Jezs ką jau reikia būt pasisodinus? pasisėjus? Kažkaip atitrūkau...........
Apie tai, ką reikia būt pasisodinus,...paskutiniu metu darbų grafikai nieko verti. Gamta tvarkosi savo nuožiūra, pikta ji ant žmogaus, baigiančio visai ją į kampą savo gobšumu, neatsakingumu suvaryt. Kiekvienais metais vis kitas oras, kitos darbų datos, nieko praktiškai nesuplanuosi, tarsi koks kerštas mums.. Ir tu, Poeme, niekuo neatsilieki, nes darbuojamės visos, kada laisvos, kada patogu, kada galvelė kokią mintį pakiša..
Va ir šalnos pradėjo ant kulnų lipt, kas padygs-tą nuvirins..et vargelis.. Bruklino mugėj pirkau iš norų sąrašo Faseno katžolę ir pilnavidurį snaputį-iš turbo daugiamečių būrio.Tai ir daboju balkone, bijau pasodinus nušaldyti. Dar ėmiau šalaviją Caradonna-nu jau labai graži jo spalva, žiedynai ir puikiai (sako) žiemoja. Pažindinsimės su naujokais. Laukiam ramaus vėjo dar tik pirmą kartą medžius purkšti.

Labukas. ir aš pasipasakosiu, kur ką nuveikiau. Pomidorus vakar palaisčiau Poemės pernykščiu sliekų gėriu. persodinau pelargonijas ir fuksijas, liko begonijos, laukia. Daug išdalinau pelargonijų, ot boba, proto neturi tiek užsiveisti...apdalinau drauges. ir tai liko. Poemei atskyriau iš saviškių puikuolių pionierkų, kurios žydi visą vasarą ir karališkoji princesė laukia pasimatymo su tavim. Fuksijos biednos, žiema nustekeno. žiūresim, ko čia netekom... kai sukraus žiedus. Kalijos namie auga kaip pasiutosios. vakar iš mugės parsivežėm du graikiškus riešutmedžius ir du sausmedžius, juodą serbentą ant koto ir 6 labai ankstyvas braškes, pasodinau į šiltnamį, bus pirmų uogų vaikui.
pasipasakokite, kas auginate sausmedį, pasidalinkite savo patirtimi.
vakar savo šiltnamyje atradau savo pernykščią podružę, ruplėtą, didelėm akim ir plačia šypsena... atsivedė dar ir vaikų... kaži kuri kurios labiau bijom...? kaip reiks dalintis ta pačia teritorija?
uošvis sukasė lysves, vis trata, ką sodinsiu. pasėjau į vazoniukus po keletą sėklų agurkiukų, Vijos mažiukų moliūgiukų, brokolių, kalafiorų ir kažką, nežinau arba cukinijas arba moliūgus. Priminkite, brangiosios, ką per susitikimą dalinote, moliūgų ar cukinijų sėklas? šiaip mąstau, kad moliūgų sėklos turėtų būti didesnės nei cukinijų, bet gal nebūtinai, bet kaip atskirti iš tikrųjų? gal išlaupyti? moliūgo sėklos branduolys žalias, o cukinijos gal baltas?
pasipasakokite, kas auginate sausmedį, pasidalinkite savo patirtimi.
vakar savo šiltnamyje atradau savo pernykščią podružę, ruplėtą, didelėm akim ir plačia šypsena... atsivedė dar ir vaikų... kaži kuri kurios labiau bijom...? kaip reiks dalintis ta pačia teritorija?
uošvis sukasė lysves, vis trata, ką sodinsiu. pasėjau į vazoniukus po keletą sėklų agurkiukų, Vijos mažiukų moliūgiukų, brokolių, kalafiorų ir kažką, nežinau arba cukinijas arba moliūgus. Priminkite, brangiosios, ką per susitikimą dalinote, moliūgų ar cukinijų sėklas? šiaip mąstau, kad moliūgų sėklos turėtų būti didesnės nei cukinijų, bet gal nebūtinai, bet kaip atskirti iš tikrųjų? gal išlaupyti? moliūgo sėklos branduolys žalias, o cukinijos gal baltas?
Labuks
Poeme noriu gluosnio
Į mugę nevažiavau , įjungiau sveiką protą
juk tikrai nieko nebereike ir nebeturiu kur sodint
pavyko atsilaikyti
Žyginta aš du sausmedžius auginu nu dabar tik vienas beliko
tūrėjau geltoną 8 metai augo ir matyt atėjo amžiaus pabaiga jau rudenį mačiau kad džiūna . Ir dar turiu raudoną labai skaniai kvepentį , jis lėčiau augantis . Auginimas jų nieko įpatingo , auga , lipa sienom
Mano savaitgalio darbai tai sutvarkytos braškės , žemuogės , pasėti žirniai ,šiektiek vazonų susodinta , namai išvalyti , užuolaidos išplautos , langai nuvalyti
Poeme noriu gluosnio

Į mugę nevažiavau , įjungiau sveiką protą

Mano savaitgalio darbai tai sutvarkytos braškės , žemuogės , pasėti žirniai ,šiektiek vazonų susodinta , namai išvalyti , užuolaidos išplautos , langai nuvalyti

[quote=*simsius*,2018 04 23, 20:55]
tūrėjau geltoną 8 metai augo ir matyt atėjo amžiaus pabaiga jau rudenį mačiau kad džiūna . Ir dar turiu raudoną labai skaniai kvepentį , jis lėčiau augantis . Auginimas jų nieko įpatingo , auga , lipa sienom
[/quote
O kaip sausmedžio uogų derlius? Patenkinta? Bet rašo, jad jų derėjimui reikia būtinai dviejų tokių pat!
O tu gal aštunkojo rankas turi, kad tiek darbų nudirbai? Batareikos gerai laiko! Super!

[/quote
O kaip sausmedžio uogų derlius? Patenkinta? Bet rašo, jad jų derėjimui reikia būtinai dviejų tokių pat!
O tu gal aštunkojo rankas turi, kad tiek darbų nudirbai? Batareikos gerai laiko! Super!
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 04 23, 17:11)
Apie tai, ką reikia būt pasisodinus,...paskutiniu metu darbų grafikai nieko verti. .............
Tikra tiesa apie gamtos išdaigas............. tik galvoju ką jau esat pasisėjusios, nes aš tik žirnius

Oho kiek gėrio iš mugės

Papildyta:
QUOTE(zygintama @ 2018 04 23, 17:36)
Poemei atskyriau iš saviškių puikuolių pionierkų, kurios žydi visą vasarą ir karališkoji princesė laukia pasimatymo su tavim.
Aaaaaaaaaaaaaaaa

Sausmedį turiu, bet paprastą dekoratyvinį, ne valgomą. Tai absoliučiai be problemų auga, lengvai dauginasi, gražiai žydi, tik reikia atramų kad galėtų vytis šakos

Papildyta:
QUOTE(*simsius* @ 2018 04 23, 21:55)
Liuks! Palieku tau

Nu tu bitėritėdarbininkė

[quote=zygintama,2018 04 23, 21:03]
*O kaip sausmedžio uogų derlius? Patenkinta? Bet rašo, jad jų derėjimui reikia būtinai dviejų tokių pat!
**O tu gal aštunkojo rankas turi, kad tiek darbų nudirbai? Batareikos gerai laiko! Super!
[/quote]
*Aš pagalvojau apie dekoratyvinį
turiu ir valgomą , taip reike sodint po du kitaip nebus uodų
mano tokie susenos reiktų kelt į kitą vietą bet neturiu kur tai taip auga .
** kartais kai pagauna įkvėpimas galiu daug padaryt , galiu ir visą dieną pragulėt
[quote=poeme,2018 04 24, 08:18]
* Liuks! Palieku tau
Gal dar lantanos? Prikišau šakelių - prigijo
Ir lyg pelargonijų norėjai?
**Nu tu bitėritėdarbininkė
Aš iš 5 lysvių tik dviems pernykščius braškių lapus nupjoviau ir 1 langą nusivaliau 
[/quote]
*palergonijų žyginta uždovanojo
bet paimsiu dar ir taviškes jei atliekamos
** jei dirbu tai dirbu, jei guliu tai guliu . Greit atostogos tai sutarėm su mb kad nieko nedirbsim ilsėsimės abu
tik įdomu ar taip išeis
*O kaip sausmedžio uogų derlius? Patenkinta? Bet rašo, jad jų derėjimui reikia būtinai dviejų tokių pat!
**O tu gal aštunkojo rankas turi, kad tiek darbų nudirbai? Batareikos gerai laiko! Super!
[/quote]
*Aš pagalvojau apie dekoratyvinį

** kartais kai pagauna įkvėpimas galiu daug padaryt , galiu ir visą dieną pragulėt

[quote=poeme,2018 04 24, 08:18]
* Liuks! Palieku tau

**Nu tu bitėritėdarbininkė

[/quote]
*palergonijų žyginta uždovanojo

** jei dirbu tai dirbu, jei guliu tai guliu . Greit atostogos tai sutarėm su mb kad nieko nedirbsim ilsėsimės abu

Jei bus norinčių, prisidėsiu su malonumu. Sužydo naujokės- turkiškos tulpės turkestanica. Žiedynas iki žydėjimo- neįprasta tokie https://s-media-cach...c2a779920e7.jpg sužydus, be saulės nesiskleidžia http://wmoimogrodzie...kestanica_2.jpg https://www.scottarb...016-RHR-163.jpg https://gardeninacit...p-2-4-27-13.jpg VIJA, katilėliai ir pelynas parvežti, parašiau į až.
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2018 04 24, 15:16)
Jei bus norinčių, prisidėsiu su malonumu. Sužydo naujokės- turkiškos tulpės turkestanica. Žiedynas iki žydėjimo- neįprasta tokie https://s-media-cach...c2a779920e7.jpg sužydus, be saulės nesiskleidžia http://wmoimogrodzie...kestanica_2.jpg https://www.scottarb...016-RHR-163.jpg https://gardeninacit...p-2-4-27-13.jpg VIJA, katilėliai ir pelynas parvežti, parašiau į až.
Niu labai žavios to turkutės :-)
QUOTE(zygintama @ 2018 04 24, 13:07)
Mielosios, gal norite susitikti? Pabendrauti? Pasijuokti? Pasidalinti šypsenomis ir gera energija? O gal kažkuo dar? Gal susitikime gegužės 4 d.? 18 val?
Noriu

Sveikos,
Sudygo mano kleomes,bet mazulytes,ar spes uzaugt?
Siltnamyje pridygo pomidoriuku,matyt pernai koks pomidoras nukrites perziemojo
taip kad neapsimoka set,pakasei is rudens pomidorciku,bet tai kaip nesusalo?
Susitikimo nooooriuuuu,nedirbu kaip tik
geliu mergaite,kokios idomios,nematytos tulpikes,grazu kai daug kruvoj
Sudygo mano kleomes,bet mazulytes,ar spes uzaugt?

Siltnamyje pridygo pomidoriuku,matyt pernai koks pomidoras nukrites perziemojo

Susitikimo nooooriuuuu,nedirbu kaip tik

geliu mergaite,kokios idomios,nematytos tulpikes,grazu kai daug kruvoj