Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(zygintama @ 2017 01 07, 09:58)
*Ka mazinsi- skelbk! Isidalinsim!

**As siemet atsilaikiau nuo meileniu nauju isigijimo.
Kai ka ir as mazinsiu. Turi ideju nauju. Noriu isbandyti :-)

*mažinsiu vazonų skaičių mirksiukas.gif tai mažiau reikės pirkti vasarinių gėlių ;)

** parodyk savo meilenius wub.gif

Apžiūrėjau gėles sklepe , miega atrodo gerai , truputį palaisčiau ir palikau miegoti rolleyes.gif

Sukišau meilenius į vazonus , tiems jau gana miegoti , tegu keliasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2017 01 06, 17:10)
Internete cekavinaus verysad.gif

Sveikos 4u.gif
Reikės nuvažiuoti į pačią stotelę pažiūrėt. Nes peržiūrėjau savo sėklas savaitgaly, nu labai daug ko trūkstu blink.gif Pomidorų koks 40 rūšių, bet morkų, burokėlių nebeturiu blink.gif Kas pavogė? blink.gif
Užsisakiau iš mydobro truputį, man atrodo kad ir ten kainos didesnės nei pernai huh.gif O kadangi už siuntimą reikėjo mokėt 1,80, tai dar pomidorų kem pirmą rūšį pasiėmiau bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 09 sausio 2017 - 09:16
Sveikutės.
Iki sėklų dar nedasibroviau,bet manau kad daug ko reikės.
POEME nepražiopsokim šparagų,noras pabandyti auginti dar nepraėjo ax.gif Su pomidorais nežinau kas bus,ar tik neteks visų medžiotis pas jus ir turguj,nes pradėjom ardyti kambarį,ruošiame remontams,tai langų neturėsiu,nors man juos ir taip sudėtinga užaugint,dabar dar ir be langų,problema didesnė.

Siūlau susitikimui datą,nes pačios tai tikrai nepajudinsit dubcių biggrin.gif
Kviečiamos visos kraštietės dar nedalyvavusios ir jau seniai prisijungusios prie mūsų susitikimų.Vieta kaip ir aiški biggrin.gif ,renkamės laiką.

SAUSIO 28 d.(šeštadienis) 15 val. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 01 09, 10:23)
Sveikutės.
Iki sėklų dar nedasibroviau,bet manau kad daug ko reikės.
POEME nepražiopsokim šparagų,noras pabandyti auginti dar nepraėjo ax.gif Su pomidorais nežinau kas bus,ar tik neteks visų medžiotis pas jus ir turguj,nes pradėjom ardyti kambarį,ruošiame remontams,tai langų neturėsiu,nors man juos ir taip sudėtinga užaugint,dabar dar ir be langų,problema didesnė.

Siūlau susitikimui datą,nes pačios tai tikrai nepajudinsit dubcių biggrin.gif
Kviečiamos visos kraštietės dar nedalyvavusios ir jau  seniai prisijungusios prie mūsų susitikimų.Vieta kaip ir aiški biggrin.gif ,renkamės laiką.

SAUSIO 21 d.(šeštadienis) 15 val. 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

SAUSIO 21 D.15 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurute66: 09 sausio 2017 - 11:20
Labas, o man, o aš, o mes lempą su taimeriu nusipirkom ax.gif Dabar nežinau, kuriąs čia gėles pirmiau švitint.

sėklų netikrinau, nelabai ko ir reikės, gal tik žirnių geresnių ir agurkų. Ir pomidorų hibridinių. Veislinių turiu n+k. Ir su jumis galiu pasidalinti. ir čilių be galo

Sausio 21 man tinka, aurute66 Tai perteklius tau klius pirmu numeriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 01 09, 14:21)
Labas, o man, o aš, o mes lempą su taimeriu nusipirkom  ax.gif Dabar nežinau, kuriąs čia gėles pirmiau švitint.

sėklų netikrinau, nelabai ko ir reikės, gal tik žirnių geresnių ir agurkų. Ir pomidorų hibridinių. Veislinių turiu n+k. Ir su jumis galiu pasidalinti. ir čilių be galo

Sausio 21 man tinka, aurute66 Tai perteklius tau klius pirmu numeriu smile.gif

Oi kaip faina, daugėja mūsų galinčių dalyvauti:4u: Stoju vijukai į eilę pomidoram ax.gif
Atsakyti
Valio, pagaliau pasikavinsim smile.gif
Ir aš stoju į eilę, nes neturiu pietinių palangių verysad.gif namas didžiausias, o nėra kur augintis daigus verysad.gif
Atsakyti
O jei granulinis pečius ar galima pilti pelenus į daržą ar ne??? ax.gif

Vijuk, ir aš pomidorų daigų norėčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2017 01 09, 21:13)
O jei granulinis pečius ar galima pilti pelenus į daržą ar ne???  ax.gif

Vijuk, ir aš pomidorų daigų norėčiau  4u.gif

Pilk drasiai. As net persodindama geles didesnius angliu gabaliukus surenku ir imaisau. Ypac gerai meileniams. O i bendra darzo zeme maisau dar smeliuko ir pelenu ir durpiu substrato ir kavos tirsciu. I dugna dedu drenazi ir dziovintu smulkintu bananu zieviu ir sutrintu kiausiniu lukstu
Atsakyti
Nu, mergikės, sniego turim, ar kasat į šiltnamį? Pas mus durys prišalusios smile.gif

cha cha, aš tiek daigų nepriauginsiu, kiek norinčių jau yra. Bet pažadu, visus atiduosiu jums, nė vieno į šalį smile.gif

Ponios mielosios, kai rinksimės į posėdį, kas turit pomidorų smulkių raudonų aukštų cherry tipo, atsineškit sėklų. norėčiau to išgirto sweet million, ar kokio kito poros sėklų. Dar gal kas skarius turit, juk dar lietuviško nesu auginusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 01 14, 14:36)
Ponios mielosios, kai rinksimės į posėdį, kas turit pomidorų smulkių raudonų aukštų cherry tipo, atsineškit sėklų. norėčiau to išgirto sweet million, ar kokio kito poros sėklų. Dar gal kas skarius turit, juk dar lietuviško nesu auginusi mirksiukas.gif

Aš lyg turiu million hmm.gif tik nepamenu ar sweet biggrin.gif Dar turiu Chohmato baby, Borghese, laukiu Medovyje palciki (oranziniai) ir dar kazkokie, nebepamenu...................
Labas visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Di72 @ 2017 01 09, 23:13)
O jei granulinis pečius ar galima pilti pelenus į daržą ar ne???  ax.gif

Žinoma, granulės gi iš medžio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2017 01 14, 14:36)
Nu, mergikės, sniego turim, ar kasat į šiltnamį? Pas mus durys prišalusios smile.gif

Prikasė vyras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 01 14, 12:36)

Dar nekasiau bet reik ... mirksiukas.gif duris mb atkirto , rūpėjo pažiūrėti kaip vazonai su tulpytėm laikos wub.gif o ten visos jau nosiukus kiša wub.gif tai parsinešiau namo kur šilta biggrin.gif
Atsakyti