Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(poeme @ 2016 11 23, 10:39)
Tai su grėbliu reikėjo grėbt  umn.gif Ką tu vargsti su rankom  ohmy.gif

Nu bet grėblys tai ne siurblys, kažkaip susemt reikia, tai ir vargsta rankelės... ax.gif

Kaip fainai poeme ruošiasi šventėm, kol vaikų mažų turi...mes jau išaugom iš tų smagių niekučių ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mielosios 4u.gif

Pirmiausia AČIŪ Poemei už naujus ir labai labai jaukius namelius 4u.gif
Ačiū ir už idėjas Kalėdoms, nerealiai pagelbėjai. ''Kostes" eglutė fantastiška, tik įtariu man iš smagračių ar krumpliaračių reiktų pastatyt biggrin.gif

Lakšmi, tau daug daug palaikymo 4u.gif

Vijuk, ačiū, kad nors sapnuose prisimeni ax.gif

Sėdžiu pikta ant viso pasaulio, nebesusikalbu su savo aukso "šmoteliais", ar čia aš berazume, ar čia kur šaknis pakasta giliau... Laukiu švenčių, planuoju kaip puošiu namus, nors dar darbų ir kieme netrūksta. Nagai tai lakuoti, ale lapus ir aš dar maišan kišau, neatsilieku nuo Edinkos.
Vaikai parašė laiškus Kalėdų seniui, tai tam net amą atėmė.
Nu va taip ir gyvenam.

Laukiu merginų suskurtų grožybių nuotraukų bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2016 11 23, 19:17)
Nu bet grėblys tai ne siurblys, kažkaip susemt reikia, tai ir vargsta rankelės... ax.gif

Mergičkos pirštines dėkitės 4u.gif

Nusipūčiau vakar savo šaką angel.gif Nelabai matosi, tamsoj fotkinau..................dar nesugalvoju ką ant jos kabint hmm.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Kaip gražu POEME 4u.gif Jau ir be žaisliukų ji gražus akcentas namuose,o kadangi tau įdėjų netrūksta,tai ji įtariu bus dar puikesnė galutiniam rezultate.
Aš įdėjų irgi turiu,bet šiemet turbūt nerealizuosiu,nes namuose po truputi plėšom sienas,kapitaliniai remontai prasidės po naujų pagrindiniam kambaryje cry.gif
Dabar tik ruošiu-puošiu šampano butelius gimtadieniui,vietoj gėlių puokščių ant stalo dėsiu.

Laikykimės visos ir su gerom nuotaikom pasitikim GAIDŽIO metus 4u.gif
Atsakyti
Oi, kaip pas mus kasdien vis šventiškiau. Poeme, verta buvo pasikolioti smile.gif

Visos tokios šaunios ir kūrybingos. Laiminga, kad mes čia susibūrėm.
Su kaimynka važiuosim į Verslo parodą. Pinigų tik biškiuką įsidėjau, bijau, kad galiu visus ištaškyti. Kalėdų Seniui laiškai vis ilgėja (vakar atsirado motociklininko šalmas vaikiškas tongue.gif )

kristulee, tu vaikų nebesupranti? Gal reikia kiek atsitraukti ir apgalvoti, kur šuo pakastas? Gal pasitarti su kuo?

Apturėjau mainus su mūsų fb būrelio nare Rita Ritute. Kad parėjau apdovanota - visa dėžutė augaliukų, sėklyčių ir dar nertas kalėdų senelis su žaisliukais. Faina kaip, kai pažintys plečiasi.

Man aktyvus bendravimo su užsieniu laikas. Viskas apie pinigus ir į gera. Kažin, ką tuo klausimu horoskopai sakė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2016 11 24, 12:41)
Su kaimynka važiuosim į Verslo parodą. Pinigų tik biškiuką įsidėjau, bijau, kad galiu visus ištaškyti. Kalėdų Seniui laiškai vis ilgėja (vakar atsirado motociklininko šalmas vaikiškas  tongue.gif )

Šiandien einat? Mokėsit po 2 pinigus? unsure.gif Aš gavau kvietimus, eisiu irgi, tik dar nežinau ar šiandien ar rytoj biggrin.gif Baisiai širdį skauda, kad pernai nenusipirkau kvepalų namams su lazdelėm, tikiuosi ir šiemet jie bus biggrin.gif
Atsakyti
einam dabar, iš Etaplius laikraščio kvietimą išsikirpom nemokamą smile.gif Pranešiu, kas gero bus
Atsakyti
Ačiū už pagyras mergaitės wub.gif Visiškai nieko ypatyngo, bet man patinka cackintis 4u.gif

kristulee tau pačiai reikia pailsėti nuo namų, rutinos, šurmulio ir namų ruošos darbų 4u.gif Būtinai! Kai pailsėsi ir pati gerai jautiesi, tada ir šeima bus laiminga 4u.gif Man padeda. Dar padeda saviugda, daug skaitau ir pati bandau keistis, ne tik visus kitus pakeist ir sustatyt tvarkingai į vietas 4u.gif
Atsakyti
kristulee ka tik perkaiciau "Zmoniu" zurnale straipsni apie 7 vaiku mama. Kaip tik pagalvojau apie tave 4u.gif Jei tik turi galimybę - perskaityk 4u.gif Gal kartais reikia įkvėpimo, paskatinimo, pavyzdžio................ Labai sutinku su jos teiginiais "Viskas priklauso nuo požiūrio" ir "Tavo aukos niekam nereikia" 4u.gif Ji savojo verslo įkūrėja, dirbanti, rašo tinklaraštį ir randa laiko sau............. Gal bus šioks toks įkvėpimas 4u.gif Jei nesijaučiame laimingos, faktas kad kažką gyvenime reikia keisti 4u.gif

Vijukai kas gero Arenoj? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 24 lapkričio 2016 - 15:22
QUOTE(vija zemaite @ 2016 11 24, 12:41)
Man aktyvus bendravimo su užsieniu laikas. Viskas apie pinigus ir į gera. Kažin, ką tuo klausimu horoskopai sakė?  unsure.gif

Tik dabar pamačiau bigsmile.gif Gavai darbą??????????????? Jezus kaip laikau kumščius kad viskas tik Į GERĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ yahoo.gif
Atsakyti
Vijukai kur naujienos? unsure.gif
Atsakyti
aš ir galvoju verta, neverta į tą parodą keliaut hmm.gif kiekvienais metais tas pats, splius, kelios turizmo firmos, dešros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nainai: 25 lapkričio 2016 - 13:43