Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(Nainai @ 2016 11 25, 15:21)
aš ir galvoju verta, neverta į tą parodą keliaut  hmm.gif kiekvienais metais tas pats, splius, kelios turizmo firmos, dešros.

Bendradarbė atnešė kavos paragaut ( pirko kavos pupeles), sakė nusipirko tapkes trikotažines, žiūrėjom, nu labai vertos dėmesio, nes skalbiamos skalbenkėj............ aš kaip sakiau noriu namų kvepalų, mes tai eisim po darbo, pasimsiu vyrą, vaikus ir eisim papramogaut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(poeme @ 2016 11 25, 14:04)
Bendradarbė atnešė kavos paragaut ( pirko kavos pupeles), sakė nusipirko tapkes trikotažines, žiūrėjom, nu labai vertos dėmesio, nes skalbiamos skalbenkėj............ aš kaip sakiau noriu namų kvepalų, mes tai eisim po darbo, pasimsiu vyrą, vaikus ir eisim papramogaut  ax.gif

O rytoj dar bus ta paroda?
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2016 11 25, 16:48)
O rytoj dar bus ta paroda?

Bus 4u.gif
http://www.parodos.l...a...r&paroda=62
Atsakyti
atsiprašau, dieną surašiau įspūdžius ir palūžo internetas...
trumpai drūtai: skanėstų, šokolado, padažų, gėrimų ragavau, medaus, dešrą ir sūrį pirkau. Kailio uodegą irgi, darysiu bumbulus kepurėms. nes gatavas bumbulas - tai šeši pinigai...brangu man. Pasigedau mezginių, siūlų, bet juk ne amatų mugė ir buvo. Nepatiko agresyvūs batų valytojai, batus nuvalė, o kai pasakiau, kad 19 už induką brangu, tai nusisuko ir nebekalbėjo.

kosmetikų visokių, bet kad tingėju gilintis.

sodo tema - buvo sekatorių, bet jau nedrįsau kalbint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija zemaite: 25 lapkričio 2016 - 16:16
QUOTE(vija zemaite @ 2016 11 25, 18:15)
sodo tema - buvo sekatorių, bet jau nedrįsau kalbint...

Labas 4u.gif
Aš išdrysau biggrin.gif Salėj - 15 eurų, kolidoriuj - 18 4u.gif Pabandžiau net, pakarpiau, bet nesupratau kame stebūklas už tokią kainą pleasantry.gif
Mes pasivaikščiojom, prisipirkau medaus su lofolizuotais šaltalankiais, pipirmėte...... dar TuDa išprievartavau nupirkt sekmadienį dar, nes man abaldienai skanus wub.gif Sūnus darė prisitraukimus ant turniko, padarė lygiai tiek kiek daro suaugusieji, gavo kvietimą į sporto klubą, dukrytei miki mausės prilankstė balioninių šuniukų, mes prisiragavom dešrų, sūrių, medaus, duonos................ Šiaip man patiko. Namų kvepalų nepirkau, pernai kainavo 20, šiemet 28 doh.gif
Mano savitgalis aktyvus, šeštadienį pietūs pas tėtį, sekmadienį svečių priėmimo diena......... bet dar spėjau šeštadienį iki pietų susivėrėm virvutes į žaisliukus, viskas laukiam eglutės vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka

Vakar žiūrėdama X faktorių nusinėriau "vazoną" ax.gif

Atsakyti
POEME darbštuolė 4u.gif Aš dar negyvenu kalėdu dvasia,nors vakar važiavom i mišką ax.gif prisirinkau konkorežių,šakų,biški žalumos(prakartėlei)ir nupirkom anūkėliam dovanas(40 proc.nuolaidos maximoj)Tai gal ir galima skaityti kad ruošiuosi biggrin.gif
Atsakyti
Va tongue.gif
Papildyta:

Man liko išpildyti vieną darbą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 30 lapkričio 2016 - 10:07
QUOTE(poeme @ 2016 11 30, 11:07)
Va  ...
Man liko išpildyti vieną darbą  biggrin.gif

Nu jūs su aurute pas mus spartuolės...net gėda, kai nėra kuo pasigirt...ai nee, yra - taigi pyragą iškepiau (jau seniai), tik vis palaistyt velnio lašais pamirštu, jaučiu bus nevykęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2016 11 30, 19:18)
Nu jūs su aurute pas mus spartuolės...net gėda, kai nėra kuo pasigirt...ai nee, yra - taigi pyragą iškepiau (jau seniai), tik vis palaistyt velnio lašais pamirštu, jaučiu bus nevykęs  ax.gif

Nieko jam neatsitiks. Va kai prisimeni - palaistyk mirksiukas.gif
Tai galit rašyt ne vien kalėdų tema. O tai mes dviese su aurute temoj lojam. Dabar ir ta dingo huh.gif
Atsakyti
aurute brangute, su tavo švente vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Aurute, su gimimo diena, tegul visos tavo slapčiausios svajonės išsipildo ! smile.gif
Atsakyti

Su gimtadieniu Aurute

Atsakyti