Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

QUOTE(rimusia @ 2017 05 20, 08:51)
Gal nepavogė,gal dar atrasiu, kur nors užkritusia unsure.gif nenoriu tikėti  rolleyes.gif pavėsinei buvo vertingesniu gėlių  smile.gif

Rasi rasi,tik bilobilio išgerk. biggrin.gif
Jau ryte šiltnamyje pekla,o dar žolę reikėjo aplink pomidorus išdėliot,kol nesudegė.Dabar pomidorai inkubatoriuje šutinasi.Agurkai per dvi dienas iškišo nosikes,o ką reiškia šiluma ax.gif Kaime pasėtos pupos ir kukurūzai,į šimtmetrinę vagą,rudenį pilnais žandais rysim biggrin.gif
Atsakyti
Labas.
Ką sodint į daržą? Nu kurmi, nebežinau unsure.gif Svogūnai, morkos, burokėliai, cukinijos, žirniai.............. Ką dar sodint, aūū? hmm.gif

Jaučiuos kaip suspardyta blink.gif Vakar nusiroviau ridikėlius, špinatus............ pasisodinau pomidorus, paprikas, baklažanus.................. prisisėjau kaip beprotė 36 rūšis, dabar galėsiu į šh ...... susikišt vartotojo įkelta nuotrauka Kažkaip keista gegužę ruoštis atsargas žiemai, susidėjau špinatus į šaldiklį vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Ar yra gyvų po šio savaitgalio. 4u.gif Tikiuosi kojas pavelkat,o kefyrą pirkot šaltibarščiams o ne nudegimams gydyt biggrin.gif
Aš tik pasisodinau POEMES porus ir GĖLIŲ MERGAITĖS salierus.Sodo darbai stovi vietoje,reikia ravėti,o žemė sausa,nepatinka žiauriai ravėt kai žemė trata.Palauksiu lietaus.
Nusivaliau langus,nusiploviau pusę namo(turiu nama apkaltą baltom plastikinėm lentutėm,tai vieną kartą metuose atlieku tokią procedūrą).O vakare draugai pakvietė šašlikų.Išeiginės išgaravo ir vėl į darbą.
Ar jau sodinat cukinijas ir moliūgus į lauką.Kažkaip dar bijau.

POEME ar pasisėjai pupeles šparagines ir paprastas.

Užsimaniau ant palangių lovelių gėlėm,bet vyras nepasirašo,kuriu planus kaip prikalbint.

GĖLIŲ MERGAITE vietoj mano išsvajotų poetinių narcizų pražydo pilnaviduriai biggrin.gif ,gražūs,bet ne tie kurių tikėjausi.Dabar lauksiu pasiūlymų tikrūjų wub.gif
Atsakyti
1. Pasisodinau vakar visas cukinijas ir moliūgus lauke angel.gif Nušals - jų bėdos.

2. Langai nevalyti!!! Ir prašau apie tai nekalbėt vartotojo įkelta nuotrauka

3. Loveliai ant palangių. Mdaaaaa. Kaip čia tau pasakius. Svajojau ir aš. Pernai išpildžiau savo svajonę, bet.................. 2 dideli langai į pietus, 4 loviai, vasarą, kad būtų gražu, laistyt reikia 2k per dieną. Kiti loviai šiaurėj, ten būna menkai žiedų. Rytinėj jaučiu geriausia hmm.gif Krč - trumpai sakant - DARBAS

4. Pataikei! Dariau šeštadienį šaltibarščius lotuliukas.gif Abi dienas vaikščiojau su maudymke, nu tipo deginaus. Nifiga nenudegiau blink.gif

5. Va! Pupelės! Tiksliai! Kas da? tongue.gif Salierų man užrezervuok 4u.gif Ir žygintos storalapio daigą 4u.gif

6. Simsiuk, laikau tavo juką vandenį, toks jausmas kad ji dėjus ant mano norų ir net nesiruošia šaknų leist blink.gif Ignoras kapitalus blink.gif Ką daryt? Laikyt dar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo poeme: 22 gegužės 2017 - 09:23
QUOTE(poeme @ 2017 05 22, 09:23)
1. Pasisodinau vakar visas cukinijas ir moliūgus lauke  angel.gif Nušals - jų bėdos.

2. Langai nevalyti!!! Ir prašau apie tai nekalbėt vartotojo įkelta nuotrauka

3. Loveliai ant palangių. Mdaaaaa. Kaip čia tau pasakius. Svajojau ir aš. Pernai išpildžiau savo svajonę, bet.................. 2 dideli langai į pietus, 4 loviai, vasarą, kad būtų gražu, laistyt reikia 2k per dieną. Kiti loviai šiaurėj, ten būna menkai žiedų. Rytinėj jaučiu geriausia hmm.gif Krč - trumpai sakant - DARBAS

4. Pataikei! Dariau šeštadienį šaltibarščius  lotuliukas.gif Abi dienas vaikščiojau su maudymke, nu tipo deginaus. Nifiga nenudegiau  blink.gif

5. Va! Pupelės! Tiksliai! Kas da?  tongue.gif Salierų man užrezervuok  4u.gif Ir žygintos storalapio daigą  4u.gif

6. Simsiuk, laikau tavo juką vandenį, toks jausmas kad ji dėjus ant mano norų ir net nesiruošia šaknų leist  blink.gif Ignoras kapitalus  blink.gif Ką daryt? Laikyt dar?

Salierai tau ir palikti 4u.gif Žygintos dar nesulaukiau.O MĖTAS ar jau pasodinai į lauką.
Atsakyti
QUOTE(aurute66 @ 2017 05 22, 11:57)
O MĖTAS ar jau pasodinai į lauką.

Tą pačią dieną, kai parsivežiau biggrin.gif
Atsakyti

GĖLIŲ MERGAITE vietoj mano išsvajotų poetinių narcizų pražydo pilnaviduriai biggrin.gif,gražūs,bet ne tie kurių tikėjausi.Dabar lauksiu pasiūlymų tikrūjų wub.gif

Poetinių pas mane dafigą yra. Laikas retinti kaip tik. Taigi, kai bus laikas juos retinti prašom šaukti: "K@mylye, noriu poetinių narcizų", o tai pati galiu pražiopsot tinkamą laiką, pamiršt ir pan. Aš čia retas rašytojas, bet skatytojas dažnas. Tai atsiliepsiu į šaukimą. Karts nuo karto pravažiuoju ir pro Tilžės gatvę, tai ir užveščiau. 

Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2017 05 22, 11:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="aurute66" data-cid="71638992" data-time="1495436668"><div><p>GĖLIŲ MERGAITE vietoj mano išsvajotų poetinių narcizų pražydo pilnaviduriai vartotojo įkelta nuotrauka,gražūs,bet ne tie kurių tikėjausi.Dabar lauksiu pasiūlymų tikrūjų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Poetinių pas mane dafigą yra. Laikas retinti kaip tik. Taigi, kai bus laikas juos retinti prašom šaukti: "K@mylye, noriu poetinių narcizų", o tai pati galiu pražiopsot tinkamą laiką, pamiršt ir pan. Aš čia retas rašytojas, bet skatytojas dažnas. Tai atsiliepsiu į šaukimą. Karts nuo karto pravažiuoju ir pro Tilžės gatvę, tai ir užveščiau. </p>

Oi kaip faina.Kai jau retinsi tai ir vežk 4u.gif ,priimsim ir tuoj išsidalinsim,nes norinčių eilė wub.gif
Atsakyti

Oi kaip faina.Kai jau retinsi tai ir vežk 4u.gif,priimsim ir tuoj išsidalinsim,nes norinčių eilė wub.gif

O kada retinti, kai pradeda gelsti lapeliai? Tokia ten iš manęs sodininkė, tai nelabai žinau. 

Atsakyti
Labutis

Mano savaitgalis greit pralėkė ... šeštadienį su Žyginta trupučiuką papliurpėm , mano ūkį apžiūrėjo 4u.gif , vakarop staigmena grįžo ( Mb melagis biggrin.gif )sakė kad negrįš, bet žinojo kad išeiginės tai sako pasistengiau ir parvariau wub.gif vakar šašlykai , šaltibarkščiai ,žemaičių blynai , skalbimas, dar ir į daržą buvau nubėgus , šparagines ir agurkus pasėjau , tai va taip ir dienos nėr ... 4u.gif

Turim rūpestį pradėjo žuvys gaišt unsure.gif nesuprantam dėl ko unsure.gif du mėn jau kaip suleistos buvo viskas okey , dabar vis randam po žuvį pilvais į viršų. Galvojam gal krankliai , kirai užkapoja , pastatėm baidyklę ... šiandien vėl viena plaukioja ... unsure.gif

Poeme neleidžia ir maniškė šaknų , jaučiu kišiu į žemę ir bus kaip bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *simsius*: 22 gegužės 2017 - 14:02
Mano narcizai dar nežydi, pasodinau pavėsije,bet pumpurai yra biggrin.gif įdomu kokie bus bigsmile.gif
Kokio gražumo pražydo irisiukas, tamsiai bordinis, labai ačiū simsiui aciuks.gif

Atsakyti
norėjau vakar atsiskaityt, bet kritau be nagų ir pulso... Kaip pavyksta kitoms gražias rankas ir nagelius išlaikyt po sodo darbų - nesuvokiama.

pagaliau apsodinau šiltnamį. Prikišau be skaičiaus, nes gaila buvo draskyti, kurie po du vazoniuke augo, tai į vieną duobutę dėjau, stiebus į skirtigas puses pakreipiau, matysiu, koks bus rezultatas.
Patys gražiausi daigai buvo Arbūzinio ir Zefir v šokolade. matysiu, ar ir vaisiai bus gražiausi.
Apdalinau daigais pusę sodo, dar ir kristulee mane aplankė, ir jai kliuvo biškutis. Paplepėjom, o ir jos vyruką išnaudojau - židinį man užkūrė, kol MB darbe iškviestas buvo.

Moliūginiai sudygo, palikau dėžutėse šilnamy. paprikų tuneliuką suremontavom, bet jau laiko nebebuvo apsodinti. Ir gėlių vazonus reiktų komponuoti. Ir ravėti gėles... Ir dar n darbų. Nemoku greitai suktis ir tšk.

Šiandien prie namo talka, ir vėl kastuvas rankose, vėl šaligatvių bordiūrų grandymas, lyg sode tos žolės mažai būtų

aurute, ateisiu antrad.porų pasiimti. Būsi?
Atsakyti