300 gr cukraus, 50 ml balto vyno acto, 1 žvaigždinio anyžiaus "žvaigždutė", maždaug 8 kalendros"žirneliai", 3-4 kvapieji pipirai
Gaminam:
Pirma diena. Obuolius nuplauti, nulupti, išsėklinti ir gana smulkiai supjaustyti. Saldžiuosius pipirus išsėklinti ir taip pat supjaustyti. Supjaustyti aitriąją papriką (sėklikes išimti ar ne - skonio ir pomėgio stiprumui reikalas). Viską sudėti į patogų puodą ir užpilti cukrumi. Paliekam iki kitos dienos pietų.
Antra diena. Atsirado skysčio. Puodą statom ant viryklės, užverdam ant lėtos ugnies ir verdam maždaug 40 min. Išjungiam. Smulkintuvu susmulkinam į vienalytę masę. Vėl statom ant viryklės. Sudedam žvaigždinį anyžių, kvapiuosius pipirus ir kalendrą. Viską paverdam 15 min. Įpilam vyno actą ir dar paverdam apie 5 min. Išimam žvaigždutę lauk ir paliekam iki kitos dienos.
Trečia diena. Uogienę užvirt ir išpilstyt į sterilius stiklainius. Viskas!

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...e.d?id=68587756

Labai ačiūūūūūūūūūūūūūūūūūūūūū.Dar vienas receptas į skrynelę ir lauks rudens 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(poeme @ 2017 01 27, 09:18)
Rimtai tiek daug paprikos?????? Aš jos iš vis nejutau valgydama  blink.gif Ir nebuvo man tokia nerealiai aštri. Labai skani, subtiliai aštri............... labai skani  wub.gif Aš išsisaugosiu receptą irgi  ax.gif
O dabar apie paprikas. FB pamačiau, kad iki sekmadienio su kodu - PAPRIKA 25% nuolaida paprikų sėkloms žalios stotelės internetinėj parduotuvėj.
Ir dar.............
Ar žinot ką daro paprika įmesta į koka kolą? PAPRIKOLINA  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš irgi nejutau nei tiek daug paprikos nei čili.Žiauriai skanu wub.gif

O tu bandei su cola ax.gif reiks pabandyti kada,geriau turbūt lauke,įsivaizduoju. biggrin.gif
Atsakyti