Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 05 18, 09:19)
NAINAI, jei tau patogu ryt atnešu tris kilimukus pas Aurutę. Keli be tikrų šaknelių, tik išrauti, tad reiktų iškart sodinti. Ylialapis flioksas irgi gražus žydintis kilimukas, ne tas darželinis. Ar avižuolės pasiėmėt, jos lopinėliai pagyvina kilimukus, manau. Atneščiau kartu. Avižuolė  http://www.loretosso...vizuole (1).jpg avizuole

Gėlių mergaite, ačiū 4u.gif maniau, kad flioksas aukštas, kitokio net ir nežinau rolleyes.gif Avižuolės bijau, ji greitai plinta, tai man kaimynai galvą nusuks biggrin.gif Simsiukai, parašiau į az, gal nematei...
Atsakyti
Tikrai nenoriu piršti to ar kito, bet info neteisinga. Avižuolė sudaryta iš tokių mažų burbuliukų-bulbikių, auga dailiu kereliu ilgokai, norint padailint formą, puikiai nusirauna, nes bulbikės auga pačiam paviršiuj. Gal ją maišot su pilkalape glažute, va ta tai agresorė, šaknys giliai, bėga sparčiai. Dar šilingę būtina l.valdyt, nes irgi cekauna - bėga kuo plačiau ir giliai pasidairyt. Pažiūrėkit gugle kaip jie visi atrodo, kažką ne taip žinot. Aš ... kad tik gėlynėlis išvaizdžiau... norėjau. blush-anim-cl.gif hmm.gif Ar rytojui siuntinukas tinka apie 16,00 val. ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 18 gegužės 2017 - 11:51
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 05 18, 11:46)
Tikrai nenoriu piršti to ar kito, bet info neteisinga. Avižuolė sudaryta iš tokių mažų burbuliukų-bulbikių, auga dailiu kereliu ilgokai, norint padailint formą, puikiai nusirauna, nes bulbikės auga pačiam paviršiuj. Gal ją maišot su pilkalape glažute, va ta tai agresorė, šaknys giliai, bėga sparčiai. Dar šilingę būtina l.valdyt, nes irgi cekauna - bėga kuo plačiau ir giliai pasidairyt. Pažiūrėkit gugle kaip jie visi atrodo, kažką ne taip žinot. Aš ... kad tik gėlynėlis išvaizdžiau... norėjau. blush-anim-cl.gif hmm.gif Ar rytojui siuntinukas tinka apie 16,00 val. ?

Galiu paantrinti, kad aviziuole nesiplecia. Pas mane auga 5 metai ir ne velnio niekur nenusiplete. Truputi kerelis padidejo, bet tik apvaliai graziai, gal kokie 7 cm prasiplete.
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2017 05 18, 10:36)
Simsiukai, parašiau į az, gal nematei...

Mačiau , čia dėl brugmansijų ? ;) kur kuri nepasakysiu , neskyriau kai po vieną daigelį tebuvo, augink ir lauk žiedų mirksiukas.gif beje kaip sekasi auginti , ar jau paaugus ax.gif

Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 05 18, 11:46)

Galiu paantrinti, kad aviziuole nesiplecia. Pas mane auga 5 metai ir ne velnio niekur nenusiplete. Truputi kerelis padidejo, bet tik apvaliai graziai, gal kokie 7 cm prasiplete.
Atsakyti
Kam įdomu peržiūrėkite ,,RUOŠIAMĖS VASARAI'-daug idėjų.

Mergaitegeliu92, yra pavyzdėlis ir aplink medį. Gal su vaizdine medžiaga bus lengviau MB įtikinti.

http://www.tonas.lt/node/5851

Man patinka čia pasižvalgyti, nes daug visko įvairioms progoms. Kartais panaudoju Velykų, N.Metų sveikinimams.
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 05 18, 20:35)
Mačiau , čia dėl brugmansijų ? ;)  kur kuri nepasakysiu , neskyriau kai po vieną daigelį tebuvo, augink ir lauk žiedų  mirksiukas.gif  beje kaip sekasi auginti , ar jau paaugus  ax.gif

jooo, einu ratais kvadratais apie jas smile.gif Šiandiena į kiemą sodinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evora @ 2017 05 18, 23:34)
Kam įdomu peržiūrėkite ,,RUOŠIAMĖS VASARAI'-daug idėjų.

Mergaitegeliu92, yra pavyzdėlis ir aplink medį. Gal su vaizdine medžiaga bus lengviau MB įtikinti.

http://www.tonas.lt/node/5851

Man patinka čia pasižvalgyti, nes daug visko įvairioms progoms. Kartais panaudoju Velykų, N.Metų  sveikinimams.

Širdingai ačiū už puikią nuorodėlę,l.mėgstu akis paganyt.
Atsakyti
mergaitės, jaučiu diskutuojat apie skirtingus dalykus. Nainai bijo nendrinio dryžučio, kuris eina kaip pasiutęs, o avižuolė tvarkinga mergikė>)

manęs laukia pomiodrų sodinimas per patį karštį. š ir dūmai, praeitą sav. per anksti, per daug svečių, šį per karšta...
Atsakyti
Žinokit man tai visai nebejuokinga unsure.gif nerandu vienos gėlės unsure.gif vakar norėjau pasodinti Vijutės duotos aptenijas, tai margais lapais nerandu unsure.gif prieš savaitė išnešiau į pavėsinė, ir vazonas buvo nemažas. blink.gif Nerandu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2017 05 20, 08:57)
Žinokit man tai visai nebejuokinga  unsure.gif nerandu vienos gėlės  unsure.gif vakar norėjau pasodinti Vijutės duotos aptenijas, tai margais lapais nerandu  unsure.gif prieš savaitė išnešiau į pavėsinė, ir vazonas buvo nemažas. blink.gif  Nerandu. rolleyes.gif

a pavogė? Aš tau vėl pridaiginsiu smile.gif nu bet žmonės...
Atsakyti
QUOTE(vija zemaite @ 2017 05 20, 10:19)
a pavogė? Aš tau vėl pridaiginsiu smile.gif nu bet žmonės...

Gal nepavogė,gal dar atrasiu, kur nors užkritusia unsure.gif nenoriu tikėti rolleyes.gif pavėsinei buvo vertingesniu gėlių smile.gif
Atsakyti