Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių krašto augalų mylėtojų kampelis,2016žiema

Supratau, ryt paliksiu vardinį siuntinuką. Numanau, kad vietos turite, tai nešiu didesnį gabalą, gal dar kam atrieksite. Kleomes dovanojo VIJA, tad ir aš pati iš jai dėkojančių būrio aciuks.gif
Atsakyti

Ačiū :4u: Vietos turiu, bet dar turiu mamą , kurie yra  pusiau naujakuriai sodybėlėje....Tai visu visų Jūsų gėriu dalijuosi su ja... :)

Vijai ačiū už kleomes... :D :4u:

Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 06 07, 11:16)
Aurut, ryt einu pas daktarus, tai ir to šilokiuko ateisiu. RIMUSIAI šv.žalią geltonai žydintį atnešiu tuo pačiu. Jau parautas (stengiaus su šaknelėm) ir parvežtas iš sodo.
Papildyta:
Gėlyno naujokai, kažkaip buvo nežinomi ir neužkliuvę iki šiol. Mokėjau pinigėlį, tai norisi, kad pritaptų, vėliau ir geriems žmonėms paplatinti... 4u.gif https://www.sadownic...ly-135564_2.jpg austeja ir http://www.woodcotta...scheuchzeri.jpg glaudenė
Papildyta:
Gal dar kam pieninio katilėlio trūkumas, parvežus laikau didokus gabalus, žiūriu jau su žiedynais, ryt atneščiau https://staging-clai....jpg?1438619151 susodinus i apskritima nesivarto ir atrodo sauniai http://www.jardinia....folia_alba_.jpg baltieji

Lauksiu ateinančios,o katilėliu labai norėjo DAIVA PEN.
Atsakyti
Ji tikriausiai iš face..., atnešiu tada ir jai. Gal man reiks katilų...(nes krūva jų, beveik su manim lygių ir praaugusių pomidorus, susikraustė į šiltnamį ir jau beveik žydi, priskyniau vakar glėbį) baba pasivadinti, net palei sandėliuko duris vienas įsitaisė.. wub.gif .Kas per žemės patikimas jiems, raunu, kasu, nešu-apmažėjimo nėėėr.O tau sanpauliją nešt, Aurut ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaitegeliu92: 07 birželio 2017 - 14:38
Sveikutės 4u.gif

Mergaitė gėlių , pas jus ten augalų rojus wub.gif nėra tikriausiai ko netūrėtumėt biggrin.gif kiekvieną dieną dalybos wub.gif

Priverstinė išeiginė , mb sako jei pati nesusipranti pailsėt, tai dievulis tau parenka dienas lotuliukas.gif viena namie ( vaikai eskursijoj) taip ramu , pusę dienos pramiegojau blush2.gif
Atsakyti
[quote=*simsius*,2017 06 07, 15:37]
Sveikutės 4u.gif

Mergaitė gėlių , pas jus ten augalų rojus wub.gif nėra tikriausiai ko netūrėtumėt biggrin.gif kiekvieną dieną dalybos wub.gif

Kol jauna buvau, vaikučius auginau, svarbiausia buvo daržas, o gėles kišau ateičiai, vos ne bet kur. Dabar po vaikų, po ligų daržas stipriai sumažėjo. Interneto platybės pildo norą sužinoti, ką auginu ir kaip reikia, ką dar gražaus ir neproblematiško kiti augina, ir pan. Vyksta natūrali atranka mano ūkyje, supratimas, kad kai ko per daug, malonu dovanoti, o ne išmesti. Ateina supratimas, kad galima auginti, bet gražiai, dailiai, derinant augaliukus. Ir eksperimentų daaaug buvo, praradimų ir atradimų, ir vis tęsiasi. O iš punkto ir aš dažnai vis tempiu kažką naujo, neturėto...smagu sukiotis tarp giminiškų, gamtiškų sielų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 06 07, 14:36)
Ji tikriausiai iš face..., atnešiu tada ir jai. Gal man reiks katilų...(nes krūva jų, beveik su manim lygių ir praaugusių pomidorus, susikraustė į šiltnamį ir jau beveik žydi, priskyniau vakar glėbį) baba pasivadinti, net palei sandėliuko duris vienas įsitaisė.. wub.gif .Kas per žemės patikimas jiems, raunu, kasu, nešu-apmažėjimo nėėėr.O tau sanpauliją nešt, Aurut ? ax.gif

NEŠK ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasveikinkim simsiuką su gimtadieniu. Gal net 18? Nu, nesvarbu, kelintas, bet palinkėsim mylėt save, savo šeimą, savo kiemą, rast laiko ne tik ravėti, bet ir supynėse pasisupti. Mieloji, būk pasveikinta!
Atsakyti
Simsiau sveikinu,tokia grazia diena gimus,nenuostabu kad geles ir augalus megsti ir prisijaukinus esi 4u.gif 000552.gif happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaitegeliu92 @ 2017 06 07, 14:57)
[

Kol jauna buvau, vaikučius auginau, svarbiausia buvo daržas, o gėles kišau ateičiai, vos ne bet kur. Dabar po vaikų, po ligų daržas stipriai sumažėjo. Interneto platybės pildo norą sužinoti, ką auginu ir kaip reikia, ką dar gražaus ir neproblematiško kiti augina, ir pan. Vyksta natūrali atranka mano ūkyje, supratimas, kad kai ko per daug, malonu dovanoti, o ne išmesti. Ateina supratimas, kad galima auginti, bet gražiai, dailiai, derinant augaliukus. Ir eksperimentų daaaug buvo, praradimų ir atradimų, ir vis tęsiasi. O iš punkto ir aš dažnai vis tempiu kažką naujo, neturėto...smagu sukiotis tarp giminiškų, gamtiškų sielų  4u.gif

Žmogus mylintis augalus wub.gif

QUOTE(vija zemaite @ 2017 06 07, 16:07)
Pasveikinkim simsiuką su gimtadieniu. Gal net 18? Nu, nesvarbu, kelintas, bet palinkėsim mylėt save, savo šeimą, savo kiemą, rast laiko ne tik ravėti, bet ir supynėse pasisupti. Mieloji, būk pasveikinta!

Ačiuks mergyt wub.gif 18 jau senai buvo biggrin.gif esu mylima ir mylinti wub.gif o dėl supynių, pasistenksiu dažniau vykdyti tavo palinkėjimą wub.gif biggrin.gif

QUOTE(Rutytis @ 2017 06 07, 18:45)
Simsiau sveikinu,tokia grazia diena gimus,nenuostabu kad geles ir augalus megsti ir prisijaukinus esi  4u.gif  000552.gif  happybday.gif

Ačiuks wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*simsius* @ 2017 06 08, 09:56)
Ačiuks mergyt  wub.gif  18 jau senai buvo  biggrin.gif 

Senai, tai tipo prieš metus? tongue.gif Kaip ten bebūtų - su tortadieniu vartotojo įkelta nuotrauka Kad kiekvieni metai būtų tik geresni, gražesni, linksmesni................ vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
o šiandien Nainai 18 4u.gif 4u.gif 4u.gif

būk laiminga, o mes prisidėsim, kad gėlių netrūktų bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti