Tulpes raudonos,senovines jau tuoj tuoj prasiskleis.Migdolas irgi jau sukroves ziedelius,tuoj parodys savo rozine spalva.Yra atzalele,gal kas noretumet.
Susitikime nesudalyvausiu,labai gaila,dirbu,bet pasisedekit smagiai ir daug nepletkykit

pas mane irgi beveik nieko nepadaryta- darže labai šlapia, tai tik kampuką prakapsčiau, žirnius sukišau, ir viskas...dar dešinė alkūnė įsigėlė , nelabai ką daryti galiu...nu bet kažkada juk padarysiu...o jei nepadarysiu, tai, kaip viena sanitarytė sakydavo, neverks ant kapo tas nenuvalytas langs ar vėliau apsodintas daržas...
eilinį kartą vargiai peržiemojo braškės...sodinu rudenį, jau lyg prigijo, lyg gerai, pavasarį- iš 3 sodintų, 1 vos gyva...
mugėje nebuvau, kaip Simsiukas, valią ugdžiau....nes, kaip vyras sako, juk iš to nieko nereikėjimo, kai nuvažiuosi, tai grįžus, per 3 kartus iš mašinos kraustyti reiks...
Aurute, migdoliuko norėčiau, bet kaip man jį pasiimti? ir tų senovinių raudonų tulpių norėčiau, jei kada iškasinėsi... atsibodo tos maximinės 1-2 sezonams...neiškasu aš jų kasmet, ir neiškasiu, o tada , žiū, ir išnykusios...o tos raudonos tai bessmertnos...
susitikimo norėčiau...smagūs tie pasibuvimai...